madziasto4 Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='MAREA SHAPIRO']zadeczki istotnie niemniej korpulentne... pozdrowienia szanownym zadeczkom...panom...hihi:loveu: Witaj Marea :multi: Pozdrowienia przekazane [quote name='marzenna79']Madziu...:shake: O stare zdjęcia...:roll: Myślałam, że nikt nie zauważy, że zdjęcia nie są pierwszej świeżości :eviltong: [quote name='Dagusia1992']śliczny ten twój psiak xD cikerek:) zapraszam do galerii mojego psiaka;) Witaj, a który jest śliczny? :lol: [quote name='Alka']Witamy weekendowo !:multi: U nas z samego rana zimnica , niemniej słoneczko ładnie świeci... :loveu: pozdrawiamy i miłego dnia zyczymy !:loveu: Dzień dobry Alu :) U nas identycznie, słoneczko świeci, przez okno wygląda jakby było cieplutko, ale na zewnątrz ziąb i wiatr...A podobno od jutra ma być ocieplenie, ok 18 stopni, aż się wierzyć nie chce... Dzień był rzeczywiście miły, zrobiliśmy sobie wycieczkę na Pojezierze Kaszubskie w sprawie tej działki, ale nic z tego, facet zaprowadził nas w taką dzicz, że hej :evil_lol: Pokazał nam miejsce na postawienie przyczepy campingowej, a my chcemy działkę...Będziemy szukać dalej czegoś, zobaczymy. [quote name='Pegaza']Witam Madzie i chłopaczków czystych, pachnących, wyczesanych:eviltong: Mam nadzieje, że pańcia was w wannie nie przytopiła:eviltong: Dzień dobry, dzień dobry :p Pieski wyszły cało z wczorajszej kąpieli :eviltong: [quote name='Pinczerek-Jacky']Witam w sobotni dzien ;) Witaj :multi: Ale miałam pietra...zostawiłam torebkę na szafce w przedpokoju i pojechaliśmy do sklepu, a w drodze się zorientowałam, że szafeczka przecie jest ogólnodostępna:diabloti: i Toro bez problemu tam wskakuje... Ale na szczęście torebka nieruszona :p Quote
marzenna79 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Dzień dobry Madziu i pieski !!! :multi::multi::multi: Nie ma dzisiaj fotek nowych ???????!!!!!!!:cool3: Pozdrawiamy i bąbelki miziamy za uszkiem.:loveu::loveu: Miłego wieczoru życzę.:loveu: Pa,pa bąble kochane.:multi: Quote
madziasto4 Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='marzenna79']Dzień dobry Madziu i pieski !!! :multi::multi::multi: Nie ma dzisiaj fotek nowych ???????!!!!!!!:cool3: Pozdrawiamy i bąbelki miziamy za uszkiem.:loveu::loveu: Miłego wieczoru życzę.:loveu: Pa,pa bąble kochane.:multi: Dzień dobry :loveu: Dostawa zdjęć: Quote
Dagusia1992 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 o jeny zamiast napisac ze twoje psiaki (oba) sa sliczne to napisalam w l.poj:P sorx oba są śliczne :) Quote
madziasto4 Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Dagusia1992 napisał(a):o jeny zamiast napisac ze twoje psiaki (oba) sa sliczne to napisalam w l.poj:P sorx oba są śliczne :) Nie szkodzi :lol: Quote
Dagusia1992 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 a tak po za tym to śliczne new focie xD widze że nie tylko mojemu psiakowi się świeca oczy na fotkach;Pheh a tak po za tym new focie Fionki są :) Quote
Pati i Daisy Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Toruś sie uśmiecha:loveu: :loveu: :loveu: Masterek ty słodziaku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: pozdrawiamy! Quote
Kincia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Ale miałam pietra...zostawiłam torebkę na szafce w przedpokoju i pojechaliśmy do sklepu, a w drodze się zorientowałam, że szafeczka przecie jest ogólnodostępna:diabloti: i Toro bez problemu tam wskakuje... Ale na szczęście torebka nieruszona :p[/quote] Hehe to dobrze :lol: ;) I poprosimy o NOWE :evil_lol: fotki ;) Quote
Sara_i_Aris Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='madziasto4'] Czuję się jak w raju :loveu: :multi: :Cool!: :bigcool: Quote
Vicky Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 O Boziuuu... Jakie słodziaki kochane.:loveu: I jakie uśmiechy. Quote
dzasta Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Madziasto jak zwykle superanckie fotaski chłopaków :loveu: Ja zawsze jak tu zaglądam są jakieś nowe superowe foty i jest czym oko nacieszyć :) Quote
Pegaza Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Cze Madziu:p pozdrawiamy yoraski i Pipi śle buziaczki chłopakom :eviltong: Quote
madziasto4 Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='Dagusia1992']a tak po za tym to śliczne new focie xD widze że nie tylko mojemu psiakowi się świeca oczy na fotkach;Pheh a tak po za tym new focie Fionki są :) Świecą im się jak latarki...:lol: [quote name='Pati i Daisy'] Toruś sie uśmiecha:loveu: :loveu: :loveu: Masterek ty słodziaku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: pozdrawiamy! Cześć, dziękujemy i również pozdrawiamy [quote name='Pinczerek-Jacky']Ahh boskie fotki :) [quote name='Pinczerek-Jacky'] Hehe to dobrze :lol: ;) I poprosimy o NOWE :evil_lol: fotki ;) Dzięki :lol: Pomyślimy nad nowymi :p [quote name='Yorkie']Czuję się jak w raju :loveu: :multi: :Cool!: :bigcool: Ja też :lol: [quote name='Vicky']O Boziuuu... Jakie słodziaki kochane.:loveu: I jakie uśmiechy. Witaj Vicky :) Dziękujemy za odwiedziny [quote name='dzasta']Madziasto jak zwykle superanckie fotaski chłopaków :loveu: Ja zawsze jak tu zaglądam są jakieś nowe superowe foty i jest czym oko nacieszyć :) Witamy :multi: Dzięki :lol: [quote name='Pegaza']Cze Madziu:p pozdrawiamy yoraski i Pipi śle buziaczki chłopakom :eviltong: Dzień dobry :p Chłopaki dziękują Właśnie zbieramy się na działkę, także my już lecimy. :) Quote
Pegaza Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 To wieczorem czekamy na ładne fotki:eviltong: niekoniecznie te oglądane po 22:00:eviltong: Quote
Magda Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Och nie znowu się zaczyna wcinanie postów......:angryy: Napisałam takiego ładnego spacjalnie dla chłopców i Madzi. NO dobra, to miłego dnia i dużo fotek! Quote
maartucha Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Pegaza napisał(a):To wieczorem czekamy na ładne fotki:eviltong: niekoniecznie te oglądane po 22:00:eviltong: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Dzien Dobry Madziulka:* Quote
madziasto4 Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Pegaza napisał(a):To wieczorem czekamy na ładne fotki:eviltong: niekoniecznie te oglądane po 22:00:eviltong: Fotek mało niestety dziś :eviltong: Tych po 22 nie będzie, dopóki nie spotkamy się z Riczim :lol: Magda_Miki napisał(a):Och nie znowu się zaczyna wcinanie postów......:angryy: Napisałam takiego ładnego spacjalnie dla chłopców i Madzi. NO dobra, to miłego dnia i dużo fotek! Cześć Madzia :) Może się pojawi post, musi się pojawić, bo jestem ciekawa co napisałaś :eviltong: maartucha napisał(a)::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Dzien Dobry Madziulka:* Cześć Marta :) PositiveThought napisał(a):witaj Madziu niedzielnie! całe szczęście, że nie mam zaległości, bo by Ci się dostało :p ach, widzę, że Master też potrafi być krejzi? :cool3: Witam :) Nawet nie wiesz, jak mi ulżyło :p Potrafi, potrafi :lol: Pati i Daisy napisał(a):dzien dobry działeczkowicze:p Dzień dobry :lol: Quote
madziasto4 Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='Dagusia1992']kiedy nowe focie? xD Już, teraz, w tej chwili...: Toruś był dziś na działce bardzo aktywny...Próbował wyżerać dżdżownice, ślimaki (tylko zęby trzeszczały...), namiętnie kopał dołki (niby pomagał w plewieniu...) Toro w miejscu pracy...:mad: Quote
Dagusia1992 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 śliczne focie xD no w czymś trzeba pomóc pańci :P heh Quote
Pati i Daisy Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Widać że Toruś kopał bo nosek brudny w ziemi:evil_lol: A Masterek jak zawsze czyściutki:loveu: Quote
Kincia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Widac pomoc panci :evil_lol: :evil_lol: A to jest takie slodkie :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts