madziasto4 Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Z ostatniej chwili...: Master obgryza kość, a Toro leży płasko na dywanie pół metra przed Masterem i nachalnie wpatruje się w niego... Quote
nane Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 madziasto4 napisał(a):Z ostatniej chwili...: Master obgryza kość, a Toro leży płasko na dywanie pół metra przed Masterem i nachalnie wpatruje się w niego... biedny Master :placz: :placz: :placz: nawet mu zjeść spokojnie nie dadzą :angryy: :mad: Quote
Kasia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='PositiveThought'] układ taneczny... Studio Tańca "Znaczek" :razz: zajęcia we wtorki i piątki, w godzinach 16.00-18.00, zajęcia prowadzą znani tancerze, Fidlasty Ogromniak - choreograf Łukasz Gazetojad - asystent :cool3: zapraszamy! Zgadzam sie z tym w 100%!!!! Lepiej tego nie szło określić :p gazety to lepszy posiłek niż zupka czy mięsko - kolorowe więc bardziej smakuje :p Quote
Kasia_zg Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Witam... Fotki rewelacja... Jejciu Masterku cóż za gracja w poruszaniu, az chciała by sie powiedzieć...że unosi sie nad ziemnią...płynie w powietrzu...ojoj za dużo redbulka ;) oj oj oj ratunku...Uwolnic Torka!! i sobie poszli w ....siną dal.... Madziu no wiesz co tak zachwialasz że Materek to taki zrównowazony grzeczny i inteligenty i rzedewszystkim dobrze wychowany a on tym czasem taki wybryk...ojoj ;) Chyba ze to Torek go tak demoralizuje ;) Diablik jeden...w sumie to mówią "ze z kim sie przystaje takim sie staje":evil_lol: Dobranoc...słodkich snów :loveu: Quote
madziasto4 Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='nane']biedny Master :placz: :placz: :placz: nawet mu zjeść spokojnie nie dadzą :angryy: :mad: Ooo właśnie w tej chwili Master siedzi z kosteczką, a Toro biega z jednego końca pokoju na drugi i prowokuje Mastera do ruszenia tyłka z miejsca i gonienia :lol: [quote name='Kasia_zg']Witam... Fotki rewelacja... Jejciu Masterku cóż za gracja w poruszaniu, az chciała by sie powiedzieć...że unosi sie nad ziemnią...płynie w powietrzu...ojoj za dużo redbulka ;) oj oj oj ratunku...Uwolnic Torka!! i sobie poszli w ....siną dal.... Madziu no wiesz co tak zachwialasz że Materek to taki zrównowazony grzeczny i inteligenty i rzedewszystkim dobrze wychowany a on tym czasem taki wybryk...ojoj ;) Chyba ze to Torek go tak demoralizuje ;) Diablik jeden...w sumie to mówią "ze z kim sie przystaje takim sie staje":evil_lol: Dobranoc...słodkich snów :loveu: Witaj Kasiu! Wyjątkowo trafne komentarze :cool1: [quote name='Pegaza']Dzień dobry Madziu i chłopaki:lol: Dzień dobry, dzień dobry :lol: [SIZE="3"]Toro kończy dziś 7 miesięcy :) Quote
Sara_i_Aris Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TORECZKA :new-bday: :BIG: :laola: Quote
marzenna79 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='madziasto4'] Toro kończy dziś 7 miesięcy :) :BIG::Rose: Torusiu wszystkiego najlepszego z okazji 7 miesięcznicy !!!!!!! :buzi: :multi: Quote
AlKil Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 :BIG::BIG::BIG::laola::BIG::BIG: Wszystkiego najlepszego!!!! Quote
Pegaza Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 O matko dzis same imprezki:eviltong: nie wiem czy dam rade do wieczora pobyć z Wami hihi wszystkiego naj naj dla TORA:new-bday: :BIG: Quote
Pati i Daisy Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Sto lat Torusiu!!! :new-bday: :BIG: :knajpa: ps. zapraszamy do naszej galerii adres w podpisie:lol: Quote
madziasto4 Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Dziękujemy wszystkim za życzenia :loveu: Quote
madziasto4 Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 PositiveThought napisał(a):Madziu, odpisałam Ci ^^ na Twoje 'dzień dobry', musisz to zobaczyć! 8) niech mu kostka pomyślności, nigdy nie zje sięę, nigdy nie zje sięę... mówiłam, że to uniwersalne? do każdej okazji można przystosować :cool3: :new-bday: impreza? :cool3: :cool3: :cool3: :drink: musisz potwierdzić, musisz! Jesteś nienormalna :loveu: Toruś dziękuje za życzenia od cioci Beatki :loveu: Quote
madziasto4 Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 PositiveThought napisał(a):jea! wiedziałłłłłłam, z akcentem na eł. ha, co tam u chłopków jełopków? a u Madzi? ^^ U chłopaków jak zwykle- Toro wrąbał kość w 5 minut, po czym zwędził Masterowi (pindzia zamiast pilnować, to zostawia i lezie gdzieś :cool1: ), oczywiście potargowałam się z Toreczkiem- przystał na 2 'ucha' wędzone+ kość prasowana, dopiero wtedy oddał mi kość Mastera :cool1: A u Madzi, jak to u Madzi....Wiesz, czaimy się z mamą na akwarium z rybciami :knuje: Trza tylko z rodzicem płci męskiej podyskutować, bo to tenże rodzic będzie ewentualnym sponsorem...;) Quote
madziasto4 Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 PositiveThought napisał(a):aa... no to tradycyjnie ^^ Madziu! szkoda, że mieszkamy niedaleko, bo ja właśnie rybcie oddaję... stwierdziłam, że jednak to akwarium jest nieco za małe - mało ryb, które się źle czują w związku z małą przestrzenią, a nie mam czasu też czyścić... i lampka mi się popsuła. o.O ale jak jakieś pytania, to służę ^^ Dziękuję, w razie potrzeby w przyszłości, zwrócę się do Ciebie- eksperta :p Kupiłam Torkowi tak coś a la frisbee....Na razie mamy etap zapoznawania i próbowania- a nuż to się nadaje do jedzenia? :cool1: Quote
małyskrzat Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 madziasto4 napisał(a):U chłopaków jak zwykle- Toro wrąbał kość w 5 minut, po czym zwędził Masterowi (pindzia zamiast pilnować, to zostawia i lezie gdzieś :cool1: ), oczywiście potargowałam się z Toreczkiem- przystał na 2 'ucha' wędzone+ kość prasowana, dopiero wtedy oddał mi kość Mastera :cool1: to tak samo jak moja stara doopa:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 małyskrzat napisał(a):to tak samo jak moja stara doopa:evil_lol: A Nutka vel stara doopa:evil_lol: ile ma już wiosenek na koncie? Przypomnij proszę, bo zapomniałam :oops: Master sam zostawia, a później płacze i się skarży, że Toro mu zabrał :diabloti: A niech 'se' pilnuje :niewiem: Quote
maartucha Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Dobre wjecier dziewuszki :smokin: :bigcool: Quote
maartucha Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='madziasto4']Czołem Martucha :cool1: Hi :D co tam co tam?:D Nowe fotunie u nas :D [SIZE=2]Kapitanie obywatelu, w ogole do nas nie wpadacie :>:mad: Quote
madziasto4 Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='maartucha']Hi :D co tam co tam?:D Nowe fotunie u nas :D [SIZE=2]Kapitanie obywatelu, w ogole do nas nie wpadacie :>:mad: Wpadamy, ino nie piszemy :cool1: [quote name='małyskrzat']8 jej stuknie w listopadzie Dzieki za odp. Quote
Kasia_zg Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Jejciu...Madziu wymiziaj Toreczka od Nas i życzymy mu wszystkie naj najlepszego Tulaski i buziolki!! Quote
Recommended Posts