madziasto4 Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='flowerteen']ALe śliczna fotunia! :loveu: Piękny Yoreczek :loveu: Dzięki :) [quote name='PositiveThought']Master słodziak :loveu: teraz 3, 5 kg :p Łoł, 3,5 kilosów. [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Cześć Madziu :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wreszcie się odezwałaś :multi: i od razu jaką ilość zdjęć zapodałaś :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ach ten Toruś widzę, że podbił nie jedno serce dogomaniaczki :loveu: Cudo chłopak, ale Masterek również :loveu: Mizianki dla chłopaków :loveu: :loveu:[/FONT] Toro bez kitki wygląda o niebo lepiej :loveu: Zdjęć narobiłam sporo, także będzie co oglądać przez najbliższe dni :) [quote name='basiulka22tychy']dawie perełki śłiczne maja całkiem inne ubarwienie :) ciekawe kiedy Toro sie wybarwi bo teraz jest sliczniutki Witaj Basiu :multi: Toro teraz czarnuszek, też jestem ciekawa jak to dalej będzie, jeśli chodzi o barwę. [quote name='Asiaczek']Hejka! Zasypałas nas nowymi fotkami! Ale to dobrze. Tak słodkich i śmiesznych fotek dawno nie oglądałam... Ringo w postaci koła ratunkowego jest OK!:lol: Pzdr. Witamy, ringo okazało się super :) Znalazłam je z 7 lat temu na plaży, a teraz wyciągnęłam z piwnicy dla Torka :lol: Rongo jest nawet podpisane imieniem i nzawiskiem byłej posiadaczki :lol: [quote name='Aga76'][FONT=Georgia]Dzień doberek Madziu[/FONT] :loveu: [FONT=Georgia]Cudowna jest ta sesja, foty przepiękne - rewelacja![/FONT] Witaj Aga :multi: Być może to zasługa nowego aparatu, mojego własnego nowego aparatu :loveu: Choć niewątpliwie bez głównego modela ta sesja byłaby niczym :razz: [quote name='fidelek2']Cześć Magdaleno :p Witamy się słonecznie, cieplutko pozdrawiamy i uściski dla chłopkaów przesyłamy :loveu: Cześć :) [quote name='Pinczerek-Jacky']Jaki słodziak :loveu: Dzięki :lol: Quote
Pegaza Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Cze Madzik:p jakie piękne koło ratunkowe chłopak sobie nabył:eviltong: Quote
Kasia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 madziasto4 napisał(a): Być może to zasługa nowego aparatu, mojego własnego nowego aparatu :loveu: Choć niewątpliwie bez głównego modela ta sesja byłaby niczym :razz: Pochwal sie swoim nowym nabytkiem ;) Jaki model? Quote
madziasto4 Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Pegaza napisał(a):Cze Madzik:p jakie piękne koło ratunkowe chłopak sobie nabył:eviltong: Ano, ostrożności nigdy za wiele, lepiej mieć niż nie mieć :lol: fidelek2 napisał(a):Pochwal sie swoim nowym nabytkiem ;) Jaki model? Nie wiem, czy to przypadkiem nie ten Kasiu, który chcieliście kupić za pierwszym razem;) Panasonic DMC-LZ7 Quote
Kasia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 madziasto4 napisał(a): Nie wiem, czy to przypadkiem nie ten Kasiu, który chcieliście kupić za pierwszym razem;) Panasonic DMC-LZ7 Tak, dokładnie ten :lol: I jak sie sprawuje? Zadowolona jesteś? Quote
madziasto4 Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='fidelek2']Tak, dokładnie ten :lol: I jak sie sprawuje? Zadowolona jesteś? Mam go dopiero od piątku czy soboty i na razie wszytsko jest w porządku :) Zdjęcia ładne, wyraźne, zbliżenie fajne,duży wyświetlacz, jak na moje wymagania jest wystarczający :) Quote
Kasia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Widać, że niezłą zabawę miał z tym 'kołem' :lol: :lol: Super zdjęcie!!! Też chciałam ponownie kupić Panasonica ale Tomek uparł się na Canona i tak zostało...Nie żałuję juz teraz ale gdybym ponownie miała wybór wybrałabym tego pierwszego ;) Quote
madziasto4 Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 fidelek2 napisał(a): Widać, że niezłą zabawę miał z tym 'kołem' :lol: :lol: Super zdjęcie!!! Też chciałam ponownie kupić Panasonica ale Tomek uparł się na Canona i tak zostało...Nie żałuję juz teraz ale gdybym ponownie miała wybór wybrałabym tego pierwszego ;) Zabawę miał przednią :lol: Chciał ciągle jeszcze, jeszcze i jeszcze :lol: Ale ja oczywiście w kulminacyjnym punkcie, czyli jak tak chciał jeszcze, jeszcze i jeszcze, zabawę przerywałam:cool3: i do widzenia, teraz czas na odpoczynek :lol: Zresztą widać na zdjęciach, że nawet wodę pił na leżąco z jęzorem do ziemi :lol: Nam się jakoś tak ten Lumix rzucił w oczy, tym bardziej, że szukaliśmy czegoś do 1000 zł. Quote
Kasia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 madziasto4 napisał(a): Nam się jakoś tak ten Lumix rzucił w oczy, tym bardziej, że szukaliśmy czegoś do 1000 zł. No to życzę mu długiego żywota i abyś była z niego jak najbardziej zadowolona!!! ;) Quote
Kincia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Iiiii :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :crazyeye::crazyeye: Jakie kły :evil_lol: To jest boskie :multi::multi: Quote
Dagusia1992 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 fajne ringo:D Fiona miała żółte ale gdzieś się zapodziało Quote
Sara_i_Aris Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Witaj Madziu! W końcu się pojawiłaś :multi: Już nawet wczoraj, ale ja dopiero dziś weszłam na dogo :oops: Masterek schudł 40 dag? A Aris właśnie tyle przytył z 2 kg :lol: Czyżby wymiana dekagramami? :hmmmm: O, i nowy aparat masz! Twój własny? To poprzedni nie był Twój? Pogubiłam się :oops: [quote name='madziasto4'] Toro zdziwony, że ringo lata :lol: [quote name='madziasto4'] Czy mi się zdaje, czy Ty, Madziu, znów strzygłaś Masterka i Torka? [quote name='madziasto4'] Wow, jak sobie założył :-o Muszę przyznać, że Torkowi lepiej bez kitki, a może po prostu ładniej mu w takiej fryzurce :loveu: Quote
madziasto4 Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 fidelek2 napisał(a):No to życzę mu długiego żywota i abyś była z niego jak najbardziej zadowolona!!! ;) Dziękuję :) Pinczerek-Jacky napisał(a): :crazyeye::crazyeye: Jakie kły :evil_lol: Bielusieńkie :loveu: Dagusia1992 napisał(a):fajne ringo:D Fiona miała żółte ale gdzieś się zapodziało Witaj, fajnie się toczy po ziemi :) Yorkie napisał(a):Witaj Madziu! W końcu się pojawiłaś :multi: Już nawet wczoraj, ale ja dopiero dziś weszłam na dogo :oops: Masterek schudł 40 dag? A Aris właśnie tyle przytył z 2 kg :lol: Czyżby wymiana dekagramami? :hmmmm: O, i nowy aparat masz! Twój własny? To poprzedni nie był Twój? Pogubiłam się :oops: Toro zdziwony, że ringo lata :lol: Czy mi się zdaje, czy Ty, Madziu, znów strzygłaś Masterka i Torka? Wow, jak sobie założył :-o Muszę przyznać, że Torkowi lepiej bez kitki, a może po prostu ładniej mu w takiej fryzurce :loveu: Witaj :) A schudł, schudł, po pierwsze z braku dostępu michy z kulkami 24h/dobę:evil_lol: (ze względu na Torka), po drugie więcej ruchu, a po trzecie grymasy przy jedzeniu :diabloti: Poprzedni był wspólny, rodzinny, ale zarazem taki bardziej mamy był :lol: A że się zepsuł, to był pretekst i teraz mama ma swój nowy własny i ja też mam swój nowy własny :lol: A najlepsze jest to, że zaraz po powrocie ze sklepu z nowymi cackami, stary aparat się sam naprawił :evil_lol: Ale i tak do kitu jest, bo regularnie się coś chrzani...:lol: Haha, nie zdziwiony, tylko szykował się do złapania :lol: Taaak, obcięłam i ogoliłam znowu :grins: Ale muszę ich jeszcze przy najbliższej okazji poprawić... Quote
madziasto4 Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 PositiveThought napisał(a):cześć Madziku kochany! :grins: świetne zdjątka :megagrin: tak właśnie mi się wydawało, że innym aparatem. faaajnie. ja na swój mam czekać rok, warunkiem jest dobry ogólniak :evil_lol: śmieszne :evil_lol: Aidusia dziś właśnie obcinam, ale tylko firankę, nóżki i mordusię. na maszynkę z tydzień jeszcze poczekam (; chyba tą Twoją kupię. śliczne masz psiury, wybacz, że nie cytuję konkretów... podobają mi się wszystkie. Czeeść :loveu: Za rok drugi ogon, za rok nowy aparat, nie za dużo jak na jeden rok? :evil_lol: Ale co, w internecie chyba zamówisz? Ta moja jest fajna, bo dosyć cicha. Przynajmniej w porównaniu z naszą ludzką maszynką jest cicha. Dzięki :loveu: Mam zdjęcia wymoczków w kąpieli :p Quote
madziasto4 Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Dagusia1992- dzięki :) [quote name='PositiveThought']no w końcu kolejny przełom w życiu :p właśnie, właśnie... na tym mi zalezy. dawaaaaaj! Proszz: Mały się wycwanił i teraz notorycznie włazi na tę półkę do siedzenia Master paragraf :diabloti: Quote
Kasia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Ale fajne Gremlinki :loveu: Super razem wyglądają...tak kontrastowo :p Quote
madziasto4 Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 PositiveThought napisał(a):aa cudne! wytrzeszcz nietoperzowy świetny :loveu: i to spojrzenie - nie chcę dożywocia..! o rany :lol: Master wyszedł tak :lol: wymiączkowato... Moje czarne, gackowate słoneczko :loveu: Wymoczek skrzyżowany z paragrafem :lol: fidelek2 napisał(a): Ale fajne Gremlinki :loveu: Super razem wyglądają...tak kontrastowo :p Takie szczurki :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Oj bidy moje malutkie :loveu: Moj Torek, moj, moj, moj :sweetCyb: Quote
madziasto4 Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Oj bidy moje malutkie :loveu: Moj Torek, moj, moj, moj :sweetCyb: Taaaa, już. Mój i tylko mój :cool1: Pod fotelami człowiek się musi czołgać... Quote
Anusia & Alutka Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Moooj Torek :loveu: Tylko gdzie ona ma reszte lapek??? :hmmmm: Quote
Pegaza Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Cze Madzik:p widze ze Tora kąpiel nudzi więc sie zdrzemnął chwilowo:eviltong: Madzia się zniżyłaś do poziomu psa i jak ten swiat wygląda od tej strony?:eviltong: fotka skojarzyła mi sie z przysiadem do koopy:eviltong: Quote
Kasia_zg Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [FONT=Palatino Linotype]Witaj Madziu cudne fotusie :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Torkowa sesje słodziutka ;)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]A te mokre skrzaciki mnie powaliły:loveu: [/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype] a jak u Was wesoło po kompanku hihi [/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Mizianko dla chłopaków i buziaczki dla Ciebie [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Miłego dnia :)[/FONT] Quote
madziasto4 Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'][ Moooj Torek :loveu: Tylko gdzie ona ma reszte lapek??? :hmmmm: Musiała zgubić po drodze :roll: [quote name='Pegaza']Cze Madzik:p widze ze Tora kąpiel nudzi więc sie zdrzemnął chwilowo:eviltong: Madzia się zniżyłaś do poziomu psa i jak ten swiat wygląda od tej strony?:eviltong: fotka skojarzyła mi sie z przysiadem do koopy:eviltong: Pewnie, każdy moment jest dobry na drzemkę... Tak jak na zdjęciu :lol: I jest całkiem ciekawie muszę powiedzieć. Jedynym minusem jest to, że paproszki na dywanie są bardziej widoczne :grins: [quote name='Kasia_zg'][FONT=Palatino Linotype]Witaj Madziu cudne fotusie :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Torkowa sesje słodziutka ;)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]A te mokre skrzaciki mnie powaliły:loveu: [/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype] a jak u Was wesoło po kompanku hihi [/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Mizianko dla chłopaków i buziaczki dla Ciebie [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Miłego dnia :)[/FONT] Witaj Kasiu :) Jest wesoło, jest, ogon Tora robi za ster i dawaj na pełnym gazie po mieszkaniu :lol: Ostatnio to ich właściwie nie suszyłam, wylatali się, powycierali, a że ogoleni to i szybko byli susi (nie mylić z sushi) :lol: Quote
Recommended Posts