Dagusia1992 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 a my ciągle czekamy az wkoncu wyłonisz sie z tych książek;] Quote
Martunia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Śliczne te Yorki brytany :D A co się dzieje? :( Quote
Daga_i_Oskar Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Hallo Madziu :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]gdzie jestes? smutno tu bez Ciebie i Twoich urwiskow wiesz :placz: Niech juz sie konczyta szkola i szybciutko do nas wracaj :multi:[/FONT] Quote
Dagusia1992 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='flowerteen']Śliczne te Yorki brytany :D A co się dzieje? :( no Madzie porwały książki :evil_lol: [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Hallo Madziu :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]gdzie jestes? smutno tu bez Ciebie i Twoich urwiskow wiesz :placz: Niech juz sie konczyta szkola i szybciutko do nas wracaj :multi:[/FONT] właśnie wracaj juz :-( Quote
Kasia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Magdaleno wracaj bo jak nie to Ci z Madzią Mikową ukradniemy te 2 oszołomki i nigdy nie oddamy...:loveu: :loveu: Quote
Martunia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Dagusia1992 napisał(a):no Madzie porwały książki :evil_lol: Eh... kiedy ją odeślą? :eviltong: Znów smutna atmosfera... :-( Quote
Kasia_zg Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [FONT=Palatino Linotype]Witam cieplusio :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Dziwczyny mają racje Madziu wracaj do Nas bo sie wszyscy tu stesknilismy za Tobą i chłopakami :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Pozdrowionka[/FONT] Quote
madziasto4 Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Cześć Madziu :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ale Ty masz niesamowicie wesoło w domku z tymi dwoma małymi szkrabami :cool3: :lol: Filmiki oglądałam na bierząco i jak zwykle było kupe śmiechu. Niedługo już wakacje, jakieś plany macie?[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Przesyłam buziaczki i mizianka dla chłopaków,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Daga :p[/FONT] Heeeej Daguś!! :calus: Co, dorwałaś się do jakiegoś kompa w tej Anglii? :) Wyjeżdżamy już 29 czerwca, znowuż w Tatry:loveu: [quote name='koregra']Witaj:multi: Oglądam filmiki oglądam i ciągle sie zastanawiam kto tam rządzi. A ten z Masterkiem i stawem to trzyma w napięciu - wpadnie nie wpadnie:roll: Witaj!! :) Rządzę niewątpliwie ja :cool1: A jeśli chodzi o mój psi duet, to sama się zatanawiam kto jest w końcu górą :lol: Każdy z nich jest raz na wozie, raz pod wozem...;) Pegaza, Kasiu fidelkowa, Kasiu matrixowa, Madziu, Chanelle, Asiaczku, Pinczerek, Aga, Dagusia1992 jestem, dziękuję za odwiedzinki i pamięć :) Tym razem internet szwankował :mad: [quote name='flowerteen']Śliczne te Yorki brytany :D A co się dzieje? :( Witamy u nas :) Zaraz będą fotki :) Quote
Kincia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='madziasto4'] Oo wkoncu sie pojawila :D Ale Toro skokliwy :loveu::loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 PositiveThought napisał(a):witaj Madziu :loveu: niesamowicie inteligentne... jak on to zrobił? wypuściły Cię książki? ktoś zapłacił okup? :cool1: Cześć:loveu: Chwycił do pyska tak, że kółko przelazło mu przez głowę, następnie puścił kółko, a to z kolei zawisło mu na szyi. Ostatnim krokiem było łażenie z ringiem na szyi, nieudolne próby jego zdjęcia i taka oto sztuczka gotowa :cool1: Quote
Kasia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Założone ściągnięte, założone ściągnięte...i tak w kółko :p Dawał se radę chłopak i jak sprytnie mu to szło :loveu: Witaj Magdaleno! W końcu jesteś :p Quote
Kasia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 PositiveThought napisał(a): ale to jest takie niesamowicie bystre i niemożliwe, cudownie inteligentne i genialne! Beatko bo On jest BOSKI :loveu: Quote
madziasto4 Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='fidelek2'] Założone ściągnięte, założone ściągnięte...i tak w kółko :p Dawał se radę chłopak i jak sprytnie mu to szło :loveu: Witaj Magdaleno! W końcu jesteś :p Witam i o zdrowie pytam :lol: Wiecie, że skubaniec już 3 kg waży? :lol: A Masterek 2 kilo, schudł 40 dag :lol: Quote
madziasto4 Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Czy Wy też nie widzicie opcji 'Edytuj'?? :stupid: Quote
Kasia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Nie ma tej opcji...od wczoraj jak forum odwiedził Admin :cool1: Quote
madziasto4 Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 A co mu odpaliło?? :crazyeye: I gdzie on właściciwe się pojawił, działu Administracji też nie mogę znaleźć... Quote
madziasto4 Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='PositiveThought']ja wiem, że on jest boski i kocham go całym sercem :loveu: spokojnie facet Aidka wagwo dogoni :cool1: świetne :loveu: kocham RUCH Aidek...3,4 kg? Coś mi tak świta..Dobrze pamiętam? Quote
Martunia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 ALe śliczna fotunia! :loveu::loveu::loveu: Piękny Yoreczek :loveu::loveu::loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Cześć Madziu :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wreszcie się odezwałaś :multi: i od razu jaką ilość zdjęć zapodałaś :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ach ten Toruś widzę, że podbił nie jedno serce dogomaniaczki :loveu: Cudo chłopak, ale Masterek również :loveu: Mizianki dla chłopaków :loveu: :loveu:[/FONT] Quote
Basia&Safi Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 dawie perełki śłiczne maja całkiem inne ubarwienie :) ciekawe kiedy Toro sie wybarwi bo teraz jest sliczniutki Quote
Asiaczek Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Hejka! Zasypałas nas nowymi fotkami! Ale to dobrze. Tak słodkich i śmiesznych fotek dawno nie oglądałam... Ringo w postaci koła ratunkowego jest OK!:lol: Pzdr. Quote
Aga76 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [FONT=Georgia]Dzień doberek Madziu[/FONT] :loveu: [FONT=Georgia]Cudowna jest ta sesja, foty przepiękne - rewelacja![/FONT] [quote name='madziasto4'] Quote
Kasia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Cześć Magdaleno :p Witamy się słonecznie, cieplutko pozdrawiamy i uściski dla chłopkaów przesyłamy :loveu: Quote
Kincia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='madziasto4']Aidek...3,4 kg? Coś mi tak świta..Dobrze pamiętam? Jaki słodziak :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts