AlKil Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 dzień dobry, ale tu matematycznie, same liczby....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dogo mi śmiga już drugi dzień, to nadrabiam jak mogę!!!:lol: Quote
Pegaza Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Cze Madzik:lol: i chłopaki hihi dobrze, że matematycznie a nie np. biologicznie, bo co wtedy by tu wypisywały:eviltong: Quote
madziasto4 Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 PositiveThought napisał(a):ja to się na takich zabawkach nie znam... O.o instynt macierzyński to Ty wyładuj na pluszku lepiej, bo zniszczysz coś jeszcze... ładna? <: Cooo Ty, nie zniszczę :grins: Ładna, ładna :p Ale ja czekam na jeszcze inne wzory tych kokardków :p PositiveThought napisał(a):prawie mroczna strona 555... oj Madzia, Madzia, demoralizujesz mnie :grins: idę spać, ciał! Prawie :p Twierdzisz, że mam na Ciebie zły wpływ? :diabloti: AlKil napisał(a):dzień dobry, ale tu matematycznie, same liczby....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dogo mi śmiga już drugi dzień, to nadrabiam jak mogę!!!:lol: Dzień dobry, dogo teraz w ramach rekompensaty za ostatnie trudne dni powinno śmigać 2 razy szybciej niż teraz :lol: Pegaza napisał(a):Cze Madzik:lol: i chłopaki hihi dobrze, że matematycznie a nie np. biologicznie, bo co wtedy by tu wypisywały:eviltong: Dzień dobry :lol: A ja miałam dzisiaj 4 biologie, 4 bite godziny biologie....Padam twarzą na pysk... Quote
madziasto4 Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Zobaczcie jaki Master był czarny w wieku Tora. Torek też jest taki czarnuch, tylko zamiast rudych włosków ma jasne :lol: Quote
Aga76 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Dzień dobry Madziu :calus: Masteruś czarnulek :happy1: Quote
madziasto4 Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Witaj Agusia :) :sweetCyb: Od 20 minut Torka jakby nie było, zajął się kongiem tak jak trzeba :grins: I to wspaniałe mlaskanie :loveu: Pracuje nad nim cały czas, nosi go ze sobą, czasami powarkuje, ale nie daje za wygraną :loveu: Quote
Aga76 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='madziasto4']Witaj Agusia :) :sweetCyb: Od 20 minut Torka jakby nie było, zajął się kongiem tak jak trzeba :grins: I to wspaniałe mlaskanie :loveu: Pracuje nad nim cały czas, nosi go ze sobą, czasami powarkuje, ale nie daje za wygraną :loveu: Toruś ma świetne zajęcie :bigok: :bigok: suuuper Quote
madziasto4 Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='Aga76']Toruś ma świetne zajęcie :bigok: :bigok: suuuper Już od 35 minut :lol: Trochę statystyki: - 2 beknięcia - kilka rzutów kongiem o podłogę- przypadkowo mu wypadł z pyska i mu się spodobało - nieliczne próby zastraszenia zawartości konga warczeniem, nieudane zresztą A Masterek dostał serek homogenizowany z płatkami :p Sesja kongowa powyżej :loveu: Quote
Aga76 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Niuńka ma identyczną eskę :loveu: Madziu, a czym nadziałaś dziurę, znaczy się jakim farszem :roll: Quote
madziasto4 Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Pegaza napisał(a):Kongo dla Tora a dla Mastera nie ma nic:mad: Master dostał serek z płatkami :eviltong: A teraz śpi i ma w nosie Torka z jego kongiem :evil_lol: Masterka chyba nie bawi takie wydłubywanie, chociaż muszę sprawdzić, to wtedy kupię jeszcze jeden może ;) Quote
Pegaza Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Czyli jednym słowem sprzedaliście Tora kongowi:eviltong: Quote
madziasto4 Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='Aga76']Niuńka ma identyczną eskę :loveu: Madziu, a czym nadziałaś dziurę, znaczy się jakim farszem :roll: A tym co miałam, zbieranina domowa :loveu: Czyli. Serek żółty, trochę rozmoczonej suchej karmy, serek homogenizowany+płatki kukurydziane :p Dziurki zatkane cienkim, małym plasterkiem sera żółtego. Ale cały czas szukam jakichś fajnych pomysłów. A Ty czym nadziewasz? :) Quote
madziasto4 Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Pegaza napisał(a):Czyli jednym słowem sprzedaliście Tora kongowi:eviltong: Można tak powiedzieć :lol: Quote
Kasia_zg Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Witam Madziu!! Ale Materek byla czarniutki...fajniusi :):loveu: Hihi ale masterek ma zajecie a jak kombinuje na wszystkie sposoby :) Tulaski dla chłopaków :) I gorece Buziaczki dla Ciebie Madziu :) Pozdrawiamy !! Quote
madziasto4 Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='Kasia_zg']Witam Madziu!! Ale Materek byla czarniutki...fajniusi :):loveu: Hihi ale masterek ma zajecie a jak kombinuje na wszystkie sposoby :) Tulaski dla chłopaków :) I gorece Buziaczki dla Ciebie Madziu :) Pozdrawiamy !! Master był długo taki czarny :lol: To nie Masterek kombinuje, tylko Toro :eviltong: Quote
Kasia_zg Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='madziasto4']Master był długo taki czarny :lol: To nie Masterek kombinuje, tylko Toro :eviltong: Oh prosze o wybaczenie za moje dzsiejsze roztrzepanie...niedobrze jest robic pare rzeczy naraz bo wychodza takie gafy...Oczywiście miałąm na mysli Toreczka :) W ramach przeprosin Madziu a takna marginesie gdzie zamawiałas Konga ?? Quote
olcha Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 O już się dowiedziałam czym nadziałaś :eviltong: A nie wypada to? I jak Toro dostaje się do tego co jest najgłębiej? Quote
madziasto4 Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='Kasia_zg'] Oh prosze o wybaczenie za moje dzsiejsze roztrzepanie...niedobrze jest robic pare rzeczy naraz bo wychodza takie gafy...Oczywiście miałąm na mysli Toreczka :) W ramach przeprosin Madziu a takna marginesie gdzie zamawiałas Konga ?? A nie szkodzi :lol: W Karusku ;) [quote name='olcha']O już się dowiedziałam czym nadziałaś :eviltong: A nie wypada to? I jak Toro dostaje się do tego co jest najgłębiej? Nie, poprzylepiało się do ścianek i jakoś siedziało w środku, zresztą otworki pozatykałam tym serem :lol: A cholera wie jak on to wydłubał :evil_lol: W zasadzie to tylko przez jeden otworek można wyciągać, bo ten drugi to malusi jest. Chyba jak rzucał tym o podłogę to się trochę poodlepiało i było łatwiej wyciągnąć :lol: A Ty masz jakieś pomysły czym toto nadziać? :stupid: Quote
madziasto4 Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 PositiveThought napisał(a):tak, na mnie takie rzeczy mają baaaaardzo zły wpływ... staję się ZUA I MROCHNA............................ Master wyglądał jak murzyn :grins: Toruśkowi aż ślinka leciała... mniam. lubię płatki ^^ może niekoniecznie w takim zestawieniu, ale lubię. Aidkowi też kupię. na ile mu starczyło? A Aidi był jaśniejszy? Aris też taki czarnuch, nie? :lol: Trochę ponad godzinę :p Quote
madziasto4 Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='PositiveThought']nie... Aiduś taki sam :grins: no to się chyba opłaca... spokój na godzinę :hmmmm: złapałam laskę z historii... :eviltong: Nooo, a później można toto rzucać, zmienia kierunek po odbiciu :cool3: Sprawdzianik nie poszedł? ;) Quote
Magda Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Hej Madziu! Wyrzuciło mnie cholerstwo z dogo i dopiero teraz mogłam wejść:angryy: Już prawie połowa miesiąca, a dalej takie niespodzianki...Szkoda gadać Fajny ten kong. U nas można nabyć nadziewaną kość wołową (kiedyś wklejałam zdjęcia), więc działa na podobnej zasadzie. Ty z Torkiem to masz dobrze, bo on wciągnie wszystko jak odkurzacz. Gorzej z tymi naszymi starszymi (czyt. Master i Miki:lol:) wybredne potwory. Doczytałam, że nosisz soczeweczki. I jak? Co możesz o nich powiedzieć? Tak sobie od dłuższego czasu myślę, żeby zakupić te cudeńka. Narazie mam bryle do tablicy i TV, ale coś czuję, że zaczyna mi sie wszystko rozmywać:mad: M&M Quote
madziasto4 Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Magda_Miki napisał(a):Hej Madziu! Wyrzuciło mnie cholerstwo z dogo i dopiero teraz mogłam wejść:angryy: Już prawie połowa miesiąca, a dalej takie niespodzianki...Szkoda gadać Fajny ten kong. U nas można nabyć nadziewaną kość wołową (kiedyś wklejałam zdjęcia), więc działa na podobnej zasadzie. Ty z Torkiem to masz dobrze, bo on wciągnie wszystko jak odkurzacz. Gorzej z tymi naszymi starszymi (czyt. Master i Miki:lol:) wybredne potwory. Doczytałam, że nosisz soczeweczki. I jak? Co możesz o nich powiedzieć? Tak sobie od dłuższego czasu myślę, żeby zakupić te cudeńka. Narazie mam bryle do tablicy i TV, ale coś czuję, że zaczyna mi sie wszystko rozmywać:mad: M&M Hej :) U mnie jakoś działa...tfu, tfu ;) Fajny, fajny, mały miał radochę :) Wiesz, Toro to nie dość, że wszystko zje, to i z charakteru taki ciekawski, wszędzie dziób ładuje :lol: A Masterowi kiedyś dam na próbę i zobaczymy czy będzie zainteresowany :lol: Soczewki super :) Nie mam żadnych problemów z nimi :) Quote
madziasto4 Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='PositiveThought']myślę, że to rzucanie by się mu spodobało :p kto by pomyślał, że na pierwszej lekcji po łikendzie pytać będzie...? poddałam się, bo nawet do zeszytu nie zajrzałam... :oops: Też tak uważam :p Niepoważna nauczycielka... To nawet u nas dali sobie spokój... Quote
Magda Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='PositiveThought']myślę, że to rzucanie by się mu spodobało :p kto by pomyślał, że na pierwszej lekcji po łikendzie pytać będzie...? poddałam się, bo nawet do zeszytu nie zajrzałam... :oops: Biedna:-( Ja tez o mały włos poszłabym do odpowiedzi z niemca:-o Kompletnie nic nie umiałam, ale głupi ma zawsze szczęście:evil_lol: Poprawi się, nie? [quote name='madziasto4']Hej :) U mnie jakoś działa...tfu, tfu ;) Fajny, fajny, mały miał radochę :) Wiesz, Toro to nie dość, że wszystko zje, to i z charakteru taki ciekawski, wszędzie dziób ładuje :lol: A Masterowi kiedyś dam na próbę i zobaczymy czy będzie zainteresowany :lol: Soczewki super :) Nie mam żadnych problemów z nimi :) Ciekawe do kiedy Toro będzie taki żarłoczny. W końcu chyba mu przejdzie, prawda?:lol: Mikiemu przeszło (Masterkowi też). Ale nosisz je tylko w dzień? Takie jednorazówki? Quote
Recommended Posts