madziasto4 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Sio zbereźnice, wiem o gwałcie wszystko.. Quote
Pegaza Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 to one to one - nie ja:cool1: ja tylko "kukam" i ich pilnuje :eviltong: Quote
Pegaza Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 sory ale prawicy ci nie podam:eviltong: :cool1: Quote
Kasia_zg Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Dzień dobry Madziu:) Jejciu jejciu co ja widze...to ptak...nie samolot...nie nie to Latający Torek :D On jest nieziemski Masterku kochany niech szybciuko zarosnie Ci ten słuodziutki nosek Milego dzionka Wam życze Kochani Quote
Aga76 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Witajcie :loveu: Ale słodka masterkowa focia Madzia :oops: napisałabyś u Nadziei jak wstawić film? Quote
Anusia & Alutka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Wielbie Torka od switu do zmierzchu i od zmierzchu do switu. Kocham Cię moimi myślami całymi dniami i nocami :siara: <= taka piosenka jest Quote
Anusia & Alutka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Zrobie sobie oltarzyk z tym zdjeciem :loveu: Quote
madziasto4 Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='Kasia_zg']Dzień dobry Madziu:) Jejciu jejciu co ja widze...to ptak...nie samolot...nie nie to Latający Torek :D On jest nieziemski Masterku kochany niech szybciuko zarosnie Ci ten słuodziutki nosek Milego dzionka Wam życze Kochani Witaj :) Z noskiem idziemy (tzn cały Masterek idzie, nie tylko jego nos) do weta za tydzień na kontrolę i zobaczymy... Nie wiem od czego to paskudztwo..:roll: Pozdrawiam również :) [quote name='Aga76']Witajcie :loveu: Ale słodka masterkowa focia Madzia :oops: napisałabyś u Nadziei jak wstawić film? Już byłam u Nadziei ;) [quote name='Anusia & Alutka']Wielbie Torka od switu do zmierzchu i od zmierzchu do switu. Kocham Cię moimi myślami całymi dniami i nocami :siara: <= taka piosenka jest Zrobie sobie oltarzyk z tym zdjeciem :loveu: Niedobry Torcio ma wielbicielkę...Coś podobnego..:razz: Siedzę z oczyma dookoła głowy, żeby mi nie wytrali kropelek p/kleszczowych z karku..Właśnie im dałam. Quote
Anusia & Alutka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Ja lubie niegrzecznych chlopcow :razz: Wiecie jakie to jest straszne w prawdziwym zyciu?? Quote
Aga76 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Ja lubie niegrzecznych chlopcow :razz: Wiecie jakie to jest straszne w prawdziwym zyciu?? Brawo Anusia, zaczyna się fajny temat :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 hahahh :lol: Noo, kontynuuj, jakie to jest straszne? :cool3: Quote
Anusia & Alutka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Aga76']Brawo Anusia, zaczyna się fajny temat :evil_lol: Taaa fajny temat. Ten temat to by moja mamuske o zawal serca przyprawil :shake: A tu cywil czeka... Quote
Guffi Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 madziasto4 napisał(a):Może czas na okularki? :p Zawsze byłam przeciwniczką ok:cool1:larów:p Futra też uwielbia freesbie:p Quote
Pegaza Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Witam i chyba nic więcej nie dam rady napisac bo aż mi zaschło w gardle:eviltong: Quote
madziasto4 Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='Guffi']Zawsze byłam przeciwniczką ok:cool1:larów:p Futra też uwielbia freesbie:p A macie jakieś specjalne, prawdziwe frisbee? [quote name='Pegaza']Witam i chyba nic więcej nie dam rady napisac bo aż mi zaschło w gardle:eviltong: A od czego to Ci tak zaschło w gardle? :razz: Quote
Guffi Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 madziasto4 napisał(a):A macie jakieś specjalne, prawdziwe frisbee? Nie, takie zwykłe dla psa kupione w zoologicznym;) Quote
Pegaza Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 od ciepła:eviltong: Madzia słyszysz? bo u nas grzmi:eviltong: Quote
Kasia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Jakieś takie duże ma te tylnie 'stopy' :p Madziu a na tym wyłysieniu żadne włoski nie próbują odrastać? Kompletnie nic? Quote
madziasto4 Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Guffi napisał(a):Nie, takie zwykłe dla psa kupione w zoologicznym;) My obecnie też mamy takie z zoologa Pegaza napisał(a):od ciepła:eviltong: Madzia słyszysz? bo u nas grzmi:eviltong: Nie słyszę i chwała Bogu, bom ja okrutny straszek, jeśli chodzi o burzę :eviltong: fidelek2 napisał(a): Jakieś takie duże ma te tylnie 'stopy' :p Madziu a na tym wyłysieniu żadne włoski nie próbują odrastać? Kompletnie nic? Niczym 'skoki' jak u zająca :lol: Na razie nic...Mam maść i smaruję mu 3xdziennie. Takie wyłysienia nad noskiem już kiedyś miał paskudztwo powraca co jakiś czas :roll: Quote
Pegaza Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 wiem wiem dlatego o tym pisze:diabloti: pięknie grzmi i błyska tylko deszczu nie widać:p Quote
madziasto4 Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Pegaza napisał(a):wiem wiem dlatego o tym pisze:diabloti: pięknie grzmi i błyska tylko deszczu nie widać:p Małpa :p Właśnie był kurier z przesyłką- przyszedł namiocik :p Quote
Kasia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 madziasto4 napisał(a): Niczym 'skoki' jak u zająca :lol: Na razie nic...Mam maść i smaruję mu 3xdziennie. Takie wyłysienia nad noskiem już kiedyś miał paskudztwo powraca co jakiś czas :roll: brakowało mi właśnie tego słowa :p i nawet skok (w pełnym tego słowa znaczeniu) taki typowo zajęczy :lol: Biedaczek kochany, ucałuj go od nas :calus: Quote
Pegaza Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Madziu to teraz go wypróbuj :eviltong: tylko nie wiem czy sie zmieścisz w pokoju Quote
Anusia & Alutka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='fidelek2'] Jakieś takie duże ma te tylnie 'stopy' :p Stopy krolicze :loveu: Quote
Guest Agata_B Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Stopy krolicze :loveu: hehe. Ps. Masz galerie na FotoBlogach swojej yoreczki? Quote
Recommended Posts