Pegaza Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 dzięki dzięki :roll: mam nadzieje że się szybko skończą jak się szybko pojawiły Quote
marzenna79 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='madziasto4']Jak miło Cię widzieć znów u nas :) Wprowadzasz jakąś pozytywną energię do galerii :loveu: Jeziorko Raduńskie ;) Raduńskie Dolne konkretnie, na razie to nic pewnego, dopiero po obejrzeniu zdecydujemy :) Dzięki Madziu !!!:multi::loveu: To od Mausza ok.20 minut jazdy autem.;) Prześliczne tereny.:loveu: Ja mam działkę w Zielonym Dworze koło Parchowa na trasie na Bytów, po lewej stronie drogi.;) Tereny rewelacyjne.:loveu::loveu: Jezioro najczystsze na Pojezierzu.:roll: Quote
Pegaza Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 dobranoc ja tez już pomału znikam do łózia, wole nie miziać bo jeszcze zas jej sie zachce na dwor:eviltong: Quote
Alka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Cześć Madziu ! :multi: Ja sie pochwalę :eviltong: w tym roku również zobaczę nasze morze ...:multi::multi: jedziemy w sierpniu w okolice Krynicy Morskiej, już się cieszę ...:multi::multi: mizianko dla pieseczków !:loveu: Quote
Kincia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Witamy w słoneczny ale dość zimny piątkowy dzien ;) ;) Quote
Marzenuś Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Hej, wracam do Was po przerwie. Jak tam słodkie maluszki? Pozdrawiam serdecznie i życzę Wam miłego weekendu :buzi: Quote
leemonca Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ale tu u ciebie wakacyjnie się zrobiło:razz: dzieńdoberek!!! Quote
Sara_i_Aris Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Cześć Madziu! Nie było mnie tylko 1 niecałego dnia, a tu już takie zaległości :-o Nawet nie chcę myśleć o poniedziałkowym wejściu na dgm :mdleje: [quote name='madziasto4'] Madziu, trafiłaś na bardzo odlotowego psa :loveu: W sensie dosłownym... No sama popatrz: brak mu skrzydeł, a lata :-o :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='Pegaza']dzięki dzięki :roll: mam nadzieje że się szybko skończą jak się szybko pojawiły No i jak dziś Soma? [quote name='marzenna79']Dzięki Madziu !!!:multi: To od Mausza ok.20 minut jazdy autem.;) Prześliczne tereny.:loveu: Ja mam działkę w Zielonym Dworze koło Parchowa na trasie na Bytów, po lewej stronie drogi.;) Tereny rewelacyjne.:loveu: Jezioro najczystsze na Pojezierzu.:roll: W prześliczne tereny nie wątpię :loveu: [quote name='PositiveThought']przyszłam powiedzień dobranoc, życzyć przyjemnych snów i udanego piątku... :loveu: ŁIKEND! Madziu kochana, czy Ty też w sobotę odrabiasz? czy już to zrobiłaś? o.O Mizianko dla chłopaczków, dla Somy głaskanko po brzuszku ^^ czymajcie się :sleep2: Sobota już chyba była odrabiana...:hmmmm: Ja nawet nie wiem, bo nie uczęszczam na takie dni :p [quote name='Alka']Cześć Madziu ! :multi: Ja sie pochwalę :eviltong: w tym roku również zobaczę nasze morze ...:multi::multi: jedziemy w sierpniu w okolice Krynicy Morskiej, już się cieszę ...:multi::multi: mizianko dla pieseczków !:loveu: Cześć :) Oj to super :) Tuffi też jedzie? ;) [quote name='Pinczerek-Jacky']Witamy w słoneczny ale dość zimny piątkowy dzien ;) ;) Witamy, witamy :) [quote name='Marzenka18']Hej, wracam do Was po przerwie. Jak tam słodkie maluszki? Pozdrawiam serdecznie i życzę Wam miłego weekendu :buzi: Cześć Marzenko :) Jak tam przygotowania do matury? :) [quote name='leemonca']ale tu u ciebie wakacyjnie się zrobiło:razz: dzieńdoberek!!! Do wakacji jeszcze 2 miesiące, więc chociaż w galerii trzeba stworzyć wakacyjny klimat :lol: Quote
madziasto4 Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='Yorkie']Cześć Madziu! Nie było mnie tylko 1 niecałego dnia, a tu już takie zaległości :-o Nawet nie chcę myśleć o poniedziałkowym wejściu na dgm :mdleje: Madziu, trafiłaś na bardzo odlotowego psa :loveu: W sensie dosłownym... No sama popatrz: brak mu skrzydeł, a lata :-o :evil_lol: A co, w weekend na odwyku od dogo będziesz? :lol: Zgadzam się w zupełności :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='madziasto4']A co, w weekend na odwyku od dogo będziesz? :lol: Zgadzam się w zupełności :lol: Tak, będę na odwyku, tam, gdzie nie ma kompa :mdleje: Czyli u cioci w Wawie. Nawet się cieszę, bo ma śliczne persy i liczę na to, że pożrą mi Ariska :evil_lol: Nie no, żartuję, jak już to połkną... w całości :evil_lol: Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś Toro ci odleci i przyleci do mnie :loveu: I Ci go nie oddam :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='Yorkie']Tak, będę na odwyku, tam, gdzie nie ma kompa :mdleje: Czyli u cioci w Wawie. Nawet się cieszę, bo ma śliczne persy i liczę na to, że pożrą mi Ariska :evil_lol: Nie no, żartuję, jak już to połkną... w całości :evil_lol: Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś Toro ci odleci i przyleci do mnie :loveu: I Ci go nie oddam :evil_lol: To z Arisem jedziesz? Gwarantuję, że szybko byś mi go oddała :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='madziasto4']To z Arisem jedziesz? Gwarantuję, że szybko byś mi go oddała :evil_lol: Tak, nie miał by z kim zostać. Chyba że z bratem, który całymi dniami siedzi przed kompem lub na dworzu z kolegami. Szkoda by mi było Arisa, to tak, jakby był sam :-( Z babcią też nie, bo opiekuje się małym Kornelonem, a Aris jej się boi. Do Wawy mamy niedaleko, on uwielbia podróże, mi taka sytuacja też odpowiada, więc czemu nie :evil_lol: Nie zrażaj mnie :obrazic: W takim razie czekam, aż Masterek też nauczy się latać :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Stare zdjęcia: na pierwszym planie język Tora :diabloti: Quote
madziasto4 Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='Yorkie']Tak, nie miał by z kim zostać. Chyba że z bratem, który całymi dniami siedzi przed kompem lub na dworzu z kolegami. Szkoda by mi było Arisa, to tak, jakby był sam :-( Z babcią też nie, bo opiekuje się małym Kornelonem, a Aris jej się boi. Do Wawy mamy niedaleko, on uwielbia podróże, mi taka sytuacja też odpowiada, więc czemu nie :evil_lol: Nie zrażaj mnie :obrazic: W takim razie czekam, aż Masterek też nauczy się latać :evil_lol: A brat starszy? Od Masterka łapki precz :p Quote
Alka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 madziasto4 napisał(a): Oj to super :) Tuffi też jedzie? ;) niestety Tuffi i Mini zostają :shake:, jedziemy razem z rodzicami Marcina.Tuffiasty zostanie u babci a Mini u sąsiadki ... Quote
Sara_i_Aris Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='madziasto4']A brat starszy? Od Masterka łapki precz :p Brat młodszy :evil_lol: O niecałe 2 lata :evil_lol: Ale wszyscy dają mu więcej, biorą go za starszego :roll: No to jak łapki precz od Masterka i Torka, to którego mam wziąć? :mad: Quote
madziasto4 Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='Alka']niestety Tuffi i Mini zostają :shake:, jedziemy razem z rodzicami Marcina.Tuffiasty zostanie u babci a Mini u sąsiadki ... Aaaaa...;) Dobrze jest mieć u kogo zostawić ewentualnie pieska, prawda? ;) [quote name='Yorkie']Brat młodszy :evil_lol: O niecałe 2 lata :evil_lol: Ale wszyscy dają mu więcej, biorą go za starszego :roll: No to jak łapki precz od Masterka i Torka, to którego mam wziąć? :mad: A jam jedynaczka ;) Masz swojego Quote
Basia_Sz Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='madziasto4'] Witaj Madziu :loveu: Yorki są takie piękne :loveu: Co prawda ja gustuję w większych rasach , ale uroku Yorkom odmówić nie można :loveu: Mizianko dla psiaczków i pozdrowienia dla Pańci :loveu: :multi: Quote
madziasto4 Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Basia_Sz napisał(a):Witaj Madziu :loveu: Yorki są takie piękne :loveu: Co prawda ja gustuję w większych rasach , ale uroku Yorkom odmówić nie można :loveu: Mizianko dla psiaczków i pozdrowienia dla Pańci :loveu: :multi: Dziękuję Basiu za odwiedziny :) Quote
Pati i Daisy Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='madziasto4'] Słodkie zadeczki:loveu: muuuaa:buzi: Quote
madziasto4 Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Słodkie zadeczki:loveu: muuuaa:buzi: Zanurkowali za piłką :lol: Quote
madziasto4 Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 PositiveThought napisał(a):witaj Madziu! :loveu: kurczę, Ty się mnie nie pytasz co słychać, ja Ci takich newsów nie opowiadałam... toż to skandal! stopa :megagrin: Witaj Jakich newsów...cytuj do cholery, bo nie wiem na czym skończyłyśmy :evil_lol: :watpliwy: Quote
Kincia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Super fotki:loveu: Wy z tymi siusiaczkami i zadeczkami :evil_lol: Ja tam wole języczek :loveu: Quote
madziasto4 Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 PositiveThought napisał(a):skończyłyśmy na ludziach, którzy są starzy, a mogą, o ile dobrze pamiętam :megagrin: z newsów: wczoraj dostałam pałę na informatyce, bo weszłam na dogo ^^ i dziś o fryzjerra byłam :cool3: Aaaa, racja :evil_lol: Serio? :lol: Ale rygor... U nas ludzie rok temu wchodzili na maxior.pl i ryczeli ze śmiechu na całą salę- bez żadnych konsekwencji :razz: Pokaż się :p Quote
Recommended Posts