madziasto4 Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='Asia&Misia']Iiiiiiii :loveu: Witaj [quote name='Pegaza']Cze Madzik Master wyciszony odpoczywa u boku swego pana ale Toro zaczepliwy mu nie daje spokoju:eviltong: Dzień jak codzień :lol: [quote name='PositiveThought']czeeść. ale Toro Masterka męczy... agYesoY. pozdrawiamy, mam nadzieję, że będziesz później :calus: Dobrze, dobrze, niech go trochę rozrusza :lol: Już jestem. Byliśmy od około południa w miejscu gdzie planujemy mieć działkę. Znajoma naszej znajomej, bardzo miła starsza pani, gawędziliśmy ze 4 godziny :lol: Byliśmy tylko z Torkiem, Master został w domu, bo bidulek jest chory- wet stwierdził zatrucie pokarmowe. Wymioty i biegunka... Teraz jest już z nim lepiej. A Torcio miał wycieczkę, zażył kąpieli w jeziorze, wyhasał się, pospał, powarczał na kota owej babci i ogólnie był wielce uradowany. My zresztą również :lol: Fotorelacja za moment. Quote
Asiaczek Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Uh, następna, co będzie miała działkę... Pozazdrościć!:lol: Pzdr. Quote
madziasto4 Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='Asiaczek']Uh, następna, co będzie miała działkę... Pozazdrościć!:lol: Pzdr. Nasza nie będzie tak wypielęgnowana jak Madzi :lol: Tereny obok działki, widok na jezioro Niektóre ciemne, bo nie włączyłam lampy:eviltong: Quote
Asiaczek Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Najpiękniejsze zdjęcia to te zmokłej kury, która potempokazała się.... yorkiem!:loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
Acia_ Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Jaki zapatrzony :cool1: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Kąpiel :razz: Niuch, niuch, niuch :loveu: Mokrutki :loveu: Hihihi :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Maczek :D :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
madziasto4 Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Asiaczek napisał(a):Najpiękniejsze zdjęcia to te zmokłej kury, która potempokazała się.... yorkiem!:loveu::loveu::loveu: Pzdr. Dzisiaj Toro był właściwie cały czas mokry, bo cały czas lało, do tego od czasu do czasu grzmiało, a jak tylko przestało padać to mały właził do jeziorka :lol: fidelek2 napisał(a):Piękne zdjecia wychodzą tym aparatem. :lol: Już niedługo wypróbuję jego możliwości w Tatrach :) Quote
Asiaczek Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 A potem się okaże, że to wszechstronny pies uzytkowy...:evil_lol: Pzdr. Quote
madziasto4 Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='Asiaczek']A potem się okaże, że to wszechstronny pies uzytkowy...:evil_lol: Pzdr. To chyba JUŻ się okazało... ;) [quote name='PositiveThought']witaj Madziu :loveu: świetne zdjęcia :cool3: ale będą miały psiaki radochę na tej działce... okolica śliczna :loveu: a my wczoraj wyglądaliśmy dokładnie tak jak Torek. :cool1: Witam :loveu: Jedziemy tam za tydzień, a dzisiaj dostaliśmy telefon o jeszcze jednej, bardzo atrakcyjnej ofercie kilkaset metrów dalej niż wczoraj oglądana działka :lol: Okolica jest naprawdę śliczna, 12 jezior tworzy tzw Kółko Raduńskie, szlak kajakowy tych połączonych jezior ma około 38 km :loveu: A dzieście byli?? U nas wczoraj cały dzień lało, z krótkimi przerwami...A dziś w miarę ładnie, właśnie wróciłam z wycieczki rowerowej :lol: Quote
Patikujek Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Witam moje 2 pskudy(żartuję oczywiście) Ale Toro ma boski uśmiech tylko się zakochać:loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Witaj Madziu! Śliczne tereny na działeczkę macie :loveu: Kiedy gorąco, można się iść popluskać... mi przyszło na myśl, że u nas na działkę można by kupić mały basenik dla Kornelki i Arisa (szczególnie o niego mi chodziło). Takie upały, że miło jest się trochę poluskać :loveu: [quote name='madziasto4'] Zdziwiło mnie, co Toro ma na szyi... a to przecież obroża przeciwpchelna (tak się nazywa?) :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Cześć Madziu :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Trochę człowieka nie ma, a tu takie potfforne zaległosci się robią hihih, ale z przyjemnoscia je nadrobilam, no bo ogladajac zdjecia Masterka i Toreczka mozna sie zrelaksowac i niezle przy tym ubawic hihih[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ja to sie tylko zastanawiam, czy Ty te wszytskie zdjecia, ktore wstawiasz dla nas trzymasz w kompie, czy moze robisz selekcje i zostawiasz (po wstawieniu na dogo) tylko te najlepsze? Ja to kiedys wszytsko zostawaialam, ale stwierdzilam, ze to nie potrzebne zasmiecania kompa jest :eviltong: zaczelam robic selekcje, ale jej nie skonczylam, bo za duzo tego :eviltong: Teraz znacznie przystopowalam z robieniem zdjec Młodemu hihi[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]No nic buziaki dla chlopaczkow :loveu:[/FONT] Quote
Aga76 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [FONT=Georgia]Cze Madzia :eek3: Widok cudowny, piękna okolica.[/FONT] Quote
madziasto4 Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']Witam moje 2 pskudy(żartuję oczywiście) Ale Toro ma boski uśmiech tylko się zakochać:loveu: Witamy :multi: [quote name='Yorkie']Witaj Madziu! Śliczne tereny na działeczkę macie :loveu: Kiedy gorąco, można się iść popluskać... mi przyszło na myśl, że u nas na działkę można by kupić mały basenik dla Kornelki i Arisa (szczególnie o niego mi chodziło). Takie upały, że miło jest się trochę poluskać :loveu: Zdziwiło mnie, co Toro ma na szyi... a to przecież obroża przeciwpchelna (tak się nazywa?) :lol: My mamy taki basenik mały, zapomniałam o nim :lol: Ale nie ma porównania do naturalnego zbiornika wodnego :lol: Kajaczki już mamy, psiury będą z nami pływać, Torkowi spodobała się kąpiel w jeziorze :) Taaa, przeciwpchelna i przeciwkleszczowa. Ma takie beznadziejne, duże zapięcie...Obroża niby jest dla małych psów, ale ta klamerka stanowczo za duża... Quote
madziasto4 Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Cześć Madziu :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Trochę człowieka nie ma, a tu takie potfforne zaległosci się robią hihih, ale z przyjemnoscia je nadrobilam, no bo ogladajac zdjecia Masterka i Toreczka mozna sie zrelaksowac i niezle przy tym ubawic hihih[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ja to sie tylko zastanawiam, czy Ty te wszytskie zdjecia, ktore wstawiasz dla nas trzymasz w kompie, czy moze robisz selekcje i zostawiasz (po wstawieniu na dogo) tylko te najlepsze? Ja to kiedys wszytsko zostawaialam, ale stwierdzilam, ze to nie potrzebne zasmiecania kompa jest :eviltong: zaczelam robic selekcje, ale jej nie skonczylam, bo za duzo tego :eviltong: Teraz znacznie przystopowalam z robieniem zdjec Młodemu hihi[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]No nic buziaki dla chlopaczkow :loveu:[/FONT] Hej :multi: Obecnie po wklejeniu kopii na dogo, wszystkie wrzucam do jednego folderu i tam sobie siedzą. Decyzja została podjęta taka, że zostają te najładniejsze i te z różnych, nietypowych sytucaji, itd. Ale sama wiesz, jak to ciężko jest się za taką segregację zabrać :lol: [quote name='Aga76'][FONT=Georgia]Cze Madzia :eek3: Widok cudowny, piękna okolica.[/FONT] Uparliśmy się właśnie na Szwajcarię Kaszubską, na jeziora Raduńskie :) Witaj Aguś ;) Quote
barbara.h Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 wow, ale Toro i Master będą mieli raj na ziemi !!! Quote
madziasto4 Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='barbara.h']wow, ale Toro i Master będą mieli raj na ziemi !!! I właśnie to również zostało uwzględnione w plusach kupna działki :multi: Jeśli nie przede wszystkim :lol: Przypominam Mastera 2 lata temu w kajaczku Tutaj widać różnicę wzrostu między nimi Torcio w tym samym dniu, kiedy był strzyżony I dzisiejszy łobuz Quote
Aga76 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [FONT=Georgia]Słodki gładkopupiec [/FONT]:megagrin: Quote
barbara.h Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 ojej to Master taki kajakarz?! :lol: a moja koleżanka co ma tego Prezesa (łapka zrośnieta opatrunek zdjęty) to właśnie był u fryzjera i został ostrzyżony, okazało sie, ze teraz on im sie nie podoba;);) tzn. nie mogą się przyzwyczaić :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia]Słodki gładkopupiec [/FONT]:megagrin: Gołodupiec jednym słowem :p [quote name='barbara.h']ojej to Master taki kajakarz?! :lol: a moja koleżanka co ma tego Prezesa (łapka zrośnieta opatrunek zdjęty) to właśnie był u fryzjera i został ostrzyżony, okazało sie, ze teraz on im sie nie podoba;);) tzn. nie mogą się przyzwyczaić :evil_lol: No pewnie, zaliczył też 2 spływy kajakowe (konkretnie łodzią canoe) :lol: Zapewniam, że przyzwyczają się i do tej fryzury :lol: Czasami pies, który wraca od fryzjera diametralnie zmienia wygląd, zupełnie inny pies :lol: To ile już to Prezesiątko ma miesięcy?? Pół roku już skończył? Quote
Sara_i_Aris Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='madziasto4'] To Master już obeznany z kajakami. Teraz kolej na Torka. Chyba trzeba będzie przywiązać go sznureczkiem, bo taki wariat może za burtę wypaść :evil_lol: Uch... różnica duża. Master mniejszy i drobniejszy, Toro lepiej zbudowany. Jakby nie wiedziała, to bym wzięła Masterka za młodszego :lol: Zabawa butelką :multi: Aris się boi, woli gryźć i rzucać korkami. Quote
Dagusia1992 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 sliczne fotki xD moja Fiona bałaby się wejść do kajaku xP Quote
madziasto4 Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Yorkie napisał(a):To Master już obeznany z kajakami. Teraz kolej na Torka. Chyba trzeba będzie przywiązać go sznureczkiem, bo taki wariat może za burtę wypaść :evil_lol: Uch... różnica duża. Master mniejszy i drobniejszy, Toro lepiej zbudowany. Jakby nie wiedziała, to bym wzięła Masterka za młodszego :lol: Zabawa butelką :multi: Aris się boi, woli gryźć i rzucać korkami. Podejrzewam, że nie będzie chciał wyskakiwać, ale tak czy siak profilaktycznie będzie miał przyczepioną smycz. Masa ludzi na spacerze biorą Mastera za młodszego :lol: Dagusia1992 napisał(a):sliczne fotki xD moja Fiona bałaby się wejść do kajaku xP Musiałaby mieć swoje miejsce w kajaku, czyli w 2-osobowym Ty na jednym miejscu, Fiona na drugim. Może by się jej spodobało..;) A lubi wodę? Quote
madziasto4 Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 PositiveThought napisał(a):czy Ty zawsze musisz mi tyle tego pokazywać, że ja jeść nie mogę? kurde TY, herbatką muszę popić... zapchałam się. śliiicznie :loveu: też bym chciała Dusiaka do takiego kajaczka :loveu: sobie wyobrażałam moje monstrum na jego miejscu, byłaby to chyba czarna rozpacz... świetne zdjęcie! nawet troszkę ząbków jest... Madzik, a skuteczna ta obróżka? Pozbywam się zapasów :lol: No coś Ty?? Panikarz z niego jest? :lol: Obróżka chyba skuteczne, chociaż nie wiem czy to nie zasługa naszego preparatu p/kleszczowego. Albo odwrotnie- zasługa obróżki, a nie preparatu- nie wiem :lol: W każdym razie zestaw obróżka Beapharu plus preparat (już wiem jaki!!) Exspot sprawdza się :p Quote
madziasto4 Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 PositiveThought napisał(a):moim kosztem... taki troch. :p kurczę, bo my się Frontlineliśmy, ale kleszcz na mordulce był... myślałam o tej obróżce. Wybacz, byłaś w pobliżu..:roll: :p A dałaś mu całą zawartość jednej pipety? Ja kupiłam jedną S, ale nie mam ulotki ani nic i nie wiem czy dać im po połowie czy całe opakowanie dla jednego. Muszę się weta chyba zapytać. Ale obecnie zostajemy przy Exspocie. Quote
Recommended Posts