Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Hej Madziu!
Jak zawsze wychodzę od Was taka uśmiechnięta:loveu: Torek jest boski! Te latające łapy i wogle. Wariat na maxa:evil_lol:

Widzę, że Masterkowi znowu wróciło to paskudztwo:mad: Muszę zerknąć na mojego sierściucha czy przypadkiem nie ma czegoś podobnego..

Rozumiem, że namiocik to na wakacje?:cool3: Czy taki z oknami, wejściem i daszkiem dla Torkowego dzieciaczka?:evil_lol:

Fotki cudne:loveu:

Guest Agata_B
Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
Nie mam ale ciiiiiiiiiiii, bo beda znowu krzyczec :-(

Dlaczego nie masz?

Guest Agata_B
Posted

[quote name='Aga76']Nie uciekniesz przede mną :ghost_2:uhhuuu uhhuuuu
(jestem wsyndzie :roflt:)ty czarownico! :evil_lol:

Guest Agata_B
Posted

[quote name='Aga76']:ghost_2:to nie jest czarownica, to duch kultury dawno temu zagrzebany w popiele

oj przepraszam :diabloti:

Posted

Pegaza napisał(a):
Madziu to teraz go wypróbuj :eviltong: tylko nie wiem czy sie zmieścisz w pokoju

Cooś Ty, nie zmieści mi się, ma 5m x 2,60m :lol:

Anusia & Alutka napisał(a):
Stopy krolicze :loveu:

O taaak, zara bedom foty kicaka..

Magda_Miki napisał(a):
Hej Madziu!
Jak zawsze wychodzę od Was taka uśmiechnięta:loveu: Torek jest boski! Te latające łapy i wogle. Wariat na maxa:evil_lol:

Widzę, że Masterkowi znowu wróciło to paskudztwo:mad: Muszę zerknąć na mojego sierściucha czy przypadkiem nie ma czegoś podobnego..

Rozumiem, że namiocik to na wakacje?:cool3: Czy taki z oknami, wejściem i daszkiem dla Torkowego dzieciaczka?:evil_lol:

Fotki cudne:loveu:

Cześć Madziu!! :)
Wróciło, niestety :-( Ale wyleczymy ryjek!! :)

Ja nie mam pojęcie skąd to się bierze, stąd nie wiem jak zapobiegać..:shake: Może to z psa na psa?

Namiocik kupiony z myślą o działeczce :loveu: Niedługo będzie jeszcze przyczepa campingowa, a w poniedziałek będą kajaczki :)
W sobotę jedziemy zobaczyć i dogadać się z właścicielem. 1500m2 :-o

Dziękuję :loveu:

Posted

A nic tam..opycham się kanapkami :roll: Nie chce mi się jutro iść na zakończenie..Przysłaliby cholera pocztą świadectwo, a nie człowieka fatygują :roll: No, i zdjęcia się zgrywają. I kupiłam sobie książki do Delfa (taki egzamin) z francuskiego:multi:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Tak tak foty :megagrin:

Ksiazki z francuskiego??
Pirsze slysze...
Wez sie kobieto za praktyke a nie czytaj glupoty w rzeczywistosci i tak sie do nich nie stosuje.
Znaczy się ćwiczonka :p Taaa, wiem, praktyka, praktyka i jeszcze raz praktyka, ale gdzie do jasnej ciasnej..Do Francyji się w najbliższej przyszłości nei wybieram:roll: Niestety..

[quote name='PositiveThought']gdyby mi ktoś zrobił, też bym się poopychała... :grins:

maniaczka Żabojadowego języka :grins:

mnie też się nie chceee.
Zaraz maniaczka :eviltong:

Posted

[quote name='madziasto4']Znaczy się ćwiczonka :p Taaa, wiem, praktyka, praktyka i jeszcze raz praktyka, ale gdzie do jasnej ciasnej..Do Francyji się w najbliższej przyszłości nei wybieram:roll: Niestety..

Ykhm ykhm... :oops: