madziasto4 Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 DZIEŃ DOBRY! :) Goniu trzymam Cię za słowo :cool3: [quote name='Gabryjella']Witam:lol: Morski Masterek śliczniasty:loveu: Ślicznie dziękujemy ;) [quote name='basiulka22tychy']mmmmmmmm ale mam ochote sobie poplywac w morzu :(:(:( ciekawe co by Safi robila nad morzem :D:D :):): ja też mam taką ochotę- wprost uwielbiam wodę, a morze to na pierwszym miejscu :p Ale na razie muszę się zadowolić basenem :eviltong: [quote name='AlKil']morskie zdjęcia śliczne.My na razie cały czas uderzamy w las, ale trzeba będzie się wybrać na plażę.:lol: dziękujemy ;) bardzo się cieszę ;) no pewnie, że trzeba się wybrać na plażę- niech się pieski wybiegają :cool3: i powdychają jodu ;) Quote
Magda Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='madziasto4'] Wiedzialam, ze ty zawsze cos wykombinujesz:mad::eviltong::eviltong: Nie pasujesz do krajobrazu w tej bialej kurtce:eviltong: A MAsterek slicznusi jest nad tym morze.....ach ten rozwiany wlos......:loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 [quote name='Magda_Miki']Wiedzialam, ze ty zawsze cos wykombinujesz:mad::eviltong::eviltong: Nie pasujesz do krajobrazu w tej bialej kurtce:eviltong: A MAsterek slicznusi jest nad tym morze.....ach ten rozwiany wlos......:loveu::loveu: a co się miałam do naga rozebrać :evil_lol: :evil_lol: żeby się wtopić w krajobraz :evil_lol: :eviltong: a zresztą ta fotka specjalnie dla Ciebie, a Ty jeszce wybrzydzasz :shake: :diabloti: Basiu ;) Quote
justynia Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='madziasto4'] Artystyczne zdjączka, i te łabądki w tle.... Achhhh, morze, nasz morze! I Masterek taki zadumany :loveu: [quote name='madziasto4'] raczej zakopałby się w piasku :diabloti: a co do wody to jeszcze nie sprawdzałam czy "umie" pływać :eviltong: trzebaby kiedyś spróbować :razz: Pływać na pewno umie, tylko jakby chciał dopłynąć do przeciwległego brzegu to by mógł być problem :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 [quote name='justynia']Artystyczne zdjączka, i te łabądki w tle.... Achhhh, morze, nasz morze! I Masterek taki zadumany :loveu: łabądki się same napatoczyły :eviltong: nie ustawiałam ich do zdjęcia :eviltong: Pływać na pewno umie, tylko jakby chciał dopłynąć do przeciwległego brzegu to by mógł być problem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Byłam juz kilka razy u Was w galerii oglądać Masterka , ale nigdy nic nie pisałam.:cool1: Teraz jestem zachwycona "morskimi " foteczkami.Jak Masterek slicznie pozuje...:loveu: a wogole to masz ślicznego pieska, cudniasty pyszczorek ma ...:loveu::loveu::loveu: jego kolorki bardzo przypominają mi Tuffiego ;) Quote
Sandra i Soul :) Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Witam Masz pięknego pieska . Poprostu CUDO :evil_lol: .Niemoge się na niego napatrześ :loveu: pozdrawiam Quote
Pysia Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Pies pasterski od....łabedzi :loveu: :loveu: :loveu: Śliczna fotka :multi: :multi: :multi: Quote
madziasto4 Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 Alka napisał(a):Byłam juz kilka razy u Was w galerii oglądać Masterka , ale nigdy nic nie pisałam.:cool1: Teraz jestem zachwycona "morskimi " foteczkami.Jak Masterek slicznie pozuje...:loveu: a wogole to masz ślicznego pieska, cudniasty pyszczorek ma ...:loveu::loveu::loveu: jego kolorki bardzo przypominają mi Tuffiego ;) to bardzo się cieszę, że jedank coś napisałaś :multi: bo myślałam, że do nas wcale nie zaglądasz :shake: dziękujemy ślicznie za komplementy ;) AlKil napisał(a):Dzień dobry!!! witamy słonecznie! :multi: my też słonecznie witamy :multi: nareszcie sie pogoda poprawiła w trójmieście :p Sandra i Soul :) napisał(a):Witam Masz pięknego pieska . Poprostu CUDO :evil_lol: .Niemoge się na niego napatrześ :loveu: pozdrawiam dziękujemy bardzo i będziemy bardzo szczęśliwi, jeśli będziesz do nas zaglądać częściej ;) Pysia napisał(a): Pies pasterski od....łabedzi :loveu: :loveu: :loveu: Śliczna fotka :multi: :multi: :multi: cześć Pysiu :multi: myślałam, że już do nas nie przyjdziesz :-( a jednak przyszłaś :multi: jestem pewna, że master nawet nie zauważył tych łabędzi, bo w innym przypadku na pewno nie siedziałby tak spokojnie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 :p no to i ja sie wreszcie wpiszę.. zaglądam regularnie od dłuzszego czasu :razz: Masterek mi sie bardzo podoba - ma niesamowicie słodki pyszczek :loveu: i robi świetne minki :p żywiołowe, małe sreberko z niego chyba? Quote
madziasto4 Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 [quote name='Gosiek']:p no to i ja sie wreszcie wpiszę.. zaglądam regularnie od dłuzszego czasu :razz: Masterek mi sie bardzo podoba - ma niesamowicie słodki pyszczek :loveu: i robi świetne minki :p żywiołowe, małe sreberko z niego chyba? :-o żeby zaglądać i nic nie napisać :shake: :eviltong: to okazuje się, że mam tu takich 'cichych' gości :evil_lol: ale naprawdę bardzo się cieszę, że do nas zaglądasz :multi: cieszę się, że masterkowy pyszczek się podoba ;) oj tak, żywiołowy :loveu: i bardzo się cieszę z tego powodu :loveu: Quote
madziasto4 Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 Jeszcze kilka morskich zdjęć :p mam nadzieję, że się Wam nie znudziły :oops: ale to już przedostatnia porcja :eviltong: Quote
Gosiek Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='madziasto4']:-o żeby zaglądać i nic nie napisać :shake: :eviltong: to okazuje się, że mam tu takich 'cichych' gości :evil_lol: ale naprawdę bardzo się cieszę, że do nas zaglądasz :multi: cieszę się, że masterkowy pyszczek się podoba ;) oj tak, żywiołowy :loveu: i bardzo się cieszę z tego powodu :loveu: to mało powiedziane - baaardzo mi się podoba :p hihi - w wielu galeriach jestem systematycznie - oglądam, czytam... i nic nie piszę :lol: Quote
madziasto4 Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 [quote name='Gosiek']to mało powiedziane - baaardzo mi się podoba :p hihi - w wielu galeriach jestem systematycznie - oglądam, czytam... i nic nie piszę :lol: i nie ma się czym chwalić :eviltong: ;) Quote
Basia&Safi Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 znudzily !!! Ty chyba zartujesz :P uwielbiam je ogladac :):):) Quote
Magda Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 madziasto4 napisał(a):a co się miałam do naga rozebrać :evil_lol: :evil_lol: żeby się wtopić w krajobraz :evil_lol: :eviltong: a zresztą ta fotka specjalnie dla Ciebie, a Ty jeszce wybrzydzasz :shake: :diabloti: Oj tam!! Widze tylko ciemne wloski i biala kurtke:eviltong: Ale niech bedzie......jeszcze pozalujesz:evil_lol::evil_lol: A moze fotki z gor? Tak dla kontrastu?:evil_lol: Quote
anetta Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Bardzo ladne zdjecia z nad morza :))))) A gdzie jest Orlowo?:oops: Quote
marlena924 Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Ja treż uwielbiam oglądać Masterka+morze... Ach morze.. Super fotki :klacz: Quote
madziasto4 Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 [quote name='Magda_Miki']Oj tam!! Widze tylko ciemne wloski i biala kurtke:eviltong: Ale niech bedzie......jeszcze pozalujesz:evil_lol::evil_lol: A moze fotki z gor? Tak dla kontrastu?:evil_lol: mam się bać? :evil_lol: :evil_lol: zakładając, że chodzi Ci o zdjęcie Masterka :evil_lol: , oświadczam z przykrością, że masterek nie chodził z nami po górach :diabloti: :evil_lol: [quote name='anetta']Bardzo ladne zdjecia z nad morza :))))) A gdzie jest Orlowo?:oops: dziękujemy ;) Orłowo to dzielnica Gdyni ;) nikusia, marlena dziękujemy bardzo za wizytę :multi: nie spodziewałam się, że morskie fotki aż tak się spodobają :multi: Quote
Alka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 madziasto4 napisał(a):nie spodziewałam się, że morskie fotki aż tak się spodobają :multi: widzisz jak tęsknimy za morskimi widoczkami :loveu: a do tego jeszcze yorczek to juz marzenie ...:loveu: Ja w ubiegłym roku nie zabrałam Tuffcia nad morze i baaardzo żałowałam ...:cool3: Quote
Pysia Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 madziasto4 napisał(a): cześć Pysiu :multi: myślałam, że już do nas nie przyjdziesz :-( a jednak przyszłaś :multi: jestem pewna, że master nawet nie zauważył tych łabędzi, bo w innym przypadku na pewno nie siedziałby tak spokojnie :evil_lol: :evil_lol: Przychodze tutaj codziennie :) Tylko pisze czasami :) Fotki tutaj są oszałamiające a ja z tymi dwiema Zmoroszelmami czuje sie jak słoń w składzie porcelany :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts