Anusia & Alutka Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Łapie okazje i odwiedzam wszystkich :grins: Widze, ze moj Torek jak zwykle oryginalny, nawet w podrozy :evil_lol: Mizianko dla malucha. Dla Masterka oczywiscie tez. No dobra, i dla Panci. Oczywiscie dla wszystkich za uszkiem :eviltong: Pozdrawiamy :loveu: Quote
Kincia Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Hoho dlugo mnie tu nie bylo :P:P Ale to przez dogo..... Nadrobilam wszytsko :) Mizianko i zapraszam do siebie :) Quote
madziasto4 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='PositiveThought']Aidi ma rozbity obóz z tyłu, przynajmniej na dłuższe podróże, przygotowuje mu zawsze, ale on i tak woli stać między przednimi siedzeniami i patrzyć błagalnie, bym wzięła go na kolana. ewentualnie, gdy jest zmęczony, idzie spać, ale jest to raczej drzemka... No proszę, cały tył dla siebie- luksus :razz: [quote name='Aga76']Niuńka po 5 minutach od ruszenia w trasę zawsze uderza w słodkie kimono, ale uszka nie śpią, czuwają... Sen jest silniejszy od niej, często na początku stara się z nim walczyć i zasypia na siedząco podpierając się nosem, a później łapy się jej rozjeżdżają... Powiedz Caprysi, że na mnie atmosfera podróżniczo-samochodowa również działa usypiająco :loveu: [quote name='Magda_Miki']Hej Madziu! Ty tez odpoczywasz po majówce:eviltong: Och jak ja czasami kocham ta moją szkołę:diabloti: Szkoda, że tak mało fotek tych zbójów, ale po części rozumiem, że nie było zbytnio czasu. Sama czasami mam lenia i nawet aparatu mi się nie chce wziąć do łap:lol: pomysł z dodatkowym forum fajny;) mam nadzieję, że jak forum wróci do normy to wrócicie na dobre:eviltong: M&M To Ty byłaś w szkole? :hmmmm: Właśnie, my cały czas na dworze z psami, aparat w domu i nawet nie było czasu iść po niego :lol: [quote name='Yorkie']Cześć Madziu! Widzę, że weekend majowy się udał. A teraz masz wolne, tak? Ale ci dobrze :placz: Jaka śliczna sznaucerka :loveu: Przypomina mi kolegę Arisa (zapomniałam imienia). I tak u mnie w pobliżu same sznaucery. Jedna Shila, w której Aris się zakochał, zawsze jak usłyszy jej szczekanie, leci na 'zakazane' okno, między kwiaty. Drugi to Toffik, pies nauczycielki z mojej szkoły :evil_lol: I jeszcze trzeci, podobny do Pusi. O, widzę słodki, mały jęzorek :multi: Cześć Sara, weekendzik udany BARDZO :loveu: Eee, ja już jutro do szkoły niestety, buuu...Ale jeszcze tylko 6 tygodni i wyjeżdżamy na miesiąc na wakacje :sweet_Cyb: Pusia jest słodka, ale niezła cholera z niej:evil_lol: Mam sentyment do sznaucerów, bo naszym pierwszym psem był właśnie sznaucerek :) Był jeszcze sznaucer olbrzym Kuba :lol: Quote
madziasto4 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Łapie okazje i odwiedzam wszystkich :grins: Widze, ze moj Torek jak zwykle oryginalny, nawet w podrozy :evil_lol: Mizianko dla malucha. Dla Masterka oczywiscie tez. No dobra, i dla Panci. Oczywiscie dla wszystkich za uszkiem :eviltong: Pozdrawiamy :loveu: Oj Anusia nas odwiedziła :loveu: Dziękuję serdecznie za mizianko za uchem :cool3: Pieski też są wdzięczne :lol: Pinczerek-Jacky napisał(a):Hoho dlugo mnie tu nie bylo :P:P Ale to przez dogo..... Nadrobilam wszytsko :) Mizianko i zapraszam do siebie :) Witamy, dogo szalało, więc wybaczamy :lol: Quote
Pegaza Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Cze Madzik:p Chwilowo szukałam głowy Torka :eviltong: ale mu dobzie :lol: Quote
madziasto4 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 PositiveThought napisał(a):sześć tygodni, sześć? właściwie miesiąc do ocen wystawienia, czyż nie? :loveu: aaa! 4 tygodnie zdecydowanie optymistyczniej brzmi, niż miesiąc :p Quote
madziasto4 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Pegaza napisał(a):Cze Madzik:p Chwilowo szukałam głowy Torka :eviltong: ale mu dobzie :lol: Cześć :) Szukajcie, a znajdziecie :lol: Quote
madziasto4 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 28 dni! Jezu, lecę robić kalendarzyk! :loveu: I będę skreślać dni :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Ale przybyło fotków... Nonono... Super działkowe, domowe...:loveu: Pzdr. Quote
madziasto4 Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Asiaczek napisał(a):Ale przybyło fotków... Nonono... Super działkowe, domowe...:loveu: Pzdr. Witaj Asiaczku, dziękujemy za odwiedziny :) madzia i medor napisał(a):Nadrobiliśmy od 537:mdleje: :p Jestem pod wrażeniem :razz: Quote
Medorowa Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 madziasto4 napisał(a):Witaj Asiaczku, dziękujemy za odwiedziny :) Jestem pod wrażeniem :razz: Ja też:cool1:;) Quote
madziasto4 Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='PositiveThought']witaj Madziu 100 cztery :grins: jestem oryginalna i łamię wszelkie stereotypy, jea! a ja wymyśliłam coś, wymyśliłam! Obywatelko Positive Ino zamiast łoscypków i inszych wyrobów własnych, momy własne piesecki :grins: Też jestem oryginalna, nieprawdaż? :p Co wymyśliłaś, co wymyśliłaś? :loveu: Quote
Kasia Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Na pewno mu było wygodnie :p Na zdjęciu właśnie tak to wygląda....:p Cześć Magdaleno!!! Dawno mnie u Was nie było, w ogóle to jakoś tak mało ostatnio udzielam sie na forum...może spowodował to brak aparatu :roll: sama nie wiem... Człowiek jednak bardzo przyzwyczaja sie do rzeczy martwych - źle się czuję bez aparatu ale to już tylko jeszcze kilka dni i znowu wskoczę na obroty :lol: Zdjęcia z wypadu cudowne, zazdroszczę Wam - my zostaliśmy w domu bo Mały się rozchorował i tak to już trwa drugi tydzień :shake: ach...jak nie urok to s******. Ale muszę jeszcze powiedzieć, że wszystko nadrobiłam - co by nie było że nie :p Quote
Anusia & Alutka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 PositiveThought napisał(a):Ty zawsze musisz być lepsza ode mnie! :( wymyśliłam... że sama zrobie Adkowi kokardkę :grins: na razie jestem na etapie tubki kleju na spodniach... No no... Ambitna :cool1: Najpierw sie na Yeti połakomiła, teraz na kokardy wlasoreczne :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Moge sie czepiac gdzie mi sie podoba. Nawet na OFFie moge to samo napisac i jeszcze na ONkach tez. I na bernardynach. I pinczerach. I na bazarku tez. Quote
madziasto4 Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 madzia i medor napisał(a):Ja też:cool1:;) I wcale się nie dziwię :lol: Toż to wyczyn :lol: fidelek2 napisał(a): Na pewno mu było wygodnie :p Na zdjęciu właśnie tak to wygląda....:p Cześć Magdaleno!!! Dawno mnie u Was nie było, w ogóle to jakoś tak mało ostatnio udzielam sie na forum...może spowodował to brak aparatu :roll: sama nie wiem... Człowiek jednak bardzo przyzwyczaja sie do rzeczy martwych - źle się czuję bez aparatu ale to już tylko jeszcze kilka dni i znowu wskoczę na obroty :lol: Zdjęcia z wypadu cudowne, zazdroszczę Wam - my zostaliśmy w domu bo Mały się rozchorował i tak to już trwa drugi tydzień :shake: ach...jak nie urok to s******. Ale muszę jeszcze powiedzieć, że wszystko nadrobiłam - co by nie było że nie :p Cześć :) Mam wrażenie, że w takiej poskręcanej pozycji śpi mu się najlepiej, mruczy wtedy rozkosznie jak kotek :lol: Oj bez aparatu ciężko, to prawda :lol: Życzę, żeby Wasz nowy nabytek dobrze się sprawował i 'wydawał na świat' piękne zdjęcia ;) Ucałuj Łukaszka i niech smyk wraca do zdrowia ;) PositiveThought napisał(a):Ty zawsze musisz być lepsza ode mnie! :( wymyśliłam... że sama zrobie Adkowi kokardkę :grins: na razie jestem na etapie tubki kleju na spodniach... Przestań się mazać :p Trza być twardym, zobaczysz, jeszcze mnie czymś zaskoczysz :p Kokaaaardki? :lol: Z bibuły? Z bibuły? :loveu: :evil_lol: Anusia & Alutka napisał(a):No no... Ambitna :cool1: Najpierw sie na Yeti połakomiła, teraz na kokardy wlasoreczne :roll: Ambitna dziewucha...:cool3: Quote
madziasto4 Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Moge sie czepiac gdzie mi sie podoba. Nawet na OFFie moge to samo napisac i jeszcze na ONkach tez. I na bernardynach. I pinczerach. I na bazarku tez. A na koniec dostaniesz banana za spam :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Juz sie przyzwyczailam, ze w tyj kraju prawdy glosno sie nie mowi. Licze sie ze wszelkimi konsekwencjami. Madźka, jak soczewki? Quote
madziasto4 Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Juz sie przyzwyczailam, ze w tyj kraju prawdy glosno sie nie mowi. Licze sie ze wszelkimi konsekwencjami. Madźka, jak soczewki? Soczewki w porządku, według mnie przynajmniej. Za kilka dni wybieram się na wizytę kontrolną po miesiącu noszenia... Wiesz, proponował mi optyk zakup Acuvue Oasys...Miałaś z tym do czynienia może? Na razie kolejną parę na miesiąc wzięłam te co miałam, ale mam ochotę wypróbować te Oasys...Chyba nie będzie przeciwskazań :hmmmm: Mamy już konga, mamy już konga :grins: Na razie nowiuśki i czysty leży na biurku, a ja wlepiam w niego wzrok wymyślając składniki farszu... :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Takich niet. Mam te optixy o2 i sa rewelacyjne. Polecam goraco. A w necie znalazlam je za 15zl sztuka :razz: Quote
madziasto4 Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Noooo, opis tych optixów brzmi zachęcająco :razz: Ale co, one mają tą krzywiznę ino 8,6? Ja potrzebuję 8,7 :stupid: Quote
madziasto4 Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 PositiveThought napisał(a):czarna magia :siara: a co tam z tym kongiem wymyśliłaś? :grins: bo u mnie moja kokardka ^^ hokuspokus :ghost_2: Jeszcze nic, obecnie podziwiam, toż to malusi kondżek jest, eska, 7cm :loveu: Jezu, chyba jakiś instynkt macierzyński mi się włączył czy coś :stupid: Kokarduche widziałam :loveu: Quote
Recommended Posts