Anusia & Alutka Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Super oni sa :loveu: Podobaja mi sie takie fryzurki z owlosionymi berecikami, bo wtedy glowki wygladaja na takie duuuzie :loveu: Ciekawe czy uda sie cos podobnego u Ali zrobic... Quote
barbara.h Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 madziasto4 napisał(a): Zapewniam, że przyzwyczają się i do tej fryzury :lol: Czasami pies, który wraca od fryzjera diametralnie zmienia wygląd, zupełnie inny pies :lol: To ile już to Prezesiątko ma miesięcy?? Pół roku już skończył? acha, chyba będzie pół roku, przyznam się ze datę urodzin zapomniałam:p :oops: Quote
Asiaczek Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='madziasto4'] Ta fotka mnie rozbroiła w całosci... Super!:loveu: pzdr. Quote
madziasto4 Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='Pegaza']Witam MADZIE wieczorkiem:p[/QUOTE] Witamy przedpołudniowo ;) [quote name='Anusia & Alutka']Super oni sa :loveu: Podobaja mi sie takie fryzurki z owlosionymi berecikami, bo wtedy glowki wygladaja na takie duuuzie :loveu: Ciekawe czy uda sie cos podobnego u Ali zrobic...[/QUOTE] Już masz zezwolenie rodziny na opitolenie Alicji? :p [quote name='barbara.h']acha, chyba będzie pół roku, przyznam się ze datę urodzin zapomniałam:p :oops:[/QUOTE] Ależ ten czas szybko mija.. [quote name='Asiaczek']Ta fotka mnie rozbroiła w całosci... Super!:loveu: pzdr.[/QUOTE] Miło mi :) Quote
Kasia Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 No proszę, jak na baczność stoją i czekają na otwarcie drzwi :p Kto by pomyślał, że oni tacy grzeczni....a zwłaszcza ten młodszy :cool3: Czyżby manił do wspólnej zabawy? :p Quote
Anusia & Alutka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='madziasto4'] Już masz zezwolenie rodziny na opitolenie Alicji? :p [/QUOTE] Eeee no zgode mialam, ale nie zeby az tak krociotko jak Mikus. Za to odrosniety troszeczke Miki jest OK. I chyba doszlismy do porozumienia, zreszta ja jade z Alicja wiec decyzja nalezy do mnie :razz: Quote
madziasto4 Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='fidelek2'] Czyżby manił do wspólnej zabawy? :p[/QUOTE] Daj spokój..wtarabania mi się ciągle z tą butlą na kolana :lol: [quote name='Anusia & Alutka']Eeee no zgode mialam, ale nie zeby az tak krociotko jak Mikus. Za to odrosniety troszeczke Miki jest OK. I chyba doszlismy do porozumienia, zreszta ja jade z Alicja wiec decyzja nalezy do mnie :razz:[/QUOTE] Fryzurka pt. 'Troszeczkę odrośnięty Miki', brzmi uroczo :loveu: Kiedy ma nastąpić ten dzień? Quote
Pegaza Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Witam:p ja nie wiem jak ja mogłam przeoczyć takie fajne fotki z naturą:cool1: a mi to przypomina początek filmu "Nigdy w zyciu" tylko zamiast Stenki czyli serialowej Judyty stoi Toro:p a i jeszcze roweru brakuje:eviltong: ale musi go suszyć :eviltong: Quote
Kasia_zg Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [FONT=Palatino Linotype]Witaj Madziu!!:)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Fantastyczne te fotusie pływającego Torka [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Nie wiem jak Ty to robisz że oni Ci tak grzecznie siedza i pozują słodkości kochane (zazdrosze bo ten mój oszołam to w miejcu nie chce usiedziec)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Mizianko dla chłopaków i buziolki dla Ciebie oraz słodkich snów i spokojnej milusiej nocki Dobranoc[/FONT] Quote
madziasto4 Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='Pegaza']Witam:p ja nie wiem jak ja mogłam przeoczyć takie fajne fotki z naturą:cool1: a mi to przypomina początek filmu "Nigdy w zyciu" tylko zamiast Stenki czyli serialowej Judyty stoi Toro:p a i jeszcze roweru brakuje:eviltong: ale musi go suszyć :eviltong: [/QUOTE] No proszę :lol: Jak je bez umiaru, tak doi bez umiaru :lol: Quote
madziasto4 Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='Kasia_zg'][FONT=Palatino Linotype]Witaj Madziu!!:)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Fantastyczne te fotusie pływającego Torka [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Nie wiem jak Ty to robisz że oni Ci tak grzecznie siedza i pozują słodkości kochane (zazdrosze bo ten mój oszołam to w miejcu nie chce usiedziec)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Mizianko dla chłopaków i buziolki dla Ciebie oraz słodkich snów i spokojnej milusiej nocki Dobranoc[/FONT] Witaj kasiu :) Akurat na tych zdjęciach byli przypięci do smyczy, więc chcąc nie chcąc siedzieli obok siebie :lol: Ale ogólnie nie ma problemu, żeby siedli do zdjęcie, tyle że na ogół siadają w większych odległościach od siebie, niż na powyższych zdjęciach :lol: Zaznaczam, że to nie mój kapeć... ...o widać zniewalającym zapaszku :lol: [quote name='PositiveThought']witaj ja dziś na wesoło, po szampaniku i ogłoszeniu wyników. tarara, asssassasa. Hej Szmpanik, no proszę, ale ja biedna ostatnio nie w temacie i kurtyna warszawska jakie wyniki..:hmmmm: Zaraz się dowiem!! :p Quote
Pegaza Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Madzia fajne usypiacze stosujesz:mdrmed: dobrze że po 22:00 jest i dzieci juz śpią :eviltong: anioł stróż:eviltong: sprawdza czy usypiacz zadziałał (kapeć):mdrmed: Quote
barbara.h Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 niezły ten usypiacz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Wy się śmiejecie z usypiacza- Torcio spał jak suseł!! :lol: A najlepsze w tym wszystkim jest to, że sam go sobie przywlókł, zapewne z zamiarem podgryzania, ale biedaczysko usnął na nim :lol: Quote
Pegaza Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 pewnie by nie usnął gdyby....nie pachniał fiołkami:eviltong: ;) dobra ja sie żegnam Quote
madziasto4 Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='PositiveThought']taa :p coś mi ten i nie cytują mi się zdjoncia, ale chciałam powiedzieć, że Master w jakiejś ekscytacji... :cool3:[/QUOTE] Powiedziałam mu, że go będziecie podziwiać, to się chłopak wyeksponował jak trzeba :cool1: Quote
madziasto4 Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='fidelek2']Dachowce odpoczywają :p [/QUOTE] Kiedyś odpocząć trzeba..;) [quote name='PositiveThought']cześcik. Madzik. pozdrów psiaki, siebie przy okazji też własciwie możesz...[/QUOTE] Witam, psiaki i ja pozdrowiona.:p Jestem padnięta, zrobiłam 50km rowerem, byłam w Rewie, tam jest cypel Rewski, którym idzie się w morze :loveu: Morze po prawej, morze po lewej, morze na wprost :loveu: Quote
Kasia Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 A chłopaki pewnie w domu na dachach odpoczywali...? :p Quote
madziasto4 Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='fidelek2']A chłopaki pewnie w domu na dachach odpoczywali...? :p Nie wiem, nie było mnie w domu :p [quote name='PositiveThought']aaale fajnie :loveu: też chcę nad morzem mieszkać... chociaż obawiam się, że by mi się znudziło. choć to niemożliwe się wydaje... Eee tam znudziło się, coś Ty :p Co krok to inny kolor i konsystencja wody, już nie mówiąc o brudzie:loveu: Różnorodność gwarantowana :loveu: :diabloti: To ten cypel, widać, że się kończy w morzu Ten sport to kitesurfing, roi się tam od tych latawców:loveu: Ja mieszczuch wśród zbóż..:cool1: Quote
Sara_i_Aris Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Witaj Madziu! Z chęcią pojechałabym sobie rowerem nad morze :loveu: Uch... nie wiem ile by to mi zajęło... ponad tydzień jazdy bez żadnej przerwy. Niemożliwe :shake: [quote name='madziasto4'] Jak dużo... latawców (?) :-o Quote
Anusia & Alutka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Ej mieszczucho-tajniak! Ty chociaz wiesz w jakim zbozu buszowalas? :eviltong: Quote
madziasto4 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='Yorkie']Witaj Madziu! Z chęcią pojechałabym sobie rowerem nad morze :loveu: Uch... nie wiem ile by to mi zajęło... ponad tydzień jazdy bez żadnej przerwy. Niemożliwe :shake: Jak dużo... latawców (?) :-o Mnie ta wycieczka zajęła okołu 5 godzin, wliczając postój na obiad :cool1: Cholera..zamiast być o suchym pysku, (bo może wtedy te 50km by coś dało w kg:diabloti: ) to wszamałam rybkę :lol: To są właśnie ci kitesurfingowcy, pełno ich tam :lol: A jak zasuwają po wodzie na tej desce, niektórzy robili piruety w powietrzu :lol: [quote name='Anusia & Alutka']Ej mieszczucho-tajniak! Ty chociaz wiesz w jakim zbozu buszowalas? :eviltong: Momencik...zaraz biegnę po atlas :eviltong: No wygląda jak jęczmień, ale cholera wie...:roll: Quote
Kasia Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Ale mi ślinianki zaczęły pracować...mniam mniam Quote
Recommended Posts