maartucha Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Taa.. nie ma to jak stara, "pięknie pachnąca" skarpeta Madzi:evil_lol: hahaha mmmm smierdzioszeeek :loveu: :evil_lol::evil_lol: Quote
Pati i Daisy Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 madziasto4 napisał(a)::mad: :mad: No co? :lol: Przecież mówie że "pięknie pachnąca":evil_lol: Quote
Pati i Daisy Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 maartucha napisał(a):hahaha mmmm smierdzioszeeek :loveu: :evil_lol::evil_lol: zapaszki spod paszki:cool3: Quote
maartucha Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Pati i Daisy napisał(a):No co? :lol: Przecież mówie że "pięknie pachnąca":evil_lol: no własnie :D a Ty sie odrazu bulwersujesz :loveu: Quote
maartucha Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 haha polazły skarpetek szukac haha cisza :evil_lol::evil_lol: Quote
Pati i Daisy Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 maartucha napisał(a):haha polazły skarpetek szukac haha cisza :evil_lol::evil_lol: :cool3: My już uciekamy Dobranoc;) Quote
Kasia_zg Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Oooo jejciu....jestem pod wrażeniem foteczek...jacy oni sa cudowni...słodziutkie oczeta...Świetnie pozują jak zawodowi modele :) Życze Wam słodziutkich snów...tulaski dla chlopaków i buziaczki dla Ciebie Madziu!! Spokojnej nocki!:sleep2: Quote
Pegaza Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 hehe ale łypie spod tych oczu tym wzrokiem :eviltong: Quote
marzenna79 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Tu języczek Toreczka.:multi::loveu: A tu języczek Masterka.:multi::loveu: Dobranoc Madziu.:multi::loveu: Trzymam kciuki za jutrzejsze szkła kontaktowe.:thumbs::thumbs: Quote
AlKil Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Witajcie kochani! Przeczytałam, obejrzałam....:lol::lol::lol: Quote
misiaczek Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='madziasto4'] Oooo...prawie się przytulają ;) :lol:. Czy Masterek polubił Torcia ? Quote
Alka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 dzień doberek Madziu !:multi: Bombowe te "języczkowe " ujęcia , rozkoszne psiaki ...:loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='Kasia_zg']Oooo jejciu....jestem pod wrażeniem foteczek...jacy oni sa cudowni...słodziutkie oczeta...Świetnie pozują jak zawodowi modele :) Życze Wam słodziutkich snów...tulaski dla chlopaków i buziaczki dla Ciebie Madziu!! Spokojnej nocki!:sleep2: Dziękujemy...do takiego pozowania wystarczy garść smaczków, aparat, no i...modele :p [quote name='madzia i medor']Czołem yorczki:lol: Czołem :lol: [quote name='Pegaza']hehe ale łypie spod tych oczu tym wzrokiem :eviltong: Bo to groźny pies...ale który? :lol: [quote name='marzenna79'] Tu języczek Toreczka.:multi::loveu: A tu języczek Masterka.:multi::loveu: Dobranoc Madziu.:multi::loveu: Trzymam kciuki za jutrzejsze szkła kontaktowe.:thumbs::thumbs: Pieski prawidłowo rozpoznane :thumbs: Za dzisiejsze soczewki, to już dzisiaj...:roll: [quote name='AlKil']Witajcie kochani! Przeczytałam, obejrzałam....:lol: Witamy :lol: [quote name='misiaczek']Oooo...prawie się przytulają ;) :lol:. Czy Masterek polubił Torcia ? Prawie...;) Czy polubił...Dzielnie znosi wygłupy Tora, choć czasami doprowadza młodego do pionu ;) [quote name='Alka']dzień doberek Madziu !:multi: Bombowe te "języczkowe " ujęcia , rozkoszne psiaki ...:loveu: Witaj Alu! Dziękujemy...;) Quote
cuciola Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 sliczne zdjecia pieknisiow!zapraszamy do siebie :) Quote
madziasto4 Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 cuciola napisał(a):sliczne zdjecia pieknisiow!zapraszamy do siebie :) Dziękujemy za odwiedziny ;) Quote
marzenna79 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Trzymam kciuki za Ciebie Madziu !!!!!!!:thumbs::thumbs: :calus: Witaj w piękny, słoneczny czwartek !!! Będzie dobrze, zobaczysz...;) Pozdrawiam.:multi::loveu: Powodzenia !!!!!!! :cool2::buzi: Quote
madziasto4 Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Dziękuję za kciuki Marzenko :multi: I za piękne napisy ;) Quote
Kasia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Jak ja się stęskniłam za tymi potworkami :loveu: :loveu: Dzień dobry Madziu!!!:multi: Rzadko teraz u Was bywam ale zawsze o Was pamietam ;) Quote
madziasto4 Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='madzia i medor']Hejo :lol: Witamy po raz drugi :lol: [quote name='fidelek2'] Jak ja się stęskniłam za tymi potworkami :loveu: :loveu: Dzień dobry Madziu!!!:multi: Rzadko teraz u Was bywam ale zawsze o Was pamietam ;) Witaj Kasiu :multi: Nie szkodzi...;) ohoo, mały przyszedł... próba pierwsza przejęcia piłki...- po dobroci... próba druga, już bardziej zdecydowana.... i efekt końcowy... [SIZE="3"]Master-Toro 0:1... Quote
marzenna79 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Świetne ujęcie...:loveu::loveu: Gratuluję ! :cool2: Quote
Sara_i_Aris Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='madziasto4'] Ach, ten Toro :roll: Master nie ma z nim szans :shake: Quote
Recommended Posts