Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[quote name='madziasto4']Jak miło Cię widzieć znów u nas :)
Wprowadzasz jakąś pozytywną energię do galerii :loveu:

Jeziorko Raduńskie ;) Raduńskie Dolne konkretnie, na razie to nic pewnego, dopiero po obejrzeniu zdecydujemy :)

Dzięki Madziu !!!:multi::loveu:
To od Mausza ok.20 minut jazdy autem.;)
Prześliczne tereny.:loveu:
Ja mam działkę w Zielonym Dworze koło Parchowa na trasie na Bytów, po lewej stronie drogi.;) Tereny rewelacyjne.:loveu::loveu: Jezioro najczystsze na Pojezierzu.:roll:

Posted

Cześć Madziu ! :multi:

Ja sie pochwalę :eviltong: w tym roku również zobaczę nasze morze ...:multi::multi: jedziemy w sierpniu w okolice Krynicy Morskiej, już się cieszę ...:multi::multi:

mizianko dla pieseczków !:loveu:

Posted

Cześć Madziu!
Nie było mnie tylko 1 niecałego dnia, a tu już takie zaległości :-o Nawet nie chcę myśleć o poniedziałkowym wejściu na dgm :mdleje:
[quote name='madziasto4']

Madziu, trafiłaś na bardzo odlotowego psa :loveu: W sensie dosłownym... No sama popatrz: brak mu skrzydeł, a lata :-o :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']dzięki dzięki :roll: mam nadzieje że się szybko skończą jak się szybko pojawiły
No i jak dziś Soma?

[quote name='marzenna79']Dzięki Madziu !!!:multi:
To od Mausza ok.20 minut jazdy autem.;)
Prześliczne tereny.:loveu:
Ja mam działkę w Zielonym Dworze koło Parchowa na trasie na Bytów, po lewej stronie drogi.;) Tereny rewelacyjne.:loveu: Jezioro najczystsze na Pojezierzu.:roll:

W prześliczne tereny nie wątpię :loveu:

[quote name='PositiveThought']przyszłam powiedzień dobranoc, życzyć przyjemnych snów i udanego piątku... :loveu:
ŁIKEND!

Madziu kochana, czy Ty też w sobotę odrabiasz? czy już to zrobiłaś? o.O

Mizianko dla chłopaczków, dla Somy głaskanko po brzuszku ^^

czymajcie się :sleep2:
Sobota już chyba była odrabiana...:hmmmm: Ja nawet nie wiem, bo nie uczęszczam na takie dni :p

[quote name='Alka']Cześć Madziu ! :multi:

Ja sie pochwalę :eviltong: w tym roku również zobaczę nasze morze ...:multi::multi: jedziemy w sierpniu w okolice Krynicy Morskiej, już się cieszę ...:multi::multi:

mizianko dla pieseczków !:loveu:
Cześć :)

Oj to super :) Tuffi też jedzie? ;)

[quote name='Pinczerek-Jacky']Witamy w słoneczny ale dość zimny piątkowy dzien ;) ;)
Witamy, witamy :)

[quote name='Marzenka18']Hej, wracam do Was po przerwie. Jak tam słodkie maluszki? Pozdrawiam serdecznie i życzę Wam miłego weekendu :buzi:
Cześć Marzenko :) Jak tam przygotowania do matury? :)

[quote name='leemonca']ale tu u ciebie wakacyjnie się zrobiło:razz:
dzieńdoberek!!!
Do wakacji jeszcze 2 miesiące, więc chociaż w galerii trzeba stworzyć wakacyjny klimat :lol:

Posted

[quote name='Yorkie']Cześć Madziu!
Nie było mnie tylko 1 niecałego dnia, a tu już takie zaległości :-o Nawet nie chcę myśleć o poniedziałkowym wejściu na dgm :mdleje:

Madziu, trafiłaś na bardzo odlotowego psa :loveu: W sensie dosłownym... No sama popatrz: brak mu skrzydeł, a lata :-o :evil_lol:
A co, w weekend na odwyku od dogo będziesz? :lol:

Zgadzam się w zupełności :lol:

Posted

[quote name='madziasto4']A co, w weekend na odwyku od dogo będziesz? :lol:

Zgadzam się w zupełności :lol:
Tak, będę na odwyku, tam, gdzie nie ma kompa :mdleje: Czyli u cioci w Wawie. Nawet się cieszę, bo ma śliczne persy i liczę na to, że pożrą mi Ariska :evil_lol: Nie no, żartuję, jak już to połkną... w całości :evil_lol:

Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś Toro ci odleci i przyleci do mnie :loveu: I Ci go nie oddam :evil_lol:

Posted

[quote name='Yorkie']Tak, będę na odwyku, tam, gdzie nie ma kompa :mdleje: Czyli u cioci w Wawie. Nawet się cieszę, bo ma śliczne persy i liczę na to, że pożrą mi Ariska :evil_lol: Nie no, żartuję, jak już to połkną... w całości :evil_lol:

Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś Toro ci odleci i przyleci do mnie :loveu: I Ci go nie oddam :evil_lol:
To z Arisem jedziesz?

Gwarantuję, że szybko byś mi go oddała :evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']To z Arisem jedziesz?

Gwarantuję, że szybko byś mi go oddała :evil_lol:
Tak, nie miał by z kim zostać. Chyba że z bratem, który całymi dniami siedzi przed kompem lub na dworzu z kolegami. Szkoda by mi było Arisa, to tak, jakby był sam :-( Z babcią też nie, bo opiekuje się małym Kornelonem, a Aris jej się boi. Do Wawy mamy niedaleko, on uwielbia podróże, mi taka sytuacja też odpowiada, więc czemu nie :evil_lol:

Nie zrażaj mnie :obrazic: W takim razie czekam, aż Masterek też nauczy się latać :evil_lol:

Posted

[quote name='Yorkie']Tak, nie miał by z kim zostać. Chyba że z bratem, który całymi dniami siedzi przed kompem lub na dworzu z kolegami. Szkoda by mi było Arisa, to tak, jakby był sam :-( Z babcią też nie, bo opiekuje się małym Kornelonem, a Aris jej się boi. Do Wawy mamy niedaleko, on uwielbia podróże, mi taka sytuacja też odpowiada, więc czemu nie :evil_lol:

Nie zrażaj mnie :obrazic: W takim razie czekam, aż Masterek też nauczy się latać :evil_lol:
A brat starszy?

Od Masterka łapki precz :p

Posted

madziasto4 napisał(a):

Oj to super :) Tuffi też jedzie? ;)

niestety Tuffi i Mini zostają :shake:, jedziemy razem z rodzicami Marcina.Tuffiasty zostanie u babci a Mini u sąsiadki ...

Posted

[quote name='madziasto4']A brat starszy?

Od Masterka łapki precz :p
Brat młodszy :evil_lol: O niecałe 2 lata :evil_lol: Ale wszyscy dają mu więcej, biorą go za starszego :roll:

No to jak łapki precz od Masterka i Torka, to którego mam wziąć? :mad:

Posted

[quote name='Alka']niestety Tuffi i Mini zostają :shake:, jedziemy razem z rodzicami Marcina.Tuffiasty zostanie u babci a Mini u sąsiadki ...
Aaaaa...;) Dobrze jest mieć u kogo zostawić ewentualnie pieska, prawda? ;)

[quote name='Yorkie']Brat młodszy :evil_lol: O niecałe 2 lata :evil_lol: Ale wszyscy dają mu więcej, biorą go za starszego :roll:

No to jak łapki precz od Masterka i Torka, to którego mam wziąć? :mad:
A jam jedynaczka ;)

Masz swojego

Posted

[quote name='madziasto4']

Witaj Madziu :loveu:
Yorki są takie piękne :loveu:
Co prawda ja gustuję w większych rasach , ale uroku Yorkom odmówić nie można :loveu:
Mizianko dla psiaczków i pozdrowienia dla Pańci :loveu: :multi:

Posted

Basia_Sz napisał(a):
Witaj Madziu :loveu:
Yorki są takie piękne :loveu:
Co prawda ja gustuję w większych rasach , ale uroku Yorkom odmówić nie można :loveu:
Mizianko dla psiaczków i pozdrowienia dla Pańci :loveu: :multi:

Dziękuję Basiu za odwiedziny :)

Posted

PositiveThought napisał(a):
witaj Madziu! :loveu:

kurczę, Ty się mnie nie pytasz co słychać, ja Ci takich newsów nie opowiadałam... toż to skandal!

stopa :megagrin:

Witaj

Jakich newsów...cytuj do cholery, bo nie wiem na czym skończyłyśmy :evil_lol:

:watpliwy:

Posted

PositiveThought napisał(a):
skończyłyśmy na ludziach, którzy są starzy, a mogą, o ile dobrze pamiętam :megagrin:

z newsów: wczoraj dostałam pałę na informatyce, bo weszłam na dogo ^^
i dziś o fryzjerra byłam :cool3:

Aaaa, racja :evil_lol:

Serio? :lol: Ale rygor... U nas ludzie rok temu wchodzili na maxior.pl i ryczeli ze śmiechu na całą salę- bez żadnych konsekwencji :razz:

Pokaż się :p