madziasto4 Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 Alka napisał(a):widzisz jak tęsknimy za morskimi widoczkami :loveu: a do tego jeszcze yorczek to juz marzenie ...:loveu: Ja w ubiegłym roku nie zabrałam Tuffcia nad morze i baaardzo żałowałam ...:cool3: to następnym razem Tuffi musi obowiązkowo jechać! :cool1: masterek uwilbia chodzić na plażę :multi: biega, drabie, prycha, kicha :loveu: biega za nogami i próbuje je za wszelką cenę odkopać :cool3: Quote
madziasto4 Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 [quote name='Pysia']Przychodze tutaj codziennie :) Tylko pisze czasami :) Fotki tutaj są oszałamiające a ja z tymi dwiema Zmoroszelmami czuje sie jak słoń w składzie porcelany :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no bez przesady! zdjęcia niedźwiedzic są znakomite! :multi: świetnie są uchwycone jak się razem wściekają :loveu: i dzięujemy za miłe słowa ;) Quote
marlena924 Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Jakto się nie spodziewałąś? :crazyeye: Ja mieszkam na drugim końcu Polski, nad morzem byłam tylko pare razy, ale jest piękne... Byłam dwa razy na koloniach nad morzem, i mogłabym siedzieć tam cały czas... :loveu: To prawdziwa przyjemność leżeć na ręczniku, na plaży i opalać się... Szkoda, że nie było ze mną Toffika :-( Kiedyś Toffi napewno musi zobaczyć morze :cool3: Pozdrawiam Quote
g_o_n_i_a Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Dzien dobry!! Jakie cudne Lwiątko :loveu: :loveu: Quote
Magda Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 madziasto4 napisał(a):mam się bać? :evil_lol: :evil_lol: zakładając, że chodzi Ci o zdjęcie Masterka :evil_lol: , oświadczam z przykrością, że masterek nie chodził z nami po górach :diabloti: :evil_lol: Oj nie buj.... Nie jestem przeciez taka zla:lol: Quote
madziasto4 Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 [quote name='marlena924']Jakto się nie spodziewałąś? :crazyeye: Ja mieszkam na drugim końcu Polski, nad morzem byłam tylko pare razy, ale jest piękne... Byłam dwa razy na koloniach nad morzem, i mogłabym siedzieć tam cały czas... :loveu: To prawdziwa przyjemność leżeć na ręczniku, na plaży i opalać się... Szkoda, że nie było ze mną Toffika :-( Kiedyś Toffi napewno musi zobaczyć morze :cool3: Pozdrawiam spodziewałam się, ale nie myślałam, że aż tak :p ale bardzo się cieszę, że morskie fotki się Wam podobają i postaram się zrobić ich więcej :p goniu dzień dobry :multi: [quote name='Magda_Miki']Oj nie buj.... Nie jestem przeciez taka zla:lol: no ja nie wiem :shake: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Cześć Madziu :multi: Mnie także tęskno do morza :loveu: ... do plazy :loveu: ... i do przystojnych ratowników :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Fotki super ... a Masterek :loveu: :loveu: Quote
madziasto4 Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 cześć Daguś :multi: przystojnych ratowników to i na basenie można znaleźć :evil_lol: :evil_lol: tyle, że ci nadmorscy są opaleni :loveu: Quote
madziasto4 Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 pół godziny temu wróciłam z godzinnej wycieczki rowerowej :razz: pierwszej w tym roku :cool3: a Masterek właśnie chodzi po mieszkaniu z kostką w zębach i szuka dobrego miejsca na skrytkę :D :evil_lol: właśnie przed chwilą wszedł na moje łóżko, pokręcił się, podrapał łapką narzutę, położył kość, popchnął noskiem, popatrzył się i wziął ja z powrotem :evil_lol: :evil_lol: jaki on jest śmieszny :evil_lol: Quote
marlena924 Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Uhuhu ratownicy najważniejsi :D Może udamy się kiedy razem nad morze i będziemy udawać, że sie topimy :lol: ? Najlepsi są z tej reklamy Ery :cool3: Z pierwszej wersji, he he :cool3: Pozdrowionka A gdzie nowe foty :mad: Quote
madziasto4 Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 [quote name='marlena924']Uhuhu ratownicy najważniejsi :D Może udamy się kiedy razem nad morze i będziemy udawać, że sie topimy :lol: ? Najlepsi są z tej reklamy Ery :cool3: Z pierwszej wersji, he he :cool3: Pozdrowionka A gdzie nowe foty :mad: widzę Marlenko, że już wszystko dokładnie zaplanowałaś :evil_lol: :evil_lol: Proszę- oto fotki, juz ostatnie znad morza :eviltong: Quote
marlena924 Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 A ja widzę, że Masterek nie chciał zabardzo patrzeć się w obiektyw :D :lol: Ale zdjątka śliczne :cool3: Pozdrawiam Quote
madziasto4 Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 marlena924 napisał(a):A ja widzę, że Masterek nie chciał zabardzo patrzeć się w obiektyw :D :lol: Ale zdjątka śliczne :cool3: Pozdrawiam ano nie chciał :shake: już go to nudziło :shake: on wolał paprać się w piasku :eviltong: Quote
madziasto4 Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 [quote name='basiulka22tychy']ja to sie naparzec nie moge :D:D:D:D patrz do woli, Basiu :p Quote
Alka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 madziasto4 napisał(a):a Masterek właśnie chodzi po mieszkaniu z kostką w zębach i szuka dobrego miejsca na skrytkę :D :evil_lol: właśnie przed chwilą wszedł na moje łóżko, pokręcił się, podrapał łapką narzutę, położył kość, popchnął noskiem, popatrzył się i wziął ja z powrotem :evil_lol: :evil_lol: jaki on jest śmieszny :evil_lol: dokladnie jakbym Tuffiego widziala...:evil_lol: buziaczki dla Masterka !:loveu::loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Alka napisał(a):dokladnie jakbym Tuffiego widziala...:evil_lol: buziaczki dla Masterka !:loveu::loveu::loveu: te pieski są naprawdę zabawne :loveu: :lol: Master dziękuje za buziaczki :razz: Quote
madziasto4 Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 Dobry wieczór :) mam przed sobą piękną perspektywę 9 dni wolnych :multi: :multi: i bardzo się cieszę z tego powodu :cool3: :lol: masterek właśnie na mnie powarkuje, bo przyniósł zabawkę i kładzie mi na nogę, z myślą, że mu ją nadepnę, a on będzie ją wyrywał :evil_lol: a jako że ja nie przejawiałam przez chwilę chęci do zabawy, to zaczął "mruczeć" pod nosem :eviltong: no nic- idę się z małpą pobawić ;) A na dobranoc kilka zdjęć z DZIAŁKI ;) Quote
g_o_n_i_a Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Hej! :multi: Własnie miałam pisać, zebyś dała jakies inne fotki prócz plazowych, a tu prosze... :loveu: Cudne ma ślipka... I radarki słuchające Pańci... :loveu: :loveu: Quote
kinga.l Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Sliczny yorkuś :loveu: Ach jak ja bym chciala miec dzialeczke zeby sobie jezdzic ;]:roll: Quote
madziasto4 Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 Witam :) właśnie wróciłam ze sklepu- kupiłam szczoteczki do zębów nakładane na palec dla Masterka :p ale chyba mu się nie spodobały :roll: :eviltong: [quote name='g_o_n_i_a']Hej! :multi: Własnie miałam pisać, zebyś dała jakies inne fotki prócz plazowych, a tu prosze... :loveu: Cudne ma ślipka... I radarki słuchające Pańci... :loveu: :loveu: cześć goniu :) czyli jednak zdjęcia plazowe się znudziły :eviltong: :evil_lol: więc teraz będę Was zanudzać fotkami działkowymi :evil_lol: [quote name='kinga.l']Sliczny yorkuś :loveu: Ach jak ja bym chciala miec dzialeczke zeby sobie jezdzic ;]:roll: dziękuje bardzo ;) zdjęcia patyczkowe :razz: Quote
g_o_n_i_a Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='madziasto4'] cześć goniu :) czyli jednak zdjęcia plazowe się znudziły :eviltong: :evil_lol: więc teraz będę Was zanudzać fotkami działkowymi :evil_lol: Och, to nie tak!! Po protsu chciałam zobaczyć Masterka wiosennego - na zielonej trawce! :loveu: "Mój patyczek, tylko mój" :loveu: :loveu: Ale ma rowniutką grzyweczkę. :multi: Quote
Cimi Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 madziasto4 napisał(a):mam przed sobą piękną perspektywę 9 dni wolnych :multi: :multi: i bardzo się cieszę z tego powodu :cool3: :lol: Ja też, ja też :bigcool: . I perspektywę czytania potopu oraz nauki do zaliczenia popraw, zaległości aliczen czy nowych spr.:evil_lol:.Dlatego 9 dni wolnego mi się przyda :lol:. Quote
madziasto4 Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] Och, to nie tak!! Po protsu chciałam zobaczyć Masterka wiosennego - na zielonej trawce! :loveu: "Mój patyczek, tylko mój" :loveu: :loveu: Ale ma rowniutką grzyweczkę. :multi: no przecież wiem :p [quote name='Cimi']Ja też, ja też :bigcool: . I perspektywę czytania potopu oraz nauki do zaliczenia popraw, zaległości aliczen czy nowych spr.:evil_lol:.Dlatego 9 dni wolnego mi się przyda :lol:. ja sobie odpuściłam ten Potop :eviltong: bo już od prawie miesiąca jestem w 1 rozdziale i cały czas stoję w miejscu :roll: :eviltong: podaruję go sobie.... My przed chwilą wróciliśmy z deszczowego spacerku :roll: Master wyglądał po nim tak :roll: zmokły kogut :evil_lol: Quote
Recommended Posts