Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Czesc Madzia!!:multi:
Co tak ciebie dawno nie bylo?:cool3:

cześć MAdziu :p
no wczoraj cały dzień zamiast DGM wyskakiwało jakiś błąd 505.... czy coś takiego..:roll:

Moniś napisał(a):
Witaj Magdo, gdzie się podziewasz? :cool3::cool3:

witam Moniko :cool1:
relaksowałam się na działce :p
u nas piękna pogoda, więc szkoda siedzieć w domu :razz:

anetta napisał(a):
Slicznie wyszedl z tym kwiatuszkiem :loveu:

czyli co, wyrwal go z ziemi? :diabloti:

dziękujemy :razz:

nie wyrwał :eviltong:
tylko lekko ciągnął :razz: :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pśliczny ogrodnik z Masterka ;)
tak, tak- cały czas chodzi i podlewa :evil_lol:

[quote name='basiulka22tychy'] ojeju jeju jaki złosnik jestem :cool3:
łapał trawę :razz:

Posted

Ja dziś też znow z rodzinka na dzialeczce bylam :lol: Ale teraz alergia mnie tak wkurza :angryy: :angryy: :angryy: Bylo na poczatku cieplutko, ale juz potem zaczal kropic deszcz i sie ochlodzilo... pozdrawiam

Posted

Dzień dobry!
U nas nadal śliczna pogoda :multi: Zaraz zmykamy na spacerek, ale w międzyczasie wklejam działkowe fotki :p

Master poznał na działce nowego kolegę :cool3: : :evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']
Master poznał na działce nowego kolegę :cool3: : :evil_lol:

Cześć Madziu! Nadrabiam zaległości... Ześlimaczały coś ten nowy kolega Masterka :evil_lol: Ciekawe, czy zaprosił Masterka do swojego domku? :lol:

Posted

justynia napisał(a):
Cześć Madziu! Nadrabiam zaległości... Ześlimaczały coś ten nowy kolega Masterka :evil_lol: Ciekawe, czy zaprosił Masterka do swojego domku? :lol:

Cześć Justyniu :multi:
nie zaprosił :shake: jakiś niegościnny egzemlparz się trafił :lol:

Posted

Jejuś, jakie śliczne zdjątka, Madziu :loveu: Toffik wczoraj na działce miał sotkanie z... bąkiem/szerszeniem (nie odróżniam :P)... Na szczescie nic sie nie stalo :P Latał sobie ten potworek, a Toffik tak śmiesznie za nim wzrokiem wodził :P Pozdrawiam

Posted

Goniu Master był nim bardzo zainteresowany :lol: ale już nie próbował z nim uciekać, tak jak w wieku ok. 5 miesięcy :mad: pamiętam jak skubaniec rył noskiem ziemię, a jak znalazł jakiegoś ślimaczka to od razu w pychol i w nogi :evil_lol:

[quote name='marlena924']Jejuś, jakie śliczne zdjątka, Madziu :loveu: Toffik wczoraj na działce miał sotkanie z... bąkiem/szerszeniem (nie odróżniam :P)... Na szczescie nic sie nie stalo :P Latał sobie ten potworek, a Toffik tak śmiesznie za nim wzrokiem wodził :P Pozdrawiam
Marlenko dziękujemy :calus:
Z tymi owadami typu bąki, osy itd to trzeba uważać, żeby psiak nie połknął :shake:

[quote name='AlKil']Witamy po powrocie z działki!!! Nadrobiliśmy zaległości, zdjęcia śliczne!!!
Witam, witam :multi: Długo Was nie było - czyżby przedłużona majówka? ;) :lol:
I dziękujemy za "śliczne zdjęcia" :p ;)

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Witaj Madziu! :multi:
Masterek szczwana bestia :evil_lol:
i to jak :mad: :evil_lol: Właśnie się natręt mały dopomina o ciacho! A już dostał :-o ! Co za łakomczuch :-o Łazi ode mnie do mamy, od mamy do taty, od taty do mnie, i piszczy :mad: A ze spaceru wrócił ok pół godziny temu.... Małpa moja kochana ;)

Posted

[quote name='nataliyka']No,ale jak się patrzy takimi słodkimi oczami to trudno mu coś odmówić,prawda?;)
oj trudno... ;) a boczki obrastają w tłuszczyk :mad: :evil_lol: ;)
ale Masterek ma dużo ruchu, więc spalamy kalorie po ciasteczkach :eviltong:

[quote name='basiulka22tychy']jaki sliczny kucyk :o jej maserkowi sie podoba ?? ::):) dajmu ciasteczko !!! :):):)
dziękujemy za kucyka ;) chyba mu się podoba, bo nic nie mówi :evil_lol:
widzę, że Master ma poparcie w sprawie ciasteczek :diabloti:

My już się żeganamy- Dobranoc ;)
Masterek właśnie się położył na moim łóżku, pokręcił się trochę i poszedł dalej :evil_lol:

Posted

Witam, witam :multi: Długo Was nie było - czyżby przedłużona majówka? ;) :lol:
I dziękujemy za "śliczne zdjęcia" :p ;)[/quote]

A tak, mocno przedłużona. Mój synek chodzi so sportowej podstawówki przy AWFiS -ie , a tam jest też gimnazjum i liceum, więc z okazji matur miał wolny czwartek i piątek. Wykorzystaliśmy okazję, tym bardziej, że pogoda zrobiła się cudowna.
A ponieważ dogo chodzi w kratkę, wczoraj nie udało sie wstawic reszty zdjęć, to będą dzisiaj.

Posted

[quote name='madziasto4']

Ludzie trzymajcie mnie, Masterek z kitka!!:crazyeye: Madzia czy cos sie stalo?:evil_lol:
Moim zdaniem wyglada BOSKO!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Dzień dobry! :multi:

Pogoda jest u nas piękna :loveu:
Kilkanaście minut temu wróciliśmy z działki, oczywiście popstrykałam trochę zdjęć i zaraz kilka wstawię :razz:

[quote name='AlKil']A tak, mocno przedłużona. Mój synek chodzi so sportowej podstawówki przy AWFiS -ie , a tam jest też gimnazjum i liceum, więc z okazji matur miał wolny czwartek i piątek. Wykorzystaliśmy okazję, tym bardziej, że pogoda zrobiła się cudowna.
A ponieważ dogo chodzi w kratkę, wczoraj nie udało sie wstawic reszty zdjęć, to będą dzisiaj.
rzeczywiście, grzechem byłoby siedzienie w taka pogodę w domu :shake: ;)
ja też miałam wolny czwartek i piątek :razz:

[quote name='Magda_Miki']Ludzie trzymajcie mnie, Masterek z kitka!!:crazyeye: Madzia czy cos sie stalo?:evil_lol:
Moim zdaniem wyglada BOSKO!!:loveu::loveu::loveu:
hihi ano z kitką :evil_lol:
cielę oknem wyleciało :evil_lol: :evil_lol: :cool3:
a tak serio :razz: to po prostu grzywka mu odrosła, a poza tym lubię go od czasu do czasu w kitce :lol:
i cieszę się, że Tobie się również kitolec podoba :p