madziasto4 Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Super fotki:loveu: Wy z tymi siusiaczkami i zadeczkami :evil_lol: Ja tam wole języczek :loveu: Dziękuję :lol: Trzeba sobie życie umilać :p Quote
Kincia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 madziasto4 napisał(a):Dziękuję :lol: Trzeba sobie życie umilać :p Hehe :lol: Quote
madziasto4 Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Pegaza napisał(a):Cze Madziu i chłopaczki :p Cześć :) I jak Soma? :p PositiveThought napisał(a):kurde, inni ogladali gołe baby, ale jakoś się z tym ukryli :evil_lol: a ja tylko zdjęcie na tapetę Aidusiowe wziąć chciałam... nie mogę, mama mi zabrała aparat, bo wyjechała. pokażę się w niedzielę ^^ ach, jeszcze Ci nie mówiłam, że jestem sama w domu przez kilka dni... :cool3: A może dostałaś pałę za samą chęć zmiany tapety...? :evil_lol: Taaaaa....akur..ależ nie ma sprawy, poczekam do niedzeli :loveu: :evil_lol: Ooooo :cool3: Nareszcie uda się iść wcześniej spać :evil_lol: Ale chyba z Aidkiem zostaniesz, co? Czy Aidek też wybywa? rozprzestrzeniam choroby, mam sprawdzone sposoby...sialala reklama :p Quote
Pegaza Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Nawet nie pytaj:cool1: noc przespała spokojnie nad ranem o 10 min. za wcześnie niz mialam tel. nastawiony na budzenie zaczęła krązyc po pokoju (stukały pazurki po panelach i kafelkach) wstaje wiadomo że z rana to trzeba się doprowadzić do porządku jako takiego no i ..... nie zdązyliśmy:oops: posprzątałam kake, dokończyłam ubieranie,i wyszliśmy na spacer.Tam już dokończyła co zaczęła w domu:cool1: przez cały dzień jest spokój juz, normalnie się wypróznia a babci dziś zrobiłam wykład :eviltong: Quote
madziasto4 Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Pegaza napisał(a):Nawet nie pytaj:cool1: noc przespała spokojnie nad ranem o 10 min. za wcześnie niz mialam tel. nastawiony na budzenie zaczęła krązyc po pokoju (stukały pazurki po panelach i kafelkach) wstaje wiadomo że z rana to trzeba się doprowadzić do porządku jako takiego no i ..... nie zdązyliśmy:oops: posprzątałam kake, dokończyłam ubieranie,i wyszliśmy na spacer.Tam już dokończyła co zaczęła w domu:cool1: przez cały dzień jest spokój juz, normalnie się wypróznia a babci dziś zrobiłam wykład :eviltong: No to dobrze, że już w porządku :) PositiveThought napisał(a):możliwe, ta ostatnia Aidkowa była wyjątkowo ładna, ale nieaktualna... :hmmmm: znaczy że już jestem, jutro już mamów wraca :evil_lol: za dużo wolności nie miałam, 3 dni... ja Cię zaraz kopnę... moja piosenka! umiem ładniej!:siara: Aaa, myślałam, że na weekendzik zostaniesz sama :p Też lubisz tego glutka z wc? :loveu: :loveu: Quote
AlKil Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Dobry wieczór!! Jak tam u słodziaków????:loveu: Quote
madziasto4 Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 PositiveThought napisał(a):nie... tylko na pół łikendziku, jeśli mówimy o łikendzie. ^^ ja go kocham <3 on jest dla mnie taki słodziutki... Poszłaś już sobie? AlKil napisał(a):Dobry wieczór!! Jak tam u słodziaków????:loveu: Witamy! Słodziaki dostały po dużej kości prasowanej. Na razie o dziwo każdy przy swojej :razz: Quote
madziasto4 Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Pegaza napisał(a):dobranoc MADZIU dzis ide wczesniej do łozia Dobranoc :) Quote
madziasto4 Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 AlKil napisał(a):Zobaczymy jak długo...:evil_lol: Oooo już zaszła zmiana...Toro zostawił swoją, popędził po kość Mastera, ale swoją bacznie obserwuje...A Master sępi w kuchni :p Quote
madziasto4 Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 AlKil napisał(a):Nie musiałam długo czekać....:evil_lol: To prawda, u nas jak w kalejdoskopie :evil_lol: Killer też podbiera Albiemu żarło (obojętnie w jakiej postaci) ? Quote
AlKil Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Z zabieraniem kości ma raczej problem, za duże gabaryty....:evil_lol: Poza tym Albi schodzi na dól, a Killuś nie schodzi po schodach. natomiast w drugą stronę, jak Killer sobie coś zjada, to nawet próbował warczeć na Alberta. Z tym, że Killuś uwielbia sobie chować kosteczki, łapeczki itp i b. rzadko zjada je od razu.:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 AlKil napisał(a):Z zabieraniem kości ma raczej problem, za duże gabaryty....:evil_lol: Poza tym Albi schodzi na dól, a Killuś nie schodzi po schodach. natomiast w drugą stronę, jak Killer sobie coś zjada, to nawet próbował warczeć na Alberta. Z tym, że Killuś uwielbia sobie chować kosteczki, łapeczki itp i b. rzadko zjada je od razu.:evil_lol: Nie schodzi po schodach sam z siebie czy ma zakazane? :lol: Myślałam, że może stosuje jakieś sztuczki...Toro prowokuje Mastera do gonitwy, Master często gęsto się złapie na haczyk i pogoni smarkacza, a mały robi zgrabne kółeczko, hyc i kość już jego :p PositiveThought napisał(a):Nie, mamusia dzwoniła xD Aaaa...telefon 'sprawdzający' :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Nie, jeszcze nie śpią, zaraz idę ich kąpać :lol: Nocny Marek ze mnie... Quote
marzenna79 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 na pierwszym planie język Tora :diabloti: Witajcie Torusie, Masterusie i Madzie !!! :multi::multi::multi: Fajny języczek Toro.:loveu::loveu: A dlaczego dzisiaj mamy powtórkę z rozrywki ?:cool3: :roll:[SIZE=5] Quote
madziasto4 Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='marzenna79'] Witajcie Torusie, Masterusie i Madzie !!! :multi::multi::multi: Fajny języczek Toro.:loveu::loveu: A dlaczego dzisiaj mamy powtórkę z rozrywki ?:cool3: :roll:[SIZE=5] Witamy :loveu: A o jaką to powtórkę konkretnie się rozchodzi? :cool3: Quote
madziasto4 Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 PositiveThought napisał(a):to powodzenia! :cool3: idę spać, bo jutro o 6.00 wstaję... :( ratunku! mizianka i buziaczki szczecińskie! :loveu: Jak nie zasną w wannie, to będzie dobrze :evil_lol: O 6.00 :mdleje: Bidulka, dobranoc, wyśpij się :calus: Quote
MAREA SHAPIRO Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Słodkie zadeczki:loveu: muuuaa:buzi: zadeczki istotnie niemniej korpulentne... pozdrowienia szanownym zadeczkom...panom...hihi:loveu: Quote
marzenna79 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='madziasto4']Witamy :loveu: A o jaką to powtórkę konkretnie się rozchodzi? :cool3: Madziu...:shake: O stare zdjęcia...:roll: Quote
Dagusia1992 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 śliczny ten twój psiak xD cikerek:) zapraszam do galerii mojego psiaka;) Quote
Alka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Witamy weekendowo !:multi: U nas z samego rana zimnica , niemniej słoneczko ładnie świeci... :loveu: pozdrawiamy i miłego dnia zyczymy !:loveu: Quote
Pegaza Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Witam Madzie i chłopaczków czystych, pachnących, wyczesanych:eviltong: Mam nadzieje, że pańcia was w wannie nie przytopiła:eviltong: Quote
Recommended Posts