Teklunia Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='madziasto4'] jakie skupienie sie na pyszczku maluje :lol: Quote
Magda Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='madziasto4'] MIki na szczescie tak nie wyglada:evil_lol: Ale jest rownie mokry...... Czesc Madzia!! Niedobra uczennico:evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 cześć kochani :razz: pod względem pogodowym, weekend nam mija okropnie :shake: całe boże dnie pada :shake: [quote name='basiulka22tychy']ale i tak ślicnie wglada :):):) Basiu, podoba Ci się taki mokry szczurek... :evil_lol: :evil_lol: ;) [quote name='Teklunia']jakie skupienie sie na pyszczku maluje :lol: a bo obgryzanie patyka to powazna sprawa przecież :cool3: [quote name='Magda_Miki']MIki na szczescie tak nie wyglada:evil_lol: Ale jest rownie mokry...... Czesc Madzia!! Niedobra uczennico:evil_lol::evil_lol: a czemuż to niedobra :evil_lol: czy sobie zasłużyłam na taką opinię :evil_lol: trochę zdjęć działkowych pąki czereśni jeszcze jakiś stojący krokusik się uchował, reszta się już pokładła z tego będą piwonie :cool1: Quote
marlena924 Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Zdjęcia ekstra-i te patyczkowe, i Masterkowe, i kwiatuszkowe :loveu: :loveu: Niestety pogoda do bani... Tzn. u nas jak narazie nie pada, ale jest mokro i brr...zimno :shake: Na spacerku byłam fotki porobiłam i może coś wstawie ;p pozdrawiam Masterka :cool1: Quote
madziasto4 Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 dziękujemy Marlenko za pozdrowienia :) ok pół godziny temu skończyłam myć zęby masterowi i zdecydowanie mu się to nie podobało :diabloti: no ale cóż....musi to znosić :roll: Quote
marlena924 Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Oj tak o ząbki trzeba dbać :lol: A jakiej pasty używacie? Dla Masterka oczywiście ;) ? Ja muszę kupić jakąś pastę do ząbków dla mojego Toffika, tylko nie wiem właściwie jaką... Kiedyś umyłam mu zabki pastą dla przedszkolaków, ale czytałam, że należy używać dla psów pasty dla psów, a nie dla ludzi :lol: U nas różny wybór past w zoologicznym jest, jakiej wy używacie?? Quote
Basia&Safi Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 hmmm ja jeszcze nie myłam Safi zebolkow :):) i jakos tego nie widze trzeba bedzie sprobowac :D:D:D Quote
madziasto4 Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='marlena924']Oj tak o ząbki trzeba dbać :lol: A jakiej pasty używacie? Dla Masterka oczywiście ;) ? Ja muszę kupić jakąś pastę do ząbków dla mojego Toffika, tylko nie wiem właściwie jaką... Kiedyś umyłam mu zabki pastą dla przedszkolaków, ale czytałam, że należy używać dla psów pasty dla psów, a nie dla ludzi :lol: U nas różny wybór past w zoologicznym jest, jakiej wy używacie?? używamy pasty DOG-A-DENT z firmy Beaphar i kupiłam też płyn Beapharu o takiej samej nazwie. No i będziemy czekać na efekty :) [quote name='basiulka22tychy']hmmm ja jeszcze nie myłam Safi zebolkow :):) i jakos tego nie widze trzeba bedzie sprobowac :D:D:D to musisz spróbować zacząć :razz: Quote
marlena924 Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Dzięki za odpowiedz :) Jeszcze zobaczę, pójde do zoologicznego i się popytam :D Pozdrawiam i czekam na fotecki :) Quote
g_o_n_i_a Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Dzien dobry!! :D Ach, ta mordzia... :loveu: Jak sobie hasa Kruszynka :loveu: Quote
Magda Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 madziasto4 napisał(a): a czemuż to niedobra :evil_lol: czy sobie zasłużyłam na taką opinię :evil_lol: I powinnam napisac leniwa w dodatku:eviltong: Co to za nie czytanie Potopcu, co? Mam na ciebie haka. Juz ja wiem komu i co powiedziec:evil_lol::evil_lol: Prosze ucalowac Masterka w nochala. Widze, ze u was na dzialeczce powoli robi sie zielono:cool3: Quote
madziasto4 Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='Magda_Miki']I powinnam napisac leniwa w dodatku:eviltong: Co to za nie czytanie Potopcu, co? Mam na ciebie haka. Juz ja wiem komu i co powiedziec:evil_lol::evil_lol: Prosze ucalowac Masterka w nochala. Widze, ze u was na dzialeczce powoli robi sie zielono:cool3: a właśnie, że nie wiesz :eviltong: :evil_lol: :p [SIZE="1"]sie musiała doczytać o tym potopie :diabloti: Quote
Magda Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 A wogle co tam u was slychac? Zeby umyte?:cool3::evil_lol::evil_lol: Miki kapal sie w sobote, myl zeby i czyscil uszy:razz: Teraz lezy na dywanie i co chwilke sprawdza czy wszyscy sa:lol: Quote
madziasto4 Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='Magda_Miki']A wogle co tam u was slychac? Zeby umyte?:cool3::evil_lol::evil_lol: Miki kapal sie w sobote, myl zeby i czyscil uszy:razz: Teraz lezy na dywanie i co chwilke sprawdza czy wszyscy sa:lol: a umyte :lol: a master może się dzisiaj wykąpie, hmmm :hmmmm: a teraz siedzi na parapecie i wygląda przez okno :p a właściwie wypina się tyłkiem na świat :razz: "widziałaś, widziałaś?!przewrócił się :grin:.... " "....nie mogę, nie mogę...HAHAHA :roflt: " Quote
Magda Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='madziasto4'] Juz myslalam, ze to podloga tak sie blyszczy, a tu parapet:evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 goniu dzień dobry :p ten otwarty pychol specjalnie dla Ciebie :razz: cieszysz się :cool3: Agga dziękuję za wizytę ;) Madzia podłoga to się tylko u Dagi błyszczy :shake: :evil_lol: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='madziasto4']goniu dzień dobry :p ten otwarty pychol specjalnie dla Ciebie :razz: cieszysz się :cool3: BARDZO SIĘ CIESZĘ!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: I DZIĘKUJĘ! [SIZE=6][SIZE=4]:buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi: Quote
Basia&Safi Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 ja chce na wystawe !!!!!!! :):):) a te z otwartym pycholkiem mmmmmm powalily mnie :D:D:D Quote
marlena924 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 "Wiatr we włosach Masterka" :cool1: :cool1: Super foty :D Pozdrawiam :D:D:D:D Quote
Cimi Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 madziasto4 napisał(a):ja sobie odpuściłam ten Potop :eviltong: bo już od prawie miesiąca jestem w 1 rozdziale i cały czas stoję w miejscu :roll: :eviltong: podaruję go sobie.... Ja generalnie się zdziwiłam, bo Potop mi się spodobał :lol:. Krzyżaków nie mogłam przetrawić i myślałam, ze Potop będzie podobny :evil_lol:. A tu miłe zaskoczenie. Narazie przeczytałam ponad 100 stron i zrobiłam sobie przerwę i dziś znów zaczynam czytać :lol:. Quote
madziasto4 Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 goniu, marlenko dzień dobry :multi: [quote name='Cimi']Ja generalnie się zdziwiłam, bo Potop mi się spodobał :lol:. Krzyżaków nie mogłam przetrawić i myślałam, ze Potop będzie podobny :evil_lol:. A tu miłe zaskoczenie. Narazie przeczytałam ponad 100 stron i zrobiłam sobie przerwę i dziś znów zaczynam czytać :lol:. mnie też się właściwie spodobał, ale...:p jakoś nie mogę się za niego zabrać :eviltong: A my właśnie wróciliśmy z działki iii....zaraz dam jakieś fotki :cool3: Quote
Recommended Posts