AlKil Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Zazdoszczę Masterkowi takiego ogródka z trawką i stokrotkami... śliczne zdjęcia. Quote
madziasto4 Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 [quote name='Magda_Miki']Madziu Masterek jest z tych czarno-zlotych yorkow, nie?:lol: Slicznusi:loveu::loveu: Co jest ludzie!! Tylko ja mam tu pisac?:mad: tak madziu, on jest z tych czarno-złotych :lol: no właśnie :mad: musicie podwyższyć "oglądalność" naszej galeryjce :evil_lol: Daga dziękujemy :lol: tak, rzeczywiście nasi chłopcy:evil_lol: są do siebie podobni kolorkami :lol: AlKil Cieszę sie, że wpadłaś do nas :multi: niestety masterek nie ma tego ogródka na codzień :-( żeby mógł wybiegać się wśród stokrotek, musimy pojechać na naszą działkę (naszczescie niedaleko :lol: ) Quote
madziasto4 Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 kolejne foty :lol: Tu świeżo po wizycie u fryzjera :cool3: miał wtedy ok. 1 roku i 7 m-cy Quote
Magda Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='madziasto4'] Oh.....jak ja kocham te odwrocone uszka u yorkow:loveu::loveu: Cudne Quote
madziasto4 Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 Magda_Miki napisał(a):Oh.....jak ja kocham te odwrocone uszka u yorkow:loveu::loveu: Cudne hihi ja też:loveu: i jeszcze jak do tego jęzorek wystawią :cool3: Quote
madziasto4 Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 1 rok i 8 m-cy na plaży :lol: tu ma ok 1,5 roku z koleżanką sznaucerką :lol: a tu takie i z uszkami i z jęzorkiem :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 Dobrywieczór wszystkim :lol: We wtorek idziemy z masterkiem do fryzjera :cool3: zobaczymy jak będzie wyglądał :roll: Trochę fot (sprzed ponad roku :evil_lol: ) Quote
madziasto4 Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 zaba14 napisał(a):oj.. widac ze ten wzrok jest terriera :lol: no a jak :cool3: w końcu to yorasek :evil_lol: Quote
marlena924 Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Ja też czekam na dalsze fotki-a my do fryzjerka chyba idziemy 17-go :) Zapraszamy do nas :) Quote
madziasto4 Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 Witam Olu i marlenko :multi: heh taki psiur musi mieć porządne imię :cool3: zgadza się, jest malutki, waży 2 kg ;) (przynajmniej jeszcze niedawno tyle ważył:roll: ) Jutro postaram się dać kilka fotek, bo dziś już nie dam rady (jutro szkoła :roll: ) A masterek właśnie nie daje mi spokoju, bo sie nachalnie domaga ciasteczka :evil_lol: Skubany... :razz: Quote
madziasto4 Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Witamy :lol: Oh jak ja nie lubie poniedziałków.. :shake: dobrze, że już prawie minął :multi: Następne foteczki (już aktualne tzn sprzed kilku tygodni :eviltong: ) napad szczekania na aparat :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='madziasto4']basiulka22tychy witamy :lol: ten mój skubaniec zamiast wchodzić DO środka do budki, to on włazi na "dach" :eviltong: (tak jak to widać na pierwszym zjęciu) a Safi tez spi na dachu swojego domku :D:D:D Quote
madziasto4 Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 [quote name='basiulka22tychy']a Safi tez spi na dachu swojego domku :D:D:D hehe czyli nasze budki nie spełniają roli budek :evil_lol: jak im tak wygodnie...:roll: fotaski :razz: te 2 pierwsze trochę niewyraźne niestety :oops: jęzorek :razz: tylko czeka kiedy zabrać zabawkę i uciekać z nią :cool3: Quote
Basia&Safi Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 jejq odbicie lustrzane muszkietorka :):):):) kinia nic nie pisze wiec jego galeria jest gdzies na 10 stronie :o musze cosik powklejach chyba o ile znajde :):):) slodki masterek mmmmm :):):) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Masterek jest śliczny :loveu: koniecznie zrób mu dżo zdjęc jak wróci od fryzjera :multi: Quote
madziasto4 Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 masterek dziękuje bardzo za komplementy :lol: właśnie wróciliśmy od fryzjera, planowaliśmy go ostrzyc krócej, ale jest jednak za zimno :-( więc ma taką wiosenną fryzurkę :cool3: Zaraz wklejęy jakieś zdjęcia ;) Quote
madziasto4 Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 Narazie wklejam fotki z moich zapasów :razz: (zdjęcia sprzed paru tygodni :cool1: ) wcale nie śpię :razz: zadek w górze i gotów do zabawy :cool3: jakieś dziwne oświetlenie :roll: Quote
madziasto4 Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 Kolejne zaległe foty Zimowy spacerek :lol: Quote
madziasto4 Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 ooo jak szybko spełniłaś mój "warunek" ;) dziękujemy bardzo za odwiedzinki :multi: Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 madziasto4 napisał(a):ooo jak szybko spełniłaś mój "warunek" ;) dziękujemy bardzo za odwiedzinki :multi:;)to nie warunek , to wizyta towarzyska ;)Ozzy ma kumpla Yorka więc nie zawadzi poznać innych kolegów :razz: Quote
madziasto4 Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 pewnie, że wizyta towarzyska ;) a masterek też chętnie pozna większego kolegę :cool3: Quote
Recommended Posts