Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[quote name='basiulka22tychy']a ja sie zastanawiam gdzie sie schowalo sloneczko i czemu nie swieci :D:D:D
słoneczko się zakamuflowało w trawie :eviltong:

cześć Marlenko :p

Posted

Szalenie podoba mi się fryzurka Masterka,ma taką śliczną głowę:loveu: Chciałabym w przyszłości obciąć tak Molcię,bo kokardki to ona raczej średnio akceptuje;)
P.S. Piękna galeria:iloveyou:

Posted

Madziu ja też się zdziwiłam tą zmianą :-o ale to oznacza, że Pani Wiosna jest na dobrej drodze :multi:
P.S. chyba nie muszę Ci przypominać, że z działki oczekuję zdjęć Mikiego? :evil_lol:

[quote name='nataliyka']Szalenie podoba mi się fryzurka Masterka,ma taką śliczną głowę:loveu: Chciałabym w przyszłości obciąć tak Molcię,bo kokardki to ona raczej średnio akceptuje;)
P.S. Piękna galeria:iloveyou:
ojej :oops: :oops: :oops: ślicznie dziękujemy za miłe słowa i za odwiedziny :multi: bardzo się cieszę, że masterkowa fryzura Ci się podoba ;)
P.S. Ślicznie dziękujemy i wobec tego zapraszamy częściej :multi:

Posted

[quote name='madziasto4']dupsko wypiął :evil_lol:

Hahaha......ale te nasze yorasy sa podobne:evil_lol::evil_lol: U nas dupsko tez czesto w gorze

A foteczki z dzialki beda moze w ten weekend:cool3: O ile aparat dojdzie i bedzie ladna pogoda (a o to drugie to juz sie postarasz, prawda?:cool3:)

Posted

[quote name='Magda_Miki']Hahaha......ale te nasze yorasy sa podobne:evil_lol::evil_lol: U nas dupsko tez czesto w gorze

A foteczki z dzialki beda moze w ten weekend:cool3: O ile aparat dojdzie i bedzie ladna pogoda (a o to drugie to juz sie postarasz, prawda?:cool3:)
jak obiecujesz foteczki, to ja już się o pogodę postaram :cool3:

a co do dupsk w górze, to ja to uwielbiam :evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']
Ale przyznaj, że pełna kultura- zamiast deptać- przeskakuje :razz:
Boze, co ja bym zrobiła, zeby ta moja łaciata 30 cm roślinki przeskakiwała... :shake:

Moj śliczny :loveu:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Boze, co ja bym zrobiła, zeby ta moja łaciata 30 cm roślinki przeskakiwała... :shake:

:hmmmm: no ja bym ją nauczyła przeskakiwać :lol:
master przeskakuje, bo jak by wlazł w gąszcz większych od niego kwiatków, toby zgubił drogę :evil_lol: :evil_lol: :lol: chciał, nie chciał- musi przeskoczyć :eviltong:

Posted

madziasto4 napisał(a):
:hmmmm: no ja bym ją nauczyła przeskakiwać :lol:
master przeskakuje, bo jak by wlazł w gąszcz większych od niego kwiatków, toby zgubił drogę :evil_lol: :evil_lol: :lol: chciał, nie chciał- musi przeskoczyć :eviltong:

Dla mojej to bym chyba musiała sadzić roślinki o wysokości 60 cm żeby laskawie przeskakiwała... :shake: Wiesz, jeżeli one są takie malutkie (ze 20-30cm), to ona ich prawie nie zauważa... Co innego jak jest młody zywopłot mający 60 cm wysokości - to wtedy sa hoooopki :multi:

Posted

Dzień dobry! :)
My już po spacerku. Mamy śliczną pogodę od kilku dni :multi:
Ale denerwują mnie te klejące świństwa spadające z topoli :shake: bo przyklejąją się masterkowi do łapek :angryy:

[quote name='g_o_n_i_a']Ale mam nadzieję, ze go nie zeżarł jak Oskarek Dagulki stokrotkę? :cool3:
A tak w ogole to dobry wieczor :evil_lol:
nie, nie zjadł, ale chciał z nim uciekać :evil_lol:
cześć Gosia :p