Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[quote name='madziasto4']
Ja nie zapomnę jak on taki 78 tygodniowy pyrtek urządzał sobie dzikie biegi o północy z jednego pokoju do drugiego :lol:

a czy aby na pewno Toruś w ogole juz tyle tych tygodni ma :evil_lol: :eviltong:

[quote name='Yorkie']Heh, jadł trawę czy co? :lol:

Hehe pewnie resztka ślimaka chciała się uwolnić z pyszczka Torka :evil_lol:

Posted

[quote name='Loona']W.... żołądek :evil_lol:
Nie myślałam o niczym innym, jak o żołądku :evil_lol:

[quote name='Daga_i_Oskar']a czy aby na pewno Toruś w ogole juz tyle tych tygodni ma :evil_lol: :eviltong:

Hehe pewnie resztka ślimaka chciała się uwolnić z pyszczka Torka :evil_lol:
Oj myślnika mi musiałaś usunąć :diabloti:

On w sumie tylko mamle te skorupki i wypluwa jak mnie widzi na horyzoncie, chociaż nie wykluczone, że jakiegoś zeżarł...:roll: Cholera, francuski smakosz :diabloti:

Posted

[quote name='madziasto4']Oj myślnika mi musiałaś usunąć :diabloti:

Tia jak się edytowało tekst to potem zwala się na mnie, ze myślnika ukradłam, czy tam usunęłam :diabloti: :eviltong:

Dobranoc Kochani :loveu:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Tia jak się edytowało tekst to potem zwala się na mnie, ze myślnika ukradłam, czy tam usunęłam :diabloti: :eviltong:

Dobranoc Kochani :loveu:
:eviltong: :eviltong:

Dobranoc :sleep2:

Posted

[quote name='Aga76']Dobry wieczór. Świetne filmy, znów się uśmiałam do łez. Ach ten Toruś ekspresik i Master oaza spokoju :happy1:
Zdrowy śmiech przed snem, to dobra rzecz :thumbs:

Posted

Madziu! Obejrzałem Twoje psy w ruchu i muszę Ci powiedzieć, że co terrier to terrier:evil_lol: Niesamowicie sa szybkie i słodkie:lol: Jak wkleja się filmy na forum? Bo ja też bym chętnie mojego rybullca pokazała w ruchu:)

Posted

Gosia>>>;4833512 napisał(a):
Madziu! Obejrzałem Twoje psy w ruchu i myszę Ci powiedzieć, że co terrier to terrier:evil_lol: Niesamowicie sa szybkie i słodkie:lol: Jak wkleja się filmy na forum? Bo ja też bym chętnie mojego rybullca pokazała w ruchu:)

W ruchu to tam chyba tylko Toro :evil_lol: Master siedzi jak posąg i patrzy jak na wariata :lol:

Najlepiej wejść na http://photobucket.com/ albo http://www.wrzuta.pl/.
W tym pierwszym trzeba się zalogować, a w tym drugim chyba nie jest to konieczne, jeśli dobrze pamiętam :)

Będzie Brutusik na filmiku :loveu: Podczas pałaszowania zapasów z kuchni :evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']W ruchu to tam chyba tylko Toro :evil_lol: Master siedzi jak posąg i patrzy jak na wariata :lol:

Najlepiej wejść na http://photobucket.com/ albo http://www.wrzuta.pl/.
W tym pierwszym trzeba się zalogować, a w tym drugim chyba nie jest to konieczne, jeśli dobrze pamiętam :)

Będzie Brutusik na filmiku :loveu: Podczas pałaszowania zapasów z kuchni :evil_lol:

Ja mam takie fajne filmiki z nim jak był mala klucha... ale w telefonie...:-(
Teraz łobuz spi ale jutro cos pokaże;)
Wygłaskaj swoje psiaczki:loveu:

Posted

Gosia>>>;4833772 napisał(a):
Ja mam takie fajne filmiki z nim jak był mala klucha... ale w telefonie...:-(
Teraz łobuz spi ale jutro cos pokaże;)
Wygłaskaj swoje psiaczki:loveu:

Oj w telefonie...to ewentualnie kabelkiem do komputera i wtedy na serwer ;)
Poczekamy wobec tego do jutra, teraz niech śpi Brutusik smacznie :)
Będzie zrobione :)

Posted

[quote name='Aga76']Lubię Fastum, przyjemnie chłodzi i ładnie pachnie :oops:
Ja również wyjątkowo za nim przepadam... To jest dla mnie jeden z przyjemniejszych wieczornych aspektów dla zmęczonych nóg po długiej wędrówce po Tatrach :loveu:

Posted

Madziu, oplułam monitor...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[SIZE=4]Toro to :diabloti: wcielony, a Master :cool1: siła spokoju...hihihi...
A śpiew ptaków...cudownie się słuchało...:loveu::loveu:

Posted

[quote name='marzenna79']Madziu, oplułam monitor...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[SIZE=4]Toro to :diabloti: wcielony, a Master :cool1: siła spokoju...hihihi...
A śpiew ptaków...cudownie się słuchało...:loveu::loveu:

Cieszę się :lol:

[SIZE="3"]Poranne igraszki...

Mały dorwał ucho, nie dość, że nie chciał dać Masterowi, to jeszcze przylazł świnia i obgryzał je Masterowi przed nosem :evil_lol:

Zapraszamy też na dokumentację filmową z przebiegu zdarzeń...

[SIZE="4"]FILM

Uwaga! Na początku filmu pokaże się napis 'Warning...', proszę nie zwracać na to uwagi, poczekać chwilę, a film się odtworzy.

Posted

[quote name='madziasto4']Cieszę się :lol:

Poranne igraszki...

Mały dorwał ucho, nie dość, że nie chciał dać Masterowi, to jeszcze przylazł świnia i obgryzał je Masterowi przed nosem :evil_lol:

cześć Madzia
boshe jak ja podziwiam Masterka:icon_roc:, że znosi to wszystko :calus:

Posted

Z filmiku się uśmiałam :megagrin: Na początku nie wiedziałam kto to warczy, i nie wiedziałam czy to w ogóle warczenie :lol: A jak Master zaszczekał to aż podskoczyłam :mdleje: A Toro to naprawdę, ciekawe czy Master się kiedyś odegra :hmmmm:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Cudaśne fotunie, bo i modele cudaśni :lol:

P.s. Zmniejsz podpis na mniejszy, bo Cię zaraz Mod wyniucha :lol:

haha :D ok ok :D :P a modele bez watpienia najlepsi :D (tzn. prawie, bo Tofficzka nie zdardze:mad:)

Posted

[quote name='Yorkie']Z filmiku się uśmiałam :megagrin: Na początku nie wiedziałam kto to warczy, i nie wiedziałam czy to w ogóle warczenie :lol: A jak Master zaszczekał to aż podskoczyłam :mdleje: A Toro to naprawdę, ciekawe czy Master się kiedyś odegra :hmmmm:
:lol: Coś Ty, gdzież on by się tam odegrał...:lol:

[quote name='PositiveThought']Madziulindo kochana! :loveu:

Madziu! jak Ty mogłaś mnie to zrobić, potworku jeden? 60 stron? *pada na twarz*

dam ja dziś radę to wszystko nadrobić? na razie skończyłam Oskarkowe i jestem w Agusiowej...
Cześć :loveu: Jak miło znów Cię czytać :loveu:

Dasz radę, zapewniam, że będzie miło nadrabiać- trochę zdjęć, kilka filmików, trochę newsów ze świata bezokularowego :loveu:

[quote name='maartucha']haha :D ok ok :D :P a modele bez watpienia najlepsi :D (tzn. prawie, bo Tofficzka nie zdardze:mad:)
Toffinek teraz śpi czy szaleje? :loveu: