Basia&Safi Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 a ja sie zastanawiam gdzie sie schowalo sloneczko i czemu nie swieci :D:D:D Quote
marlena924 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Rzeczywiście, Master to prawdziwe słoneczko :loveu: :loveu: Quote
madziasto4 Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='basiulka22tychy']a ja sie zastanawiam gdzie sie schowalo sloneczko i czemu nie swieci :D:D:D słoneczko się zakamuflowało w trawie :eviltong: cześć Marlenko :p Quote
Magda Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 No prosze, ale roznica......i jak zielono:crazyeye::crazyeye: My jutro tez na dzialeczke:cool3: Quote
nataliyka Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Szalenie podoba mi się fryzurka Masterka,ma taką śliczną głowę:loveu: Chciałabym w przyszłości obciąć tak Molcię,bo kokardki to ona raczej średnio akceptuje;) P.S. Piękna galeria:iloveyou: Quote
madziasto4 Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Madziu ja też się zdziwiłam tą zmianą :-o ale to oznacza, że Pani Wiosna jest na dobrej drodze :multi: P.S. chyba nie muszę Ci przypominać, że z działki oczekuję zdjęć Mikiego? :evil_lol: [quote name='nataliyka']Szalenie podoba mi się fryzurka Masterka,ma taką śliczną głowę:loveu: Chciałabym w przyszłości obciąć tak Molcię,bo kokardki to ona raczej średnio akceptuje;) P.S. Piękna galeria:iloveyou: ojej :oops: :oops: :oops: ślicznie dziękujemy za miłe słowa i za odwiedziny :multi: bardzo się cieszę, że masterkowa fryzura Ci się podoba ;) P.S. Ślicznie dziękujemy i wobec tego zapraszamy częściej :multi: Quote
Pysia Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Wygląda przeuroczo :loveu: Chociaz chochliki mu z oczkow wyzierają ;) Quote
madziasto4 Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Dzień dobry ;) Witaj Pysiu ;) bieg przez płotki, a raczej przyszłe żonkile :lol: dupsko wypiął :evil_lol: Quote
Magda Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='madziasto4']dupsko wypiął :evil_lol: Hahaha......ale te nasze yorasy sa podobne:evil_lol::evil_lol: U nas dupsko tez czesto w gorze A foteczki z dzialki beda moze w ten weekend:cool3: O ile aparat dojdzie i bedzie ladna pogoda (a o to drugie to juz sie postarasz, prawda?:cool3:) Quote
madziasto4 Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='Magda_Miki']Hahaha......ale te nasze yorasy sa podobne:evil_lol::evil_lol: U nas dupsko tez czesto w gorze A foteczki z dzialki beda moze w ten weekend:cool3: O ile aparat dojdzie i bedzie ladna pogoda (a o to drugie to juz sie postarasz, prawda?:cool3:) jak obiecujesz foteczki, to ja już się o pogodę postaram :cool3: a co do dupsk w górze, to ja to uwielbiam :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='Pysia'] Bieg przez kwiatki :) coś w tym stylu :lol: Ale przyznaj, że pełna kultura- zamiast deptać- przeskakuje :razz: Quote
g_o_n_i_a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='madziasto4'] Ale przyznaj, że pełna kultura- zamiast deptać- przeskakuje :razz: Boze, co ja bym zrobiła, zeby ta moja łaciata 30 cm roślinki przeskakiwała... :shake: Moj śliczny :loveu: Quote
madziasto4 Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Boze, co ja bym zrobiła, zeby ta moja łaciata 30 cm roślinki przeskakiwała... :shake: :hmmmm: no ja bym ją nauczyła przeskakiwać :lol: master przeskakuje, bo jak by wlazł w gąszcz większych od niego kwiatków, toby zgubił drogę :evil_lol: :evil_lol: :lol: chciał, nie chciał- musi przeskoczyć :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 madziasto4 napisał(a)::hmmmm: no ja bym ją nauczyła przeskakiwać :lol: master przeskakuje, bo jak by wlazł w gąszcz większych od niego kwiatków, toby zgubił drogę :evil_lol: :evil_lol: :lol: chciał, nie chciał- musi przeskoczyć :eviltong: Dla mojej to bym chyba musiała sadzić roślinki o wysokości 60 cm żeby laskawie przeskakiwała... :shake: Wiesz, jeżeli one są takie malutkie (ze 20-30cm), to ona ich prawie nie zauważa... Co innego jak jest młody zywopłot mający 60 cm wysokości - to wtedy sa hoooopki :multi: Quote
madziasto4 Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 Trochę Masterka :p żebyście się nie odzwyczaili od oglądania zdjęć :evil_lol: krecik :razz: Quote
g_o_n_i_a Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Hejcia!! :multi: Masterek ma kwiatusska :loveu: Quote
madziasto4 Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 skubaniec łapał go zębami :mad: takiego ładnego żonkila :shake: :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted May 5, 2006 Posted May 5, 2006 Ale mam nadzieję, ze go nie zeżarł jak Oskarek Dagulki stokrotkę? :cool3: A tak w ogole to dobry wieczor :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Dzień dobry! :) My już po spacerku. Mamy śliczną pogodę od kilku dni :multi: Ale denerwują mnie te klejące świństwa spadające z topoli :shake: bo przyklejąją się masterkowi do łapek :angryy: [quote name='g_o_n_i_a']Ale mam nadzieję, ze go nie zeżarł jak Oskarek Dagulki stokrotkę? :cool3: A tak w ogole to dobry wieczor :evil_lol: nie, nie zjadł, ale chciał z nim uciekać :evil_lol: cześć Gosia :p Quote
Magda Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Czesc Madzia!!:multi: Co tak ciebie dawno nie bylo?:cool3: Quote
Recommended Posts