Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[quote name='Magda_Miki']Madziu Masterek jest z tych czarno-zlotych yorkow, nie?:lol:
Slicznusi:loveu::loveu:

Co jest ludzie!! Tylko ja mam tu pisac?:mad:
tak madziu, on jest z tych czarno-złotych :lol:
no właśnie :mad: musicie podwyższyć "oglądalność" naszej galeryjce :evil_lol:

Daga dziękujemy :lol: tak, rzeczywiście nasi chłopcy:evil_lol: są do siebie podobni kolorkami :lol:

AlKil Cieszę sie, że wpadłaś do nas :multi: niestety masterek nie ma tego ogródka na codzień :-( żeby mógł wybiegać się wśród stokrotek, musimy pojechać na naszą działkę (naszczescie niedaleko :lol: )

Posted

Witam Olu i marlenko :multi:
heh taki psiur musi mieć porządne imię :cool3: zgadza się, jest malutki, waży 2 kg ;) (przynajmniej jeszcze niedawno tyle ważył:roll: )
Jutro postaram się dać kilka fotek, bo dziś już nie dam rady (jutro szkoła :roll: )
A masterek właśnie nie daje mi spokoju, bo sie nachalnie domaga ciasteczka :evil_lol: Skubany... :razz:

Posted

Witamy :lol: Oh jak ja nie lubie poniedziałków.. :shake: dobrze, że już prawie minął :multi:
Następne foteczki (już aktualne tzn sprzed kilku tygodni :eviltong: )

napad szczekania na aparat :evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']basiulka22tychy witamy :lol: ten mój skubaniec zamiast wchodzić DO środka do budki, to on włazi na "dach" :eviltong: (tak jak to widać na pierwszym zjęciu)

a Safi tez spi na dachu swojego domku :D:D:D

Posted

[quote name='basiulka22tychy']a Safi tez spi na dachu swojego domku :D:D:D
hehe czyli nasze budki nie spełniają roli budek :evil_lol: jak im tak wygodnie...:roll:

fotaski :razz: te 2 pierwsze trochę niewyraźne niestety :oops:

jęzorek :razz:

tylko czeka kiedy zabrać zabawkę i uciekać z nią :cool3:

Posted

jejq odbicie lustrzane muszkietorka :):):):) kinia nic nie pisze wiec jego galeria jest gdzies na 10 stronie :o musze cosik powklejach chyba o ile znajde :):):) slodki masterek mmmmm :):):)

Posted

masterek dziękuje bardzo za komplementy :lol: właśnie wróciliśmy od fryzjera, planowaliśmy go ostrzyc krócej, ale jest jednak za zimno :-( więc ma taką wiosenną fryzurkę :cool3:
Zaraz wklejęy jakieś zdjęcia ;)

Posted

Narazie wklejam fotki z moich zapasów :razz: (zdjęcia sprzed paru tygodni :cool1: )

wcale nie śpię :razz:

zadek w górze i gotów do zabawy :cool3:

jakieś dziwne oświetlenie :roll:

Posted

madziasto4 napisał(a):
ooo jak szybko spełniłaś mój "warunek" ;) dziękujemy bardzo za odwiedzinki :multi:
;)to nie warunek , to wizyta towarzyska ;)Ozzy ma kumpla Yorka więc nie zawadzi poznać innych kolegów :razz: