Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Panciu Masterkowo - Torusiowa :loveu:
Dawno mnie nie było ale za to miałam co oglądać po powrocie tyle fotasek psiaków :loveu:
Ale się doczytałam ze na nowym banerku najpierw był tylko Masterek a zabrakło Torusia :mad: Dobrze ze sa tacy co pilnują wszystkiego bo co to by było jakby naszej kruszynki Torkowej zabrakło :mad: :shake:
A działeczki zazdroszcze bo ja mam taka tylko bez jeziorka ale za to blisko domku :loveu:

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Hej!
No działeczka urocza:loveu: Fajnie byłoby mieć jakaś tylko dla siebie, a nie w dzierżawę. Torkowi jak widać już się podoba taki pomysł:razz:

A dzisiaj mi się śniło, że na swoim banerze umieściłam takie dwie "karteczki" galeria i filmiki:lol: Byłaś pierwsza:mad:

Życzymy miłego dnia!

Posted

dzasta napisał(a):
Cześć Panciu Masterkowo - Torusiowa :loveu:
Dawno mnie nie było ale za to miałam co oglądać po powrocie tyle fotasek psiaków :loveu:
Ale się doczytałam ze na nowym banerku najpierw był tylko Masterek a zabrakło Torusia :mad: Dobrze ze sa tacy co pilnują wszystkiego bo co to by było jakby naszej kruszynki Torkowej zabrakło :mad: :shake:
A działeczki zazdroszcze bo ja mam taka tylko bez jeziorka ale za to blisko domku :loveu:

Cześć:loveu:
Byli obaj, tylko niektórzy sie dopatrzyli:diabloti: , że Torcio nie był podpisany :eviltong:
Blisko domu mamy ogródek działkowy, ale my jeszcze chcemy koniecznie nad jeziorkiem :)
Dzięki za odwiedziny ;)

PositiveThought napisał(a):
hej Madziu,
nie było mnie troszkę, bo humor kiepski...

pozdrawiam Ciebie i chłopaków i pytam: jak tam wakacje? :cool3:

Hej,
ojoj, uszy do góry :multi:

W piątek wyjeżdżamy, teraz trwa pakowanko :p

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Hej!
No działeczka urocza:loveu: Fajnie byłoby mieć jakaś tylko dla siebie, a nie w dzierżawę. Torkowi jak widać już się podoba taki pomysł:razz:

A dzisiaj mi się śniło, że na swoim banerze umieściłam takie dwie "karteczki" galeria i filmiki:lol: Byłaś pierwsza:mad:

Życzymy miłego dnia!

Hej Madzia :)
Ta łąka na zdjęciu to nie ta działka, ta w dzierżawę to ta obok za krzakami, której w sumie nie widać na zdjęciu :eviltong:

To umieszczaj, będziesz druga :lol:

Posted

Czesc Madziu :multi:

Ja powiem krótko SUUUPER wszytskie zdjecia i te na ktorych jest Torus i te na ktorych jest Masterek :loveu: :loveu: :loveu:

Nie bede narzekała, ale powiem, ze zaleglosci mialam okropnie duze :eviltong:

Posted

[quote name='Magda_Miki']
Mniam... zjadłam tort:sabber:
Ćwinia :obrazic:

[quote name='PositiveThought']Madzik, ja jadę w sobotę :cool3:
już się pakujesz?

jeszcze muszę pare rzeczy kupić, w tym sukienkę na wesele :shake:
Noo na razie przygotowujemy co trzeba zabrać, jeszcze pranie, prasowanie i dopiero wtedy wszystkie ciuchy zapakuję.. Jeszcze kosmetyki, Jesoo :roll:

[quote name='PositiveThought']
Madzię przywaliły stosy ksiązek po francusku, które chciała ze sobą zabrać :p
A właśnie, że nie chciałam :obrazic:

[quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Madziu :multi:

Ja powiem krótko SUUUPER wszytskie zdjecia i te na ktorych jest Torus i te na ktorych jest Masterek :loveu: :loveu: :loveu:

Nie bede narzekała, ale powiem, ze zaleglosci mialam okropnie duze :eviltong:
Cześć Daguś :)
Bidulko, masz Ty nadrabiania :lol:

Wróciliśmy z działki, Toro oczywiście ubrudził się od farby, bo malowałam domek..Chyba rozpuszczalnikiem tak jak u człowieka trzeba to zmyć, nie..?:roll:
Jest dusznoo, właśnie popijam zimnego Redd'sika..

Posted

współczuje, ale sama chciałaś jechać na miesiąc :p

ja właściwie nie wiem jak jest. i wogle nic nie wiem.

Rok temu też na miesiąc wybyliśmy, między innymi na Mazury, wzięliśmy kajak, a na miejscu okazało się, że wiosła zostały w domu :megagrin:

Czyli wiesz, że nic nie wiesz..Chociaż to :eviltong:

Widziałaś? Moda na yorkach mamy..

Posted

wy macie jakąś przyczepę na bagaż? :hmmmm:

tak. wiem, że to żałosne itd. bo ja taka jestem.

widziałam, i jestem zaskoczona. nie to, żebym miała coś przeciwko, ale nikt nawet o zdanie nas nie zapytał...

Niee, mamy bagażnik dachowy, ale to dlatego, że bagażnik w samochodzie ma tylko 180 l... :roll: Same buty trekingowe zajmują pół bagażnika :diabloti:

Otóż to...:roll: Ni z tego, ni z owego :roll: A gdzie ta sonda dot. głosowania na moda? Widzisz ją? Bo ja nie :roll:

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
Pieeeekne foteczki :loveu:
Jaki Masterek jest powazny i zamyslony... Słodziak :loveu:
Od Torka wariactwo bije na kilometr.

Ja sobie nawet nie wyobrażam, żeby Toro mógł być kiedykolwiek poważny :roll: Chociaż Master jak był takim 9 miesięcznym szczylem to pamiętam jak mi spierniczał na działce z każdym świństwem/śmieciem, a teraz chłop poważny jak nic..A ja mam nadzieję, że Torek będzie takim wariatem zawsze, kocham to u niego :)

Posted

madziasto4 napisał(a):
Ja sobie nawet nie wyobrażam, żeby Toro mógł być kiedykolwiek poważny :roll: Chociaż Master jak był takim 9 miesięcznym szczylem to pamiętam jak mi spierniczał na działce z każdym świństwem/śmieciem, a teraz chłop poważny jak nic..A ja mam nadzieję, że Torek będzie takim wariatem zawsze, kocham to u niego :)

Ja tez to u niego kocham.
Wystarczy spojrzec na jego foteczke i od razu mam rogala na twarzy :loveu:
Masterek znowu jest taaaki sliczniutki, lalunia taka wycacana.

Kurka Madzka, udaly Ci sie te psiaki :razz:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Ja tez to u niego kocham.
Wystarczy spojrzec na jego foteczke i od razu mam rogala na twarzy :loveu:
Masterek znowu jest taaaki sliczniutki, lalunia taka wycacana.

Kurka Madzka, udaly Ci sie te psiaki :razz:
Muszę Ci nieskromnie przytaknąć :lol:

Ręce do góry...

Staw w parku w Gdańsku

Posted

Super zdjęcia fajowych psiaków :loveu: :loveu:

Cześć Madziu!!!
Muszę przyznać rację - udanych i oryginalnych masz chłopaków :lol: Nic tylko zazdrościć ;)

Posted

Helga_psiaki napisał(a):
piękne psiaki

Witaj i dziękuję :)

madzia i medor napisał(a):
Przepiękne tereny spacerkowe:loveu::loveu:

Anusia & Alutka napisał(a):
Aaaaaa rodzynki :megagrin:
Chlopcy sa swietni, tereny spacerkowe sliczny i tylko te kaczki...

To park w Gdańsku, nie u nas w Gdyni niestety :shake: Przepiękne tereny spacerkowe mają dziadkowie :eviltong:

fidelek2 napisał(a):

Super zdjęcia fajowych psiaków :loveu: :loveu:

Cześć Madziu!!!
Muszę przyznać rację - udanych i oryginalnych masz chłopaków :lol: Nic tylko zazdrościć ;)

Cześć Kasiu :)
Dziękuję :loveu:

U nas od samego rańca pada, Master o dziwo zjadł już swoje kulki, Małemu się jeszcze moczą, a on już się doczekać nie może..

Posted

U nas właśnie przestało padać i jest teraz tak przyjemnie chłodno :lol:
Ale rano to lało całkiem całkiem...Fidlaka musiałam z całych sił ciągnąć na smyczy jak go prowadziłam do mojej mamy bo skubany nawet z klatki nie chciał wyjść :lol: chyba jest zbyt delikatnusi aby zmoczyć sobie łapinki ...:p