Pegaza Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Nie no następna ja protestuje to nieładnie tak znikać:mad: Quote
madziasto4 Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 fidelek2 napisał(a):Magda, jak on nie połasił się na żółty ser to nic już nie pomoże... No szkoda...A owoce? Też nie? Toro wczoraj wyjadał z konga banana z jabłkiem i brzoskwinią...Jakoś mu szło. W najgorszym wypadku kong będzie służył jako zabawka do rzucania- świetnie zmienia kierunek jak się odbija od podłogi :lol: Magda_Miki napisał(a):Master zasrańcu jeden!!:evil_lol::evil_lol: Masz zakaz robienia takich kawałów swojej pani:mad: Dobrze, że już lepiej. Skończyła się wena:mdleje::niewiem: Cześć kobieto bez weny :eviltong: Pegaza napisał(a):Dobry wieczór Madzik:lol: osz niedobrze coś z tą moją głową zapomniałam do Ciebie wpaść:cool1: widze że u Mastera jest juz wporzo:p to dobrze pozdrawiam:lol: Witamy, witamy :lol: nane napisał(a):dzień dobry :loveu: Pinczerek-Jacky napisał(a):Witam :):) Witamy!! :lol: Alka napisał(a):Witam po dłuższej nieobecności na dogo:oops: Czytałam o problemie zdrowotnym Masterka.Cieszę się ,że już wszystko w porządku. Nie ma to jak zdrowe pieseczki, radosne i rozbrykane... pozdrawiamy serdecznie !:loveu: Witaj Alu! :) Wiesz, to Twoje granatowe ubranko w kratkę jest dobre na Tora :) Nie trzeba przerabiać :) Yorkie napisał(a):Cześć Madziu! Dobrze, że z Masterkiem już lepiej :multi: Masterek jest taki słodziutki, że nic, tylko go zjeść :loveu: Razem z piłeczką :diabloti: Cześć!! Smacznego :lol: PositiveThought napisał(a):joł Madziasta, koś Ci dół wykopał, czy szkoła Ci łeb zawraca? na oba te czynniki powodujące Twą niedyspocycję NAPLUĆ! i z pałą :diabloti: :mad: Szkoła, szkoła.. Już się tyle naplułam, że śliny zabrakło :lol: Pegaza napisał(a):Nie no następna ja protestuje to nieładnie tak znikać:mad: Jestem, jestem... [SIZE="3"]Film Quote
madziasto4 Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 PositiveThought napisał(a):a wiesz, że ona tu jest? tylko nie chce się pokazać... :mad: Szpieg.... Quote
Alka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 madziasto4 napisał(a): Witaj Alu! :) Wiesz, to Twoje granatowe ubranko w kratkę jest dobre na Tora :) Nie trzeba przerabiać :) cieszę się :multi::multi: Toruś jak każdy yorczek uwielbia zabawy z piłeczką , fajny filmik.:loveu: Quote
madziasto4 Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Alka napisał(a):cieszę się :multi::multi: Toruś jak każdy yorczek uwielbia zabawy z piłeczką , fajny filmik.:loveu: Przekonana byłam, że będzie trzeba przerabiać dla Mastera trochę, a tu proszę, Toro urósł i jest w sam raz :lol: PositiveThought napisał(a):przynajmniej coś tu przyniosłaś ze sobą... :mad: słodki filmik. Niosłam jeszcze zdjęcia, ale mi powypadały po drodze... Quote
Pegaza Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Taa przyniosła ale bezdzwiękowy:diabloti: co my kurna :eviltong: mamy oglądać nieme kino?:diabloti: Quote
nane Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Pegaza napisał(a):Taa przyniosła ale bezdzwiękowy:diabloti: co my kurna :eviltong: mamy oglądać nieme kino?:diabloti: chce-my gło-su :evil_lol: chce-my gło-su :evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 głos nam wyłączyła niedobra MADZIA oj niedobra:mad: Quote
madziasto4 Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 A zróbta se głośniej, to wszystko usłyszycie :diabloti: Quote
nane Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 PositiveThought napisał(a):wracaj i zbieraj! Ale zbieraj dokładnie ;) Quote
Kasia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Cześć Mastery i Torki :loveu: Filmik z Torkiem jak nie o Torku - taki spokojny i cichy :diabloti: Quote
madziasto4 Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Jeszcze zbieram... Kasiu, mam w zapasach takie filmy 'o Torku', że hoho :lol: Quote
Kasia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 madziasto4 napisał(a): Kasiu, mam w zapasach takie filmy 'o Torku', że hoho :lol: To dawaj, dawaj...:lol: Quote
madziasto4 Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Zagubionych po drodze fotek nie znalazłam, a ściślej mówiąc nie chciało mi się znaleźć za Chiny :p Buahahaha:evil_lol: Wychodzi baca przed chałupę, przeciąga się i wola: - Jaki piękny dzionek! A echo z przyzwyczajenia: - ... Mać, mać, mać...! [SIZE="3"]Zapraszamy do oglądania::grins: Quote
madziasto4 Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 nane napisał(a):Dobranoc Kochani Dzień dobry PositiveThought napisał(a):filmiki zaje2biste :grins: Toro jest świetny, a Master powinnien zostać czirliderką xD Mam jeszcze Tora- żarłocznego potwora... Ja go bardziej widzę na widowni... Uroczyście ogłaszam, że młody zbój kończy dzisiaj 8 miesięcy!! :) Quote
Kasia Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Witaj Madziu sobotnio :lol: Dziękuję bardzo, jest jak zwykle taki jaki chciałam aby był :loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 fidelek2 napisał(a):Witaj Madziu sobotnio :lol: Dziękuję bardzo, jest jak zwykle taki jaki chciałam aby był :loveu::loveu: Witaj Kasiu, cieszę się :) Quote
Guffi Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 PositiveThought napisał(a):na ostatnim zdjęciu Master robi za chińczyka 8) Hihi, to samo sobie pomyślałam:p Quote
Guffi Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 PositiveThought napisał(a):czytasz w moich myślach :ghost_2: hihi, przed chwilą to samo powiedział Zawada w Kryminalnych To, że to samo sobie pomyślał, czy to, że czytasz w moich myślach:evil_lol:? Nawet nie czuje jak rymuje:evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Dobry wieczór Madzik:lol: jakie grzeczne aniołki:eviltong: Quote
madziasto4 Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 PositiveThought napisał(a):na ostatnim zdjęciu Master robi za chińczyka 8) a Toro reklamuje płatki śniadaniowe... :lol: To a altance, w środku cała jest obklejona takimi kartonami z płatków, naklejkami z pastylek miętowych itp :lol: Guffi napisał(a):Hihi, to samo sobie pomyślałam:p Witaj PositiveThought napisał(a): hihi, przed chwilą to samo powiedział Zawada w Kryminalnych Ej, ale to chyba powtórka, nie? Idę zaraz robić sałatkę... A, i jutro jedziemy z psiurami na działkę nad jeziorem do znajomych :) Ma być cieplutko :) Quote
Guffi Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 madziasto4 napisał(a):To a altance, w środku cała jest obklejona takimi kartonami z płatków, naklejkami z pastylek miętowych itp :lol: :crazyeye:Dlaczego? Quote
Recommended Posts