Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzień dobry, ale tu matematycznie, same liczby....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dogo mi śmiga już drugi dzień, to nadrabiam jak mogę!!!:lol:

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

PositiveThought napisał(a):
ja to się na takich zabawkach nie znam... O.o
instynt macierzyński to Ty wyładuj na pluszku lepiej, bo zniszczysz coś jeszcze...

ładna? <:

Cooo Ty, nie zniszczę :grins:

Ładna, ładna :p Ale ja czekam na jeszcze inne wzory tych kokardków :p

prawie mroczna strona 555... oj Madzia, Madzia, demoralizujesz mnie :grins:

idę spać, ciał!

Prawie :p Twierdzisz, że mam na Ciebie zły wpływ? :diabloti:

AlKil napisał(a):
dzień dobry, ale tu matematycznie, same liczby....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dogo mi śmiga już drugi dzień, to nadrabiam jak mogę!!!:lol:

Dzień dobry, dogo teraz w ramach rekompensaty za ostatnie trudne dni powinno śmigać 2 razy szybciej niż teraz :lol:

Pegaza napisał(a):
Cze Madzik:lol: i chłopaki hihi dobrze, że matematycznie a nie np. biologicznie, bo co wtedy by tu wypisywały:eviltong:

Dzień dobry :lol:
A ja miałam dzisiaj 4 biologie, 4 bite godziny biologie....Padam twarzą na pysk...

Posted

Witaj Agusia :)

:sweetCyb: Od 20 minut Torka jakby nie było, zajął się kongiem tak jak trzeba :grins: I to wspaniałe mlaskanie :loveu: Pracuje nad nim cały czas, nosi go ze sobą, czasami powarkuje, ale nie daje za wygraną :loveu:

Posted

[quote name='madziasto4']Witaj Agusia :)

:sweetCyb: Od 20 minut Torka jakby nie było, zajął się kongiem tak jak trzeba :grins: I to wspaniałe mlaskanie :loveu: Pracuje nad nim cały czas, nosi go ze sobą, czasami powarkuje, ale nie daje za wygraną :loveu:

Toruś ma świetne zajęcie :bigok: :bigok: suuuper

Posted

[quote name='Aga76']Toruś ma świetne zajęcie :bigok: :bigok: suuuper
Już od 35 minut :lol:

Trochę statystyki:
- 2 beknięcia
- kilka rzutów kongiem o podłogę- przypadkowo mu wypadł z pyska i mu się spodobało
- nieliczne próby zastraszenia zawartości konga warczeniem, nieudane zresztą

A Masterek dostał serek homogenizowany z płatkami :p

Sesja kongowa powyżej :loveu:

Posted

Pegaza napisał(a):
Kongo dla Tora a dla Mastera nie ma nic:mad:

Master dostał serek z płatkami :eviltong: A teraz śpi i ma w nosie Torka z jego kongiem :evil_lol: Masterka chyba nie bawi takie wydłubywanie, chociaż muszę sprawdzić, to wtedy kupię jeszcze jeden może ;)

Posted

[quote name='Aga76']Niuńka ma identyczną eskę :loveu:

Madziu, a czym nadziałaś dziurę, znaczy się jakim farszem :roll:
A tym co miałam, zbieranina domowa :loveu: Czyli. Serek żółty, trochę rozmoczonej suchej karmy, serek homogenizowany+płatki kukurydziane :p
Dziurki zatkane cienkim, małym plasterkiem sera żółtego.
Ale cały czas szukam jakichś fajnych pomysłów. A Ty czym nadziewasz? :)

Posted

Witam Madziu!!
Ale Materek byla czarniutki...fajniusi :):loveu:

Hihi ale masterek ma zajecie a jak kombinuje na wszystkie sposoby :)

Tulaski dla chłopaków :)
I gorece Buziaczki dla Ciebie Madziu :)
Pozdrawiamy !!

Posted

[quote name='Kasia_zg']

Witam Madziu!!
Ale Materek byla czarniutki...fajniusi :):loveu:

Hihi ale masterek ma zajecie a jak kombinuje na wszystkie sposoby :)
Tulaski dla chłopaków :)
I gorece Buziaczki dla Ciebie Madziu :)
Pozdrawiamy !!

Master był długo taki czarny :lol:

To nie Masterek kombinuje, tylko Toro :eviltong:

Posted

[quote name='madziasto4']Master był długo taki czarny :lol:

To nie Masterek kombinuje, tylko Toro :eviltong:

Oh prosze o wybaczenie za moje dzsiejsze roztrzepanie...niedobrze jest robic pare rzeczy naraz bo wychodza takie gafy...Oczywiście miałąm na mysli Toreczka :)
W ramach przeprosin
Madziu a takna marginesie gdzie zamawiałas Konga ??

Posted

[quote name='Kasia_zg']

Oh prosze o wybaczenie za moje dzsiejsze roztrzepanie...niedobrze jest robic pare rzeczy naraz bo wychodza takie gafy...Oczywiście miałąm na mysli Toreczka :)
W ramach przeprosin
Madziu a takna marginesie gdzie zamawiałas Konga ??

A nie szkodzi :lol:
W Karusku ;)

[quote name='olcha']O już się dowiedziałam czym nadziałaś :eviltong: A nie wypada to? I jak Toro dostaje się do tego co jest najgłębiej?
Nie, poprzylepiało się do ścianek i jakoś siedziało w środku, zresztą otworki pozatykałam tym serem :lol:
A cholera wie jak on to wydłubał :evil_lol: W zasadzie to tylko przez jeden otworek można wyciągać, bo ten drugi to malusi jest. Chyba jak rzucał tym o podłogę to się trochę poodlepiało i było łatwiej wyciągnąć :lol:

A Ty masz jakieś pomysły czym toto nadziać? :stupid:

Posted

tak, na mnie takie rzeczy mają baaaaardzo zły wpływ... staję się ZUA I MROCHNA............................

Master wyglądał jak murzyn :grins:

Toruśkowi aż ślinka leciała... mniam. lubię płatki ^^
może niekoniecznie w takim zestawieniu, ale lubię.

Aidkowi też kupię.

na ile mu starczyło?

A Aidi był jaśniejszy? Aris też taki czarnuch, nie? :lol:

Trochę ponad godzinę :p

Posted

[quote name='PositiveThought']nie... Aiduś taki sam :grins:

no to się chyba opłaca... spokój na godzinę :hmmmm:

złapałam laskę z historii...
:eviltong:

Nooo, a później można toto rzucać, zmienia kierunek po odbiciu :cool3:

Sprawdzianik nie poszedł? ;)

Posted

Hej Madziu!
Wyrzuciło mnie cholerstwo z dogo i dopiero teraz mogłam wejść:angryy: Już prawie połowa miesiąca, a dalej takie niespodzianki...Szkoda gadać

Fajny ten kong. U nas można nabyć nadziewaną kość wołową (kiedyś wklejałam zdjęcia), więc działa na podobnej zasadzie. Ty z Torkiem to masz dobrze, bo on wciągnie wszystko jak odkurzacz. Gorzej z tymi naszymi starszymi (czyt. Master i Miki:lol:) wybredne potwory.

Doczytałam, że nosisz soczeweczki. I jak? Co możesz o nich powiedzieć? Tak sobie od dłuższego czasu myślę, żeby zakupić te cudeńka. Narazie mam bryle do tablicy i TV, ale coś czuję, że zaczyna mi sie wszystko rozmywać:mad:

M&M

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Hej Madziu!
Wyrzuciło mnie cholerstwo z dogo i dopiero teraz mogłam wejść:angryy: Już prawie połowa miesiąca, a dalej takie niespodzianki...Szkoda gadać

Fajny ten kong. U nas można nabyć nadziewaną kość wołową (kiedyś wklejałam zdjęcia), więc działa na podobnej zasadzie. Ty z Torkiem to masz dobrze, bo on wciągnie wszystko jak odkurzacz. Gorzej z tymi naszymi starszymi (czyt. Master i Miki:lol:) wybredne potwory.

Doczytałam, że nosisz soczeweczki. I jak? Co możesz o nich powiedzieć? Tak sobie od dłuższego czasu myślę, żeby zakupić te cudeńka. Narazie mam bryle do tablicy i TV, ale coś czuję, że zaczyna mi sie wszystko rozmywać:mad:

M&M

Hej :)
U mnie jakoś działa...tfu, tfu ;)

Fajny, fajny, mały miał radochę :) Wiesz, Toro to nie dość, że wszystko zje, to i z charakteru taki ciekawski, wszędzie dziób ładuje :lol: A Masterowi kiedyś dam na próbę i zobaczymy czy będzie zainteresowany :lol:

Soczewki super :) Nie mam żadnych problemów z nimi :)

Posted

[quote name='PositiveThought']myślę, że to rzucanie by się mu spodobało :p

kto by pomyślał, że na pierwszej lekcji po łikendzie pytać będzie...? poddałam się, bo nawet do zeszytu nie zajrzałam... :oops:
Też tak uważam :p

Niepoważna nauczycielka... To nawet u nas dali sobie spokój...

Posted

[quote name='PositiveThought']myślę, że to rzucanie by się mu spodobało :p

kto by pomyślał, że na pierwszej lekcji po łikendzie pytać będzie...? poddałam się, bo nawet do zeszytu nie zajrzałam... :oops:

Biedna:-( Ja tez o mały włos poszłabym do odpowiedzi z niemca:-o Kompletnie nic nie umiałam, ale głupi ma zawsze szczęście:evil_lol: Poprawi się, nie?

[quote name='madziasto4']Hej :)
U mnie jakoś działa...tfu, tfu ;)

Fajny, fajny, mały miał radochę :) Wiesz, Toro to nie dość, że wszystko zje, to i z charakteru taki ciekawski, wszędzie dziób ładuje :lol: A Masterowi kiedyś dam na próbę i zobaczymy czy będzie zainteresowany :lol:

Soczewki super :) Nie mam żadnych problemów z nimi :)

Ciekawe do kiedy Toro będzie taki żarłoczny. W końcu chyba mu przejdzie, prawda?:lol: Mikiemu przeszło (Masterkowi też).

Ale nosisz je tylko w dzień? Takie jednorazówki?