Pegaza Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 phi czytałam książke:eviltong: ANIA Witaj Madzik i chłopaki:eviltong: Quote
Magda Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 :multi::multi::multi::multi: Więcej się nie wysilę:mdleje: Quote
Asiaczek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Przeglądając trochę zaległości w Galerii, widze, że rzeczywiście czas ucieka... Jeszcze niedawno Toro był taki malutek, a teraz... Eh... i tak jest ze wszystkim... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 NO, dobra, niech się dziewczyna uczy. Potem za to będzie miała duuuużo czasu dla nas!:lol::multi: Ja, z niecierpliwością, ale poczekam... Pzdr. Quote
Kasia_zg Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [FONT=Palatino Linotype]Dzień dobry Madziu!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Dawno u Was nie byłam ale nadrobiłam zaległości....to niesamowite że masz tyle zapału żeby sie tyle uczyć na świadectwie pewnie same 6 bedą :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Pozdrawiamy Was gorąco!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Tulaski dla Moich ulubieńców i buziaczki dla Ciebie !![/FONT] Quote
madziasto4 Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Witajcie :) Miło mi, że zaglądacie :) Jeszcze tylko 5 dni, a potem już luz-blues :lol: Muszę zrobić porządek w psami, w sensie obstrzyc ich znowu. U mnie panuje obecnie okres niedostatku nowych zdjęć, niestety... Quote
Kasia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 No to poczekamy te 5 dni na ten luz-blues...ale potem to juz braku zdjęć i Torkowych filmików nie podarujemy :p Quote
madziasto4 Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Cześć Kasiu, Torkowe filmiki akurat mam :lol: Zaraz coś wrzucę :lol: Quote
Kasia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Wrzucaj, a ja po pracy w domku je obejrzę :lol: Uwielbiam filmiki z Jego udziałem :loveu: :loveu: Quote
madziasto4 Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Proszę, jakiś byle jaki- na odczep się:evil_lol: ;) Usłyszeli domofon:lol: Quote
Kincia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='madziasto4']Proszę, jakiś byle jaki- na odczep się:evil_lol: ;) Usłyszeli domofon:lol: Hihi ale slodki filmik :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Male piszczalki :loveu: :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [SIZE="6"][FONT="Comic Sans MS"]KOCHAM TORKA!!![/FONT] Anionim ;) Quote
madziasto4 Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='PositiveThought']każdego tak witają? :p i Madziu, powiedz mi proszę - co Toro ma na głowie? :hmmmm: Każdego z naszej trójki :p Kask przeciwwstrząsowy :p [quote name='Anusia & Alutka'][SIZE="6"][FONT="Comic Sans MS"]KOCHAM TORKA!!![/FONT] Anionim ;) Witaj ANIOnimie :loveu: Quote
madziasto4 Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 A co Ty tam u niego na głowie widzisz? :lol: Zwykła frotka :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 PositiveThought napisał(a):może jestem jakaś ten, ale miałam wrażenie, że zawiązałaś mu tam wstążkę :lol: Zgadzam sie, napewno jestes jakas ten... Toro :loveu: Quote
Pegaza Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Witaj Madzik:lol: a ja widze na filmiku skoki kangurze:eviltong: Tatko chyba często ściany maluje:evil_lol: pozdrawiam słonecznie:lol: Quote
Recommended Posts