Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[quote name='Pegaza']haha zaniedługo będzie myślał, że to jego nowe imię:evil_lol: EJ
Też ładnie :evil_lol: Jednosylabowe nawet, łatwo się wymawia i szybko wpada w ucho :evil_lol:

[quote name='Aga76']Dobry wieczór Madziu :calus:

Toro działkowicz na medal :happy1:
Cześć :multi:

Toruś zawsze porządkuje nam działeczkę- zbiera patyki, zmniejsza liczbę ślimaków bytujących na naszym terenie, tak samo z dżdżownicami, zawzięcie pomaga w plewieniu...Skarb, a nie pies :diabloti:

Posted

[quote name='madziasto4']
Toruś zawsze porządkuje nam działeczkę- zbiera patyki, zmniejsza liczbę ślimaków bytujących na naszym terenie, tak samo z dżdżownicami, zawzięcie pomaga w plewieniu...Skarb, a nie pies :diabloti:

Święte słowa :saint1:

Posted

Witaj Madziu i bąbelki Masterkowo-Torusiowe.:multi::multi:
Ale cudne fotki działkowe...:loveu::loveu::loveu:
No i Ty cichociemna...w kamuflażu okularów...:cool3:
Bardzo ładnie wyglądacie razem.:loveu::multi:
A wiosenne stokrotki i niezapominajki to balsam dla mych zmęczonych oczu.:loveu:
Pozdrawiam Madziu.:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='madzia i medor']Byliśmy:razz: I fotki obejrzeliśmy:multi::multi::multi:
Witamy, cieszę się :lol:

[quote name='Aga76']Święte słowa :saint1:
Ale i tak dobrze, że nie przekopuje nam działki wzdłuż i wszerz, tylko tam, gdzie czuje świeżą, miękką ziemię :lol:

[quote name='Pegaza']A my sie już żegnamy i obiecujemy, że jutro z wizytą tu wpadamy:lol:
:bye:
Żegnamy i witamy jednocześnie :lol:

[quote name='marzenna79']Witaj Madziu i bąbelki Masterkowo-Torusiowe.:multi::multi:
Ale cudne fotki działkowe...:loveu::loveu::loveu:
No i Ty cichociemna...w kamuflażu okularów...:cool3:
Bardzo ładnie wyglądacie razem.:loveu::multi:
A wiosenne stokrotki i niezapominajki to balsam dla mych zmęczonych oczu.:loveu:
Pozdrawiam Madziu.:multi::multi::multi:
Witamy i dziękujemy za miłe słowa :)

Posted

[quote name='madziasto4']Właśnie dlatego, że dużo osób ma o frontlinie dobrą opinię, zamówiłam :)
A dajesz mu całą dawkę?
My chodzimy z Arisem do veta co miesiąc na obcinanie pazurków i sprawdzenie gruczołów, więc od razu vet spryskuje go sprayem Frontline ;) Naciska 2 razy pompką na karku.

Posted

[quote name='Yorkie']My chodzimy z Arisem do veta co miesiąc na obcinanie pazurków

wydaje mi się ,że lekka przesada ... tak szybko mu odrastają? :roll:

a co do Frontline zakupiliśmy ostatnio taki wzmocniony , podobno nowość i ma działać do 6m-cy.Sama jestem ciekawa jego skuteczności...

Cześc Madziu !:multi:
jaką pogodę macie na północy? u nas na razie pochmurno i z lekka kropi deszczyk... gdzie to słoneczko?:cool3:

Posted

Dzień dobry :loveu:
Uwielbiam takie zdjęcia.

Co do preparatów na kleszcze, ja mam FIPRex, tubkę o pojemności 0,7ml, środek ma działać 4 tygodnie. Nic innego nie było do wyboru u veta.

Posted

[quote name='Yorkie']My chodzimy z Arisem do veta co miesiąc na obcinanie pazurków i sprawdzenie gruczołów, więc od razu vet spryskuje go sprayem Frontline ;) Naciska 2 razy pompką na karku.
Dużo mi to nie powiedziało, że naciska 2 razy pompkę :evil_lol: Ale na pewno będą jakieś wskazówki na opakowaniu i ulotce :)

[quote name='Pegaza']Pegaza się melduje z dziewczynami :p miłego dnia życzymy papa
Meldunek przyjęty :lol:

[quote name='Alka']wydaje mi się ,że lekka przesada ... tak szybko mu odrastają? :roll:

a co do Frontline zakupiliśmy ostatnio taki wzmocniony , podobno nowość i ma działać do 6m-cy.Sama jestem ciekawa jego skuteczności...

Cześc Madziu !:multi:
jaką pogodę macie na północy? u nas na razie pochmurno i z lekka kropi deszczyk... gdzie to słoneczko?:cool3:
My chodzimy...ho hooo, a może i rzadziej na obcinanie pazurków :crazyeye: Jakoś im się same ścierają...

Oooo, to ja poczekam jak u Was się sprawdzi i wtedy pomyślę nad zakupem :evil_lol:

Pogoda w kratkę, wczoraj cieplutko i słonecznie, a dziś tak przeciętnie i bez słońca...:roll:

[quote name='Pegaza']
Na Śląsku jest słoneczko :eviltong:
Przyślij nam trochę :placz:

[quote name='Aga76']Dzień dobry :loveu:
Uwielbiam takie zdjęcia.

Co do preparatów na kleszcze, ja mam FIPRex, tubkę o pojemności 0,7ml, środek ma działać 4 tygodnie. Nic innego nie było do wyboru u veta.
cześć Aguś :)
Ja też :)

A my mamy taki, cały czas go stosujemy. Ale wet na daje bez opakowania i kompletnie nie wiem jak się nazywa :roll: Zawsze zapominam zapytać :lol:

Znacie go może?

[quote name='Dagusia1992']Fiona sama zdziera pazurki więc ja jej nie musze obcinać xD chciałam dzisiaj iśc z nią nad jeziorko ale pogoda się popsuła;/
Witaj, widać, że nie tylko nam pogoda płata figle :roll:

Posted

[quote name='Alka']wydaje mi się ,że lekka przesada ... tak szybko mu odrastają? :roll:
No może racja... ale jak już jesteśmy na sprawdzaniu gruczołów, a niestety, trzeba co miesiąc, bo zbiera mu się wydzielina, teraz nie byliśmy w marcu i vet powiedział, że zaczął mu się robić stan zapalny, to od razu obcinamy pazurki. Od razu mogę powiedzieć, że nie umiem wyciskać gruczołów ani obcinać pazurków :roll: Teraz lato, to chyba nie będzie trzeba z nim chodzić co miesiąc, ale nie wiem co z gruczołami...
[quote name='madziasto4']Dużo mi to nie powiedziało, że naciska 2 razy pompkę :evil_lol: Ale na pewno będą jakieś wskazówki na opakowaniu i ulotce :)
No to co chcesz wiedzieć? Aris jest mały, więc wystarczy 2 razy psiuknąć, większemu psu więcej razy... Ale jak już kupisz, to na ulotce będzie pisało i na pewno więcej z tego zrozumiesz, niż z tego co ja piszę :evil_lol:

Posted

[quote name='Guffi']Jakie ładne zdjątka:multi:
Dziękuję ;)

[quote name='Yorkie']
No to co chcesz wiedzieć? Aris jest mały, więc wystarczy 2 razy psiuknąć, większemu psu więcej razy... Ale jak już kupisz, to na ulotce będzie pisało i na pewno więcej z tego zrozumiesz, niż z tego co ja piszę :evil_lol:
Miałam na myśli ile preparatu dajesz Arisowi z jednej pipety o określonej pojemności :lol:
A zresztą, na pewną będą informacje na ten temat na ulotce, a jeśli nie, to skontaktuję się w wetem i tyle :lol:

Posted

Co to jest Madziu za drzewko ??????? :cool3:

Witajcie Masterkowe ludziki !:multi::multi::multi:
Ale dzisiaj mamy pogodę do d:oops::oops:py...:shake:
Źle się czuję przy takiej pogodzie...:roll:
Pozdrawiam WASZĄ trójcę.:loveu::loveu::loveu:

Posted

marzenna79 napisał(a):

Co to jest Madziu za drzewko ??????? :cool3:

Witajcie Masterkowe ludziki !:multi::multi::multi:
Ale dzisiaj mamy pogodę do d:oops::oops:py...:shake:
Źle się czuję przy takiej pogodzie...:roll:
Pozdrawiam WASZĄ trójcę.:loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Dobry wieczór Marzenko :)

Pogoda rzeczywiście pod psem :lol: Mnie od kilku dni głowa pobolewa :roll:

Drzewko to czereśnia :loveu: We Francji tak kwitła kiedy u nas nasza dopiero nieśmiało pąki puszczała :lol:

PositiveThought napisał(a):
witaj TorutkoMastercza.
filmik obejrzany, super :loveu:
muszę Ci powiedzieć, że ja też zamiast 'nie' mówię 'ej' xD
co tam u Was?

Marzenko, strzelam - jabłoń?

Witam, witam :loveu:

'Ej' jest jakieś takie od razu 'na języku', automatyczne, zarezerwowane dla szybkiej reakcji :lol:
U nas w porządku...Toro wywlókł szelki Mastera za kanapę, jak się dzisiaj okazało...3 dni ich szukałam i Master musiał chodzić w obroży :diabloti:

Posted

cześć Madziu!
Dogo mi dzisiaj strasznie chodzi!!!:angryy: przyznaję się, że obejrzałam tylko tą stronę, bo trzeba czekać wiecznośc, aż coś się otworzy!!!:angryy:

Posted

Dzieńdobry zagladamy by życzyć Tobie Madziu i Twoim pupilom miłego dzionka!! Tulaski dla Was!!
Nadrobiłam zaległości foteczki fantastycze chlopaki jak zwykle sa rewelacyjni!!
Pozdrawiamy!! Buziolki!!