madziasto4 Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='Pegaza']Taa Toro maselniczka:eviltong: piękne widoki:p http://images23.fotosik.pl/15/fcb4faba76a3c873.jpg Madzik bez okularków:p Bez, bez...Ale jutro wezmę moje tajniackie okularki :p Quote
Pegaza Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 jutro znów idziesz a kiedy Ty spoczniesz na tej doopie:eviltong: Quote
madziasto4 Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Pegaza napisał(a):jutro znów idziesz a kiedy Ty spoczniesz na tej doopie:eviltong: No przecie nie po to przyjechałam, żeby na tyłku siedzieć :eviltong: Quote
Pegaza Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 osz to góry oglądaj tak jak ja na tarasie na fotelu:eviltong: Quote
madziasto4 Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Pegaza napisał(a):osz to góry oglądaj tak jak ja na tarasie na fotelu:eviltong: Coooś Ty, to nie dla mnie :lol: A w jakich górach byłaś? Quote
Gosia>>> Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Czy tu dzisiaj jakies święto?:razz: Wszystkiego naj dla malucha:lol: Quote
madziasto4 Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Gosia>>>;6272062 napisał(a):Czy tu dzisiaj jakies święto?:razz: Wszystkiego naj dla malucha:lol: Niee, żadnego święta nie ma Gosiu :lol: Ale za życznia dziękujemy :lol: Quote
Pegaza Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Gosia chyba sie na impeze na chama wpraszasz:lol: Madziu ja jeżdze blisko około 1,5 godziny od nas w Biędzybrodzie Bielskie- Porąbka ale w Zakopanem tez byłam kiedys, wogle uwielbiam góry chciałabym się budzic i z okien widzieć pasmo gór zielonych,w zalezności od pogody zmieniających się kolorytem:p eh marzenia Quote
Anusia & Alutka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Nooo takie wyjazdy to mi sie podobają :razz: Fotki krajobrazowo-podroznicze wstawiane, a poza tym Madźka obecna :multi: I piekne Torkowe opowiesci :loveu: Wymiziaj chlopakow, ze szczegolnym uwzglednieniem glodnego /zapewne/ brzuszka Torka :loveu: Quote
madziasto4 Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Pegaza napisał(a):Gosia chyba sie na impeze na chama wpraszasz:lol: Madziu ja jeżdze blisko około 1,5 godziny od nas w Biędzybrodzie Bielskie- Porąbka ale w Zakopanem tez byłam kiedys, wogle uwielbiam góry chciałabym się budzic i z okien widzieć pasmo gór zielonych,w zalezności od pogody zmieniających się kolorytem:p eh marzenia Oj, ja też bym tak chciała ;) Najlepiej byłoby mieć i morze i góry pod nosem :lol: Anusia & Alutka napisał(a):Nooo takie wyjazdy to mi sie podobają :razz: Fotki krajobrazowo-podroznicze wstawiane, a poza tym Madźka obecna :multi: I piekne Torkowe opowiesci :loveu: Wymiziaj chlopakow, ze szczegolnym uwzglednieniem glodnego /zapewne/ brzuszka Torka :loveu: Czeeść Anusia :loveu: Toro dzisiaj znienacka tak obszczekał jakiegoś turystę, że chłopina ze strachu wyskoczył na ulicę- na szczęście uliczka ślepa, mało uczęszczana..Inaczej miałabym faceta na sumieniu :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 madziasto4 napisał(a): Toro dzisiaj znienacka tak obszczekał jakiegoś turystę, że chłopina ze strachu wyskoczył na ulicę- na szczęście uliczka ślepa, mało uczęszczana..Inaczej miałabym faceta na sumieniu :roll: Moj kooochany :loveu: EDIT: wspanialy EDIT2: cudowny Quote
Pegaza Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 To chyba jakiś turysta dzikus wyskoczyl z lasu:eviltong: żeby bac się Torka tez coś:roll: Quote
Anusia & Alutka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Pegaza napisał(a):To chyba jakiś turysta dzikus wyskoczyl z lasu:eviltong: żeby bac się Torka tez coś:roll: No wiesz??? Ze niby co? Ze Torek to nie pies??? Bac sie nie trzeba ??? :obrazic: Fe, wredne baby. Ide spac. Obrazona :obrazic: Dobranoc. Madźka, jutro dla równowagi chce widziec foty Torusia :loveu: Milego chodzenia ;) Quote
Gosia>>> Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 madziasto4 napisał(a):Niee, żadnego święta nie ma Gosiu :lol: Ale za życznia dziękujemy :lol: haha to ja nie wiem co mi sie uroiło w głowie...:roll: Jakieś trudne dni mam chyba, :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Cześć Madziu! Toro to groźny pies :evil_lol: Myślał, że turysta coś chce zrobić Pańci i musiał go przegonić :lol: http://images30.fotosik.pl/15/827b618a200cb69f.jpg Śliczny motylek :loveu: Podobają mi się jego kolorki :loveu: Quote
madziasto4 Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Dzisiaj od rańca leje i nasze plany szlag trafił...Wróciliśmy po pół godzinie od wyjścia z pokoju, chłopcy przywitali nas z niedowierzającą miną wyrażającą 'ooo czyżby się Wam plany popierniczyły?:multi: ' Więc siedzimy w pokoju, pijemy herbatkę i zajadamy się galaretkami w czekoladzie :lol: Trzeba przecież nadrobić ewentualne straty w kilogramach :evil_lol: [quote name='Pegaza']To chyba jakiś turysta dzikus wyskoczyl z lasu:eviltong: żeby bac się Torka tez coś:roll: Zapewniam, że można się go czasami wystraszyć :lol: [quote name='Anusia & Alutka']No wiesz??? Ze niby co? Ze Torek to nie pies??? Bac sie nie trzeba ??? :obrazic: Fe, wredne baby. Ide spac. Obrazona :obrazic: Dobranoc. Madźka, jutro dla równowagi chce widziec foty Torusia :loveu: Milego chodzenia ;) Otóż to, oj Anusia, jak my się zgadzamy :loveu: Jak tylko prosiakowi jakieś zrobię, to będą :razz: Gosia>>>;6272632 napisał(a):haha to ja nie wiem co mi sie uroiło w głowie...:roll: Jakieś trudne dni mam chyba, :evil_lol: Zdarza się :lol: [quote name='Yorkie']Cześć Madziu! Toro to groźny pies :evil_lol: Myślał, że turysta coś chce zrobić Pańci i musiał go przegonić :lol: Śliczny motylek :loveu: Podobają mi się jego kolorki :loveu: Cześć... Mnie też się spodobał :lol: Quote
madziasto4 Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Bedzie mi PSA obrazac, tez cos :roll: Dzisiaj obszczekał sztucznego muchomora w ogrodzie :lol: Master podszedł, obwąchał, obsikał, a Torcio nawarczał i nie odważył się podlać :lol: A jaką furorę chłopaki robili w Wadowicach :lol: Quote
madziasto4 Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='Aga76']Cześć Madziu, Nocne przygody masełka Cześć Aguś Masełko było bez szans... Quote
Anusia & Alutka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Fajnie miec takich dwoch wariatow. Zastanawiam sie czy dwie sunie tez takie odpały mają. :hmmmm: Jak Fiorella urosnie, to Aga sie wypowie :evil_lol: Quote
Pegaza Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Witam MADZIE przesyłam słonko do Zakopca co by na wycieczke mogła wyjść:p Anusia:eviltong: Quote
Magda Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Hej! Nie zauważyłam zdjęć:splat: Widzę, że Toro nawet na moment nie przestał świrować. Kiedy on w końcu dorośnie?:lol: Przy poważnym Masterku to on taki dzieciuch niedoświadczony jest. Przynajmniej macie wesoło w domu. Nareszcie się nam pokazałaś! I to w jakiej ilości:eviltong: Gorące buziaki! Quote
Kasia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Madziu na tej 'WRZUCIE' ten filmik mi się ładował i ładował....czekałam i czekałam i po 20 minutach zrezygnowałam...:p Czemu tak się działo? Quote
Magda Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Może za duży ten filmik? Ja osobiście nie lubię wrzuty. Wolę Photobucket:eviltong: Quote
Recommended Posts