Kasia Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 przynajmniej macie w domku wesoło przez tego małego szoguna :loveu: Quote
Kasia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Cześć w piątek - mój najulubieńszy dzień tygodnia :p Quote
madziasto4 Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Witaj Kasiu :) wszędzie się gramoli... pierwsze zabawy z frisbee, w domu Quote
madziasto4 Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 PositiveThought napisał(a):ja to się osobiście nie dziwię, że on tam wlazł :grins: Madzia, świetna technika rzutu, Toro, świetny skok po frisbee, nadajecie się do zawodów :cool3: A jak wylizuje szyjki w pustych butelkach! :lol: Alkoholik jeden :lol: Prawda?:p Na razie rzucam my te całe rollery, znaczy się toczę po ziemi ten talerzyk, a Toro leci za nim i go łapie, jak tamten jeszcze się toczy. :p Wariat to uwielbia :lol: Quote
Kincia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Sliczne foteczki i jak duzo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Dzien dobry :loveu: Ja chcialam tylko przypomniec, ze uwielbiam Torka i czekam na jakis filmik z nim w roli glownej :evil_lol: Madźka, a pamiętasz na której mniej więcej stronie był filmik ze spożywaniem pokarmu? Uwielbiam go, ale teraz to już chyba przepadł jak igła w stogu postów ;) Quote
madziasto4 Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 PositiveThought napisał(a):ciekawe, po kim on to ma? :lol: ja kupiłam Dusiakowi plastikowe :p ale się go boi :p sugerujesz, że niby po mnie?? Plastikowe to raczej niedobre, gdzieś czytałam. Gumowe lepsze dla psa, to nasze 14 zł tylko kosztowało i nawet lata- próbowałam rzucać :p Quote
madziasto4 Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Oj, Pinczerku witaj, nie zauważyłam Cie, wybacz...:p Anusia, czekaj no kobieto, mam gdzieś nowszy filmik z tym wariatem podczas spożywania posiłku, jeśli to co on wyprawia można nazwać spożywaniem...:lol: Quote
Kincia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 madziasto4 napisał(a):Oj, Pinczerku witaj, nie zauważyłam Cie, wybacz...:p Anusia, czekaj no kobieto, mam gdzieś nowszy filmik z tym wariatem podczas spożywania posiłku, jeśli to co on wyprawia można nazwać spożywaniem...:lol: Troche to trwalo ale wybaczam lol hehe :D Quote
Anusia & Alutka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 madziasto4 napisał(a): Anusia, czekaj no kobieto, mam gdzieś nowszy filmik z tym wariatem podczas spożywania posiłku, jeśli to co on wyprawia można nazwać spożywaniem...:lol: Czekam czekam :megagrin: I nie moge sie doczekac :loveu: Quote
madziasto4 Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 PositiveThought napisał(a):nie, ja się tylko zastanawiam :lol: ale ja dla siebie kupiłam, ale Aidi i tak mi zabiera wszystko. więc w domyśle dla niego ^^ A to dobrze, bo już się chciałam tłumaczyć :lol: aaaa, dla siebie, ono jest chyba duże, nie? Pinczerek-Jacky napisał(a):Troche to trwalo ale wybaczam lol hehe :D Cieszę się niezmiernie:lol: Filmik z Torem się wgrywa :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Oj, to chyba jutro go zobacze. Spac mi sie chce, a zatem uciekam. Dobranoc dziewczynki. Maguś wymiziaj Tora i Masterka. Albo nie, wymiziaj Mastreka, a Torowi daj cos do żarcia od cioci Anusi :loveu: Buziaki :buzi: Quote
madziasto4 Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Stój!! Już jest :lol: Tadam Koniecznie głośnki włącz!! :lol: Quote
Kasia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Magda, popłakałam sie ze śmiechu :roflt::roflt: Tomek razem ze mną!!!! On jest niesamowity - jedyny!!! A to jego tempo 'spożywania' to do księgi rekordów Guinessa można zapisać :p Quote
Kincia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 madziasto4 napisał(a):Stój!! Już jest :lol: Tadam http://www.wrzuta.pl/film/p2kwHSVSN5/ Koniecznie głośnki włącz!! :lol: Haha jak wcinaja :D:D Quote
Anusia & Alutka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 madziasto4 napisał(a):Stój!! Już jest :lol: Tadam http://www.wrzuta.pl/film/p2kwHSVSN5/ Koniecznie głośnki włącz!! :lol: Nooo dobrze ze poczekalam. Mooooje kochane prosięcię :loveu: Na niego zawsze można liczyć :loveu: :loveu: :loveu: Hmmm a dlaczego do filmow pokrewnych zaliczono "przemoc w rodzinie" :hmmmm: Quote
madziasto4 Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 PositiveThought napisał(a):a ja nie zdążę :( bo uciekam, dobranoc! :sleep2: Dobranoc :calus: fidelek2 napisał(a):Magda, popłakałam sie ze śmiechu :roflt::roflt: Tomek razem ze mną!!!! On jest niesamowity - jedyny!!! A to jego tempo 'spożywania' to do księgi rekordów Guinessa można zapisać :p :lol: Kasiu, on je tak, jakby z miesiąc jedzenia na oczy nie widział!! :lol: Pinczerek-Jacky napisał(a):Haha jak wcinaja :D:D :lol: Anusia & Alutka napisał(a):Nooo dobrze ze poczekalam. Mooooje kochane prosięcię :loveu: Na niego zawsze można liczyć :loveu: :loveu: :loveu: Hmmm a dlaczego do filmow pokrewnych zaliczono "przemoc w rodzinie" :hmmmm: Czasami mam wrażenie, że on się tak spieszy z tym żarciem, żeby jeszcze zdążyć podpatrzeć jak się ma sytuacja posiłkowa u Mastera :lol: Nie mam bladego pojęcia, żadnego pokrewieństwa nie widzę... Quote
Anusia & Alutka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Dzien dobry :loveu: Cofalam sie i cofalam, chcialam dojsc do strony kiedy pojawil sie u Was Torus, jestem na 150tej a on juz jest. A gdzie jest taki tyci tyci? Panowie sa cudowni. Masterek oczywiscie jest sliczny, troche mi glupio ze ja tak ciagle tylko o Torku mowie, ale Toro osobowoscia wymiata wszystkie psiaki z forum :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Dzien dobry :loveu: Cofalam sie i cofalam, chcialam dojsc do strony kiedy pojawil sie u Was Torus, jestem na 150tej a on juz jest. A gdzie jest taki tyci tyci? Panowie sa cudowni. Masterek oczywiscie jest sliczny, troche mi glupio ze ja tak ciagle tylko o Torku mowie, ale Toro osobowoscia wymiata wszystkie psiaki z forum :evil_lol: Już mam- od strony 113 :lol: No cooś Ty :lol: Master jest normalny, więc się o nim nie mówi, a o tej czranej małpie nie sposób nie wspomnieć :lol: PositiveThought napisał(a):mina Mastera wyraża wszystko, co ma on do powiedzenia... :lol: do środka wlazł, impasibul :o Pyskował:p Wlazł jak na dworze chłodno, a w domu nie grzali- w chałupie było zimno, aż mu zazdrościłam tej budki...A teraz z powrotem mam psy dachowce:lol: Quote
madziasto4 Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 A moi nie śpią ze mną- zamykam drzwi na noc:p Następny filmik Quote
Guest Agata_B Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 :loveu: madziasto4 napisał(a):A moi nie śpią ze mną- zamykam drzwi na noc:p Następny filmik :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :p Quote
Magda Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 madziasto4 napisał(a): Madzia wydało się! Już wiemy co trzymasz za łóżkiem:evil_lol: A może ty nie nadrabiałaś ocen, ale dochodziłaś do siebie?:diabloti: Filmik 1: Toro miskowy wymiatacz:cool2: A to tradycyjne beknięcie na końcu Filmik 2: Tak się czasem zastanawiam czy Toro nie jest czasem krzyżówką kocio - psią:evil_lol: Miłego dnia! Quote
Recommended Posts