madziasto4 Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Widzę, że nie dojdziemy do porozumienia :diabloti: Potrzebne wsparcie.. Quote
Helga&Ares Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 a tu tylko o jedzeniu:mad: tu pewnie wszyscy głodni, wychudzeni i ze skrajnym wyczerpaniem:evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 a tu tylko o jedzeniu:mad: tu pewnie wszyscy głodni, wychudzeni i ze skrajnym wyczerpaniem:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Nie daj Boże, wypluj to..Wtedy całą naszą intrygę szlag trafi.. Coś z wiosny... Quote
madziasto4 Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Helga_psiaki napisał(a):a tu tylko o jedzeniu:mad: tu pewnie wszyscy głodni, wychudzeni i ze skrajnym wyczerpaniem:evil_lol: A tak :placz: Ja jeszcze obiadu biedna nie jadłam :placz: Quote
Helga&Ares Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 zaraz Ci coś podeślę mailem:cool1: może naleśniczka ze serkiem, takim rozpływającym się w ustach:razz: Albo...no dobra, nie będę taka:diabloti: Quote
madziasto4 Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Helga_psiaki napisał(a):zaraz Ci coś podeślę mailem:cool1: może naleśniczka ze serkiem, takim rozpływającym się w ustach:razz: Albo...no dobra, nie będę taka:diabloti: Ćwinia :obrazic: Quote
Sara_i_Aris Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Cześć Madziu Masterkowo-Torkowa! A co Wy tak tu ciągle o jedzeniu? Szpinak? Pietruszka? :mad: [quote name='madziasto4'] http://images27.fotosik.pl/8/9dc400ba54badc14.jpg Madzia, nie kryj się za śpiącym Masterkiem :grins: Quote
Magda Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Hej! Widzę, że już znacie nowe zasady na pamięć:diabloti: Trudno... trzeba będzie pisać dwa razy, albo zmniejszyć ilość fotek:evil_lol: Spakowana już? Strony wcześniej miałaś dopiero prasować:lol: Quote
madziasto4 Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Yorkie napisał(a):Cześć Madziu Masterkowo-Torkowa! A co Wy tak tu ciągle o jedzeniu? Szpinak? Pietruszka? :mad: Madzia, nie kryj się za śpiącym Masterkiem :grins: Czołem! :lol: PositiveThought napisał(a):Bosz, Madźka, ciągle tajniaczysz i się chowasz, agencie jeden... Agentko jeśli już :obrazic: Magda_Miki napisał(a):Hej! Widzę, że już znacie nowe zasady na pamięć:diabloti: Trudno... trzeba będzie pisać dwa razy, albo zmniejszyć ilość fotek:evil_lol: Spakowana już? Strony wcześniej miałaś dopiero prasować:lol: Witam serdecznie Władzę :cool3: A Ty już znasz na pamięć regulamin ? :eviltong: Jeszcze nie, ale wszystko prawie przygotowane w jednym miejscu :p Monitor mi się zepsuł, piszę z laptopa, także zdjęć już nie będzie chyba do wyjazdu :roll: Quote
madziasto4 Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 PositiveThought napisał(a):buu, co za pech! a nie masz takich jakichś kabelków? możnaby komputer do telewizorka :cool3: ja jeszcze nie mam kupionego wszystkiego... :mdleje: sukienka! Noo, komputer do telewizorka i co dalej? :p Wytrzymacie, w sobotę może zajrzę i dam zdjęcia już z Zakopca. Dobra, na razie ;) Idę spać. Quote
Magda Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 madziasto4 napisał(a): Witam serdecznie Władzę :cool3: A Ty już znasz na pamięć regulamin ? :eviltong: Jeszcze nie, ale wszystko prawie przygotowane w jednym miejscu :p Monitor mi się zepsuł, piszę z laptopa, także zdjęć już nie będzie chyba do wyjazdu :roll: Mam już wyryty na czole:diabloti: Ciągle tylko "Rozdział I punkt 1. "Każdy użytkownik ma prawo..." Już po nocach mi się śni:evil_lol: Psy też już siedzą w jednym miejscu? Nawet Toro?:lol: Ojej... pewnie Torek grzebał:diabloti: Quote
koregra Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='madziasto4']Wykurzanie z posłania http://images30.fotosik.pl/8/735fcda3a4156d7e.jpg http://images30.fotosik.pl/8/233b3c10f14d3107.jpg http://images25.fotosik.pl/8/963cbe232633ab68.jpg http://images30.fotosik.pl/8/4dc7011d7b4cffe4.jpg http://images30.fotosik.pl/8/2759c3a1a90d718c.jpgquote] Wiatm ;) Ale fajowe te foteliki maja:evil_lol: Pozdrawiamy Quote
Kasia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Hej Madzia! Tyle Was wyjeżdża na raz...pusto tu będzie i tak nijako :roll: Mam ino nadzieje że będziecie dość często tu zaglądały :lol: Quote
Helga&Ares Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 madzia i medor napisał(a):Witam z rana:hand::hand: jakiego rana...to już prawie POŁUDNIE:lol: Quote
madziasto4 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='PositiveThought']no i się na ekranie telewizorka wyświetlać będzie :p CO W SOBOTĘ?! ja wyjeżdżam w sobotę! :(:(:( dobranoc :calus: Ale wstawić Wam i tak nie będę mogła :p A na jak długo? :-( [quote name='Magda_Miki']Mam już wyryty na czole:diabloti: Ciągle tylko "Rozdział I punkt 1. "Każdy użytkownik ma prawo..." Już po nocach mi się śni:evil_lol: Psy też już siedzą w jednym miejscu? Nawet Toro?:lol: Ojej... pewnie Torek grzebał:diabloti: Haha ucz się ucz :lol: Nieee, psy kursuję wte i wewte :lol: Ale najlepiej jest już samego ranka kiedy wynosimy torby do samochodu, Masterek wtedy zawsze chodzi za nami podenerwowany, a jak już mu budkę wyniesiemy, miski, to bidulek kochany aż popiskuje, żebyśmy go przypadkiem nie zapomnieli..:lol: Moje słoneczko kochane, gdzież ja bym o nim zapomniała :calus: Torcio tym razem niewinny :lol: [quote name='koregra'] Wiatm ;) Ale fajowe te foteliki maja:evil_lol: Pozdrawiamy Dzień dobry ;) Sami sobie takie uformowali :lol: [quote name='fidelek2']Hej Madzia! Tyle Was wyjeżdża na raz...pusto tu będzie i tak nijako :roll: Mam ino nadzieje że będziecie dość często tu zaglądały :lol: Cześć :) Ja być może będę zaglądać, ale raczej rzadko...;) Powrót z gór popołudniu, od razu z psami na spacer, my na obiad, później na Krupówki i tak zleci do wieczora :lol: madzia i medor, helga Witajcie :) Quote
Acia_ Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Dzień dobrerek :D Jak tam moi dwaj koledzy? :loveu: Quote
AlKil Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Dzień dobry!!! fajnie wieje co???? Dzisiaj mogą być latające yorki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Aga76 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Cze Madziu :calus: Ech, ostatnia zacytowana fota była piękna wiewiórzasta... wspomnienia AlKil napisał(a): fajnie wieje co???? Dzisiaj mogą być latające yorki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hihihi - dobry tekst :roflt: Quote
Acia_ Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 ,,Latający Misiu" :cool1: Niemogłam sie powstrzymać xD :lol: Quote
madziasto4 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Asia&Misia napisał(a):Dzień dobrerek :D Jak tam moi dwaj koledzy? :loveu: Dzień dobry, koledzy w porządeczku :thumbs: AlKil napisał(a):Dzień dobry!!! fajnie wieje co???? Dzisiaj mogą być latające yorki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witaj, daj spokój, wietrzycho okropne :roll: Moi jeszcze nie latają, ale ogonki im podwiewa... Aga76 napisał(a):Cze Madziu :calus: Ech, ostatnia zacytowana fota była piękna wiewiórzasta... wspomnienia Hihihi - dobry tekst :roflt: Witaj Aguś :calus: Wiewiórzasta fota...pamiętam. Quote
madziasto4 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Cześć, cześć.. Monitorek mam już nowy, także zaraz wrzucam zdjęcia :lol: Aaa, zapomniałabym- zaraz mnie szlag jasny trafi- tak dogo muli :-x Quote
Recommended Posts