Aga76 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Pozdrawiamy miłe towarzystwo i dwóch przystojniaków :cool1: Quote
madziasto4 Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='PositiveThought']wymiziaj go ode mnie P: phi! słaba wymówka... Sie robi... Nie mam nic więcej na swoje usprawiedliwienie :modla: [quote name='Aga76']Pozdrawiamy miłe towarzystwo i dwóch przystojniaków :cool1: Dobry wieczór :loveu: Quote
madziasto4 Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='PositiveThought']błagaj o litość, niewdzięcznico! Quote
Kincia Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Iiiiiii plazowe fotecki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Kiedy robione :D:D? Quote
madziasto4 Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Iiiiiii plazowe fotecki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Kiedy robione :D:D? W marcu :lol: Quote
Chanelle Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Dzień dobry paniom :diabloti: Słoneczko świeci i mocno grzeje, może by jakieś zdjęcia kawalerów zapodać :razz: Quote
małyskrzat Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 cześc Madzik jak się kongo sprawuje? i co Cię skłoniło do zakupu właśnie tej zabawki? który chłopak był bardziej ną zainteresowany i czy od razu dałaś napełnioną?? Sorki za tyle pytań ale zastanawiam się nad nią:) Quote
madziasto4 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='PositiveThought']dobranoc Madziu... :calus: niech Ci się przyśnią słodkie małe pieseczki... gryzące Cię w poopkę, o. no wiesz...:razz: [quote name='Chanelle']Dzień dobry paniom :diabloti: Słoneczko świeci i mocno grzeje, może by jakieś zdjęcia kawalerów zapodać :razz: Dzień dobry, rozumiem, że podczas deszczu zdjęć się nie zapodaje? :cool3: Pomyślę :p [quote name='małyskrzat']cześc Madzik jak się kongo sprawuje? i co Cię skłoniło do zakupu właśnie tej zabawki? który chłopak był bardziej ną zainteresowany i czy od razu dałaś napełnioną?? Sorki za tyle pytań ale zastanawiam się nad nią:) Cześć :) Kong sprawuje się bardzo dobrze, kupiłam go z myślą o Torku- wszędzie go pełno, jeść uwielbia, ciekawski, pomyślałam, że to go czasami na trochę zajmie, choćby podczas zostawania w hotelu podczas wakacji. Ja dałam na początku pustego konga, ale tak dałam, bo dałam, a nie, że tak byłoby wskazane- bo sama nie wiem, czy to ma jakieś znaczenie. Szczerze polecam, jeśli Maja lubi takie wyzwania :razz: Quote
Magda Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Cześć Madzia! Nie wiem co napisać.....odebrało mi wenę:cool1: Quote
madziasto4 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Magda_Miki napisał(a):Cześć Madzia! Nie wiem co napisać.....odebrało mi wenę:cool1: Wczoraj miałam dokładnie tak samo :razz: Zaraz będą fotki, od razu Ci wena wróci :eviltong: Quote
Magda Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 No proszę co ta za sesja opalających psiaków:loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Magda_Miki napisał(a):No proszę co ta za sesja opalających psiaków:loveu::loveu: Master wygrzewał się na słońcu jak kot :lol: kingilka napisał(a):Ćiudne Maleństwo! Ale słodki, piękność! Witaj kingilko!! :) Właśnie wróciliśmy z 2-godzinnego spaceru nad morzem i na działce :) Całe pyski w piachu, nie mówiąc już o reszcie :lol: Aa, i wypróbowałam to nasze coś typu frisbee i wiecie, że nawet lata :lol: Toro, tak jak przypuszczałam, bardzo się na to napalił. Będą zdjęcia. Quote
Pegaza Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Witaj Madzik:lol: taa sesja opalającyh się facetów mmm:loveu: powaliła mnie na kolana;p dawaj dawaj bo ja też napalona jestem na reszte fotek:eviltong: Quote
Kincia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Sliczne fotki:loveu: :loveu: I co opalily sie chociaz troche :lol: :lol: ? Quote
madziasto4 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Pegaza napisał(a):Witaj Madzik:lol: taa sesja opalającyh się facetów mmm:loveu: powaliła mnie na kolana;p dawaj dawaj bo ja też napalona jestem na reszte fotek:eviltong: No, wstawaj już z tej gleby :eviltong: Pinczerek-Jacky napisał(a):Sliczne fotki:loveu: :loveu: I co opalily sie chociaz troche :lol: :lol: ? Spiekły się jak raki... Quote
Pegaza Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 zbiera sie pomału... ide kawe robić by się opamiętać:eviltong: dziewczynki a ja pare fotek dałam na off by pokazac gdzie chodzimy na spacerki, dzisiejszy świeży towar:eviltong: zapraszam:p Quote
Pegaza Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Madzik ja mam połowe kawy upite a foteczek dalej nie ma:mad: W takim razie ide ogarnąc mieszkanie zobacze póżniej... Quote
madziasto4 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='Pegaza']zbiera sie pomału... ide kawe robić by się opamiętać:eviltong: dziewczynki a ja pare fotek dałam na off by pokazac gdzie chodzimy na spacerki, dzisiejszy świeży towar:eviltong: zapraszam:p Oo, to lecę zobaczyć :) Już są, tadam :) Quote
Pegaza Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Leć leć tylko nóg mi nie połam:p Jeee jaka pusta plaża o tej porze:eviltong: kurde słońce mi tu grzeje i nie widze czy obaj w kąpieli czy tylko Toro skorzystał:p Quote
madziasto4 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='Pegaza']Leć leć tylko nóg mi nie połam:p Jeee jaka pusta plaża o tej porze:eviltong: kurde słońce mi tu grzeje i nie widze czy obaj w kąpieli czy tylko Toro skorzystał:p Obaj zamoczyli łapiny :p Quote
Recommended Posts