Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AlKil napisał(a):
Gaduły....:mad:

:lol: Witamy :lol:

Pegaza napisał(a):
Witaj MADZIK:lol: dzis pogoda u nas zdecydowana na NIE, chyba faktycznie po południu burza będzie:eviltong:

Dzień doberek :lol: U nas pogoda znośna...

PositiveThought napisał(a):
heloł Madziulindowata.

Cześć, cześć :lol:

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

co Beata, kurczę?
przyłazisz, wyłazisz, i się czepiasz :p

czyżby się... przyklejło? :cool3:

Mogę niepotrzebne skreślić? :p

Mrówki trzymały :p

Loona napisał(a):
Przydeptał :evil_lol: Gooopol :evil_lol:

Noooo:lol: A jak pierwszy raz mi je przynosił, to po drodze też sobie przydeptał i poleciał na pysk :lol: Ale już następnym razem zadzierał głowę wyżej cwaniak :lol:

Guffi napisał(a):
Jak mnie tu dawno nie było:shake: O! foteczki nadworne:multi:!

Witaj Guffi :)

Posted

chyba jednak w góry, mamszyna ciągnie ^^
kurczę, tylko byłby kłopot z psiakiem... przez wakacje sam? O.o chyba by został, no chbya, że to tamtego czasu dołączy do nas drugi domownik (;

mama pyta, czy drewnianego coś macie? ^^

Ale dlaczego kłopot, kłopot z wzięciem go ze sobą, czy z zostawaniem w pokoju samemu? Nie zostawał tak nigdy? Jeśli w Tatry się wybieracie, to niestety będzie musiał siedzieć samiuśki, bo nie da rady go chyba przemycić do TPN..
Ajaj, domownik :loveu: Jak się ma sytuacja na froncie? Mama przekupiona? :lol:

Oj drewnianego....dotychczas w samych murowanych mieszkaliśmy, i chyba takich ofert jest najwięcej, ale wystarczy poszukać, a jaki rejon Zakopca Was interesuje? Bo do Zakopnego się wybieracie, tak? Ale ostatnio widziałam chyba ofertę w Kościelisku, drewnianego coś chyba nawet...

Posted

zostawaniem w pokoju... nie bardzo bym chciała go zostawiać, w pokoju obcym... cholera wie, co by zrobił O.o
kurczę, a nie wiesz może czy w którychś górach można z pasożytem? O.o

oj, słabo idzie ^^ na razie pokazuje mnóstwo zdjęć maluszków i wspominam czasy maleńkości Aidka, ale generalnie opieram się na naszym pobycie Gala Anonima u nas ^^

ja tylko tak pytam, zawsze lepiej sprawdzone przez kogoś (; właśnie do Rewala wytrzasnęłam z internetu i tak sobie się okazało...
o, to by nam pasowało! (;

nie masz pomysłów na argumenty? -_-'

Jak będzie czuł Wasze ubrania (także zalecam porządnie się upocić:evil_lol: ) i rzeczy to będzie spokojny, można mu też jakąś koszulkę zostawić, żeby mógł się na niej położyć...
Zabierz mu wszystkie ostre narzędzia, to nic sobie nie zrobi :lol:
Ale on naprawdę nigdy nie zostawał sam w obcym pokoju?

W Karkonoszach i w Bieszczadach jest możliwość wejścia z psem na smyczy i w kagańcu :p

Wiesz, że mi się ostatnio śniło, że przybłąkał się do nas york i przez pierwszą połowę snu był to Wasz Gal Anonim jak nic :grins:

Jak znajdę tę ofertę to dam znać...

Argumenty...Na pewno przy dwóch psach trening i rozwój mięśni ramiennych będzie równo rozłożony- w prawej i w lewej ręce :cool3:

Pegaza napisał(a):
Cze Madzik:lol: i chłopcy pozdrawiam

Witamy:lol:

fidelek2 napisał(a):
Cześć Madziu :lol:
Jak mija brzydka, mokra i zimna majowa środa? ;)

Cześć :lol: A jako tako- po japońsku :lol:

Wczoraj wieczorem miałam małe starcie z młodym....Mianowice skurczybyk wytrzasnął skądś kawałek kości, podejrzewam, że przytargał z wieczornego spaceru z rodzicami...Zauważyłam, że siedzi i coś ukrywa w paszczy, on natomiast spostrzegł, że ja coś wiem:diabloti: i sruu za kanapę. Za Chiny nie chciał wyleźć, ja do niego przyjazną rękę wyciągam, a on z warczeniem i kłami...:mad: Nie ugryzł i pewnie nie chciał ugryźć, tylko ostrzegał...

Posted

Właśnie mi Tomek napisał, że Kong przyszedł - i trwa wojna między Łukaszkiem a Fidlakiem :diabloti:

Madziu, jest szansa że po jakimś czasie Fidlak zje zawartość Konga?

Posted

madziasto4 napisał(a):

Wczoraj wieczorem miałam małe starcie z młodym....Mianowice skurczybyk wytrzasnął skądś kawałek kości, podejrzewam, że przytargał z wieczornego spaceru z rodzicami...Zauważyłam, że siedzi i coś ukrywa w paszczy, on natomiast spostrzegł, że ja coś wiem:diabloti: i sruu za kanapę. Za Chiny nie chciał wyleźć, ja do niego przyjazną rękę wyciągam, a on z warczeniem i kłami...:mad: Nie ugryzł i pewnie nie chciał ugryźć, tylko ostrzegał...

hahaha yorkuś bestia...:evil_lol: przerobiłam już to...
Witaj Madziu! :lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Mianowice skurczybyk wytrzasnął skądś kawałek kości, podejrzewam, że przytargał z wieczornego spaceru z rodzicami...Zauważyłam, że siedzi i coś ukrywa w paszczy, on natomiast spostrzegł, że ja coś wiem:diabloti: i sruu za kanapę. Za Chiny nie chciał wyleźć, ja do niego przyjazną rękę wyciągam, a on z warczeniem i kłami...:mad: Nie ugryzł i pewnie nie chciał ugryźć, tylko ostrzegał...

Jak psów nie karmisz to takie są efekty :eviltong: Głodny był, to sobie sam przyniósł :eviltong:

Posted

fidelek2 napisał(a):
Charakterny gość z Niego :p

Oooo tak...

fidelek2 napisał(a):
Właśnie mi Tomek napisał, że Kong przyszedł - i trwa wojna między Łukaszkiem a Fidlakiem :diabloti:

Madziu, jest szansa że po jakimś czasie Fidlak zje zawartość Konga?

Hahaa:lol: Trza było kupić dwa :lol:

Myślę, że taaak...a co, nie jest zainteresowany?

AlKil napisał(a):
hahaha yorkuś bestia...:evil_lol: przerobiłam już to...
Witaj Madziu! :lol:

łajza upodobał sobie miejsce za kanapą i jak ma coś na sumieniu albo jak zwiewa przed Masterem, to tylko tam cholernik włazi...
Witaj :lol:

Loona napisał(a):
Jak psów nie karmisz to takie są efekty :eviltong: Głodny był, to sobie sam przyniósł :eviltong:

Wiesz, czasami to naprawdę wygląda tak, jakbym go nie karmiła, bo każdy posiłek je jak smok, dosłownie :crazyeye:

Posted

madziasto4 napisał(a):

Myślę, że taaak...a co, nie jest zainteresowany?

Jest jak najbardziej zainteresowany - Tomek napisał, że się chyba zameczy tak to 'męczy' :lol:
A pytam dlatego, bo jestem po prostu ciekawa czy np. Toro zdołał juz cos ze środka wytargać? :lol:

Posted

fidelek2 napisał(a):
Jest jak najbardziej zainteresowany - Tomek napisał, że się chyba zameczy tak to 'męczy' :lol:
A pytam dlatego, bo jestem po prostu ciekawa czy np. Toro zdołał juz cos ze środka wytargać? :lol:

A co Tz do środka nawciskał? :)
Toro już za pierwszym razem wyjadł wszystko ze środka- męczył się ponad godzinę :lol:

Pinczerek-Jacky napisał(a):
Witam :) Wszytsko nadrobione foteczki idt :D:D

Witamy, witamy :lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):

A co Tz do środka nawciskał? :)
Toro już za pierwszym razem wyjadł wszystko ze środka- męczył się ponad godzinę :lol:

Ser żółty, karmę i Fidlakowe dopsiki :p

Posted

Cześć Madziu!
Aris do domu nic nie przynosi, ale jak na dworzu znajdzie kawałek kości albo innego śmiecia, to już nie puści. Ostatnio na działce skądś wytrzasnął kość (?) i nie dał się złapać. Z siostrą po całej działce latałyśmy, żeby go złapać. Po półgodzinnej gonitwie męczyłyśmy się z 15 minut, żeby mu wyjąć. Tak mocno trzymał...

madziasto4 napisał(a):

Jakie łapki :roflt:

Posted

fidelek2 napisał(a):
Ser żółty, karmę i Fidlakowe dopsiki :p

Same frykasy :lol:

Yorkie napisał(a):
Cześć Madziu!
Aris do domu nic nie przynosi, ale jak na dworzu znajdzie kawałek kości albo innego śmiecia, to już nie puści. Ostatnio na działce skądś wytrzasnął kość (?) i nie dał się złapać. Z siostrą po całej działce latałyśmy, żeby go złapać. Po półgodzinnej gonitwie męczyłyśmy się z 15 minut, żeby mu wyjąć. Tak mocno trzymał...

Jakie łapki :roflt:

Cześć :lol:
To się zdarzyło pierwszy raz, że przyniósł coś do domu...Na spacerach jak złapie coś do pyska (śmieć, kość itp), wystarczy, że powiem 'zostaw' i od razu puszcza. A w domu wyczaił, że może się schować i tak też uczynił :diabloti:
Trzeba wtedy sosować handel wymienny- ty mu smakołyk, o on Tobie kość odda :lol:

Łapki mokre po morzu i deszczu :lol:

Posted

Witaj Madziu!!
Zaległości u Was nadrobiłam foteczki niesamowite a filmiki rewelacyjne:thumbs:.
Toreczek fajniusio wygląda taki mokrusi scurek :evil_lol:ale za to słodziutko :loveu:te chudzieńkie nózki zniewalają :mdleje:

Tulaski dla kochanych chłopaczków :):calus:
Buziaczki dla Ciebie
')"]

')"]