Kasia Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Fajny komitet powitalny :p Torek to pewnie zdołałby wskoczyć na głowę osobie w tym czasie wchodzącej...:diabloti: Quote
barbara.h Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='madziasto4']Proszę, jakiś byle jaki- na odczep się:evil_lol: ;) Usłyszeli domofon:lol: co to znaczy na odczep się? :mad: ja sie nie odczepię :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 PositiveThought napisał(a):może jestem jakaś ten, ale miałam wrażenie, że zawiązałaś mu tam wstążkę :lol: No coooś Ty :lol: Anusia & Alutka napisał(a):Zgadzam sie, napewno jestes jakas ten... Toro :loveu: Witamy Anionima :loveu: Dagusia1992 napisał(a):fajny filmik xD Witaj :) Pegaza napisał(a):Witaj Madzik:lol: a ja widze na filmiku skoki kangurze:eviltong: Tatko chyba często ściany maluje:evil_lol: pozdrawiam słonecznie:lol: Dzień doberek:loveu: Malowanko będzie dopiero za miesiąc, dwa. A do tej pory, jak jest u nas Toro, ani razu nie był malowany przedpokój :lol: fidelek2 napisał(a):Fajny komitet powitalny :p Torek to pewnie zdołałby wskoczyć na głowę osobie w tym czasie wchodzącej...:diabloti: A wiesz, że właśnie nie skacze :lol: Nasz poprzedni pies (typ sznaucera miniaturki) skakał nieprzerwanie na wysokość klamki od drzwi, aż ten ktoś z rodziny wszedł do domu :lol: barbara.h napisał(a):co to znaczy na odczep się? :mad: ja sie nie odczepię :evil_lol: Witaj Basiu :lol: Cierpliwości :lol: PositiveThought napisał(a):witaj Madziu :loveu: jak tam u Was, upały? jak znosicie? bo ja chodzę z wiaderkiem i polewam się wodą, zastanawiam się nad operacją plastyczną - gdybym miała trąbę, mogłabym polewać się częściej :hmmmm: Anusia, nie wtrącaj się :obrazic: Jak znosimy? Jako tako, po japońsku... Dobry pomysł z tą trąbą, jakby nie patrzeć- trzecia ręka :lol: Tfu, wlatują mi przez otwarte okno do pokoju te latające białe puszki... Quote
Daga_i_Oskar Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Cześć Madziu :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ale Ty masz niesamowicie wesoło w domku z tymi dwoma małymi szkrabami :cool3: :lol: Filmiki oglądałam na bierząco i jak zwykle było kupe śmiechu. Niedługo już wakacje, jakieś plany macie?[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Przesyłam buziaczki i mizianka dla chłopaków,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Daga :p[/FONT] Quote
koregra Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Witaj:multi: Oglądam filmiki oglądam i ciągle sie zastanawiam kto tam rządzi. A ten z Masterkiem i stawem to trzyma w napięciu - wpadnie nie wpadnie:roll: Quote
Kasia Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Przybyliśmy, CZEŚĆ powiedzieliśmy i obiecujemy, że znów wpadniemy...:loveu: Quote
Chanelle Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Wiesz co wyjdzie z połączenia Tora z Masterem? TOSTER! xD Quote
Aga76 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [FONT=Georgia]Dzień doberek :loveu: w słoneczną niedzielę Pozdrawiamy rodzinkę przystojniaków i przesyłamy czułe mizianko dla kawalerów.[/FONT] Quote
Kasia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Magdalena nas opuściła...zabrała psiury i se poszła...:cool1: Quote
Magda Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 fidelek2 napisał(a):Magdalena nas opuściła...zabrała psiury i se poszła...:cool1: No właśnie:mad: Mogła chociaż psiury zostawić:cool1: Quote
Kasia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Magda_Miki napisał(a): No właśnie:mad: Mogła chociaż psiury zostawić:cool1: My już byśmy sie nimi zaopiekowały, prawda...? :wink::wink: Quote
Magda Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 fidelek2 napisał(a):My już byśmy sie nimi zaopiekowały, prawda...? :wink::wink: A jak! Na zmianę. Kilka dni u mnie i kilka dni u Ciebie:cool3: Madzia to jak? Zgadzasz się?:eviltong: Quote
Kasia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Magda_Miki napisał(a): A jak! Na zmianę. Kilka dni u mnie i kilka dni u Ciebie:cool3: Madzia to jak? Zgadzasz się?:eviltong: Taa jaa!!! Zgadzam się :multi: Nie ma wyjścia...jak nie da to same se weźmiemy :cool1: Quote
Magda Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 No to ja idę się pakować:razz: Dojdę plażą to powinnam być w następny weekend:evil_lol: Quote
Kasia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Magda_Miki napisał(a): No to ja idę się pakować:razz: Dojdę plażą to powinnam być w następny weekend:evil_lol: To ja z Opola dojdę może tak na połowę sierpnia...:evil_lol: To może ja od razu do Koszalina się pokieruję, co? Skoro będziesz szybciej to sama ich wykradniesz i spotkamy sie już u Ciebie...:diabloti: Quote
Magda Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 fidelek2 napisał(a):To ja z Opola dojdę może tak na połowę sierpnia...:evil_lol: To może ja od razu do Koszalina się pokieruję, co? Skoro będziesz szybciej to sama ich wykradniesz i spotkamy sie już u Ciebie...:diabloti: Ok! Dobry pomysł. To jeszcze możesz zabrać chłopaków i zostać u nas na działce na kilka dni. Będziemy chodzić nad morze z psami i Łukaszkiem:loveu: Quote
Kasia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Magda_Miki napisał(a): Ok! Dobry pomysł. To jeszcze możesz zabrać chłopaków i zostać u nas na działce na kilka dni. Będziemy chodzić nad morze z psami i Łukaszkiem:loveu: Dobra...czyli urlop już mam zaplanowany :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Chanelle']Wiesz co wyjdzie z połączenia Tora z Masterem? TOSTER! xD O, To mi się podoba! Tylko jak to "fizycznie" zrobić, co? Masz jakiś pomysł?:lol: Pzdr. Quote
Chanelle Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Jakby Torowi założyć na grzbiet Mastera, zrobić nacięcie, podłączyć kabelek... trza pomyśleć Quote
Asiaczek Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Jak dla mnie - metoda za bardzo inwazyjna... Pzdr. Quote
Recommended Posts