Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
Wstalam, widze na oczy wiec soczewki OK.
Moge z czystym sumieniem polecic. :razz:

No to super :)

Shikka napisał(a):
Madzia, nie bojaj się soczewek :glaszcze:
Soczewki są cacy, od 6 lat noszę i zyje :)
Oczy również :)

Dzięki za słowa otuchy :lol: :)

Pati i Daisy napisał(a):
A Ty to niby gdzie? :mad: Może na wagary? :eviltong:

DZIEŃ DOBRY!

A ja to mam wolne :eviltong: Jakbyś dokładnie przeglądała naszą galerię, to wszystko byś wiedziała :diabloti:

Dzień dobry

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

madziasto4 napisał(a):
A ja to mam wolne :eviltong: Jakbyś dokładnie przeglądała naszą galerię, to wszystko byś wiedziała :diabloti:

Dzień dobry

Aaa mniejsza o to:eviltong: najważniejsze, że ja też mam wolne:diabloti: A co do dokładnego oglądania Twojej galerii, to wczoraj ją przeglądałam, żeby zobaczyć zdjęcia małego Toreczka:multi:

Posted

Pati i Daisy napisał(a):
Aaa mniejsza o to:eviltong: najważniejsze, że ja też mam wolne:diabloti: A co do dokładnego oglądania Twojej galerii, to wczoraj ją przeglądałam, żeby zobaczyć zdjęcia małego Toreczka:multi:

Ja mam wolne, bo...mam wolne, ale Ty też masz wolne? :hmmmm: Z jakiej racji? :evil_lol:

I co, podobał się mały Toreczek? :)

Posted

[quote name='madziasto4']Ja mam wolne, bo...mam wolne, ale Ty też masz wolne? :hmmmm: Z jakiej racji? :evil_lol:

I co, podobał się mały Toreczek? :)

Z takiej racji że mam wolne bo... mam wolne:p

Podobał? :shake: On jest przesłodki:loveu: :loveu: :loveu: No ale teraz to już mężczyzna z niego wyrósł:lol:

jak masz wolne to może jakieś fotki?

Posted

Alka napisał(a):
Cześc Madziu !:multi:

Twoje morskie foteczki można oglądać bez końca...:multi::loveu:

mizianko dla psiaków :loveu:

Witaj :multi:

Lepiej by się je oglądało, gdyby były lepszej jakości :lol: Te małe pchły tak latają, że ciężko je dobrze i wyraźnie uchwycić :roll:

Alez oni sa fajni :loveu:
I tacy rozni :evil_lol:
Charakterkiem też?

Oj przede wszystkim charakterkiem :lol: Są BARDZO różni, różnice widać na każdym kroku :lol:
Toro to wariat, żarłok, niekulturalna świnia, histeryk, ale za to pieszczoch jakich mało, trochę bardziej towarzyski :lol:
Master natomiast wszystko na odwrót- spokojny, bardziej stateczny, niejadek :mdleje:, nie lubi tak poprostu przyjść do człowieka i zasnąć na kolanach, na rękach posiedzi, ale raczej robi to przez grzeczność :evil_lol: bo zaraz zwiewa, panienka z niego, no i lubi numerki :evil_lol:

Pati i Daisy napisał(a):
O jejku ile morskich fotek!!!:multi: :loveu: A gdzie Masterek z Toreczkiem tak biegną? :cool3:

Przed siebie...;)

Posted

madziasto4 napisał(a):

Oj przede wszystkim charakterkiem :lol: Są BARDZO różni, różnice widać na każdym kroku :lol:
Toro to wariat, żarłok, niekulturalna świnia, histeryk, ale za to pieszczoch jakich mało, trochę bardziej towarzyski :lol:
Master natomiast wszystko na odwrót- spokojny, bardziej stateczny, niejadek :mdleje:, nie lubi tak poprostu przyjść do człowieka i zasnąć na kolanach, na rękach posiedzi, ale raczej robi to przez grzeczność :evil_lol: bo zaraz zwiewa, panienka z niego, no i lubi numerki :evil_lol:

Hi hi. Musze sobie znaleźć tego żarłoczka i obejrzeć jeszcze raz :lol:

Pięknie ich opisałaś :evil_lol:

Posted

misiaczek napisał(a):
Heloł śliczniaste chłopaki :loveu:.
O plazy i morzu to już pisałam,ze extra mieć na codzień :).

Witamy :)
Noooo, plaża to taka frajda dla nich :) Uwilbiają ryć w piasku :lol: I łażą tuż za moimi stopami, bo przecież jak się stawia kroki na plaży, to stopy się 'zatapiają' w piasku i te moje głupolki dwa uważają to za świetną zabawę- plączą mi się pod nogami i odkopują buty za każdym postawionym krokiem :diabloti:

Posted

Hi hi. Musze sobie znaleźć tego żarłoczka i obejrzeć jeszcze raz :lol:

Pięknie ich opisałaś :evil_lol:

Sama prawda :lol:

Gdzieś mam jeszcze jakiś staaaary filmik, gdzie mały również beknął....:hmmmm:

Posted

Pati i Daisy napisał(a):
Myslalam że uciekają od pańci, bo chce im zrobić zdjęcie:evil_lol:

Nie, do pańci to one biegną ile sił w łapkach, bo pańcia oprócz aparatu ma też smaczki w kieszeni :cool3:

Posted

Witamy i buziolki przesyłamy!! :)
Toreczek jak zwykle uroczy tak zawadiacko wyszedł na tych foteczkach On to takie "diabliki ma w oczkach " :)

A Masterek widac że to taki spokojniejszy i stateczny chłopak!

A tych specerków po plaży to Wam zazdrościmy...też bysmy tak chcieli...ohhh jak fajnie soboe pomarzyć....
Miłego dzionka zyczymy !!

Posted

[quote name='Kasia_zg']Witamy i buziolki przesyłamy!! :)
Toreczek jak zwykle uroczy tak zawadiacko wyszedł na tych foteczkach On to takie "diabliki ma w oczkach " :)

A Masterek widac że to taki spokojniejszy i stateczny chłopak!

A tych specerków po plaży to Wam zazdrościmy...też bysmy tak chcieli...ohhh jak fajnie soboe pomarzyć....
Miłego dzionka zyczymy !!
Bo to prawda, on ma wiecznie iskierki w oczach :lol:
Również życzymy miłego dnia :)

[quote name='Anusia & Alutka']Mom juz :razz:

[SIZE="1"].................
A już miałam Ci poszukać.... ;)