Daga_i_Oskar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='madziasto4'] Ja nie zapomnę jak on taki 78 tygodniowy pyrtek urządzał sobie dzikie biegi o północy z jednego pokoju do drugiego :lol: a czy aby na pewno Toruś w ogole juz tyle tych tygodni ma :evil_lol: :eviltong: [quote name='Yorkie']Heh, jadł trawę czy co? :lol: Hehe pewnie resztka ślimaka chciała się uwolnić z pyszczka Torka :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='Loona']W.... żołądek :evil_lol: Nie myślałam o niczym innym, jak o żołądku :evil_lol: [quote name='Daga_i_Oskar']a czy aby na pewno Toruś w ogole juz tyle tych tygodni ma :evil_lol: :eviltong: Hehe pewnie resztka ślimaka chciała się uwolnić z pyszczka Torka :evil_lol: Oj myślnika mi musiałaś usunąć :diabloti: On w sumie tylko mamle te skorupki i wypluwa jak mnie widzi na horyzoncie, chociaż nie wykluczone, że jakiegoś zeżarł...:roll: Cholera, francuski smakosz :diabloti: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='madziasto4']Oj myślnika mi musiałaś usunąć :diabloti: Tia jak się edytowało tekst to potem zwala się na mnie, ze myślnika ukradłam, czy tam usunęłam :diabloti: :eviltong: Dobranoc Kochani :loveu: Quote
madziasto4 Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']Tia jak się edytowało tekst to potem zwala się na mnie, ze myślnika ukradłam, czy tam usunęłam :diabloti: :eviltong: Dobranoc Kochani :loveu: :eviltong: :eviltong: Dobranoc :sleep2: Quote
Aga76 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Dobry wieczór. Świetne filmy, znów się uśmiałam do łez. Ach ten Toruś ekspresik i Master oaza spokoju :happy1: Quote
madziasto4 Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='Aga76']Dobry wieczór. Świetne filmy, znów się uśmiałam do łez. Ach ten Toruś ekspresik i Master oaza spokoju :happy1: Zdrowy śmiech przed snem, to dobra rzecz :thumbs: Quote
Gosia>>> Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Madziu! Obejrzałem Twoje psy w ruchu i muszę Ci powiedzieć, że co terrier to terrier:evil_lol: Niesamowicie sa szybkie i słodkie:lol: Jak wkleja się filmy na forum? Bo ja też bym chętnie mojego rybullca pokazała w ruchu:) Quote
madziasto4 Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Gosia>>>;4833512 napisał(a):Madziu! Obejrzałem Twoje psy w ruchu i myszę Ci powiedzieć, że co terrier to terrier:evil_lol: Niesamowicie sa szybkie i słodkie:lol: Jak wkleja się filmy na forum? Bo ja też bym chętnie mojego rybullca pokazała w ruchu:) W ruchu to tam chyba tylko Toro :evil_lol: Master siedzi jak posąg i patrzy jak na wariata :lol: Najlepiej wejść na http://photobucket.com/ albo http://www.wrzuta.pl/. W tym pierwszym trzeba się zalogować, a w tym drugim chyba nie jest to konieczne, jeśli dobrze pamiętam :) Będzie Brutusik na filmiku :loveu: Podczas pałaszowania zapasów z kuchni :evil_lol: Quote
Gosia>>> Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='madziasto4']W ruchu to tam chyba tylko Toro :evil_lol: Master siedzi jak posąg i patrzy jak na wariata :lol: Najlepiej wejść na http://photobucket.com/ albo http://www.wrzuta.pl/. W tym pierwszym trzeba się zalogować, a w tym drugim chyba nie jest to konieczne, jeśli dobrze pamiętam :) Będzie Brutusik na filmiku :loveu: Podczas pałaszowania zapasów z kuchni :evil_lol: Ja mam takie fajne filmiki z nim jak był mala klucha... ale w telefonie...:-( Teraz łobuz spi ale jutro cos pokaże;) Wygłaskaj swoje psiaczki:loveu: Quote
madziasto4 Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Gosia>>>;4833772 napisał(a):Ja mam takie fajne filmiki z nim jak był mala klucha... ale w telefonie...:-( Teraz łobuz spi ale jutro cos pokaże;) Wygłaskaj swoje psiaczki:loveu: Oj w telefonie...to ewentualnie kabelkiem do komputera i wtedy na serwer ;) Poczekamy wobec tego do jutra, teraz niech śpi Brutusik smacznie :) Będzie zrobione :) Quote
Aga76 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Lubię Fastum, przyjemnie chłodzi i ładnie pachnie :oops: Quote
madziasto4 Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='Aga76']Lubię Fastum, przyjemnie chłodzi i ładnie pachnie :oops: Ja również wyjątkowo za nim przepadam... To jest dla mnie jeden z przyjemniejszych wieczornych aspektów dla zmęczonych nóg po długiej wędrówce po Tatrach :loveu: Quote
marzenna79 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Madziu, oplułam monitor...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [SIZE=4]Toro to :diabloti: wcielony, a Master :cool1: siła spokoju...hihihi... A śpiew ptaków...cudownie się słuchało...:loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='marzenna79']Madziu, oplułam monitor...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [SIZE=4]Toro to :diabloti: wcielony, a Master :cool1: siła spokoju...hihihi... A śpiew ptaków...cudownie się słuchało...:loveu::loveu: Cieszę się :lol: [SIZE="3"]Poranne igraszki... Mały dorwał ucho, nie dość, że nie chciał dać Masterowi, to jeszcze przylazł świnia i obgryzał je Masterowi przed nosem :evil_lol: Zapraszamy też na dokumentację filmową z przebiegu zdarzeń... [SIZE="4"]FILM Uwaga! Na początku filmu pokaże się napis 'Warning...', proszę nie zwracać na to uwagi, poczekać chwilę, a film się odtworzy. Quote
nane Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='madziasto4']Cieszę się :lol: Poranne igraszki... Mały dorwał ucho, nie dość, że nie chciał dać Masterowi, to jeszcze przylazł świnia i obgryzał je Masterowi przed nosem :evil_lol: cześć Madzia boshe jak ja podziwiam Masterka:icon_roc:, że znosi to wszystko :calus: Quote
madziasto4 Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 nane napisał(a):cześć Madzia boshe jak ja podziwiam Masterka:icon_roc:, że znosi to wszystko :calus: Ja też :lol: Quote
Aga76 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Dzień dobry Madziu :multi: :roflt::roflt::roflt:co za duet ... Quote
madziasto4 Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='Aga76']Dzień dobry Madziu :multi: :roflt::roflt::roflt:co za duet ... Dzień dobry :loveu: Niepowtarzalny i jedyny w swoim rodzaju :lol: Quote
maartucha Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 O jencci jeni :D Ale cudaśne fotunie :loveu: Quote
madziasto4 Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 maartucha napisał(a):O jencci jeni :D Ale cudaśne fotunie :loveu: Cudaśne fotunie, bo i modele cudaśni :lol: P.s. Zmniejsz podpis na mniejszy, bo Cię zaraz Mod wyniucha :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Z filmiku się uśmiałam :megagrin: Na początku nie wiedziałam kto to warczy, i nie wiedziałam czy to w ogóle warczenie :lol: A jak Master zaszczekał to aż podskoczyłam :mdleje: A Toro to naprawdę, ciekawe czy Master się kiedyś odegra :hmmmm: Quote
maartucha Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 madziasto4 napisał(a):Cudaśne fotunie, bo i modele cudaśni :lol: P.s. Zmniejsz podpis na mniejszy, bo Cię zaraz Mod wyniucha :lol: haha :D ok ok :D :P a modele bez watpienia najlepsi :D (tzn. prawie, bo Tofficzka nie zdardze:mad:) Quote
maartucha Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 kuurde nie chce sie zmiejszyc :placz: help me Quote
madziasto4 Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='Yorkie']Z filmiku się uśmiałam :megagrin: Na początku nie wiedziałam kto to warczy, i nie wiedziałam czy to w ogóle warczenie :lol: A jak Master zaszczekał to aż podskoczyłam :mdleje: A Toro to naprawdę, ciekawe czy Master się kiedyś odegra :hmmmm: :lol: Coś Ty, gdzież on by się tam odegrał...:lol: [quote name='PositiveThought']Madziulindo kochana! :loveu: Madziu! jak Ty mogłaś mnie to zrobić, potworku jeden? 60 stron? *pada na twarz* dam ja dziś radę to wszystko nadrobić? na razie skończyłam Oskarkowe i jestem w Agusiowej... Cześć :loveu: Jak miło znów Cię czytać :loveu: Dasz radę, zapewniam, że będzie miło nadrabiać- trochę zdjęć, kilka filmików, trochę newsów ze świata bezokularowego :loveu: [quote name='maartucha']haha :D ok ok :D :P a modele bez watpienia najlepsi :D (tzn. prawie, bo Tofficzka nie zdardze:mad:) Toffinek teraz śpi czy szaleje? :loveu: Quote
Recommended Posts