anetta Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Slicznie wyszedl z tym kwiatuszkiem :loveu: nie, nie zjadł, ale chciał z nim uciekać czyli co, wyrwal go z ziemi? :diabloti: Quote
madziasto4 Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Magda_Miki napisał(a):Czesc Madzia!!:multi: Co tak ciebie dawno nie bylo?:cool3: cześć MAdziu :p no wczoraj cały dzień zamiast DGM wyskakiwało jakiś błąd 505.... czy coś takiego..:roll: Moniś napisał(a):Witaj Magdo, gdzie się podziewasz? :cool3::cool3: witam Moniko :cool1: relaksowałam się na działce :p u nas piękna pogoda, więc szkoda siedzieć w domu :razz: anetta napisał(a):Slicznie wyszedl z tym kwiatuszkiem :loveu: czyli co, wyrwal go z ziemi? :diabloti: dziękujemy :razz: nie wyrwał :eviltong: tylko lekko ciągnął :razz: :diabloti: Quote
madziasto4 Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pśliczny ogrodnik z Masterka ;) tak, tak- cały czas chodzi i podlewa :evil_lol: [quote name='basiulka22tychy'] ojeju jeju jaki złosnik jestem :cool3: łapał trawę :razz: Quote
marlena924 Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Ja dziś też znow z rodzinka na dzialeczce bylam :lol: Ale teraz alergia mnie tak wkurza :angryy: :angryy: :angryy: Bylo na poczatku cieplutko, ale juz potem zaczal kropic deszcz i sie ochlodzilo... pozdrawiam Quote
g_o_n_i_a Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 madziasto4 napisał(a): nie wyrwał :eviltong: tylko lekko ciągnął :razz: :diabloti: Uff całe szczęście... Łobuziak!! :diabloti: :loveu: :loveu: Quote
madziasto4 Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Dzień dobry! U nas nadal śliczna pogoda :multi: Zaraz zmykamy na spacerek, ale w międzyczasie wklejam działkowe fotki :p Master poznał na działce nowego kolegę :cool3: : :evil_lol: Quote
justynia Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='madziasto4'] Master poznał na działce nowego kolegę :cool3: : :evil_lol: Cześć Madziu! Nadrabiam zaległości... Ześlimaczały coś ten nowy kolega Masterka :evil_lol: Ciekawe, czy zaprosił Masterka do swojego domku? :lol: Quote
madziasto4 Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 justynia napisał(a):Cześć Madziu! Nadrabiam zaległości... Ześlimaczały coś ten nowy kolega Masterka :evil_lol: Ciekawe, czy zaprosił Masterka do swojego domku? :lol: Cześć Justyniu :multi: nie zaprosił :shake: jakiś niegościnny egzemlparz się trafił :lol: Quote
madziasto4 Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='basiulka22tychy']a moze to byla kolezanka :cool3: :):) a niewykluczone :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 A Masterek jak się mu uwaznie przygląda... :loveu: Quote
marlena924 Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Jejuś, jakie śliczne zdjątka, Madziu :loveu: Toffik wczoraj na działce miał sotkanie z... bąkiem/szerszeniem (nie odróżniam :P)... Na szczescie nic sie nie stalo :P Latał sobie ten potworek, a Toffik tak śmiesznie za nim wzrokiem wodził :P Pozdrawiam Quote
AlKil Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Witamy po powrocie z działki!!! Nadrobiliśmy zaległości, zdjęcia śliczne!!! Quote
madziasto4 Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 Goniu Master był nim bardzo zainteresowany :lol: ale już nie próbował z nim uciekać, tak jak w wieku ok. 5 miesięcy :mad: pamiętam jak skubaniec rył noskiem ziemię, a jak znalazł jakiegoś ślimaczka to od razu w pychol i w nogi :evil_lol: [quote name='marlena924']Jejuś, jakie śliczne zdjątka, Madziu :loveu: Toffik wczoraj na działce miał sotkanie z... bąkiem/szerszeniem (nie odróżniam :P)... Na szczescie nic sie nie stalo :P Latał sobie ten potworek, a Toffik tak śmiesznie za nim wzrokiem wodził :P Pozdrawiam Marlenko dziękujemy :calus: Z tymi owadami typu bąki, osy itd to trzeba uważać, żeby psiak nie połknął :shake: [quote name='AlKil']Witamy po powrocie z działki!!! Nadrobiliśmy zaległości, zdjęcia śliczne!!! Witam, witam :multi: Długo Was nie było - czyżby przedłużona majówka? ;) :lol: I dziękujemy za "śliczne zdjęcia" :p ;) Quote
g_o_n_i_a Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Witaj Madziu! :multi: Masterek szczwana bestia :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Witaj Madziu! :multi: Masterek szczwana bestia :evil_lol: i to jak :mad: :evil_lol: Właśnie się natręt mały dopomina o ciacho! A już dostał :-o ! Co za łakomczuch :-o Łazi ode mnie do mamy, od mamy do taty, od taty do mnie, i piszczy :mad: A ze spaceru wrócił ok pół godziny temu.... Małpa moja kochana ;) Quote
nataliyka Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 No,ale jak się patrzy takimi słodkimi oczami to trudno mu coś odmówić,prawda?;) Quote
Basia&Safi Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 jaki sliczny kucyk :o jej maserkowi sie podoba ?? ::):) dajmu ciasteczko !!! :):):) Quote
madziasto4 Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='nataliyka']No,ale jak się patrzy takimi słodkimi oczami to trudno mu coś odmówić,prawda?;) oj trudno... ;) a boczki obrastają w tłuszczyk :mad: :evil_lol: ;) ale Masterek ma dużo ruchu, więc spalamy kalorie po ciasteczkach :eviltong: [quote name='basiulka22tychy']jaki sliczny kucyk :o jej maserkowi sie podoba ?? ::):) dajmu ciasteczko !!! :):):) dziękujemy za kucyka ;) chyba mu się podoba, bo nic nie mówi :evil_lol: widzę, że Master ma poparcie w sprawie ciasteczek :diabloti: My już się żeganamy- Dobranoc ;) Masterek właśnie się położył na moim łóżku, pokręcił się trochę i poszedł dalej :evil_lol: Quote
AlKil Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Witam, witam :multi: Długo Was nie było - czyżby przedłużona majówka? ;) :lol: I dziękujemy za "śliczne zdjęcia" :p ;)[/quote] A tak, mocno przedłużona. Mój synek chodzi so sportowej podstawówki przy AWFiS -ie , a tam jest też gimnazjum i liceum, więc z okazji matur miał wolny czwartek i piątek. Wykorzystaliśmy okazję, tym bardziej, że pogoda zrobiła się cudowna. A ponieważ dogo chodzi w kratkę, wczoraj nie udało sie wstawic reszty zdjęć, to będą dzisiaj. Quote
Magda Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='madziasto4'] Ludzie trzymajcie mnie, Masterek z kitka!!:crazyeye: Madzia czy cos sie stalo?:evil_lol: Moim zdaniem wyglada BOSKO!!:loveu::loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 Dzień dobry! :multi: Pogoda jest u nas piękna :loveu: Kilkanaście minut temu wróciliśmy z działki, oczywiście popstrykałam trochę zdjęć i zaraz kilka wstawię :razz: [quote name='AlKil']A tak, mocno przedłużona. Mój synek chodzi so sportowej podstawówki przy AWFiS -ie , a tam jest też gimnazjum i liceum, więc z okazji matur miał wolny czwartek i piątek. Wykorzystaliśmy okazję, tym bardziej, że pogoda zrobiła się cudowna. A ponieważ dogo chodzi w kratkę, wczoraj nie udało sie wstawic reszty zdjęć, to będą dzisiaj. rzeczywiście, grzechem byłoby siedzienie w taka pogodę w domu :shake: ;) ja też miałam wolny czwartek i piątek :razz: [quote name='Magda_Miki']Ludzie trzymajcie mnie, Masterek z kitka!!:crazyeye: Madzia czy cos sie stalo?:evil_lol: Moim zdaniem wyglada BOSKO!!:loveu::loveu::loveu: hihi ano z kitką :evil_lol: cielę oknem wyleciało :evil_lol: :evil_lol: :cool3: a tak serio :razz: to po prostu grzywka mu odrosła, a poza tym lubię go od czasu do czasu w kitce :lol: i cieszę się, że Tobie się również kitolec podoba :p Quote
Recommended Posts