Anusia & Alutka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Oj jak ja bym Wam powiedziala na jakie trzy magiczne slowa reaguje Kot Borys to byscie padly :evil_lol: Quote
Magda Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 madziasto4 napisał(a):Przez pierwsze 2 tygodnie będę miała dostęp do internetu, więc czasami wieczorkiem zajrzę :razz: Elegancik :lol: :loveu::loveu: Super! Anusia & Alutka napisał(a):Oj jak ja bym Wam powiedziala na jakie trzy magiczne slowa reaguje Kot Borys to byscie padly :evil_lol: Teraz to musisz powiedzieć:mad::lol: Madziu mam nadzieję, że jeszcze wpadniesz się pożegnać:razz: Quote
madziasto4 Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 [quote name='fidelek2']To życzymy przyjemnej podróży, udanego wypoczynku i przyjemnego zwiedzania :loveu: Wróć do Nas zadowolona i zrelaksowana z ogromną ilością zdjeć a jeszcze lepiej będzie jak przy wolnej chwili znajdziesz czas aby siąść przy kompie :user: , zajrzeć na dgm i wkleić parę sztuk :lol: Dziękuję Kasiu :calus: Zajrzę, mam nadzieję ;) [quote name='Anusia & Alutka']Oj jak ja bym Wam powiedziala na jakie trzy magiczne slowa reaguje Kot Borys to byscie padly :evil_lol: Ja chcę paść, ja chcę paść :sweetCyb: Mów :sweetCyb: [quote name='Magda_Miki']:loveu::loveu: Super! Teraz to musisz powiedzieć:mad::lol: Madziu mam nadzieję, że jeszcze wpadniesz się pożegnać:razz: Za moment idę się myć, a później próbować zasnąć, bo o 3:30 wstajemy, żeby przed 5 rano wyruszyć. Więc wstępnie się już żegnam Kochani :) Jutro nocleg w Łodzi w połowie drogi, a w sobotę już w Zakopanem może uda mi się zajrzeć na chwilkę do Was :) Quote
Magda Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 No to szerokiej drogi i do "zobaczenia":multi: Ładuj laptopa i przybywaj jak najszybciej Quote
Asiaczek Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Cudownego wypoczynku! Pamiętaj, że na Ciebie/Was czekamy...:lol: Pzdr. Quote
Kasia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 No i Magdalena z chłopakami pojechała... Szerokiej drogi Quote
Sara_i_Aris Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Madziu! Będziemy tęsknić :placz: Mam tylko nadzieję, że pogoda Wam dopisze i bedziecie bardzo zadowoleni z wypoczynku :loveu: http://images25.fotosik.pl/10/c301501220f056d3.jpg Co Torek się tak zdziwił? Quote
Daga_i_Oskar Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Cześć Madziula :multi: Ja jestem, to Ty mi gdzieś uciekłaś, ale wiesz moze to i dobrze, będę miała więcej czasu na nadrobienie zaległosci :evil_lol: Póki co nadrobiłam zdjęcia, czytać waszych wypocin nie będę, bo jest ich zdecydowanie za duzo :eviltong: Powiem krótko, że tereny na działeczkę są bowskie, aż chcialoby sie tam byc :loveu: raj na ziemi dla Toreczka i Masterka :loveu: Ach ilez energii jest w tym maluchu, i jak tak ogladam te jego zdjecia, to nie wyobrazam sobie go w długich włosach i kucyku, ta fryzurka jaką ma obecnie jest rewelacyjna i pasuje mu idealnie, Masterkowi także, my może w przyszłosci się też na taką skusimy, zobaczymy ... Odpoczywaj na wakacjach, rób duzo zdjęć i pomyśl czasem o Nas, my Was mamy cały czas w pamieci :loveu: Quote
Kasia_zg Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='madziasto4'] Więc wstępnie się już żegnam Kochani :) Jutro nocleg w Łodzi w połowie drogi, a w sobotę już w Zakopanem może uda mi się zajrzeć na chwilkę do Was :) Ojej z Madzią też niezdązyłam sie pożegac oj oj szkoda ale tak czy siak baw sie dobrze i wypoczywaj :) O kurcze z tego co napisałeś to nocowałaś w Łodzi zaledwie pare km odemnie :) Do zobaczonka bedziemy za Wami tesknic Quote
dzasta Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Ojej ja też się nie zdążyłam pożegnać z Madzią i chłopakami :) Ale licze na dużo fotasków po powrocie jako rekompensate :) Quote
Pegaza Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Cze MADZIK wprawdzie Cię nie ma ale witam Cię pięknie:p ten park w Gdańsku mnie powalił:loveu: http://images28.fotosik.pl/7/2100a8ec6dedca55.jpg lece reszte nadrabiać, się rozpisały gaduły:mad: Quote
Pegaza Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Czy ja te foty dobrze na linki zamieniam:roll: któz to wie? co oni tam razem robią?:eviltong: http://images26.fotosik.pl/8/44cfda4b93fd0774.jpg Quote
Magda Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Madzia już pewnie w Zakopanem:loveu: Daria dobrze zamieniasz:p Quote
madziasto4 Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Witajcie :) Nawet nie wiecie jak miło czytało mi się Wasze posty :calus: Dziękuję Wam wszytskim :loveu: Z Łodzi jechaliśmy do Zakopanego ok 8 godzin, na miejscu byliśmy po 16. Jak to miło znowu zobaczyć Tatry :loveu: Dzisiaj był tylko spacerek po Zakopanem. Toruś przez prawie całą drogę spał do góry brzuchem :lol: Po Krupówkach grzecznie chodził, warczał na konie i inne różne stwory typu rozwrzeszczane dzieciaki z kolonii... :lol: Kasiu- tak jest, przez Zgierz przejeżdżaliśmy i rzuciły nam się w oczy te cygańskie (?) domy z kopułami, z zakratowanymi małymi okienkami itp :) Masterek właśnie śpi, Toro zajada kość, my zaraz się kładziemy, bo jutro wybieramy się na wycieczkę, co prawda lekką i już przebytą rok temu, ale wypocząć i nabrać sił jednak trzeba :) Zaraz zgrywam zdjęcia, jednak nie obiecuję, że dziś coś dam :oops: Quote
Pegaza Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Cze Madzik ty się bierzesz widze ostro do tych gór dobrze się nie wypakowała a juz lata z ciupagą po tych góreczkach:lol: a chłopaki jak odpoczywają w pokoju czy im nosidełka sprawiłaś?:eviltong: Quote
Magda Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 No, no Madzia ma siły coś napisać. Toro to wytrzyma tych kilka godzin z Masterkiem w domku kiedy będzie wiedział, że ty chodzisz sobie po górach?:evil_lol: Biedny... Jak pogoda? Zachęca do pieszych wędrówek? Quote
madziasto4 Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Łoo Jezuu moje nogi..Pięty prawie obtarte, ale uratowane na szlaku plastrami:p Ale pęcherz na palcu od nogi mnie nie ominął- ale to przez nowe buty... Pegaza napisał(a):Cze Madzik ty się bierzesz widze ostro do tych gór dobrze się nie wypakowała a juz lata z ciupagą po tych góreczkach:lol: a chłopaki jak odpoczywają w pokoju czy im nosidełka sprawiłaś?:eviltong: Witam :multi: No ostro, ostro, w Tatrach jesteśmy już 3 raz z rzędu :lol: Zostają w pokoju, zabieranie ich na szlaki absolutnie nie wchodzi w grę..;) Magda_Miki napisał(a):No, no Madzia ma siły coś napisać. Toro to wytrzyma tych kilka godzin z Masterkiem w domku kiedy będzie wiedział, że ty chodzisz sobie po górach?:evil_lol: Biedny... Jak pogoda? Zachęca do pieszych wędrówek? Cześć Madziu :) Dzisiaj był właśnie pierwszy raz sam w obcym pokoju, ale z naszymi rzeczami, zapachami i Masterkiem i był bardzo grzeczny, wcale nie szczekał, jak wróciliśmy po 8h przywitali nas zaspani ;) Pogoda dzisiaj była dobra, przyjemny wiaterek, słoneczko. Dobrze, że nie ma upałów... Przed 21 wyjdziemy na około godzinny spacer z pieskami, wracamy i lulu babulu :p, bo jutro z rana wyruszamy- trasa już obmyślona :) Quote
madziasto4 Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Magda_Miki napisał(a):O jakie plany:cool3: Możemy iść z Wami? Pliss Jak nie będziesz się wlec to proszę bardzo :eviltong: Anusia & Alutka napisał(a):Magdusia :loveu: Szłucham :loveu: Quote
Magda Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 madziasto4 napisał(a): Szłucham :loveu: To było do mnie:eviltong: Foty, foty!:sabber: Quote
Recommended Posts