madziasto4 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Wstalam, widze na oczy wiec soczewki OK. Moge z czystym sumieniem polecic. :razz: No to super :) Shikka napisał(a):Madzia, nie bojaj się soczewek :glaszcze: Soczewki są cacy, od 6 lat noszę i zyje :) Oczy również :) Dzięki za słowa otuchy :lol: :) Pati i Daisy napisał(a):A Ty to niby gdzie? :mad: Może na wagary? :eviltong: DZIEŃ DOBRY! A ja to mam wolne :eviltong: Jakbyś dokładnie przeglądała naszą galerię, to wszystko byś wiedziała :diabloti: Dzień dobry Quote
Pati i Daisy Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 madziasto4 napisał(a):A ja to mam wolne :eviltong: Jakbyś dokładnie przeglądała naszą galerię, to wszystko byś wiedziała :diabloti: Dzień dobry Aaa mniejsza o to:eviltong: najważniejsze, że ja też mam wolne:diabloti: A co do dokładnego oglądania Twojej galerii, to wczoraj ją przeglądałam, żeby zobaczyć zdjęcia małego Toreczka:multi: Quote
madziasto4 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Aaa mniejsza o to:eviltong: najważniejsze, że ja też mam wolne:diabloti: A co do dokładnego oglądania Twojej galerii, to wczoraj ją przeglądałam, żeby zobaczyć zdjęcia małego Toreczka:multi: Ja mam wolne, bo...mam wolne, ale Ty też masz wolne? :hmmmm: Z jakiej racji? :evil_lol: I co, podobał się mały Toreczek? :) Quote
Pati i Daisy Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='madziasto4']Ja mam wolne, bo...mam wolne, ale Ty też masz wolne? :hmmmm: Z jakiej racji? :evil_lol: I co, podobał się mały Toreczek? :) Z takiej racji że mam wolne bo... mam wolne:p Podobał? :shake: On jest przesłodki:loveu: :loveu: :loveu: No ale teraz to już mężczyzna z niego wyrósł:lol: jak masz wolne to może jakieś fotki? Quote
madziasto4 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Bardzo śmieszne :p Zaraz coś dam :lol: Quote
Pati i Daisy Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 madziasto4 napisał(a):Zaraz coś dam :lol: :multi: :multi: :multi: Quote
Aga76 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Dzień dobry :Cool!: Młodszy braciszek wygląda świetnie :happy1: Quote
Alka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Cześc Madziu !:multi: Twoje morskie foteczki można oglądać bez końca...:multi::loveu: mizianko dla psiaków :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Alez oni sa fajni :loveu: I tacy rozni :evil_lol: Charakterkiem też? Quote
Pati i Daisy Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='madziasto4'] O jejku ile morskich fotek!!!:multi: :loveu: A gdzie Masterek z Toreczkiem tak biegną? :cool3: Quote
madziasto4 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Alka napisał(a):Cześc Madziu !:multi: Twoje morskie foteczki można oglądać bez końca...:multi::loveu: mizianko dla psiaków :loveu: Witaj :multi: Lepiej by się je oglądało, gdyby były lepszej jakości :lol: Te małe pchły tak latają, że ciężko je dobrze i wyraźnie uchwycić :roll: Anusia & Alutka napisał(a):Alez oni sa fajni :loveu: I tacy rozni :evil_lol: Charakterkiem też? Oj przede wszystkim charakterkiem :lol: Są BARDZO różni, różnice widać na każdym kroku :lol: Toro to wariat, żarłok, niekulturalna świnia, histeryk, ale za to pieszczoch jakich mało, trochę bardziej towarzyski :lol: Master natomiast wszystko na odwrót- spokojny, bardziej stateczny, niejadek :mdleje:, nie lubi tak poprostu przyjść do człowieka i zasnąć na kolanach, na rękach posiedzi, ale raczej robi to przez grzeczność :evil_lol: bo zaraz zwiewa, panienka z niego, no i lubi numerki :evil_lol: Pati i Daisy napisał(a):O jejku ile morskich fotek!!!:multi: :loveu: A gdzie Masterek z Toreczkiem tak biegną? :cool3: Przed siebie...;) Quote
misiaczek Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='madziasto4'] [quote name='madziasto4'] Heloł śliczniaste chłopaki :loveu:. O plazy i morzu to już pisałam,ze extra mieć na codzień :). Quote
Anusia & Alutka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 madziasto4 napisał(a): Oj przede wszystkim charakterkiem :lol: Są BARDZO różni, różnice widać na każdym kroku :lol: Toro to wariat, żarłok, niekulturalna świnia, histeryk, ale za to pieszczoch jakich mało, trochę bardziej towarzyski :lol: Master natomiast wszystko na odwrót- spokojny, bardziej stateczny, niejadek :mdleje:, nie lubi tak poprostu przyjść do człowieka i zasnąć na kolanach, na rękach posiedzi, ale raczej robi to przez grzeczność :evil_lol: bo zaraz zwiewa, panienka z niego, no i lubi numerki :evil_lol: Hi hi. Musze sobie znaleźć tego żarłoczka i obejrzeć jeszcze raz :lol: Pięknie ich opisałaś :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 misiaczek napisał(a):Heloł śliczniaste chłopaki :loveu:. O plazy i morzu to już pisałam,ze extra mieć na codzień :). Witamy :) Noooo, plaża to taka frajda dla nich :) Uwilbiają ryć w piasku :lol: I łażą tuż za moimi stopami, bo przecież jak się stawia kroki na plaży, to stopy się 'zatapiają' w piasku i te moje głupolki dwa uważają to za świetną zabawę- plączą mi się pod nogami i odkopują buty za każdym postawionym krokiem :diabloti: Quote
Pati i Daisy Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 madziasto4 napisał(a):Przed siebie...;) Myslalam że uciekają od pańci, bo chce im zrobić zdjęcie:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Hi hi. Musze sobie znaleźć tego żarłoczka i obejrzeć jeszcze raz :lol: Pięknie ich opisałaś :evil_lol: Sama prawda :lol: Gdzieś mam jeszcze jakiś staaaary filmik, gdzie mały również beknął....:hmmmm: Quote
madziasto4 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Myslalam że uciekają od pańci, bo chce im zrobić zdjęcie:evil_lol: Nie, do pańci to one biegną ile sił w łapkach, bo pańcia oprócz aparatu ma też smaczki w kieszeni :cool3: Quote
Kasia_zg Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Witamy i buziolki przesyłamy!! :) Toreczek jak zwykle uroczy tak zawadiacko wyszedł na tych foteczkach On to takie "diabliki ma w oczkach " :) A Masterek widac że to taki spokojniejszy i stateczny chłopak! A tych specerków po plaży to Wam zazdrościmy...też bysmy tak chcieli...ohhh jak fajnie soboe pomarzyć.... Miłego dzionka zyczymy !! Quote
Anusia & Alutka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Mom juz :razz: [SIZE="1"]................. Quote
madziasto4 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='Kasia_zg']Witamy i buziolki przesyłamy!! :) Toreczek jak zwykle uroczy tak zawadiacko wyszedł na tych foteczkach On to takie "diabliki ma w oczkach " :) A Masterek widac że to taki spokojniejszy i stateczny chłopak! A tych specerków po plaży to Wam zazdrościmy...też bysmy tak chcieli...ohhh jak fajnie soboe pomarzyć.... Miłego dzionka zyczymy !! Bo to prawda, on ma wiecznie iskierki w oczach :lol: Również życzymy miłego dnia :) [quote name='Anusia & Alutka']Mom juz :razz: [SIZE="1"]................. A już miałam Ci poszukać.... ;) Quote
madziasto4 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Normalnie kocham Torka :loveu: Proszę, jeszcze jakiś filmik sprzed kilku miesięcy, wsłuchaj się...:razz: [SIZE="3"]FILM Quote
barbara.h Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 jak tam po świętach? chłopaki się obżarły :evil_lol: Quote
Recommended Posts