Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DZIEŃ DOBRY! :)

Goniu trzymam Cię za słowo :cool3:

[quote name='Gabryjella']Witam:lol:

Morski Masterek śliczniasty:loveu:
Ślicznie dziękujemy ;)

[quote name='basiulka22tychy']mmmmmmmm ale mam ochote sobie poplywac w morzu :(:(:( ciekawe co by Safi robila nad morzem :D:D :):):
ja też mam taką ochotę- wprost uwielbiam wodę, a morze to na pierwszym miejscu :p Ale na razie muszę się zadowolić basenem :eviltong:

[quote name='AlKil']morskie zdjęcia śliczne.My na razie cały czas uderzamy w las, ale trzeba będzie się wybrać na plażę.:lol:
dziękujemy ;) bardzo się cieszę ;)
no pewnie, że trzeba się wybrać na plażę- niech się pieski wybiegają :cool3: i powdychają jodu ;)

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[quote name='madziasto4']

Wiedzialam, ze ty zawsze cos wykombinujesz:mad::eviltong::eviltong: Nie pasujesz do krajobrazu w tej bialej kurtce:eviltong:

A MAsterek slicznusi jest nad tym morze.....ach ten rozwiany wlos......:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Wiedzialam, ze ty zawsze cos wykombinujesz:mad::eviltong::eviltong: Nie pasujesz do krajobrazu w tej bialej kurtce:eviltong:

A MAsterek slicznusi jest nad tym morze.....ach ten rozwiany wlos......:loveu::loveu:

a co się miałam do naga rozebrać :evil_lol: :evil_lol: żeby się wtopić w krajobraz :evil_lol: :eviltong:
a zresztą ta fotka specjalnie dla Ciebie, a Ty jeszce wybrzydzasz :shake: :diabloti:

Basiu ;)

Posted

Artystyczne zdjączka, i te łabądki w tle.... Achhhh, morze, nasz morze! I Masterek taki zadumany :loveu:
raczej zakopałby się w piasku :diabloti: a co do wody to jeszcze nie sprawdzałam czy "umie" pływać :eviltong: trzebaby kiedyś spróbować :razz:
Pływać na pewno umie, tylko jakby chciał dopłynąć do przeciwległego brzegu to by mógł być problem :evil_lol:

Posted

[quote name='justynia']Artystyczne zdjączka, i te łabądki w tle.... Achhhh, morze, nasz morze! I Masterek taki zadumany :loveu:
łabądki się same napatoczyły :eviltong: nie ustawiałam ich do zdjęcia :eviltong:

Pływać na pewno umie, tylko jakby chciał dopłynąć do przeciwległego brzegu to by mógł być problem :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol:

Posted

Byłam juz kilka razy u Was w galerii oglądać Masterka , ale nigdy nic nie pisałam.:cool1: Teraz jestem zachwycona "morskimi " foteczkami.Jak Masterek slicznie pozuje...:loveu: a wogole to masz ślicznego pieska, cudniasty pyszczorek ma ...:loveu::loveu::loveu: jego kolorki bardzo przypominają mi Tuffiego ;)

Posted

Alka napisał(a):
Byłam juz kilka razy u Was w galerii oglądać Masterka , ale nigdy nic nie pisałam.:cool1: Teraz jestem zachwycona "morskimi " foteczkami.Jak Masterek slicznie pozuje...:loveu: a wogole to masz ślicznego pieska, cudniasty pyszczorek ma ...:loveu::loveu::loveu: jego kolorki bardzo przypominają mi Tuffiego ;)

to bardzo się cieszę, że jedank coś napisałaś :multi: bo myślałam, że do nas wcale nie zaglądasz :shake: dziękujemy ślicznie za komplementy ;)

AlKil napisał(a):
Dzień dobry!!! witamy słonecznie! :multi:

my też słonecznie witamy :multi: nareszcie sie pogoda poprawiła w trójmieście :p

Sandra i Soul :) napisał(a):
Witam
Masz pięknego pieska . Poprostu CUDO :evil_lol: .Niemoge się na niego napatrześ :loveu:
pozdrawiam

dziękujemy bardzo i będziemy bardzo szczęśliwi, jeśli będziesz do nas zaglądać częściej ;)

Pysia napisał(a):

Pies pasterski od....łabedzi :loveu: :loveu: :loveu: Śliczna fotka :multi: :multi: :multi:

cześć Pysiu :multi: myślałam, że już do nas nie przyjdziesz :-( a jednak przyszłaś :multi:
jestem pewna, że master nawet nie zauważył tych łabędzi, bo w innym przypadku na pewno nie siedziałby tak spokojnie :evil_lol: :evil_lol:

Posted

:p no to i ja sie wreszcie wpiszę.. zaglądam regularnie od dłuzszego czasu :razz:

Masterek mi sie bardzo podoba - ma niesamowicie słodki pyszczek :loveu: i robi świetne minki :p
żywiołowe, małe sreberko z niego chyba?

Posted

[quote name='Gosiek']:p no to i ja sie wreszcie wpiszę.. zaglądam regularnie od dłuzszego czasu :razz:

Masterek mi sie bardzo podoba - ma niesamowicie słodki pyszczek :loveu: i robi świetne minki :p
żywiołowe, małe sreberko z niego chyba?
:-o żeby zaglądać i nic nie napisać :shake: :eviltong:
to okazuje się, że mam tu takich 'cichych' gości :evil_lol:
ale naprawdę bardzo się cieszę, że do nas zaglądasz :multi:

cieszę się, że masterkowy pyszczek się podoba ;)
oj tak, żywiołowy :loveu: i bardzo się cieszę z tego powodu :loveu:

Posted

[quote name='madziasto4']:-o żeby zaglądać i nic nie napisać :shake: :eviltong:
to okazuje się, że mam tu takich 'cichych' gości :evil_lol:
ale naprawdę bardzo się cieszę, że do nas zaglądasz :multi:

cieszę się, że masterkowy pyszczek się podoba ;)
oj tak, żywiołowy :loveu: i bardzo się cieszę z tego powodu :loveu: to mało powiedziane - baaardzo mi się podoba :p

hihi - w wielu galeriach jestem systematycznie - oglądam, czytam... i nic nie piszę :lol:

Posted

[quote name='Gosiek']to mało powiedziane - baaardzo mi się podoba :p

hihi - w wielu galeriach jestem systematycznie - oglądam, czytam... i nic nie piszę :lol:
i nie ma się czym chwalić :eviltong: ;)

Posted

madziasto4 napisał(a):
a co się miałam do naga rozebrać :evil_lol: :evil_lol: żeby się wtopić w krajobraz :evil_lol: :eviltong:
a zresztą ta fotka specjalnie dla Ciebie, a Ty jeszce wybrzydzasz :shake: :diabloti:

Oj tam!!
Widze tylko ciemne wloski i biala kurtke:eviltong: Ale niech bedzie......jeszcze pozalujesz:evil_lol::evil_lol:

A moze fotki z gor? Tak dla kontrastu?:evil_lol:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Oj tam!!
Widze tylko ciemne wloski i biala kurtke:eviltong: Ale niech bedzie......jeszcze pozalujesz:evil_lol::evil_lol:

A moze fotki z gor? Tak dla kontrastu?:evil_lol:
mam się bać? :evil_lol: :evil_lol:

zakładając, że chodzi Ci o zdjęcie Masterka :evil_lol: , oświadczam z przykrością, że masterek nie chodził z nami po górach :diabloti: :evil_lol:

[quote name='anetta']Bardzo ladne zdjecia z nad morza :)))))
A gdzie jest Orlowo?:oops:
dziękujemy ;)
Orłowo to dzielnica Gdyni ;)

nikusia, marlena dziękujemy bardzo za wizytę :multi: nie spodziewałam się, że morskie fotki aż tak się spodobają :multi:

Posted

madziasto4 napisał(a):
nie spodziewałam się, że morskie fotki aż tak się spodobają :multi:

widzisz jak tęsknimy za morskimi widoczkami :loveu:

a do tego jeszcze yorczek to juz marzenie ...:loveu:

Ja w ubiegłym roku nie zabrałam Tuffcia nad morze i baaardzo żałowałam ...:cool3:

Posted

madziasto4 napisał(a):

cześć Pysiu :multi: myślałam, że już do nas nie przyjdziesz :-( a jednak przyszłaś :multi:
jestem pewna, że master nawet nie zauważył tych łabędzi, bo w innym przypadku na pewno nie siedziałby tak spokojnie :evil_lol: :evil_lol:

Przychodze tutaj codziennie :) Tylko pisze czasami :) Fotki tutaj są oszałamiające a ja z tymi dwiema Zmoroszelmami czuje sie jak słoń w składzie porcelany :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: