madziasto4 Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Alez on jest zabawny. Super piesek. Chcialabym go na zywo spotkac :loveu: I porwac w ramiona lalala :siara: On jest milusiński na żywo :loveu: małyskrzat napisał(a):cześć Madzia Muszę przyznać że chłopaki zdecydowanie korzystniej wyglądaja bez kitek. No i juz masz niezłą wprawę w strzyżeniu:) Oo, właśnie miałam iść do Was z wizytą :) Taak, zwłaszcza Toro :) Dziękuję, praktyka czyni mistrza :lol: PositiveThought napisał(a):orzeszki :loveu::loveu::loveu: ziemniaka... marcheffkę :loveu: Ja tam widzę tylko jednego orzeszka :eviltong: Quote
Pegaza Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Lewitujący Toro:p Be widzi zawsze to co nie ma widzieć:eviltong: Quote
madziasto4 Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Cześć :lol: Jestem już godzinę po zakończeniu, pogoda dzisiaj deszczowa.. Quote
Magda Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 madziasto4 napisał(a): Namiocik kupiony z myślą o działeczce :loveu: Niedługo będzie jeszcze przyczepa campingowa, a w poniedziałek będą kajaczki :) W sobotę jedziemy zobaczyć i dogadać się z właścicielem. 1500m2 :-o No to ładnie się rozpędziliście:cool3: Działeczka ogromna!!:crazyeye: Ciekawe jak sobie z nią poradzicie... Torek:multi: On ma bzika ta punkcie tego ringo jak Miki na punkcie kaczki:lol: Podobni są chłopcy:evil_lol: U nas tez deszczowo... A mnie boli głowa:cool1: Quote
madziasto4 Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Magda_Miki napisał(a):No to ładnie się rozpędziliście:cool3: Działeczka ogromna!!:crazyeye: Ciekawe jak sobie z nią poradzicie... Torek:multi: On ma bzika ta punkcie tego ringo jak Miki na punkcie kaczki:lol: Podobni są chłopcy:evil_lol: U nas tez deszczowo... A mnie boli głowa:cool1: Noo, ogromna, ale nie chcę się jeszcze cieszyć, dopóki wszystko nie będzie załatwione. No i musimy ją przecież zobaczyć, czy w ogóle jest fajna :roll: Kupimy kosiarkę i tyle:evil_lol: On ma bzika na punkcie ringo, na punkcie frisbee, na punkcie piłki, na punkcie wszystkiego co można gonić, mam dalej wyliczać? :evil_lol: Haha Miki to chyba był za PO, nie??:evil_lol: Chociaż tam też Donald... Quote
Magda Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 madziasto4 napisał(a):Noo, ogromna, ale nie chcę się jeszcze cieszyć, dopóki wszystko nie będzie załatwione. No i musimy ją przecież zobaczyć, czy w ogóle jest fajna :roll: Kupimy kosiarkę i tyle:evil_lol: On ma bzika na punkcie ringo, na punkcie frisbee, na punkcie piłki, na punkcie wszystkiego co można gonić, mam dalej wyliczać? :evil_lol: Haha Miki to chyba był za PO, nie??:evil_lol: Chociaż tam też Donald... No mam nadzieję, że porobisz jakieś fotki:razz: Chętnie zobaczę jak działeczka wygląda. Taką jak traktorek:evil_lol: Madzia będzie jeździć po włościach:p Nie, nie musisz:lol: Już wszystko wiem Taa... Na początku nie skumałam o co chodzi z PO:evil_lol::evil_lol: Śliczny banerek:loveu: Quote
madziasto4 Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Magda_Miki napisał(a):No mam nadzieję, że porobisz jakieś fotki:razz: Chętnie zobaczę jak działeczka wygląda. Taką jak traktorek:evil_lol: Madzia będzie jeździć po włościach:p Nie, nie musisz:lol: Już wszystko wiem Śliczny banerek:loveu: Pewnie, jutro jedziemy, fotki będą na bank :) A wiesz, że zawsze chciałam się takim traktorem-kosiarką przejechać?:loveu: Dzięki :loveu: Torcio wczoraj umorusał się cały w piachu- szukał skarbów w ziemi :lol: Quote
Magda Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Ja tez chciałam taki traktorek:loveu: Może kiedyś?:razz: I co wykopał coś? Quote
Alka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 niesamowite ujęcie :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
madziasto4 Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Nic nie wykopał, ale wyglądał tak:lol: : Przecież to nie ja.. Quote
Kasia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Za ten umorusany pyszczek uwielbiam go jeszcze bardziej!!!!! Quote
madziasto4 Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 [quote name='Alka'] niesamowite ujęcie :megagrin::megagrin::megagrin: Witaj Alu :multi: [quote name='fidelek2'] Za ten umorusany pyszczek uwielbiam go jeszcze bardziej!!!!! Cześć Kasiu :) Quote
Dagusia1992 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 śliczne fotki xD wykopaliska jakies robił czy co:D Quote
Alka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 haha , łobuziak mały...:evil_lol::evil_lol: ale frajdę mial ...:multi: Quote
Pegaza Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Cze Madziu:p kąpiel ma gwarantowaną:eviltong: no chyba że wpuscisz go na salony w takim stanie:eviltong: Quote
madziasto4 Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Dagusia1992 napisał(a):śliczne fotki xD wykopaliska jakies robił czy co:D Najwidoczniej tak :lol: Alka napisał(a): haha , łobuziak mały...:evil_lol::evil_lol: ale frajdę mial ...:multi: Ostatnio w oczekiwaniu na działce na swoją kolejkę strzyżenia ze 3 razy mi się gdzieś upaprał. Za pierwszym razem sprawdzał łapami jak się ma woda w oczku wodnym, po czym zaczął kopać w ziemi, za drugim razem znalazł jakieś błotko i tam też szukał skarbów, za trzecim razem też coś jeszcze i mówię NIE. Koniec, przywiązałam dziada, żeby wysechł, bo jak ja mam go takiego mokrego, brudnego i poskklejanego strzyc :diabloti: Pegaza napisał(a):Cze Madziu:p kąpiel ma gwarantowaną:eviltong: no chyba że wpuscisz go na salony w takim stanie:eviltong: Witam :p Eee, samo się wszytsko pokruszyło i odpadło :eviltong: Ups, znowu zapomniałam...:oops: Toro we wtorek 19-ego skończył 9 miesięcy :oops: Quote
Pegaza Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 no to z tej okazji :beerchug: kule czekam na mega hamburgery a coraz głodna jestem :sabber: Quote
Kincia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Przecież ja nic nie zrobiłem :shake::shake::shake: Słodziak :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Cześć Madziu! Dla Torka, z okazji skończenia już 19 miesięcy :new-bday: :BIG: Chłopisko już z niego dużo, a nadal istny szczeniak. Powinien się kiedyś spotkać z Ariskiem, nie byłoby końca szaleństw :lol: Ciekawe, który by się szybciej zmęczył :diabloti: [quote name='madziasto4'] Co... to... za... potwór... :scared: Quote
madziasto4 Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Yorkie napisał(a):Cześć Madziu! Dla Torka, z okazji skończenia już 19 miesięcy :new-bday: :BIG: Chłopisko już z niego dużo, a nadal istny szczeniak. Powinien się kiedyś spotkać z Ariskiem, nie byłoby końca szaleństw :lol: Ciekawe, który by się szybciej zmęczył :diabloti: Co... to... za... potwór... :scared: Jakie 19:lol: 9 dopiero :lol: Nie mam zielonego pojęcia który :lol: Mój :loveu: Pegaza napisał(a):no to z tej okazji :beerchug: kule czekam na mega hamburgery a coraz głodna jestem :sabber: Fast-foody się jada?? :diabloti: Pinczerek-Jacky napisał(a):Przecież ja nic nie zrobiłem :shake: Słodziak :loveu: Ja też nie :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Zagalopowałam się :oops: Postarzyłam Torka aż o 10 miesięcy, oops :oops: Ale cii... jakby co, to nic takiego nie było :lol: Quote
madziasto4 Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 PositiveThought napisał(a):noo :cool3: zdałam, zdałam, zdałam! boś, jakie spojzionko ciudne :loveu: moja mała poziomka :calus: Madzik, świętujmy rocznicę :cool3: ale on jest już duuuży. ja też kcem traktorek. I to najważniejsze :p Świętujmy? To idę włożyć piwko do lodówki..:razz: Quote
Kasia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Ja je właśnie wyciągnęłam...zimne i oszronione....:cool3: Za Torcia zdrówko se łyka zrobię :multi::multi: Quote
Recommended Posts