Anusia & Alutka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Agata_B napisał(a):hehe. Ps. Masz galerie na FotoBlogach swojej yoreczki? Nie mam ale ciiiiiiiiiiii, bo beda znowu krzyczec :-( Quote
Kincia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Nie mam ale ciiiiiiiiiiii, bo beda znowu krzyczec :-( To zakładaj a nie sie obijasz :mad::mad::mad: Quote
Aga76 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Nie mam ale ciiiiiiiiiiii, bo beda znowu krzyczec :-( Mam cię !!! Quote
Magda Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Hej Madziu! Jak zawsze wychodzę od Was taka uśmiechnięta:loveu: Torek jest boski! Te latające łapy i wogle. Wariat na maxa:evil_lol: Widzę, że Masterkowi znowu wróciło to paskudztwo:mad: Muszę zerknąć na mojego sierściucha czy przypadkiem nie ma czegoś podobnego.. Rozumiem, że namiocik to na wakacje?:cool3: Czy taki z oknami, wejściem i daszkiem dla Torkowego dzieciaczka?:evil_lol: Fotki cudne:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Aga76']Mam cię !!! :eek2: :eek2: :eek2: :scared: Quote
Guest Agata_B Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Nie mam ale ciiiiiiiiiiii, bo beda znowu krzyczec :-( Dlaczego nie masz? Quote
Aga76 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']:eek2: :eek2: :eek2: :scared: Nie uciekniesz przede mną :ghost_2:uhhuuu uhhuuuu (jestem wsyndzie :roflt:) Quote
Anusia & Alutka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Aga76']Nie uciekniesz przede mną :ghost_2:uhhuuu uhhuuuu (jestem wsyndzie :roflt:) To sie jeszcze okaze Quote
Guest Agata_B Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Aga76']Nie uciekniesz przede mną :ghost_2:uhhuuu uhhuuuu (jestem wsyndzie :roflt:)ty czarownico! :evil_lol: Quote
Aga76 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Agata_B']ty czarownico! :evil_lol: :ghost_2:to nie jest czarownica, to duch kultury dawno temu zagrzebany w popiele Quote
Aga76 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']To sie jeszcze okaze jestem tuż za tobą Quote
Aga76 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Kujka siem spieszyc musze :crazyeye: :roflt::roflt::roflt: Quote
Guest Agata_B Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Aga76']:ghost_2:to nie jest czarownica, to duch kultury dawno temu zagrzebany w popiele oj przepraszam :diabloti: Quote
Aga76 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Agata_B']oj przepraszam :diabloti: proszę :roll: Quote
madziasto4 Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Pegaza napisał(a):Madziu to teraz go wypróbuj :eviltong: tylko nie wiem czy sie zmieścisz w pokoju Cooś Ty, nie zmieści mi się, ma 5m x 2,60m :lol: Anusia & Alutka napisał(a):Stopy krolicze :loveu: O taaak, zara bedom foty kicaka.. Magda_Miki napisał(a):Hej Madziu! Jak zawsze wychodzę od Was taka uśmiechnięta:loveu: Torek jest boski! Te latające łapy i wogle. Wariat na maxa:evil_lol: Widzę, że Masterkowi znowu wróciło to paskudztwo:mad: Muszę zerknąć na mojego sierściucha czy przypadkiem nie ma czegoś podobnego.. Rozumiem, że namiocik to na wakacje?:cool3: Czy taki z oknami, wejściem i daszkiem dla Torkowego dzieciaczka?:evil_lol: Fotki cudne:loveu: Cześć Madziu!! :) Wróciło, niestety :-( Ale wyleczymy ryjek!! :) Ja nie mam pojęcie skąd to się bierze, stąd nie wiem jak zapobiegać..:shake: Może to z psa na psa? Namiocik kupiony z myślą o działeczce :loveu: Niedługo będzie jeszcze przyczepa campingowa, a w poniedziałek będą kajaczki :) W sobotę jedziemy zobaczyć i dogadać się z właścicielem. 1500m2 :-o Dziękuję :loveu: Quote
madziasto4 Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 A nic tam..opycham się kanapkami :roll: Nie chce mi się jutro iść na zakończenie..Przysłaliby cholera pocztą świadectwo, a nie człowieka fatygują :roll: No, i zdjęcia się zgrywają. I kupiłam sobie książki do Delfa (taki egzamin) z francuskiego:multi: Quote
Anusia & Alutka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Tak tak foty :megagrin: Ksiazki z francuskiego?? Pirsze slysze... Wez sie kobieto za praktyke a nie czytaj glupoty w rzeczywistosci i tak sie do nich nie stosuje. Quote
madziasto4 Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Tak tak foty :megagrin: Ksiazki z francuskiego?? Pirsze slysze... Wez sie kobieto za praktyke a nie czytaj glupoty w rzeczywistosci i tak sie do nich nie stosuje. Znaczy się ćwiczonka :p Taaa, wiem, praktyka, praktyka i jeszcze raz praktyka, ale gdzie do jasnej ciasnej..Do Francyji się w najbliższej przyszłości nei wybieram:roll: Niestety.. [quote name='PositiveThought']gdyby mi ktoś zrobił, też bym się poopychała... :grins: maniaczka Żabojadowego języka :grins: mnie też się nie chceee. Zaraz maniaczka :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='madziasto4']Znaczy się ćwiczonka :p Taaa, wiem, praktyka, praktyka i jeszcze raz praktyka, ale gdzie do jasnej ciasnej..Do Francyji się w najbliższej przyszłości nei wybieram:roll: Niestety.. Ykhm ykhm... :oops: Quote
madziasto4 Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Ykhm ykhm... :oops: O so chozi? :diabloti: Quote
madziasto4 Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 A tu jakie roślinki widzisz Beatka? :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Alez on jest zabawny. Super piesek. Chcialabym go na zywo spotkac :loveu: I porwac w ramiona lalala :siara: Quote
małyskrzat Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 cześć Madzia Muszę przyznać że chłopaki zdecydowanie korzystniej wyglądaja bez kitek. No i juz masz niezłą wprawę w strzyżeniu:) Quote
Recommended Posts