madziasto4 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 PositiveThought napisał(a):aaa, wyczepiste :megagrin: jaka Zosia? :lol: mam prośbeczkę, wysyłam PW :razz: Pisałam już :lol: Ringo zostało znalezione kilka lat temu na plaży, a poprzednia właścicielka- właśnie ta cała Zosia- podpisała cholera jakimś pisakiem i nie mogę tego domyć :diabloti: Asia&Misia napisał(a):Super focie :D :cool3: A dziękuję ;) Quote
madziasto4 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 PositiveThought napisał(a):wiem, pamiętam historie Twoich zabawek :cool1: że to wszystko niby znalezione, ta? a to dlaczego na podany adres nie zostało zwrócone? podejrzane... a my od dziś jesteśmy z FBI Jakie wszystko :obrazic: Reszta kupna :obrazic: Za własne piniondzory :obrazic: Mogła nie gubić :cool1: Quote
madziasto4 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='fidelek2']Super zdjecia robi ten aparacik :lol: Też jestem zadowolona :loveu: A jak Wasz canon (canon, tak?) ? Z tego co widzę w Waszej galerii, to też ładne zdjęcia wychodzą :) Quote
Magda Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 madziasto4 napisał(a): Haha ucz się ucz :lol: Nieee, psy kursuję wte i wewte :lol: Ale najlepiej jest już samego ranka kiedy wynosimy torby do samochodu, Masterek wtedy zawsze chodzi za nami podenerwowany, a jak już mu budkę wyniesiemy, miski, to bidulek kochany aż popiskuje, żebyśmy go przypadkiem nie zapomnieli..:lol: Moje słoneczko kochane, gdzież ja bym o nim zapomniała :calus: Torcio tym razem niewinny :lol: I jak tak można! Ja mam wakacje i muszę zakuwać:mad: Miki też tak ma:lol: Cały czas stoi pod drzwiami wyjściowymi albo siada przy torbie:loveu: Tym razem mu się upiekło:diabloti: Ach jak chłopcy zadowoleni:loveu: Toro jest w siódmym niebie. Kiedy będziecie mieć tą działkę?!!:mad: Quote
Anusia & Alutka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Dooobry :razz: Kochane futrzaki :loveu: Pańcia-mamcia na horyzoncie się pojawiła i lecą się przywitać? Pozdrawiamy :grins: Quote
madziasto4 Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Magda_Miki napisał(a):I jak tak można! Ja mam wakacje i muszę zakuwać:mad: Miki też tak ma:lol: Cały czas stoi pod drzwiami wyjściowymi albo siada przy torbie:loveu: Tym razem mu się upiekło:diabloti: Ach jak chłopcy zadowoleni:loveu: Toro jest w siódmym niebie. Kiedy będziecie mieć tą działkę?!!:mad: Już w sierpniu będziemy jeździć do tej chałupki, gdzie będziemy dzierżawić ziemię. :razz: Anusia & Alutka napisał(a):Dooobry :razz: Kochane futrzaki :loveu: Pańcia-mamcia na horyzoncie się pojawiła i lecą się przywitać? Pozdrawiamy :grins: Heloł Taa, pańcię-mamcię trzeba obowiązkowo przywitać, prawie łamiąc sobie łapki po drodze :lol: Quote
Kasia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Cześć Magdaleno! Co do zdjęć z naszego Canona to powiem tak: są jakie są ale i tak bardziej podobają mi sie fotki z Panasonica...;) Są ostrzejsze i wyraźniejsze. Może dlatego tak uważam bo jeszcze nawet nie miałam okazji dokładniej zapoznać sie z mozliwościami naszego Canonka, no ale...zdanie mam jakie mam ;) Spania nie masz? Pierwszy raz chyba tak wczesnie zawitałaś na dogo...? :p Quote
Kasia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='madziasto4'] http://images29.fotosik.pl/10/65918acd5982f2df.jpg To jest ekstra :loveu: Quote
madziasto4 Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 fidelek2 napisał(a):Cześć Magdaleno! Co do zdjęć z naszego Canona to powiem tak: są jakie są ale i tak bardziej podobają mi sie fotki z Panasonica...;) Są ostrzejsze i wyraźniejsze. Może dlatego tak uważam bo jeszcze nawet nie miałam okazji dokładniej zapoznać sie z mozliwościami naszego Canonka, no ale...zdanie mam jakie mam ;) Spania nie masz? Pierwszy raz chyba tak wczesnie zawitałaś na dogo...? :p Witam :lol: Ale cenowo Canon i Panasonic chyba podobne, nie? Wróciłam z chłopakami ze spaceru jakiś kwadrans temu, a że wieje potwornie to się tam rozbudziłam- chcąc nie chcąc musiałam mieć oczy szeroko otwarte, żeby jakąś gałęzią w łeb nie dostać :p Głodna kurczę jestem :lol: Quote
madziasto4 Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 fidelek2 napisał(a):To jest ekstra :loveu: Wystarczyło powiedzieć magiczne słowo i obaj się spojrzeli :lol: Quote
Kasia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Za Canona zapłaciliśmy bez paru groszy tysiaka. Kartę mielismy z Panasonica, którego odesłaliśmy jako zwrot :p Cóż to za magiczne słowo? Fidlasty tak reaguje na zwrot IDZIEMY NA DWÓR? Oni na dworku właśnie byli więc moze podpowiesz...? :cool3: Quote
madziasto4 Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Magicznych słów jest sporo, a właściwie magicznych tonów głosu :lol: Najprawdopodobniej powiedziałam 'idziemy?' :lol: No, ostatni dzień pakunków i jutro wyjeżdżamy z samego rana :multi: Quote
Aga76 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Madzia, rób zdjęcia najlepiej w serii po 5 sztuk :megagrin: tony zdjęć w kompletach po 5 sztuk :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 [quote name='Aga76']Madzia, rób zdjęcia najlepiej w serii po 5 sztuk :megagrin: tony zdjęć w kompletach po 5 sztuk :evil_lol: Zwariuję wtedy do reszty...:razz: [quote name='PositiveThought']hej Madzik :razz: dzięki jeszcze raz! łaaaa :lol: :lol: :lol: Hej, do usług :cool1: Quote
madziasto4 Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 PositiveThought napisał(a):że do usług, powiadasz? :razz: pomyślę jeszcze, jak Cię mogę wykorzystać... :hmmmm: co on ma na szyi? :megagrin: poskramiasz jego antyelegancką naturę? Już się nie mogę doczekać :razz: Mufę :grins: Quote
Magda Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Hej Madziu! To już jutro:-( Szkoda, ale mówi się trudno. Będziemy tęsknić i czekać na tonę fotek po 5 sztuk:evil_lol: Torek ma muszkę. Buahahahahaha:diabloti: Quote
madziasto4 Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Magda_Miki napisał(a):Hej Madziu! To już jutro:-( Szkoda, ale mówi się trudno. Będziemy tęsknić i czekać na tonę fotek po 5 sztuk:evil_lol: Torek ma muszkę. Buahahahahaha:diabloti: Przez pierwsze 2 tygodnie będę miała dostęp do internetu, więc czasami wieczorkiem zajrzę :razz: Elegancik :lol: Quote
madziasto4 Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 PositiveThought napisał(a):BIEDLONKA! ja będę w descowe dni[tfu tfu!] zaglądała do kawiarenek internetowych :grins: Urocza, nieprawdaż? :loveu: Nałogowiec odlotowiec :grins: Idę prasować. Quote
madziasto4 Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 fidelek2 napisał(a):Na jak długo wyjeżdżacie? Na miesiąc.;) Quote
Kasia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 To życzymy przyjemnej podróży, udanego wypoczynku i przyjemnego zwiedzania :loveu: Wróć do Nas zadowolona i zrelaksowana z ogromną ilością zdjeć a jeszcze lepiej będzie jak przy wolnej chwili znajdziesz czas aby siąść przy kompie :user: , zajrzeć na dgm i wkleić parę sztuk :lol: Quote
Recommended Posts