Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

PositiveThought napisał(a):
aaa, wyczepiste :megagrin:
jaka Zosia? :lol:

mam prośbeczkę, wysyłam PW :razz:

Pisałam już :lol: Ringo zostało znalezione kilka lat temu na plaży, a poprzednia właścicielka- właśnie ta cała Zosia- podpisała cholera jakimś pisakiem i nie mogę tego domyć :diabloti:

Asia&Misia napisał(a):
Super focie :D
:cool3:

A dziękuję ;)

Posted

wiem, pamiętam historie Twoich zabawek :cool1: że to wszystko niby znalezione, ta? a to dlaczego na podany adres nie zostało zwrócone?
podejrzane... a my od dziś jesteśmy z FBI

Jakie wszystko :obrazic: Reszta kupna :obrazic: Za własne piniondzory :obrazic:
Mogła nie gubić :cool1:

Posted

[quote name='fidelek2']Super zdjecia robi ten aparacik :lol:
Też jestem zadowolona :loveu: A jak Wasz canon (canon, tak?) ? Z tego co widzę w Waszej galerii, to też ładne zdjęcia wychodzą :)

Posted

madziasto4 napisał(a):

Haha ucz się ucz :lol:

Nieee, psy kursuję wte i wewte :lol: Ale najlepiej jest już samego ranka kiedy wynosimy torby do samochodu, Masterek wtedy zawsze chodzi za nami podenerwowany, a jak już mu budkę wyniesiemy, miski, to bidulek kochany aż popiskuje, żebyśmy go przypadkiem nie zapomnieli..:lol: Moje słoneczko kochane, gdzież ja bym o nim zapomniała :calus:

Torcio tym razem niewinny :lol:

I jak tak można! Ja mam wakacje i muszę zakuwać:mad:

Miki też tak ma:lol: Cały czas stoi pod drzwiami wyjściowymi albo siada przy torbie:loveu:

Tym razem mu się upiekło:diabloti:

Ach jak chłopcy zadowoleni:loveu: Toro jest w siódmym niebie. Kiedy będziecie mieć tą działkę?!!:mad:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
I jak tak można! Ja mam wakacje i muszę zakuwać:mad:

Miki też tak ma:lol: Cały czas stoi pod drzwiami wyjściowymi albo siada przy torbie:loveu:

Tym razem mu się upiekło:diabloti:

Ach jak chłopcy zadowoleni:loveu: Toro jest w siódmym niebie. Kiedy będziecie mieć tą działkę?!!:mad:

Już w sierpniu będziemy jeździć do tej chałupki, gdzie będziemy dzierżawić ziemię. :razz:

Anusia & Alutka napisał(a):
Dooobry :razz:
Kochane futrzaki :loveu:
Pańcia-mamcia na horyzoncie się pojawiła i lecą się przywitać?
Pozdrawiamy :grins:

Heloł
Taa, pańcię-mamcię trzeba obowiązkowo przywitać, prawie łamiąc sobie łapki po drodze :lol:

Posted

Cześć Magdaleno!

Co do zdjęć z naszego Canona to powiem tak: są jakie są ale i tak bardziej podobają mi sie fotki z Panasonica...;) Są ostrzejsze i wyraźniejsze.
Może dlatego tak uważam bo jeszcze nawet nie miałam okazji dokładniej zapoznać sie z mozliwościami naszego Canonka, no ale...zdanie mam jakie mam ;)

Spania nie masz? Pierwszy raz chyba tak wczesnie zawitałaś na dogo...? :p

Posted

fidelek2 napisał(a):
Cześć Magdaleno!

Co do zdjęć z naszego Canona to powiem tak: są jakie są ale i tak bardziej podobają mi sie fotki z Panasonica...;) Są ostrzejsze i wyraźniejsze.
Może dlatego tak uważam bo jeszcze nawet nie miałam okazji dokładniej zapoznać sie z mozliwościami naszego Canonka, no ale...zdanie mam jakie mam ;)

Spania nie masz? Pierwszy raz chyba tak wczesnie zawitałaś na dogo...? :p

Witam :lol:

Ale cenowo Canon i Panasonic chyba podobne, nie?

Wróciłam z chłopakami ze spaceru jakiś kwadrans temu, a że wieje potwornie to się tam rozbudziłam- chcąc nie chcąc musiałam mieć oczy szeroko otwarte, żeby jakąś gałęzią w łeb nie dostać :p
Głodna kurczę jestem :lol:

Posted

Za Canona zapłaciliśmy bez paru groszy tysiaka. Kartę mielismy z Panasonica, którego odesłaliśmy jako zwrot :p

Cóż to za magiczne słowo?
Fidlasty tak reaguje na zwrot IDZIEMY NA DWÓR? Oni na dworku właśnie byli więc moze podpowiesz...? :cool3:

Posted

Magicznych słów jest sporo, a właściwie magicznych tonów głosu :lol: Najprawdopodobniej powiedziałam 'idziemy?' :lol:

No, ostatni dzień pakunków i jutro wyjeżdżamy z samego rana :multi:

Posted

[quote name='Aga76']Madzia, rób zdjęcia najlepiej w serii po 5 sztuk :megagrin: tony zdjęć w kompletach po 5 sztuk :evil_lol:
Zwariuję wtedy do reszty...:razz:

[quote name='PositiveThought']hej Madzik :razz:

dzięki jeszcze raz!

łaaaa :lol: :lol: :lol:
Hej, do usług :cool1:

Posted

że do usług, powiadasz? :razz: pomyślę jeszcze, jak Cię mogę wykorzystać... :hmmmm:

co on ma na szyi? :megagrin: poskramiasz jego antyelegancką naturę?

Już się nie mogę doczekać :razz:

Mufę :grins:

Posted

Hej Madziu!
To już jutro:-( Szkoda, ale mówi się trudno. Będziemy tęsknić i czekać na tonę fotek po 5 sztuk:evil_lol:

Torek ma muszkę. Buahahahahaha:diabloti:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Hej Madziu!
To już jutro:-( Szkoda, ale mówi się trudno. Będziemy tęsknić i czekać na tonę fotek po 5 sztuk:evil_lol:

Torek ma muszkę. Buahahahahaha:diabloti:

Przez pierwsze 2 tygodnie będę miała dostęp do internetu, więc czasami wieczorkiem zajrzę :razz:

Elegancik :lol:

Posted

BIEDLONKA!

ja będę w descowe dni[tfu tfu!] zaglądała do kawiarenek internetowych :grins:

Urocza, nieprawdaż? :loveu:

Nałogowiec odlotowiec :grins:

Idę prasować.

Posted

To życzymy przyjemnej podróży, udanego wypoczynku i przyjemnego zwiedzania :loveu:
Wróć do Nas zadowolona i zrelaksowana z ogromną ilością zdjeć a jeszcze lepiej będzie jak przy wolnej chwili znajdziesz czas aby siąść przy kompie :user: , zajrzeć na dgm i wkleić parę sztuk :lol: