madziasto4 Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Magda_Miki napisał(a):Madzia wydało się! Już wiemy co trzymasz za łóżkiem:evil_lol: A może ty nie nadrabiałaś ocen, ale dochodziłaś do siebie?:diabloti: Filmik 1: Toro miskowy wymiatacz:cool2: A to tradycyjne beknięcie na końcu Filmik 2: Tak się czasem zastanawiam czy Toro nie jest czasem krzyżówką kocio - psią:evil_lol: Miłego dnia! Taaa, trzeźwiałam:evil_lol: Madzia- Toro jest po prostu NIENORMALNY :p Quote
Anusia & Alutka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 madziasto4 napisał(a):Toro jest po prostu NIENORMALNY :p Toro nie jest nienormalny!!! On jest poprostu... oryginalny :obrazic: Quote
Kasia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Oni zawsze tak razem na dachu kimają? A jak jeden wlezie do środka to drugi włazi za nim czy dalej urzęduje na dachu...? :p Cześć Madziu!!! Chciałabym mieć takiego Torka :loveu: wesoło by było i tak śmiesznie...:lol: Quote
Sara_i_Aris Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Witaj Madziu! Aris mi nie daje nic napisać.... siedzi u mnie na biurku i liże mnie po twarzy... madziasto4 napisał(a): Śliczności :loveu: Stawiam na to, że to Master :razz: Zgadłam? Czekam na nagrodę... może być w postaci listu poleconego z Masterem zaklejonym w kopercie :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Toro nie jest nienormalny!!! On jest poprostu... oryginalny :obrazic: Oj tak, oryginalny to on jest...Wiesz co zrobił pół godziny temu??:crazyeye: Otóż idę sobie do łazienki (w wiadomym celu...) i czuję niemiłą woń w powietrzu...Okazało się, że mój oryginalny pies imieniem Toro wskoczył do wanny, załatwił w niej swoją 'grubszą' potrzebę fizjologiczną, po czym wyskoczył i jak gdyby nigdy nic zajął się kością :lol: On jest niepoważny!!:lol: fidelek2 napisał(a): Oni zawsze tak razem na dachu kimają? A jak jeden wlezie do środka to drugi włazi za nim czy dalej urzęduje na dachu...? :p Cześć Madziu!!! Chciałabym mieć takiego Torka :loveu: wesoło by było i tak śmiesznie...:lol: Non stop na dachu:lol: Jedynie jesienią albo wiosną kiedy w mieszkaniach nie grzeją to gramolą się obaj do środka, każdy do swojej budki. I jak dostają głupawki np. pokąpielowej, to kotłują się w środku budek. Ale jeszcze nigdy razem do jednej nie weszli :lol: Pegaza napisał(a):Cze Madzik:p witam deszczowo Witamy :lol: Yorkie napisał(a):Witaj Madziu! Aris mi nie daje nic napisać.... siedzi u mnie na biurku i liże mnie po twarzy... Śliczności :loveu: Stawiam na to, że to Master :razz: Zgadłam? Czekam na nagrodę... może być w postaci listu poleconego z Masterem zaklejonym w kopercie :evil_lol: Cześć Sara!! :lol: No pewnie, że Master:lol: Nagroda nie jest przewidziana- wybacz:p PositiveThought napisał(a):hej Madzia :cool3: znaczy pomownie witaj, ale i tak zaraz idę :lol: filmik - :loveu: cóż tu więcej mówić? Hej :p Quote
Anusia & Alutka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 O jesooo :lol: Madźka skąd Ty go wytrzasnęłaś??? Ja tyż chce :evil_lol: Quote
Pegaza Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Chłopak pomylił sedes z wanną ale zdarza się :evil_lol: MADZIK jeszcze naucz Masterka i problem wychodzenia z psami masz z głowy:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):O jesooo :lol: Madźka skąd Ty go wytrzasnęłaś??? Ja tyż chce :evil_lol: Dawali do płynu do naczyń:p PositiveThought napisał(a):oo xD to Ty masz hardkorową łazienkę :lol: W ogóle to zaskoczył mnie, że potrafi wskoczyć do tej wanny:lol: Bo że wyskakuje cholernik to wiem, bo już raz wylazł sam podczas kąpieli. Master to by sobie zęby wybił... noo:lol: Pegaza napisał(a):Chłopak pomylił sedes z wanną ale zdarza się :evil_lol: MADZIK jeszcze naucz Masterka i problem wychodzenia z psami masz z głowy:evil_lol: Ostatnio mały narobił na panele, dostał opiernicz, to dzisiaj polazł do wanny:evil_lol: Dobrze by było, gdyby jeszcze potrafili spuszczać po sobie wodę:p Quote
Pegaza Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Moja Soma kiedyś narzygała do buta orginała nike:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak sie jej poprostu ulało po drodze i wykierowała w srodek buta myślałam że ze śmiechu się poleje a nike nie był nasz tylko gościa:evil_lol: Quote
Kincia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Pegaza napisał(a):Moja Soma kiedyś narzygała do buta orginała nike:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak sie jej poprostu ulało po drodze i wykierowała w srodek buta myślałam że ze śmiechu się poleje a nike nie był nasz tylko gościa:evil_lol: Buhaha dobre :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pegaza Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 a nic on nawet nie wiedział:evil_lol: szybko to mamcia posprzątała bo ja się kulałam w pokoju po dywanie z smiechu a potem co my sie to z mamą przypomnieli to w śmiech:lol: gość był na tarasie z tatą i nie zauważył na szczęście tego:evil_lol: Quote
Pegaza Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 taa:cool1: a wiesz ze znałam jednego kota persa który sie tak załatwiał do wanny siku celował prosto w odpływ wody a kupke to juz nie wiem jak ale do kuwety tego nie robił:p Quote
Kincia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Pegaza napisał(a):a nic on nawet nie wiedział:evil_lol: szybko to mamcia posprzątała bo ja się kulałam w pokoju po dywanie z smiechu a potem co my sie to z mamą przypomnieli to w śmiech:lol: gość był na tarasie z tatą i nie zauważył na szczęście tego:evil_lol: Haha niezle :D:D Quote
Anusia & Alutka Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 madziasto4 napisał(a):Dawali do płynu do naczyń:p Oj siuuuuper :grins: A do jakiego? Ludwika? Pegaza napisał(a):Moja Soma kiedyś narzygała do buta orginała nike:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak sie jej poprostu ulało po drodze i wykierowała w srodek buta myślałam że ze śmiechu się poleje a nike nie był nasz tylko gościa:evil_lol: Oooo to zupełnie tak jak mój wujek. Tylko on do nowego kozaczka mojej mamy, no i pantofelka nie dało się już uratować :roll: Quote
barbara.h Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Cześć!!! żeby nie było! ja tu zagladała! ale nie pisałam! :p madziasto4 napisał(a):Stój!! Już jest :lol: Tadam Koniecznie głośnki włącz!! :lol: ojej czy on jest karmiony co drugi dzień? :mad: ;);) Toro je jak moja Inez, wicznie głodna! :shake::roll: Quote
Pegaza Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Oj siuuuuper :grins: A do jakiego? Ludwika? Oooo to zupełnie tak jak mój wujek. Tylko on do nowego kozaczka mojej mamy, no i pantofelka nie dało się już uratować :roll: bleee :roll: a odkupił jej buta?:evil_lol: Quote
Aga76 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [FONT=Georgia]Dzień dobry Madziu :calus: pozdrawiamy cieplutko i bardzo niedzielnie całą rodzinkę. [/FONT] Quote
Basia&Safi Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 słodziutko :) a kiedy jakies foteczki z plazy :):):):) Quote
madziasto4 Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Pegaza napisał(a):taa:cool1: a wiesz ze znałam jednego kota persa który sie tak załatwiał do wanny siku celował prosto w odpływ wody a kupke to juz nie wiem jak ale do kuwety tego nie robił:p Pegaza napisał(a):Madzik dobranoc i dzień dobry:lol: Nooo, jakby i kupkę do odpływu robił to pozatykałoby im rury :lol: Dzień dobry!!:lol: O 24:19 to rzeczywiście dylemat co napisać:lol: Anusia & Alutka napisał(a):Oj siuuuuper :grins: A do jakiego? Ludwika? Nieeee, do Ludwika dają gąbki.... Pozdrowienia dla wujka:lol: :lol: barbara.h napisał(a):Cześć!!! żeby nie było! ja tu zagladała! ale nie pisałam! :p ojej czy on jest karmiony co drugi dzień? :mad: ;);) Toro je jak moja Inez, wicznie głodna! :shake::roll: Basiu, jakby tak ktoś z zewnątrz podpatrzył, to pomyślałby, że go głodzę jak nic...:lol: On dostaje 2 razy dziennie normalną porcję każdą tak łapczywie je. Psie ciastka też pochłania jak smok. Master delikatnie weźmie ciastko, posiedzi przed nim trochę, porozkoszuje się samym patrzeniem, po czym delikatnie nadgryzie i zacznie się delektować. A Toro bierze z mojej ręki do pyska, od razu rozgryza na kilka części, pozbiera okruszki i ciastka nie ma. Tak samo z tym całym Dental coś tam z Pedigree- Masterowi taka kość wystarcza na tydzień, a małemu potrzeba 15 minut, żeby ją całą zeżreć:lol: :lol: Aga76 napisał(a):[FONT=Georgia]Dzień dobry Madziu :calus: pozdrawiamy cieplutko i bardzo niedzielnie całą rodzinkę. [/FONT] Dzień dobry :loveu: basiulka22tychy napisał(a): słodziutko :) a kiedy jakies foteczki z plazy :):):):) Witaj Basiu:lol: Ostatnio na plaży nie byliśmy- pogoda się popsuła. Ale za tydzień-dwa będziemy częściej chodzić nad morze :lol: Quote
Magda Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Hahaha....ale macie tematy:evil_lol: Nie wiem co mam napisać, bo mnie normalnie zatkało:evil_lol: Zawsze mnie zatyka tylko u Madzi:lol: Quote
Kincia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Siemka :D Moze jakies foteczki lobuziakow :loveu: :loveu: :cool1: Quote
Recommended Posts