madziasto4 Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Magda_Miki napisał(a):Hahaha....ale macie tematy:evil_lol: Nie wiem co mam napisać, bo mnie normalnie zatkało:evil_lol: Zawsze mnie zatyka tylko u Madzi:lol: Cześć zatkana Madziu :lol: Pinczerek-Jacky napisał(a):Siemka :D Moze jakies foteczki lobuziakow :loveu: :loveu: :cool1: Witaj, ostatnio z nowymi fotkami cienko niestety, ale poszperam w starociach:lol: Quote
Kincia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 madziasto4 napisał(a):Cześć zatkana Madziu :lol: Witaj, ostatnio z nowymi fotkami cienko niestety, ale poszperam w starociach:lol: No dobra :D Moze takie z wieku szczeniecego :loveu: :loveu: :loveu: Quote
madziasto4 Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Kiedy on urósł??:loveu: Zawsze po zjedzeniu łaził z tym spodkiem w pyszczku:lol: :lol: Quote
Kincia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Kurde gdzie on tak biegnie?? :hmmmm: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Łobuziak jeden :loveu: :loveu: :loveu: Quote
barbara.h Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 wow, maluszek!! słodki, ja też uwielbiam wracać do starszych zdjęć i wspominać, jak te kluski wyrosły nam teraz :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Witaj Madziu! madziasto4 napisał(a): Ucieka gdzie pieprz rośnie :evil_lol: Jak był młodszy, to moim zdaniem, był ładniejszy :oops: Ale nie sugeruję, że teraz jest brzydki, bo jest ładny :loveu: Quote
Pegaza Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Taa Madzik godzina nie była sprzyjająca na odwiedziny:eviltong: ale wpadłam na momento:eviltong: Toro kica jak zajączek:lol: a w tych oczach widze chęć zapolowania na Ciebie:eviltong: słodziak:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Juz po tej fotce mozne bylo sie zorientowac, ze cos bedzie nie tak :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a): Kurde gdzie on tak biegnie?? :hmmmm: Łobuziak jeden :loveu: Gdzie biegnie? A czort wie, byle przez siebie i z zawrotną prędkością;) Tak jest do dzisiaj:lol: barbara.h napisał(a):wow, maluszek!! słodki, ja też uwielbiam wracać do starszych zdjęć i wspominać, jak te kluski wyrosły nam teraz :lol: Haha moje co prawda dużo od ziemi nie urosły:evil_lol: ale powspominać bardzo lubię :) Wtedy uświadamiam sobie jak ten czas szybko leci... Yorkie napisał(a):Witaj Madziu! Ucieka gdzie pieprz rośnie :evil_lol: Jak był młodszy, to moim zdaniem, był ładniejszy :oops: Ale nie sugeruję, że teraz jest brzydki, bo jest ładny :loveu: Witaj;) Pegaza napisał(a):Taa Madzik godzina nie była sprzyjająca na odwiedziny:eviltong: ale wpadłam na momento:eviltong: Toro kica jak zajączek:lol: a w tych oczach widze chęć zapolowania na Ciebie:eviltong: słodziak:loveu: Witamy, na szczęście wszelki polowania na mnie przeżyłam:p Anusia & Alutka napisał(a): Juz po tej fotce mozne bylo sie zorientowac, ze cos bedzie nie tak :evil_lol: Daj spokój, co to za cholera z niego była:lol: madzia i medor napisał(a):Witam Ale ten czas szybko leci:razz::razz: Witamy!!:lol: PositiveThought napisał(a):hej Madzia :cool3: wiesz... on się prawie w ogóle nie zmienił :evil_lol: Heloooł:lol: Nooo, prawie...:lol: Quote
Anusia & Alutka Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Oooo Magda sie pojawila. Co za niespodzianka. Quote
Pegaza Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 normalnie szok:crazyeye: :evil_lol: Madzia Ania pewnie zara pójdzie psy kąpać:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Eeeee nie. Z przyjemnoscia zostane :eviltong: Quote
Pegaza Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 ale to było do MADZI te kąpanie:evil_lol: że Torki Masterki pójdzie kąpać tak jak Be:mad: Quote
Anusia & Alutka Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Yyyy aha. To moze ja pojde kapac swoje psiaki :hmmmm: Quote
Pegaza Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 nie no to juz jest zmowa jakaś:mad: ja moją wykąpałam po spacerze wieczornym ok.19:00:p Quote
Anusia & Alutka Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Aaaa cichaj Ty! Poprostu to brzmi tak bardziej... elegancko, niz spac mi sie chce ;) Quote
Pegaza Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 dobra wymówka:cool1: to ja wole ide czytać ksiązke:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Oooo, doooobre. Ide sie uczyc. Kodeks z numerami artykulow wkuwac :cool1: Quote
Pegaza Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 ale wiesz ja naprawde lubie czytać ksiązki i teraz mam taką fajną o psie labladorze co cuda wyczynia w domu :evil_lol: pisana humorystycznie nawet sie usmiałam z niej:p Quote
Anusia & Alutka Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 A ja szukam i przekopuje forum. Kiedys jedna dziołcha wstawila fotke swojej obcietej suni. Sliczna fryzurka. Bardzo powaznie mysle o obcieciu Alutki. Quote
Anusia & Alutka Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Dobra, natychmiast uciekam. Dobranoc dziewczynki :bye: Quote
Pegaza Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 wiesz jak juz raz zetniesz to ciężko potem te włosy wyhodowac do tej długości co były poprzednio:p bo te kędziorki odrastające tak jakoś niefajnie wyglądają i znów je ciachniesz i znow... ja na 15 jestem umówiona Quote
Pegaza Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 tak szybko:crazyeye: juz uciekasz? dobranoc:calus: kosmatych snów Quote
Anusia & Alutka Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Ha! Ale Cie wystawilam :cool1: Teraz cale forum moje :knuje: Pegaza napisał(a):wiesz jak juz raz zetniesz to ciężko potem te włosy wyhodowac do tej długości co były poprzednio:p bo te kędziorki odrastające tak jakoś niefajnie wyglądają i znów je ciachniesz i znow... ja na 15 jestem umówiona Raz juz bylysmy ciachniete. Podoba mi sie obecna dlugosc, czyli rok na odrastanie trzeba liczyc. Dlugie wloski sa sliczne ale musze brac przede wszystkim pod uwage Alusie i jej komfort psycho-fizyczny. A papilotowanie to bez sensu wogole jest, bo co mi z tych dlugich wlosow wtedy?? Chyba juz podjelam decyzje. EDIT: A teraz ide poczytac troche cywil i zapasc sie w moje sny kosmate, ojjjj jak bardzo kosmate ;) Quote
Recommended Posts