Asiaczek Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 O, rany! Ale mnie zmęczył dzisiejszy dzień w Twojej Galerii... Nagadałyscie, dziewczyny, że hej... Pzdr. Quote
Pati i Daisy Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Dobry wieczór Ciesze sie ze wizyta u optyka przebiegła dobrze:lol: I nie ma to jak fotki sikającego Masterka:loveu: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Asiaczek napisał(a):O, rany! Ale mnie zmęczył dzisiejszy dzień w Twojej Galerii... Nagadałyscie, dziewczyny, że hej... Pzdr. :lol: :lol: Ale ważne, że przebrnęłaś...;) Pati i Daisy napisał(a):Dobry wieczór Ciesze sie ze wizyta u optyka przebiegła dobrze:lol: I nie ma to jak fotki sikającego Masterka:loveu: :evil_lol: Witamy, ja tym bardziej, jestem tego samego zdania :lol: Quote
Kasia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Super, że wizyta u optyka wypadła dobrze i że jesteś zadowolona!!! :multi::multi: W końcu optyk to nie dentysta :diabloti: Świetny nowy baner :lol: Masz talent!!!!!!! Czyżbyś próbowała mnie dogonić i przebić w zmienianiu banerków...:cool1: Quote
madziasto4 Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='fidelek2']Super, że wizyta u optyka wypadła dobrze i że jesteś zadowolona!!! :multi::multi: W końcu optyk to nie dentysta :diabloti: Świetny nowy baner :lol: Masz talent!!!!!!! Czyżbyś próbowała mnie dogonić i przebić w zmienianiu banerków...:cool1: Dziękuję :multi: [SIZE="1"]Nie ukrywam, że mnie motywujesz :cool3: Quote
Gosia>>> Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 hihihihihihi jaki fajniutki:):) madziu wybacz moje infantylne pytanie ale ja o Yorkach wiem tyle co nic. czy im sierść z czasem jaśnieje, czy poprostu jeden z twoich psiaków będzie ciemniejsze? Bo juz od dawna się nad tym zastanawiałam ale głupio mi było pytać:oops: Quote
Asiaczek Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 madziasto4 napisał(a)::lol: :lol: Ale ważne, że przebrnęłaś...;) Ale jak się zmęczyłam... już nie chce mi się wstawiać fotek u mnie w Galerii, a mam je przygotowane... Pzdr. Quote
Sara_i_Aris Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Niektóre wypowiedzi były tak śmieszne, że śmiałam się do monitora, a Aris patrzy się jak na kosmitę :-? :roflt: Co do soczewek to gratuluję! Będziesz musiała koniecznie opowiedzieć soczewkowy dzień :evil_lol: [quote name='madziasto4'] Sik psrosty stylem nie dowolnym, a choinkowym :evil_lol: Chyba tak to leciało... Beatko, gdzie jesteś w tak ważnym momencie :scream_3: Quote
madziasto4 Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Gosia>>>;4776547 napisał(a): hihihihihihi jaki fajniutki:):) madziu wybacz moje infantylne pytanie ale ja o Yorkach wiem tyle co nic. czy im sierść z czasem jaśnieje, czy poprostu jeden z twoich psiaków będzie ciemniejsze? Bo juz od dawna się nad tym zastanawiałam ale głupio mi było pytać:oops: Włos im z czasem jaśnieje i jeden z moich psiaków będzie ciemniejszy :evil_lol: Wiesz, sama jestem ciekawa jaki Toro będzie :lol: Kolor powinien mu się rozjaśnić trochę, ale wydaje mi się, że i tak będzie ciemniejszy od Mastera... Włos się yorkom wybarwia, no i w zasadzie jaśnieje, ale to w jakim stopniu pies będzie jasny, to w sumie zależy od osobnika...(zwłaszcza tego nierodowodowego jak moje obydwa :lol: ). Według wzorca umaszczenie powinno być ciemnostalowo-niebieskie. Quote
madziasto4 Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='Asiaczek']Ale jak się zmęczyłam... już nie chce mi się wstawiać fotek u mnie w Galerii, a mam je przygotowane... Pzdr. Wstawiaj koniecznie! Bo będę miała wyrzuty sumienia...;) [quote name='Yorkie']Niektóre wypowiedzi były tak śmieszne, że śmiałam się do monitora, a Aris patrzy się jak na kosmitę :-? :roflt: Co do soczewek to gratuluję! Będziesz musiała koniecznie opowiedzieć soczewkowy dzień :evil_lol: Sik psrosty stylem nie dowolnym, a choinkowym :evil_lol: Chyba tak to leciało... Beatko, gdzie jesteś w tak ważnym momencie :scream_3: A cóż Cię tak śmieszyło...? :lol: A dziękuję, dziękuję :) Z pewnością opowiem :) Beatka nas nie słyszy....:shake: Quote
Gosia>>> Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 madziasto4 napisał(a):Włos im z czasem jaśnieje i jeden z moich psiaków będzie ciemniejszy :evil_lol: Wiesz, sama jestem ciekawa jaki Toro będzie :lol: Kolor powinien mu się rozjaśnić trochę, ale wydaje mi się, że i tak będzie ciemniejszy od Mastera... Włos się yorkom wybarwia, no i w zasadzie jaśnieje, ale to w jakim stopniu pies będzie jasny, to w sumie zależy od osobnika...(zwłaszcza tego nierodowodowego jak moje obydwa :lol: ). Według wzorca umaszczenie powinno być ciemnostalowo-niebieskie. dziękuję teraz juz wiem:):) Tak myślałam, że z czasem się zmienia włos ale ja ciemnota yorkowa jestem:evil_lol: Quote
Pati i Daisy Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 madziasto4 napisał(a)::lol: :lol: Witamy, ja tym bardziej, jestem tego samego zdania :lol: No widzisz, myślimy (prawie:evil_lol: ) tak samo;) Quote
madziasto4 Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Gosia>>>;4777096 napisał(a):dziękuję teraz juz wiem:):) Tak myślałam, że z czasem się zmienia włos ale ja ciemnota yorkowa jestem:evil_lol: Kto pyta nie błądzi :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='madziasto4']A cóż Cię tak śmieszyło...? :lol: :hmmmm: Sama nie wiem... wszystko :lol: Nadal się śmieję do monitora, ale Aris już się nie patrzy. Widocznie uznał mnie za wariatkę :roll: Quote
barbara.h Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 ach ten Toreczek, nieładnie, nieładnie ;);) Quote
Pegaza Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Cze Madzia:lol: byłam dzis w odwiedzinach u mamy z PIPI i nawet się nie domyślasz co tam sie działo:eviltong: szkoda że nie wzięłam aparatu.Działy się tam rzeczy podobne do Twoich Masterkowych pokazywanych wieczorową porą :eviltong: tyle że tam było trio:p Quote
nane Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 madziasto4 napisał(a):A wątpiłaś w to? :eviltong: A czy kiedys powiedziałam, że tak???:razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Czesc Madziu :multi: Twoja galeria rozratsa sie w błyskawicznym tempie i niedługo to chyba peknie :eviltong: Ja juz nie mam sił nadrabiac tych zaleglosci, bo nigdy sie z nimi nie uporam :shake: :eviltong: Skąd Ty bierzesz tyle wolnego czasu, kiedy bym nie weszła na dogo to Ty jesteś :eviltong: Przebrnełam przez zdjecia, offa nie czytałam, bo za duzo go :eviltong: ale chlopaki spisuja sie na medal, na zdjeciach wygladaja bosko, tylko co tak duzo zdjec z dlugimi kudelkami przeciez chłopaki od jakiegos czasu maja letnia fryzurke :evil_lol: :eviltong: Hehe wybacz musialam sie czego uczepic, teraz to mi jakos tak lżęj :evil_lol: :eviltong: ;) Super, ze wizyta u okulisty zakończyła sie pomyślne, możesz napisać z jakiej firmy masz soczewki i jaką wadę wzroku masz? Pytam, bo ja teoretycznie powinnam nosić okulary cały czas, ale w praktyce to już jest z tym gorzej :oops: no i zastanawiam się właśnie nad soczewkami :cool3: Wymiziaj te dwa słodkie łobuzy i wycałuj od ciotki :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Dzień dobry :loveu: Przyłączam sie do pytań Dagi :razz: Nasza Madziulka nie jest już soczewkową virgin, ach jakie to wzruszające :-( :evil_lol: Quote
marzenna79 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Czarny kot przynosi szczęście w piątek 13 Dzień dobry Masterkowe ludziki. :multi::multi::multi: Miłego dzionka piątkowego.:loveu::loveu: Czekamy na opowieści "szkła kontaktowego..." :evil_lol: Ach, ten Torusiowy różowiutki języczek...:loveu::loveu: Pozdrawiam Magdusiu.:multi::multi::multi: Quote
madziasto4 Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='Yorkie']Sama nie wiem... wszystko Nadal się śmieję do monitora, ale Aris już się nie patrzy. Widocznie uznał mnie za wariatkę Cieszę się, że zostałaś wprawiona w dobry humor...:lol: [quote name='barbara.h']ach ten Toreczek, nieładnie, nieładnie :lol: [quote name='Pegaza']Cze Madzia:lol: byłam dzis w odwiedzinach u mamy z PIPI i nawet się nie domyślasz co tam sie działoszkoda że nie wzięłam aparatu.Działy się tam rzeczy podobne do Twoich Masterkowych pokazywanych wieczorową porą tyle że tam było trio Witamy, ooo trójkącik jest jeszcze bardziej atrakcyjny pod tym wzdlęgem :razz: [quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Madziu :multi: Twoja galeria rozratsa sie w błyskawicznym tempie i niedługo to chyba peknie :eviltong: Ja juz nie mam sił nadrabiac tych zaleglosci, bo nigdy sie z nimi nie uporam Skąd Ty bierzesz tyle wolnego czasu, kiedy bym nie weszła na dogo to Ty jesteś Przebrnełam przez zdjecia, offa nie czytałam, bo za duzo go :eviltong: ale chlopaki spisuja sie na medal, na zdjeciach wygladaja bosko, tylko co tak duzo zdjec z dlugimi kudelkami przeciez chłopaki od jakiegos czasu maja letnia fryzurke :evil_lol: Hehe wybacz musialam sie czego uczepic, teraz to mi jakos tak lżęj :evil_lol: Wymiziaj te dwa słodkie łobuzy i wycałuj od ciotki Cześć Daga :loveu: Nasza galeria jest chyba bardzo rozciągliwa i nie ma zamiaru pęknąć ;) Jeśli chodzi o mój wolny czas...ten tydzień miałam cały wolny :lol: Dalej....Długa fryzurka na zdjęciach....coż, trzeba się pozbyć zapasów zdjęciowych :lol: Wymiziam :lol: [quote name='Daga_i_Oskar']Super, ze wizyta u okulisty zakończyła sie pomyślne, możesz napisać z jakiej firmy masz soczewki i jaką wadę wzroku masz? Pytam, bo ja teoretycznie powinnam nosić okulary cały czas, ale w praktyce to już jest z tym gorzej :oops: no i zastanawiam się właśnie nad soczewkami :cool3: [quote name='Anusia & Alutka']Dzień dobry :loveu: Przyłączam sie do pytań Dagi :razz: Nasza Madziulka nie jest już soczewkową virgin, ach jakie to wzruszające :-( :evil_lol: A więc tak, do wiadomości obu pań :lol: Soczewki, które dostałam zwą się Acuvue Advance with hydraclear :cool1: Jestem krótkowidzem, w soczewkach na lewe oko mam -2, a na prawe -1,75 dioptrii, a okulary -2,25 na każde [quote name='Pati i Daisy']Witajcie w piątek 13-go:lol: Witamy :lol: [quote name='marzenna79']Czarny kot przynosi szczęście w piątek 13 [B][I]Dzień dobry Masterkowe ludziki. Miłego dzionka piątkowego.:loveu::loveu: Czekamy na opowieści "szkła kontaktowego..." :evil_lol: Ach, ten Torusiowy różowiutki języczek... Pozdrawiam Magdusiu. Dzień dobry, opowieści ze szkła kontaktowego mówisz...:lol: Mówię z góry, że TVNowskie szkło kontaktowe o wiele bardziej poprawia humor :lol: Quote
madziasto4 Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Witaj Madziu, za chwilę zapraszamy na seans filmowy z Torem wariatem w roli głównej i ofiarą Masterem :razz: Quote
Recommended Posts