madziasto4 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 fidelek2 napisał(a): Ale mi ślinianki zaczęły pracować...mniam mniam Halibucik, bucik Hali, pycha było :loveu: Ty w pracy Kasiu? ;) Quote
Kasia Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 madziasto4 napisał(a): Ty w pracy Kasiu? ;) Taa, niestety :shake: Dla mnie ni ma wakacji...ino krótki urlop gdzieś tam w lipcu :roll: Quote
madziasto4 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 fidelek2 napisał(a):Taa, niestety :shake: Dla mnie ni ma wakacji...ino krótki urlop gdzieś tam w lipcu :roll: A wybieracie się gdzieś czy planujecie odpoczywać na łonie natury na działeczce? ;) Quote
Kasia Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 madziasto4 napisał(a): A wybieracie się gdzieś czy planujecie odpoczywać na łonie natury na działeczce? ;) Madziu w tym roku nigdzie się nie wybieramy, nie będzie na to funduszy bo we wrześniu chcemy kupić jakis samochód...:lol: ciężko tak bez autka z psem i dzieckiem sie poruszać :shake: Quote
madziasto4 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 fidelek2 napisał(a):Madziu w tym roku nigdzie się nie wybieramy, nie będzie na to funduszy bo we wrześniu chcemy kupić jakis samochód...:lol: ciężko tak bez autka z psem i dzieckiem sie poruszać :shake: Ano pewnie, macie jakiś nowy na oku czy raczej używany? Na nowym się niestety dużo traci..:roll: Quote
Medorowa Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='madziasto4']Mnie ta wycieczka zajęła okołu 5 godzin, wliczając postój na obiad :cool1: Aż zgłodniałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol::roll: Quote
Kasia Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 madziasto4 napisał(a): Ano pewnie, macie jakiś nowy na oku czy raczej używany? Na nowym się niestety dużo traci..:roll: Na pewno będzie to autko używane ale z dosć małym stażem oczywiście :p na nowe nas niestety nie stać...:shake: no i musi być to samochód nie całkiem mały tak aby wózki i inne duperele bez problemu sie w nim mieściły - chyba jakiś kombik ;) Quote
madziasto4 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 madzia i medor napisał(a):Aż zgłodniałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol::roll: Ja szczerze mówiąc też..jestem jeszcze bez śniadania..:roll: fidelek2 napisał(a):Na pewno będzie to autko używane ale z dosć małym stażem oczywiście :p na nowe nas niestety nie stać...:shake: no i musi być to samochód nie całkiem mały tak aby wózki i inne duperele bez problemu sie w nim mieściły - chyba jakiś kombik ;) W takim razie życzę dobrego zakupu!! :) Quote
Sara_i_Aris Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Witaj Madziu! Ale Ty mieszkasz nad morzem, a ja... gdzieś tam daleko, gdzie nic nie ma. Ani morza, ani gór. Tylko okropna rzeka, niedaleko Mikołajki z basenami i Mazury. A ja chcę morze :placz: [quote name='madziasto4'] Mhm... pycha :eating: Aż mi się rybki zachciało :multi: Quote
madziasto4 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='Yorkie']Witaj Madziu! Ale Ty mieszkasz nad morzem, a ja... gdzieś tam daleko, gdzie nic nie ma. Ani morza, ani gór. Tylko okropna rzeka, niedaleko Mikołajki z basenami i Mazury. A ja chcę morze :placz: Mhm... pycha :eating: Aż mi się rybki zachciało :multi: Mazury są suuuper :multi: Pamiętam jeziorko Jegocin, 1 klasa czystości, świetna widoczność pod wodą i ten piękny zielonkawy kolor :loveu: A Mikołajki widziałam przelotem :lol: Malajkat chyba stamtąd pochodzi, nie?:) Od dawna tak się zastanawiam co to jest tym logo dogomanii?? :roll: Za nic nie mogę się dopatrzeć... Quote
madziasto4 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 PositiveThought napisał(a):hej Madzik :p aaale faaaajnie... ja też chcę. kiedyś w MTV Made było, ze dziewczyna chciała tym tym zostać. to jest faaaajne... dopra rypka, dopra! ja też bym chciała! Madziu, to jest głowa psa mieszkającego z Kierownictwem Ad. Szanownym :evil_lol: Heloł Też mi się to podoba :lol: Mnie się to kojarzy z rybą w okularach ujętą od przodu :diabloti: Byliśmy na działce, zaraz będą zdjęcia :p Quote
Guffi Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Oglądam ten FB, a nawet mi się nie chce tu dać znaku życia;) W taki razie się witam, żeby nie było... chociaż już wiem, że dostanę opiernicz:shake: Quote
madziasto4 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Guffi napisał(a):Oglądam ten FB, a nawet mi się nie chce tu dać znaku życia;) W taki razie się witam, żeby nie było... chociaż już wiem, że dostanę opiernicz:shake: A za co opiernicz?? :) Zgoopiałaś?? :evil_lol: (o, opiernicz :evil_lol: ) Quote
Guffi Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 madziasto4 napisał(a):A za co opiernicz?? :) Zgoopiałaś?? :evil_lol: (o, opiernicz :evil_lol: ) Wiedziałam, wiedziałam:siara: Przeczytałam "zaropiałaś??":roflt: Quote
Pegaza Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Dobry Madzik:p podoba mi się to kolorowe :lol: na tle nieba a z tą fotą to chyba troche przesadziłaś:mad: smaka nam robisz Quote
madziasto4 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='Guffi']Wiedziałam, wiedziałam:siara: Przeczytałam "zaropiałaś??":roflt: Może czas na okularki? :p [quote name='PositiveThought']ale fajnie, działkowicze nadchodzą... u mnie zaraz znowu morze :p A nie było tam zakazu wprowadzania psów na plażę? U nas w Trójmieście przez okres wakacji jest całkowity zakaz, z wyjątkiem tych odludnych, m.in. Babich Dołów, tam gdzie chodzimy :lol: Quote
madziasto4 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='Pegaza']Dobry Madzik:p podoba mi się to kolorowe :lol: na tle nieba a z tą fotą to chyba troche przesadziłaś:mad: smaka nam robisz Fajnie to wygląda, nie? Właśnie w Rewie pełno ich tam jest :lol: Jak patrzę na tą rybcię, to aż normalnie czuję jej zapach :lol: [quote name='Pegaza'] Toro się bawi w pilota:lol: on lata:crazyeye: Lata, lata...Uprzedzam, że nie dawałam mu Redbulla.. Kupiłam dzisiaj maść na ten jego łysy nosek :roll: Quote
madziasto4 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 PositiveThought napisał(a):Madziu, zmieniam zdanie. ten aparat robi prześwietne zdjęcia! i fotografka niezła, jak widać :cool3: to jest... to jest... normalnie mnie zatkałko :o jejku... jacy oni są różni :loveu: czytałaś może Anię z Zielonego i późniejsze części? tam były takie bliźniaki... Toro - :loveu: Master - :calus: Zmieniasz zdanie? To znaczy, że...że wcześniej Ci się nie podobały :grins: Dzisiaj wyczaiłam, że on robi naprawdę niezłe zdjęcia w ruchu trybem sportowym :) Tyle że te moje w ruchu są mało wyraźne, bo robiłam je lewą ręką, a lewą ręką nie potrafię nie poruszyć aparatu jak naciskam migawkę :lol: Bo jam praworęczna, a więc prawą ręką rzucam frisbee.. Nieee, czytałam tylko tę pierwszą część i na tym koniec...:shake: Quote
madziasto4 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 PositiveThought napisał(a):ale Masterek wyłysiał... strasznie :shake: pewnie go męczy i stresuje jakimiś zadaniami, biedactwo spać nie może i się denerwuje... Noo, i to cholera już nie pierwszy raz :shake: Wet zapisał inną niż dotychczas maść, coś nowego, mamy smarować 3x dziennie.. Quote
madziasto4 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 PositiveThought napisał(a):mówiłam, że robi fajne zdjęcia :grins: a one są świetne! rozumiem :grins: ja tez miałam problemy z rzucaniem piłki... a ja nie mam trybu sportowego :p życzymy załysienia? zawłosienia? natychmiastowego :p Próbowałam rzucać lewą ręką, żeby móc pstrykać prawą, ale dzieee tam:roll: Frisbee w krzakach, zamiast się toczyć, to klapie plackiem na ziemię, no nie umiem :roll: Dziękuję, przyda się! :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Moj kochany Torek! Jaka on ma psychopatyczna minke :loveu: KOCHAM TORKA Quote
madziasto4 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Moj kochany Torek! Jaka on ma psychopatyczna minke :loveu: KOCHAM TORKA hahahh psychopatyczna minka :lol: A wiesz, że Toro ma taki śmieszny zwyczaj mamlania poduszki ucha?? :lol: Dziwne jak na właściciela psychopatycznej minki, nie?? :lol: Quote
madziasto4 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Tiaaaa :p Beatka, już późna godzina chiba :p Quote
Pegaza Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 taa się teraz dopiero jazda zaczyna:cool1: tyle że pomyliłaś blogi:p Quote
Recommended Posts