Anusia & Alutka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Ooooo nadstawia pysia do calowania dla swojej wielbicielki :loveu: Quote
madziasto4 Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 fidelek2 napisał(a):Ja je właśnie wyciągnęłam...zimne i oszronione....:cool3: Za Torcia zdrówko se łyka zrobię :multi::multi: Mmmm..oszronione:loveu: Anusia & Alutka napisał(a): Ooooo nadstawia pysia do calowania dla swojej wielbicielki :loveu: Oj, czuję, że wielbicielka będzie miała piach między zębami..:razz: Quote
madziasto4 Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 fidelek2 napisał(a):Chcesz gula...? :cool3: Oczywiście :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 madziasto4 napisał(a): Oj, czuję, że wielbicielka będzie miała piach między zębami..:razz: Tak tak, chce miec miedzy zebami piach :megagrin: On jest wyjatkowy... A Masterek sliczniutki :loveu: Quote
madziasto4 Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 [quote name='fidelek2']To masz Lubię się dzielić. Oj niedobrze, to niedobrze, lubisz się dzielić..niedobrze.. [quote name='Anusia & Alutka']Tak tak, chce miec miedzy zebami piach :megagrin: On jest wyjatkowy... A Masterek sliczniutki :loveu: A skądżeś Ty Masterka wyczasła??! Quote
Anusia & Alutka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 madziasto4 napisał(a): A skądżeś Ty Masterka wyczasła??! Eeeeee a to nie galeryja jego przypadkiem?? :hmmmm: Quote
madziasto4 Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 fidelek2 napisał(a):Nie lubię skąpych ludzi... Takich to nikt nie lubi chiba :lol: Quote
Kasia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Ja na pewno nie i ...dobrze że Ty też nie :lol: Quote
Aga76 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Witajcie Kochani :Cool!: Pozdrawiamy słonecznie Quote
Magda Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Hej! Zaćłam się znowu... chciałam chyba napisać, że wszystkiego najlepszego dla Torka:loveu::loveu: Dzisiaj na działeczce?:cool3: Quote
Pegaza Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Wpadłam się przywitać z Torkami-Masterkami i Madziami:p A jada się jada :eating: Quote
Pegaza Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Cze Madzik:p i papa jade wypoczywać na kilka dni w góry życze przyjemnych wakacji w razie gdybym wróciła a ciebie by już nie było na dogo Atka masz fajny banerek:p papawymiziaj chłopców:loveu: Quote
madziasto4 Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 [quote name='Magda_Miki']Hej! Dzisiaj na działeczce? Taa, byliśmy wczoraj, z tej 1500m2 nic nie będzie, bo nam nie odpowiada- brak dojścia do jeziora (nad samym jeziorem są działki ogrodzone i s tego powodu nie ma dojścia). Ale mamy raczej zaklepaną dzierżawę, bardzo fajne miejsce, do jeziorka wspaniały dostęp. A działki nad samym jeziorem w tym samym rejonie (przy tej samej drodze nawet) nadal szukamy i podobno ktoś chce właśnie taką sprzedać, także w sierpniu, po naszym powrocie będziemy się dowiadywać. [quote name='Pegaza']Cze Madzik:p i papa jade wypoczywać na kilka dni w góry życze przyjemnych wakacji w razie gdybym wróciła a ciebie by już nie było na dogo Atka masz fajny banerek:p papawymiziaj chłopców:loveu: Witaj :) Zatem miłego wyjazdu :multi: My wyjeżdżamy w ten piątek, tj 29. A wrócimy koniec lipca/początek sierpnia ;) Quote
Magda Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 No to szkoda. Widocznie działeczka nie była dla Was;) Jezioro musi być! Torek musi się przecież gdzieś wykąpać:lol: Pozdrawiamy! Quote
madziasto4 Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 [quote name='Magda_Miki']No to szkoda. Widocznie działeczka nie była dla Was;) Jezioro musi być! Torek musi się przecież gdzieś wykąpać:lol: Pozdrawiamy! Tak jest, jeziorko musi być. Tam gdzie mamy zaklepane, kupujemy 'domek' (w cudzysłowie, bo jest urządzony jak w XIX w, albo takie domki w saknsenach:evil_lol:, ale jest super :) Na przykład sypialnia jest zrobiona z policyjnej 'suki', piętrowe łóżka, na zewnątrz jest jakaś wędzarnia :) My lubimy takie spartańskie warunki :lol: ) za symboliczną złotówkę od pewnej starszej pani. I to już we wrześniu będzie do naszej dyspozycji, a kawałek działki obok tego 'domku' będziemy dzerżawić od gospodarza. Te krzaki po lewej to granica tej działki (ta działka jest za tymi krzakami właśnie), którą chcemy dzierżawić. Z okien sypialni widać jeziorko jak na dłoni :loveu: I to miejsce nam się bardzo podoba. A działki na sprzedaż nad tym samym jeziorem szukamy swoją drgoą, ale również w tym rejonie (1km w lewo, 1km w prawo wzdłuż drogi). Quote
Anusia & Alutka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 A ja sie pytam, dlaczego na bannerku nie ma napisanego Torka?? :mad: Quote
Aga76 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']A ja sie pytam, dlaczego na bannerku nie ma napisanego Torka?? :mad: Anusia, pilnuj porządku, bo tak być nie może :shake: Pozdrawiamy słonecznie Quote
Anusia & Alutka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 madziasto4 napisał(a):Łops :ices_bla: Zaraz będzie :lol: Zeby mi to bylo ostatni raz!! Torkowa ignorantka :obrazic: Quote
madziasto4 Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 madzia i medor napisał(a):Witam :p :p Witaj :p Anusia & Alutka napisał(a):Zeby mi to bylo ostatni raz!! Torkowa ignorantka :obrazic: Tak jest!!! :p Quote
Recommended Posts