Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć:multi:
A ja nie wiedziałam, co się stało, bo jak tu byłam wczoraj, to ostatni post w tym temacie był... sprzed tygodnia:crazyeye:
Dobrze, że już mi się normalnie wyświetla i mogłam foteczki podziwiać:p

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

oraz romantyczny MASTER w kwiatach

I Toro z patykiem:lol:

Witajcie Masterki i Torusie !!!!!!! :multi::multi::loveu::loveu:
Wróciłam już po 4 dniach znad jeziorka.:roll:
Zimno było jak diabli.:shake:
Miłego wypoczynku Wam życzę u rodzinki.:loveu::multi:

Posted

fidelek2 napisał(a):

Czy Oni tak sami pozują czy ich czymś przekupujesz, co? :cool3: Ja to mogę tylko pomarzyć o zrobieniu takich zdjęć Fidlakowi - on ma chyba robaki w doopce bo tak się wierci i rusza cały czas :p

Kasiu z tego co wiem to chyba są na to jakieś preparaty odrobaczające:hmmmm: Może sie mylę?:evil_lol::evil_lol:

Madziu miłego weekendowania i róbta tam duużo wiosennych Masterkowo- Torkowych fotek:multi:

Posted

Magda_Miki napisał(a):

Kasiu z tego co wiem to chyba są na to jakieś preparaty odrobaczające:hmmmm: Może sie mylę?:evil_lol::evil_lol:

Madziu pewnie tak, ale ja jeszcze dokłądnie nie zdiagnozowałam czy to akurat ta dolegliwość powoduje to wiercenie się :evil_lol:

Madziu Masterkowo - Torkowa jak tam weekendowanie majowe? :lol:
Pogoda Wam dopisuje to liczymy na duuuuuużo zdjęć....;)

Posted

Dzień Dobry Madziulka :*

Taak dawno u was nie bylam ze Łohohoh :loveu:

Nie wiem które zdjęcie skomentować bo wszystkie są cudowne :D No przeekochane sa te Twoje urwiski :loveu: :loveu: :loveu:

Miłegno Dnia Wam życzymy :D :loveu:

Posted

[quote name='madziasto4']
Całe szczęście, że Cię nie ma, to mam tylko stronę do nadrobienia :eviltong:

Słodkie zdjęcie, w chowanego się bawiliście? :loveu:

Posted

Wróciliśmy! Pogoda była piękna, zdjęć psów jest jak na lekarstwo:evil_lol:, bo nawet czasu nie było na bieganie z aparatem, a poza tym nie sposób uchwycić szalejącego Torka, a on korzystał z uroków wolności bardzo:loveu:

Sara, Pegaza, Kasia_zg, Guffi, Loona, Aguś, Madziu, Marta dziękujemy za odwiedziny i miło mi, że zdjęcia się podobają :multi:

[quote name='fidelek2']
Czy Oni tak sami pozują czy ich czymś przekupujesz, co? :cool3: Ja to mogę tylko pomarzyć o zrobieniu takich zdjęć Fidlakowi - on ma chyba robaki w doopce bo tak się wierci i rusza cały czas :p
Cześć Kasiu :multi:
Master pozuje, jeśli mu tak powiem, a Torka wystarczy zainteresować czymś, zacząć się skradać itp, bo inaczej też nie usiedzi na miejscu :lol:

[quote name='marzenna79']
Witajcie Masterki i Torusie !!!!!!!
Wróciłam już po 4 dniach znad jeziorka.
Zimno było jak diabli.
Miłego wypoczynku Wam życzę u rodzinki.

Witaj Marzenko, my pogodę mieliśmy piękną, rzeka, las, jeziorka i słoneczko :loveu:

[quote name='PositiveThought']witaj Madziu, ja powróciłam z Rewala,, Ty jescze gnijesz, znaczy wypoczywasz ^^

przecudowna sesja, zdjęcia w pięknych kolorach i z cudnymi osobnikami. zaintrygowało mnie jedno...

Torek ma wzrok jakby o coś prosił... w każdym razie to była na pewno chwila uległości
Cześć Beatka, i jak, pobyt w Rewalu udany?

Toro tylko słuchał co mam mu do powiedzenia, po tym jak rył w ziemi :p

[quote name='małyskrzat']Cześć Masterkowe Torusie.
Madzik przypomnij mi jaką maszynkę do strzyżenia nabyłaś?
i czy ona jest w miarę cicha?
pozdrawiam
Maszynkę mam taką i jestem zadowolona, jest na prawdę cicha :) Też masz zamiar jakąś kupić?

Posted

Master, jak przystało na 3,5-letniego psa, zachowywał się dostojnie :cool1:

A Toro korzystał z uroków wolności ile wlezie

Torkowi bardzo spodobała się zabawa w piaskownicy... :lol:

...zabierał piłkę i ogólnie zabawę miał przednią :diabloti:

Wiecie, że mały pakował się sam do jeziora? :lol: Wcale się nie bał i cały czas właził do wody i brodził w niej do brzucha :lol: Marny, ale jedyny jako taki dowód:

A to jest Pusia, o której wspominałam (zdjęcia z zeszłego roku, w tym jakoś mi się nie napatoczyła przed obiektyw:lol: ):

Wystarczy, że spojrzy na Mastera, to ten już się poddaje:lol: Masterek już ją zna, to i nie narzucał się, ale Toro...hoho...ten to ją zaczepiał, ale spryciarz w 5 minut się na niej poznał, bo go pogoniła kilka razy, ale za wygraną nie dawał, podchodził blisko, uciekał, biegał dookoła niej- coś w stylu zaczepiania Mastera- warczał, zachęcał do zabawy, Pusia go pogoniła, to zwiał, poleciał dookoła działki, zaraz z drugiej strony przyszedł i od nowa :lol: Zdjęć niestety w tego widowiska brak....

Posted

Jezdem, jezdem...
Przymrozi mnie rzeczywiście, bo już nie grzeją w mieszkaniu :roll:

To te goldeny jakieś agresywne były czy takie ciapowate raczej?

Pegaza, witamy wieczornie :lol: Już mnie wysysło :p

Posted

Pegaza napisał(a):
Ciebie wysysło a mnie zaraz wsyśnie łożko:sleep2: :bye: :calus:
kolorowowych snów dobranoc:p

Dobranoc.

PositiveThought napisał(a):
dołbranoc ^-^

goldeny ciapowato rozkoszne, niestety nieco za dużawe ^^

A nasza koleżanka rasy golden rozkosznie uważna:cool1: Może dlatego, że mieszka pod jednym dachem z suczką yorka :lol: Jak Master był mały to nawet się kładła podczas bliższych kontaktów (mowa o kontaktach nie tych zupełnie bliskich...)

Wyskoczyłam przed chwilą z małym na siku i zauważyłam, że Toro jest na etapie sentymentalnego podejścia do każdego jednego napotkanego patyka...:lol: Każdego targa ze sobą :lol: I zupełnie brak mu wyczucia, jeśli chodzi o wielkość patyka:diabloti:

Posted

[quote name='PositiveThought']heloł :cool3:

matiurhy.
Cześć, cześć...To tak jak u nas- maturka.

Tak wyglądała przeważająca część czasu Torka podczas podróży :lol: Mały spał w najlepsze :lol:

Domowe różności:

:lol:

Kupiliśmy 2 kajaczki :loveu: I cały czas czekam na tego całego konga...

Posted

[quote name='PositiveThought']Toro świetnie wygląda :p

najnowsze trendy - grzywka 8)
Master zna się na rzeczy...
A wiesz jak chrapał i mruczał? :loveu: Chyba jazda samochodem służy mu coraz bardziej :loveu:

[quote name='Aga76']Cześć Madziu

Cudna senna torusiowa poza...
Cześć :)
Master nigdy nie spał w samochodzie, pomijaj oczywiście czujne przysypianie z postawionymi uszami, ale żeby tak się kokosić jak Torek- nigdy :lol:
Jacy oni są różni :lol:

A Caprysia i Aidi zasypiają w samochodzie czy raczej czujnie obserwują świat?

Posted

Niuńka po 5 minutach od ruszenia w trasę zawsze uderza w słodkie kimono, ale uszka nie śpią, czuwają... Sen jest silniejszy od niej, często na początku stara się z nim walczyć i zasypia na siedząco podpierając się nosem, a później łapy się jej rozjeżdżają...

Posted

Hej Madziu!
Ty tez odpoczywasz po majówce:eviltong: Och jak ja czasami kocham ta moją szkołę:diabloti:

Szkoda, że tak mało fotek tych zbójów, ale po części rozumiem, że nie było zbytnio czasu. Sama czasami mam lenia i nawet aparatu mi się nie chce wziąć do łap:lol:

pomysł z dodatkowym forum fajny;) mam nadzieję, że jak forum wróci do normy to wrócicie na dobre:eviltong:

M&M

Posted

Cześć Madziu!
Widzę, że weekend majowy się udał. A teraz masz wolne, tak? Ale ci dobrze :placz:

Jaka śliczna sznaucerka :loveu: Przypomina mi kolegę Arisa (zapomniałam imienia). I tak u mnie w pobliżu same sznaucery. Jedna Shila, w której Aris się zakochał, zawsze jak usłyszy jej szczekanie, leci na 'zakazane' okno, między kwiaty. Drugi to Toffik, pies nauczycielki z mojej szkoły :evil_lol: I jeszcze trzeci, podobny do Pusi.

O, widzę słodki, mały jęzorek :multi: