Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Yorkie napisał(a):
Cześć Madziu!
Przeciąganie eee... załóżmy że sznura :evil_lol:
Uwielbiam starocie, w szczególności spodobały mi się portrety Torka :loveu:

To dobrze, że Toro ma wszystkie ząbki już wymienione, nie musiał chociaż przechodzić straszliwego wyrywania ich przez veta :loveu:

Cześć :lol:
Mam jeszcze trochę staroci w zapasie :lol:
Ja też się ogromnie cieszę z tego powodu, bo z Masterkiem przerabialiśmy usuwanie ząbków przez weta i nie chcieliśmy, żeby i Torka męczyć narkozą

Zaraz wybywamy na działkę z chłopakami :)

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Streaszna ta historia o yorku:placz: :placz:
Jezu niewiem co ja bym zrobila jakby Jackiego tak porwal:placz: :placz:
A po za tym sliczne fotki i dalsze opowiadanie :D
Czekamy na reszte staroci :D:D

Posted

Pinczerek-Jacky napisał(a):
Streaszna ta historia o yorku:placz: :placz:
Jezu niewiem co ja bym zrobila jakby Jackiego tak porwal:placz: :placz:
A po za tym sliczne fotki i dalsze opowiadanie :D
Czekamy na reszte staroci :D:D

:-(
Teraz to dam fotki stosunkowo aktualne :lol:

PositiveThought napisał(a):
joł joł joł, elo melo 8)

co tam na działce? :cool1:

Cześć :)

Na działce wszystko w jak najlepszym porządku :p Piechy się wybiegały znowuż, Toro latał za piłką z wywieszonym jęzorem, Master ukradł jakąś listewkę (obijamy altankę, żeby wyglądała jakoś przyzwoiciej niż do tej pory :lol: ),a Toruś oczywiście w pogoń za Masterem :lol:

Wiecie co mnie dziwi :crazyeye: Że po spacerze Master ma uświnione łapki, dosłownie czarne, a Toro ma czyste :crazyeye: A chodzą w tych samych miejscach przecież :crazyeye:

Posted

Hej Madziowo-Masterkowo-Torowa rodzinko!!:multi:

Opowiadanie the best! Wymiziaj tym razem zwycięzcę:loveu:

Historia straszna! Ja chyba wpadłabym w depresje...:-( I jeszcze słyszeć te przeraźliwe piski... NIE!!

A co ciebie nie ma jak ja jestem?:eviltong: Czyżbyś sobie pojechała bez żadnego uprzedzenia?

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Hej Madziowo-Masterkowo-Torowa rodzinko!!:multi:

Opowiadanie the best! Wymiziaj tym razem zwycięzcę:loveu:

Historia straszna! Ja chyba wpadłabym w depresje...:-( I jeszcze słyszeć te przeraźliwe piski... NIE!!

A co ciebie nie ma jak ja jestem?:eviltong: Czyżbyś sobie pojechała bez żadnego uprzedzenia?

Cześć :)
Wymiziam :lol:
Ja też, przeżyłabym szok :-(

No jak mnie nie ma, jak jestem :eviltong:

Niedawna kąpiel

Posted

Witaj Madziu!!
Zajżałam do Was by życzyć Wam słodkich kolorowych snów...a tu takie słodziachne foteczki mi sie pojawił...
Jakież z nich fajniusie zmokłe szczurki hihi słodziachne sa te dwa łobuziaki

Tulaski dla moich ulubieńców :loveu:
Dobranoc!!
I oczywiście przyjemnego słonecznego weekendu życze!!
Buziaczki!!:loveu:

Posted

Kasia_zg napisał(a):
Witaj Madziu!!
Zajżałam do Was by życzyć Wam słodkich kolorowych snów...a tu takie słodziachne foteczki mi sie pojawił...
Jakież z nich fajniusie zmokłe szczurki hihi słodziachne sa te dwa łobuziaki
Tulaski dla moich ulubieńców :loveu:
Dobranoc!!
I oczywiście przyjemnego słonecznego weekendu życze!!
Buziaczki!!:loveu:

Cześć Kasiu, dziękujemy za odwiedziny :)

Właśnie wróciliśmy po 10 godzinach spędzonych na działce :lol: Zaraz będą fotki :lol:

Posted

Straszna jest ta historia o Yorku, nie wiem co bym zrobiła w takim momencie, chyba zawał murowany....:-(

madziasto4 napisał(a):

Fajnie tam macie na tej działeczce, podoba mi się :lol:

A wspólne zdjęcie jeszcze bardziej :loveu:

Te dwa osobniki wcale a wcale nie przypominają mi tu piesów :diabloti:
Nie mówiąc już o tym, że to Yorki dwa :cool1:

Śliczne zdjęcie :loveu:
Torek wygląda na nim jak taki milutki, słodki i niewinny piesiu tylko, że ten błysk w jego oku zdradza nam jego prawdziwy charakterek :diabloti:

Witaj Madziu :multi:

Popsuła nam się pogoda, zimno i mokro....kiepski będzie ten długi majowy weekend :shake:
A miało być tak fajnie - słonko, opalanie a wieczorkiem jakieś wyjście na miasto na koncert i zimne piwko...teraz to już tylko marzenia :cool1:

Posted

madziasto4 napisał(a):

Niedawna kąpiel

Cześć Madziu, zawitałam dziś do Ciebie, mokre szczurki są ekstra, muszę Rubisiowi też pstryknąć, ale na razie za bardzo mnie to pranie piesia absorbuje, bym mogła wziąść aparacik do ręki, myślę że fajnie mieć jednak dwa pieski, podwójna radość. Pozrawiam

Posted

fidelek2 napisał(a):
Straszna jest ta historia o Yorku, nie wiem co bym zrobiła w takim momencie, chyba zawał murowany....:-(

Fajnie tam macie na tej działeczce, podoba mi się
A wspólne zdjęcie jeszcze bardziej

Te dwa osobniki wcale a wcale nie przypominają mi tu piesów :diabloti:
Nie mówiąc już o tym, że to Yorki dwa

Śliczne zdjęcie
Torek wygląda na nim jak taki milutki, słodki i niewinny piesiu tylko, że ten błysk w jego oku zdradza nam jego prawdziwy charakterek :diabloti:

Witaj Madziu

Popsuła nam się pogoda, zimno i mokro....kiepski będzie ten długi majowy weekend
A miało być tak fajnie - słonko, opalanie a wieczorkiem jakieś wyjście na miasto na koncert i zimne piwko...teraz to już tylko marzenia :cool1:

Cześć Kasiu, dogo szwankuje, dopiero teraz zobaczyłam wreszcie Wasze posty:roll:
Na działeczce fajnie, wszystko kwitnie, a najlepiej mlecze :evil_lol:

Toro to diabeł- co do tego nie ma wątpliwości, ale słodziak z niego ogromny :loveu: Codziennie rano przychodzi do mnie do łóżka, wtula się i liże :lol: Master przychodzi, kładzie się do góry kółkami, żeby go tam pomerdać, ale nigdy się nie przytula do twarzy, nigdy nie liże po twarzy, a Toruś jest rozkoszny :)

A pogoda...:roll: Cholera, a nastawiłam się na siedzenie wieczorami przy grillu, przy piw...oniach:evil_lol: (nie kwitną jeszcze:lol: ), ale tak czy siak jedziemy na majówkę:diabloti: Zbierzemy grube ciuchy, a wieczory spędzimy w domku z rodziną po prostu, cóż zrobić :lol:

Yorkie napisał(a):
Cześć Madziu!
10 godzin na działce? :-o Ja z trudem wytrzymuję 3, bo już mi się nudzi :evil_lol:
Śliczna foteczka Torka :loveu:

cześć Sara, na działce byliśmy od samego rańca i nie było czasu na nudę :lol: Z tymi małymi potworami nie można się nudzić :lol: Zresztą zrywałam mlecze, żeby nam sąsiedzi działki nie podpalili :evil_lol: Bo u nich takie estetyczne, równiutkie trawniczki, a u nas mlecz na mleczu :lol: A mnie się podoba jak jest tak żółto :lol:

heja Madzik 8)
Ty pewnie znów na działce... wczoraj byliśmy od 9 do 21.00 poza domem też :cool1: w stajni, na działeczce i na spacerkach długich... dziś również. u Ciebie chłopcy szaleją, u mnie odbija pewnej parce, którą poznaliście i zamierzam jeszcze raz ją pokazać, ale w wydaniu właśnie działkowym. jutrro ^^
słodziactwo <3

Cześć Beatka :lol: Aiduś chyba lubi jeździć z Tobą do stajni, co? :lol:

Reniagoj napisał(a):
Cześć Madziu, zawitałam dziś do Ciebie, mokre szczurki są ekstra, muszę Rubisiowi też pstryknąć, ale na razie za bardzo mnie to pranie piesia absorbuje, bym mogła wziąść aparacik do ręki, myślę że fajnie mieć jednak dwa pieski, podwójna radość. Pozrawiam

Witamy :) Na początku to rzeczywiście nawet nie ma czasu na pstrykanie zdjęć :lol:
Pewnie, że fajnie :) Pozdrawiamy również :)

Posted

madziasto4 napisał(a):

Madzia! Masterek przecież nic nie widzi:mad: Obetnij mu te włosy na oczach, JUŻ!:evil_lol:

Ehh...ja też chcę na działeczkę:placz: Niestety nikomu się nie chce jechać, a do tego pogoda...

Pozdrawiamy!

Posted

fidelek2 napisał(a):

Jaki jeden tak i drugi - żaden nie jest 'dyskryminowany' :lol:
Bardzo podobają mi sie te zdjęcia - super Madziu :klacz::klacz:

Cześć Kasiu :multi:
Dziękuję :lol:
Zdjęcia takie same, ale różne w czynnościach- Master kulturalnie wąchał, a Toruś nie omieszkał zeżreć :diabloti:

Magda_Miki napisał(a):
Madzia! Masterek przecież nic nie widzi:mad: Obetnij mu te włosy na oczach, JUŻ!:evil_lol:

Ehh...ja też chcę na działeczkę:placz: Niestety nikomu się nie chce jechać, a do tego pogoda...

Pozdrawiamy!

Cześć Madziulka :multi:
A bo jak się trzepie, to wszystkie włosy stają dęba i nic nie widzi :lol: Nie chcę mu obcinać, bo wtedy ten problem będzie wiecznie istniał, muszę mu zapuścić te włoski i wtedy nie będą mu zasłaniały oczek :loveu:

W radiu mówili, że ma być ponad 20 stopni....,ale po długim weekendzie :diabloti:

----------------------------
My się właśnie pakujemy, bo jutro wyjeżdżamy :)
Wiecie jak się mały wycwanił? :lol: Po każdym sikanku i załatwianku staje przede mną, oblizuje się i czeka na nagrodę :lol:

Posted

Cześc Madziu!!
Witam słodkich Przystojniaków :D
Zaległości spore ale nadrobiłam z historyjki sie usmiałam do łez Brawo dla Materka :Cool!: wkońcu wygrał z tym cwanym lisem Torkiem ;)
Reszta foteczek też sie słodziutka uwielbiam ogladać tych łobuziaków :):loveu:
Miłego dzionka Ci życze!! i Dużo słoneczka!!
Buziaczki i pozdrowionka!!

Posted

Kasia_zg napisał(a):
Cześc Madziu!!
Witam słodkich Przystojniaków :D
Zaległości spore ale nadrobiłam z historyjki sie usmiałam do łez Brawo dla Materka :Cool!: wkońcu wygrał z tym cwanym lisem Torkiem ;)
Reszta foteczek też sie słodziutka uwielbiam ogladać tych łobuziaków :):loveu:
Miłego dzionka Ci życze!! i Dużo słoneczka!!
Buziaczki i pozdrowionka!!

Witaj Kasiu :)
Masterek stał się sprytniejszy przy Torku :lol: Walka o przetrwanie :evil_lol:
Ja również życzę Ci pięknej pogody:loveu:

Posted

Cześć Madziu!
Życzę miłego, majowego, długiego weekendu. Liczę na to, że zdjęć będzie dużo i że dobrze się bedziecie bawić :loveu:

madziasto4 napisał(a):

Super zdjęcie :loveu:

madziasto4 napisał(a):

A kuku :lol:

Posted

a moich postów nie ma...

ja też jutro wyjeżdżam, gdzie wybywacie?

A moich ani wcale :diabloti: Jeszcze dziś byłam na stronie 548, a teraz piszę na 546 :cool1: Czary mary...

Jedziemy do rodzinki, dom z ogrodem, las, rzeka, pola,...kleszcze...:diabloti:
A Ty gdzie, znowu góry? :razz:

Posted

Cze MADZIK :p
Jakie piękne foteczki :loveu:
a ta mnie rozbawiła chowający się Master

oraz romantyczny MASTER w kwiatach

I Toro z patykiem:lol:

pozdrawiamy i miziamy kudłaczki:loveu:

Posted

Aja zdjęcia widzę tylko wtedy jak wejdę na 'odpowiedz'...:shake: nawet nie można ich zacytować....

Madziu, te fotki są cudowne!!! :klacz::klacz:

Master wśród tulipanów, Master wśród narcyzów, Master wśród stokrotek - po prostu cudo :loveu::loveu::loveu:

Torek też niczego sobie z tym 'ślicznym' patyczkiem w japaku :loveu::loveu:

Czy Oni tak sami pozują czy ich czymś przekupujesz, co? :cool3: Ja to mogę tylko pomarzyć o zrobieniu takich zdjęć Fidlakowi - on ma chyba robaki w doopce bo tak się wierci i rusza cały czas :p

Posted

Witamy właśnie podziwiamy foteczki z działeczki :)
Ale z ten Materek jest słodziutki...:loveu:

A z Torka to jest warjatuńcio :loveu:

Hehe skad ja znam te zamazane fotki :)

Przepiekne sa te foteczki Wiosna daje tyle radości:)

Wiosna wiosna wiosna ah to Ty :)

Pozdrawiamy :lol: