Guffi Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Cześć:multi: A ja nie wiedziałam, co się stało, bo jak tu byłam wczoraj, to ostatni post w tym temacie był... sprzed tygodnia:crazyeye: Dobrze, że już mi się normalnie wyświetla i mogłam foteczki podziwiać:p Quote
marzenna79 Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 oraz romantyczny MASTER w kwiatach I Toro z patykiem:lol: Witajcie Masterki i Torusie !!!!!!! :multi::multi::loveu::loveu: Wróciłam już po 4 dniach znad jeziorka.:roll: Zimno było jak diabli.:shake: Miłego wypoczynku Wam życzę u rodzinki.:loveu::multi: Quote
Aga76 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Cześć Madziu :Cool!: cudowna soczysta sesja zdjęciowa Quote
Magda Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 fidelek2 napisał(a): Czy Oni tak sami pozują czy ich czymś przekupujesz, co? :cool3: Ja to mogę tylko pomarzyć o zrobieniu takich zdjęć Fidlakowi - on ma chyba robaki w doopce bo tak się wierci i rusza cały czas :p Kasiu z tego co wiem to chyba są na to jakieś preparaty odrobaczające:hmmmm: Może sie mylę?:evil_lol::evil_lol: Madziu miłego weekendowania i róbta tam duużo wiosennych Masterkowo- Torkowych fotek:multi: Quote
Kasia Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Magda_Miki napisał(a): Kasiu z tego co wiem to chyba są na to jakieś preparaty odrobaczające:hmmmm: Może sie mylę?:evil_lol::evil_lol: Madziu pewnie tak, ale ja jeszcze dokłądnie nie zdiagnozowałam czy to akurat ta dolegliwość powoduje to wiercenie się :evil_lol: Madziu Masterkowo - Torkowa jak tam weekendowanie majowe? :lol: Pogoda Wam dopisuje to liczymy na duuuuuużo zdjęć....;) Quote
maartucha Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Dzień Dobry Madziulka :* Taak dawno u was nie bylam ze Łohohoh :loveu: Nie wiem które zdjęcie skomentować bo wszystkie są cudowne :D No przeekochane sa te Twoje urwiski :loveu: :loveu: :loveu: Miłegno Dnia Wam życzymy :D :loveu: Quote
Pegaza Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Cze Madziu:lol: gdzie Ty się podziewasz? pewnie gdzieś na majówke Cię wywiało:eviltong: pozdrawiam pa:p Quote
Loona Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 [quote name='madziasto4'] Całe szczęście, że Cię nie ma, to mam tylko stronę do nadrobienia :eviltong: Słodkie zdjęcie, w chowanego się bawiliście? :loveu: Quote
małyskrzat Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Cześć Masterkowe Torusie. Madzik przypomnij mi jaką maszynkę do strzyżenia nabyłaś? i czy ona jest w miarę cicha? pozdrawiam Quote
madziasto4 Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Wróciliśmy! Pogoda była piękna, zdjęć psów jest jak na lekarstwo:evil_lol:, bo nawet czasu nie było na bieganie z aparatem, a poza tym nie sposób uchwycić szalejącego Torka, a on korzystał z uroków wolności bardzo:loveu: Sara, Pegaza, Kasia_zg, Guffi, Loona, Aguś, Madziu, Marta dziękujemy za odwiedziny i miło mi, że zdjęcia się podobają :multi: [quote name='fidelek2'] Czy Oni tak sami pozują czy ich czymś przekupujesz, co? :cool3: Ja to mogę tylko pomarzyć o zrobieniu takich zdjęć Fidlakowi - on ma chyba robaki w doopce bo tak się wierci i rusza cały czas :p Cześć Kasiu :multi: Master pozuje, jeśli mu tak powiem, a Torka wystarczy zainteresować czymś, zacząć się skradać itp, bo inaczej też nie usiedzi na miejscu :lol: [quote name='marzenna79'] Witajcie Masterki i Torusie !!!!!!! Wróciłam już po 4 dniach znad jeziorka. Zimno było jak diabli. Miłego wypoczynku Wam życzę u rodzinki. Witaj Marzenko, my pogodę mieliśmy piękną, rzeka, las, jeziorka i słoneczko :loveu: [quote name='PositiveThought']witaj Madziu, ja powróciłam z Rewala,, Ty jescze gnijesz, znaczy wypoczywasz ^^ przecudowna sesja, zdjęcia w pięknych kolorach i z cudnymi osobnikami. zaintrygowało mnie jedno... Torek ma wzrok jakby o coś prosił... w każdym razie to była na pewno chwila uległości Cześć Beatka, i jak, pobyt w Rewalu udany? Toro tylko słuchał co mam mu do powiedzenia, po tym jak rył w ziemi :p [quote name='małyskrzat']Cześć Masterkowe Torusie. Madzik przypomnij mi jaką maszynkę do strzyżenia nabyłaś? i czy ona jest w miarę cicha? pozdrawiam Maszynkę mam taką i jestem zadowolona, jest na prawdę cicha :) Też masz zamiar jakąś kupić? Quote
madziasto4 Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Master, jak przystało na 3,5-letniego psa, zachowywał się dostojnie :cool1: A Toro korzystał z uroków wolności ile wlezie Torkowi bardzo spodobała się zabawa w piaskownicy... :lol: ...zabierał piłkę i ogólnie zabawę miał przednią :diabloti: Wiecie, że mały pakował się sam do jeziora? :lol: Wcale się nie bał i cały czas właził do wody i brodził w niej do brzucha :lol: Marny, ale jedyny jako taki dowód: A to jest Pusia, o której wspominałam (zdjęcia z zeszłego roku, w tym jakoś mi się nie napatoczyła przed obiektyw:lol: ): Wystarczy, że spojrzy na Mastera, to ten już się poddaje:lol: Masterek już ją zna, to i nie narzucał się, ale Toro...hoho...ten to ją zaczepiał, ale spryciarz w 5 minut się na niej poznał, bo go pogoniła kilka razy, ale za wygraną nie dawał, podchodził blisko, uciekał, biegał dookoła niej- coś w stylu zaczepiania Mastera- warczał, zachęcał do zabawy, Pusia go pogoniła, to zwiał, poleciał dookoła działki, zaraz z drugiej strony przyszedł i od nowa :lol: Zdjęć niestety w tego widowiska brak.... Quote
Pegaza Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Cze MADZIU :lol: Nie no, piaskownica jest zawsze fajna :eviltong: te baby robione heh, nie dziwie się Torkowi:eviltong: A Madzie wsysło:p Quote
madziasto4 Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Jezdem, jezdem... Przymrozi mnie rzeczywiście, bo już nie grzeją w mieszkaniu :roll: To te goldeny jakieś agresywne były czy takie ciapowate raczej? Pegaza, witamy wieczornie :lol: Już mnie wysysło :p Quote
AlKil Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Witaj Madziu! Zdradź mi tajemnicę, czy Tobie dogo śmiga, czy po prostu tak ambitna jesteś????? Quote
madziasto4 Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 AlKil napisał(a):Witaj Madziu! Zdradź mi tajemnicę, czy Tobie dogo śmiga, czy po prostu tak ambitna jesteś????? Witaj, śmiga pierwszorzędnie :lol: Quote
Pegaza Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Ciebie wysysło a mnie zaraz wsyśnie łożko:sleep2: :bye: :calus: kolorowowych snów dobranoc:p Quote
madziasto4 Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Pegaza napisał(a):Ciebie wysysło a mnie zaraz wsyśnie łożko:sleep2: :bye: :calus: kolorowowych snów dobranoc:p Dobranoc. PositiveThought napisał(a):dołbranoc ^-^ goldeny ciapowato rozkoszne, niestety nieco za dużawe ^^ A nasza koleżanka rasy golden rozkosznie uważna:cool1: Może dlatego, że mieszka pod jednym dachem z suczką yorka :lol: Jak Master był mały to nawet się kładła podczas bliższych kontaktów (mowa o kontaktach nie tych zupełnie bliskich...) Wyskoczyłam przed chwilą z małym na siku i zauważyłam, że Toro jest na etapie sentymentalnego podejścia do każdego jednego napotkanego patyka...:lol: Każdego targa ze sobą :lol: I zupełnie brak mu wyczucia, jeśli chodzi o wielkość patyka:diabloti: Quote
madziasto4 Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Dobranoc, do jutra. Czyli, że też masz wolne? Buziaki dla Aidka :p Quote
AlKil Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 madziasto4 napisał(a):Witaj, śmiga pierwszorzędnie :lol: Aaaaaaaaaaaa, zazdroszczę... Quote
madziasto4 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='PositiveThought']heloł :cool3: matiurhy. Cześć, cześć...To tak jak u nas- maturka. Tak wyglądała przeważająca część czasu Torka podczas podróży :lol: Mały spał w najlepsze :lol: Domowe różności: :lol: Kupiliśmy 2 kajaczki :loveu: I cały czas czekam na tego całego konga... Quote
madziasto4 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='PositiveThought']Toro świetnie wygląda :p najnowsze trendy - grzywka 8) Master zna się na rzeczy... A wiesz jak chrapał i mruczał? :loveu: Chyba jazda samochodem służy mu coraz bardziej :loveu: [quote name='Aga76']Cześć Madziu Cudna senna torusiowa poza... Cześć :) Master nigdy nie spał w samochodzie, pomijaj oczywiście czujne przysypianie z postawionymi uszami, ale żeby tak się kokosić jak Torek- nigdy :lol: Jacy oni są różni :lol: A Caprysia i Aidi zasypiają w samochodzie czy raczej czujnie obserwują świat? Quote
Aga76 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Niuńka po 5 minutach od ruszenia w trasę zawsze uderza w słodkie kimono, ale uszka nie śpią, czuwają... Sen jest silniejszy od niej, często na początku stara się z nim walczyć i zasypia na siedząco podpierając się nosem, a później łapy się jej rozjeżdżają... Quote
Magda Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Hej Madziu! Ty tez odpoczywasz po majówce:eviltong: Och jak ja czasami kocham ta moją szkołę:diabloti: Szkoda, że tak mało fotek tych zbójów, ale po części rozumiem, że nie było zbytnio czasu. Sama czasami mam lenia i nawet aparatu mi się nie chce wziąć do łap:lol: pomysł z dodatkowym forum fajny;) mam nadzieję, że jak forum wróci do normy to wrócicie na dobre:eviltong: M&M Quote
Sara_i_Aris Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Cześć Madziu! Widzę, że weekend majowy się udał. A teraz masz wolne, tak? Ale ci dobrze :placz: [quote name='madziasto4'] Jaka śliczna sznaucerka :loveu: Przypomina mi kolegę Arisa (zapomniałam imienia). I tak u mnie w pobliżu same sznaucery. Jedna Shila, w której Aris się zakochał, zawsze jak usłyszy jej szczekanie, leci na 'zakazane' okno, między kwiaty. Drugi to Toffik, pies nauczycielki z mojej szkoły :evil_lol: I jeszcze trzeci, podobny do Pusi. [quote name='madziasto4'] O, widzę słodki, mały jęzorek :multi: Quote
Recommended Posts