nane Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Pegaza napisał(a):heheh z lenistwa Nane z lenistwa:cool1: Madzia nas zabije za te pogaduchy:evil_lol: ona nic o tym nie wie :eviltong: bo siedzi na działeczce ze swoją sałatką krabową :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Witaj Madziu! madziasto4 napisał(a): Toro sprzedaje kolorowe karty do gry i płatki śniadaniowe po promocyjnej cenie, a Master biedaczek żebrze na ulicy :evil_lol: Quote
nane Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Yorkie napisał(a):Witaj Madziu! Toro sprzedaje kolorowe karty do gry i płatki śniadaniowe po promocyjnej cenie, a Master biedaczek żebrze na ulicy :evil_lol: ktoś musi być gwiazdą w tym duecie :cool3: Quote
Pegaza Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 No wiesz Madzik nie podejrzewałabym Cię o to, Yorkie Cię przejrzała:evil_lol: CFaniara:eviltong: Quote
Asiaczek Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 I my nic o tym nie wiemy?!?!?!:crazyeye: No wiesz, co? A chociaż smaczne jedzonko było?:lol: Pzdr. Quote
Kincia Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Asiaczek napisał(a):I my nic o tym nie wiemy?!?!?!:crazyeye: No wiesz, co? A chociaż smaczne jedzonko było?:lol: Pzdr. Smaczne i to bardzo:multi: :multi: hihi Quote
Asiaczek Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 To straszne! Ja tak lubię karkóweczkę z grilla...:placz: Pzdr. Quote
Kincia Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Asiaczek napisał(a):To straszne! Ja tak lubię karkóweczkę z grilla...:placz: Pzdr. Karkoweczka tez byla :multi: :evil_lol: i jeszcze skrzydelka i boczek :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Natychmiast przestań! To nie wypada znęcać się nad pokonanym...:placz: Pzdr. Quote
Kincia Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Asiaczek napisał(a):Natychmiast przestań! To nie wypada znęcać się nad pokonanym...:placz: Pzdr. Hihi :evil_lol: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 PositiveThought napisał(a):jasne :evil_lol: z tym... majonezem. FU! muszę uciekać już niestety, mama ogłosiła strajk "My chcemy komputera!", nie je, nie pije, rozbiła obóz z transparentami, sama rozumiesz.. :cool3: dobr. :sleep2: O północy mamie zachciało się do komputera? :lol: Pinczerek-Jacky napisał(a):Hejo :) Witam w piekny niedzielny poranek troche ciemno za oknem ale pieknie :evil_lol: :evil_lol: Witamy :) Asiaczek napisał(a):Jej, jaki wczoraj miałyscie smakowity temat o sałatkach... Ten z paluszkami krabowymi spisałam sobie. Takiego nie mam. Z paluszkami krabowymi mam inny. Ktoś chce? pzdr. Ja chcę, koniecznie! :) Pegaza napisał(a):Dzień dobry Madzik:lol: Ty juz pewnie się wygrzewasz na działeczce z chłopakami:eviltong: i sałatką krabową w ręce:eviltong: ja tez jade dziś na działke na grila :p Dzień dobry :lol: Plany uległy małej zmianie- chłopaków nie wzięliśmy- było tak gorąco, że umęczyliby się potwornie, a na działce ani krzty cienia...A po drugie okazało się, że działka nie jest jeszcze do końca ogrodzona. Yorkie napisał(a):Witaj Madziu! Toro sprzedaje kolorowe karty do gry i płatki śniadaniowe po promocyjnej cenie, a Master biedaczek żebrze na ulicy :evil_lol: Witaj, zarabiają na żarcie jak mogą... Asiaczek napisał(a):To straszne! Ja tak lubię karkóweczkę z grilla...:placz: Pzdr. Karkóweczka, boczek, cebulka...:oops: Dlaczego to co niezdrowe, jest takie dobre :oops: Quote
Guffi Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 madziasto4 napisał(a):Bo jesteśmy nienormalni:evil_lol: Nigdy bym się tego po Tobie nie spodziewała:shake: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Guffi napisał(a):Nigdy bym się tego po Tobie nie spodziewała:shake: :evil_lol: Kochaaaaaaana...jak Ty mało o mnie wiesz...:cool1: Quote
Guffi Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 madziasto4 napisał(a):Kochaaaaaaana...jak Ty mało o mnie wiesz...:cool1: Powiało grozą:crazyeye: Quote
madziasto4 Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Guffi napisał(a):Powiało grozą:crazyeye: Uważaj, żeby Cię nie zwiało :razz: Napotkana żabcia Byliśmy u gospodarza, podwórze wokół domu nieogrodzone, bo i po co:cool1: Kurki łażą , 4 psy latają samopas, w tym 2 starusieńkie i chore:-( oraz 2 młodsze. Te 2 młodsze przyszły z nami na działkę, dobry kawałek drogi, za nic nie dało się ich odgonić do domu. I tak kursowały w ciągu dnia kilka razy- od swojej posiadłości do naszej działki. Miałam wrażenie, że szukały jakiegoś kontaktu z człowiekiem, nie wiem, może jestem przewrażliwiona, może dlatego, że uważam kontakt z człowiekiem za rzecz bardzo ważną, nie wiem, tak mi się wydawało...Oczywiście nie mogłam się oprzeć i wylazłam do nich, łasiły się, bardzo przyjazne, merdały ogonami, pyski uśmiechnięte...Ten jasny, biszkoptowy bardzo przypomina mi forumową Tamcię:lol: Ten mały, biały ma 3 miesiące. Quote
Guffi Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 madziasto4 napisał(a):Uważaj, żeby Cię nie zwiało :razz: Napotkana żabcia Ależ skądże;) śliczna żabcia:loveu: Quote
madziasto4 Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Guffi napisał(a):Ależ skądże;) śliczna żabcia:loveu: Dzięki... PositiveThought napisał(a):heloł i już mnie nie ma. a swoich psów fotografować nie mogłaś? :p świetne! ^^ widzę, że się polubiliście... :cool3: Nie umiem na odległość 20-paru kilometrów :p Trochę...sympatyczne były :loveu: Quote
Guffi Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 A wiesz, że ja takich żabek mam pełno na ogrodzie:evil_lol: ale jakoś jeszcze nie pomyślałam, żeby im zdjęcia robić;) Chyba zacznę, bo fotogeniczne są:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Guffi napisał(a):A wiesz, że ja takich żabek mam pełno na ogrodzie:evil_lol: ale jakoś jeszcze nie pomyślałam, żeby im zdjęcia robić;) Chyba zacznę, bo fotogeniczne są:evil_lol: Nooo, najwyższa pora :razz: Mnie się bardzo podobają żabki na zdjęciach z bliska :) Na dworze upał, pieski wróciły z językami do podłogi...Włożyłam do konga serek homogenizowany, do zamrażalnika na pół godziny i dałam Torkowi :) Niech się chłopal ochłodzi :lol: Master dostanie jak się obudzi :) Quote
Kasia Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Cześć Magdaleno :lol: Fajne te dwa młode ogonki :loveu: Niedobrze że biegają tak sobie samopas, ale moze lepsze to niżeli miałyby być uwiązane na krótkich, ciężkich łańcuchach...chociaż sama nie wiem :shake: Quote
Guffi Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 madziasto4 napisał(a):Nooo, najwyższa pora :razz: Mnie się bardzo podobają żabki na zdjęciach z bliska :) Ok, przed chwilą jedną uratowałam sprzed kosiarki:shake: duża była, wzięłam ją na ręce i porobiłam zdjęcia, potem jeszcze na ziemi;) Tylko mi powiedz gdzie się podział kabel usb od aparatu:shake::mad: Quote
Pegaza Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Hej MADZIA fajne masz nowe koleżanki żabki, suczki:evil_lol: a ten biały to nawet spory będzie hoho :lol: Quote
madziasto4 Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 fidelek2 napisał(a):Cześć Magdaleno :lol: Fajne te dwa młode ogonki :loveu: Niedobrze że biegają tak sobie samopas, ale moze lepsze to niżeli miałyby być uwiązane na krótkich, ciężkich łańcuchach...chociaż sama nie wiem :shake: Właśnie, tak źle, tak niedobrze...Szwędają się same, same szukają rozrywek, widziałam jak ten biszkoptowy (młody, ale już nie szczeniak) niósł jakieś małe stworzenie w pysku, pewnie jakiegoś królika upolował...Te psy na wsiach to nie mają dobrego życia niestety... Guffi napisał(a):Ok, przed chwilą jedną uratowałam sprzed kosiarki:shake: duża była, wzięłam ją na ręce i porobiłam zdjęcia, potem jeszcze na ziemi;) Tylko mi powiedz gdzie się podział kabel usb od aparatu:shake::mad: Gratuluje heroicznej postawy :lol: Pegaza napisał(a):Hej MADZIA fajne masz nowe koleżanki żabki, suczki:evil_lol: a ten biały to nawet spory będzie hoho :lol: Suczki? :lol: Quote
Pegaza Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Noo bo wyglądają jak dziewczynki:evil_lol: a właściwie to nie wiem czemu myslałam że suczki:cool1: Quote
Recommended Posts