maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='nane']Nie, ładny był :mad: :mad: :mad: Gdzies w domu pewnie jeszcze jest :eviltong: i to byl efekt jaki byl cudowny magiczny i wymarzony hihih :evil_lol::evil_lol: Dobrze Ja zmykam dziewczynki :* Dobranocc :* Quote
Sara_i_Aris Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Cześć Madziu! My z klasą na wycieczki do Poznania nie jeździmy, za daleko, jak już to Warszawa. Ale że ja tam prawie co miesiąc siedzę, to mi się już nudzi. W Poznaniu byłam z rodzicami, ale w Biskupinie już nie :shake: [quote name='madziasto4'] Jego oczy są zabójcze :2gunfire: Quote
misiaczek Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='madziasto4']Dzisiejszy wieczorny Toro Cześć poświątecznie :). Wasza galeria idzie jak burza.Parę dni mnie nie było i nie do nadrobienia ;) :lol:. Jaką fajną piłeczkę z biedroną ma Torek :). Quote
Guffi Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 maartucha napisał(a):Dzien dobry :D Madzia pewno jeszcze śpi:eviltong: Quote
madziasto4 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Yorkie']Cześć Madziu! Jego oczy są zabójcze :2gunfire: Cześć! Z karabinem na małego pieska? :mdleje: [quote name='misiaczek']Cześć poświątecznie :). Wasza galeria idzie jak burza.Parę dni mnie nie było i nie do nadrobienia ;) :lol:. Jaką fajną piłeczkę z biedroną ma Torek :). Dzień dobry! :) :lol: Piłeczka znaleźna :lol: - w ośrodku wypoczynkowym w Zakopanem w naszym pokoju Master wyniuchał gdzieś w kącie :lol: Pewnie jakieś dziecko zostawiło ;) [quote name='maartucha']Dzien dobry :D Dzień dobry :lol: [quote name='Guffi']Madzia pewno jeszcze śpi:eviltong: Racja, o 10 jeszcze spałam...:lol: Quote
Guffi Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 madziasto4 napisał(a): Racja, o 10 jeszcze spałam...:lol: No i widzę, że tym razem nie stałaś lewą nogą:multi:;) Quote
nane Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='madziasto4']Cześć! Z karabinem na małego pieska? :mdleje: quote] Boshe takie straszne rzeczy się tu dzieją :smhair2: Quote
madziasto4 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Guffi napisał(a):No i widzę, że tym razem nie stałaś lewą nogą:multi:;) Nie, bo przeniosłam się z głową do spania na drugi koniec kanapy i chcąc nie chcąc wstaję na prawą stroną prawą nogą :p A zresztą ja nigdy nie wstaję lewą nogą :hmmmm: nane napisał(a): Boshe takie straszne rzeczy się tu dzieją :smhair2: Polowanie na Torka...:shake: Quote
maartucha Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Witam i o zdrowie pytamm ale zaraz zmykam :D hihi :P ale rym :P Quote
Guffi Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 madziasto4 napisał(a):Nie, bo przeniosłam się z głową do spania na drugi koniec kanapy i chcąc nie chcąc wstaję na prawą stroną prawą nogą :p A zresztą ja nigdy nie wstaję lewą nogą :hmmmm: Pogubiłaś się w zeznaniach:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Guffi napisał(a):Pogubiłaś się w zeznaniach:evil_lol: Skądże...:shake: Quote
marzenna79 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 CUDNE BĄBELKI !!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dzień dobry Madziu i chłopcy kochani ! :multi::multi::multi: Wszystkiego dobrego po świętach życzę.:loveu::loveu::loveu: P.S. Dziękuję bardzo,bardzo,bardzo.......:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Avatarki piękne - dzięki Madziu kochana.:buzi::buzi: Nie mam kompa,:placz: syn mi formatuje lapcika.:shake: Coś mu nie wychodzi...:shake: stale wyskakuje ten sam błąd...:shake: Quote
Kasia_zg Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Witam Serdecznie!! Jak milutko wpaśc tu do was i zobaczyc zdjęcia cudownych chłopaków Ślicznie wysli na tych foteczkach. Buziolki dla nich!! Milutkiego popołudnia Madziu :) Quote
madziasto4 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='marzenna79'] CUDNE BĄBELKI !!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dzień dobry Madziu i chłopcy kochani ! :multi::multi::multi: Wszystkiego dobrego po świętach życzę.:loveu::loveu::loveu: P.S. Dziękuję bardzo,bardzo,bardzo.......:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Avatarki piękne - dzięki Madziu kochana.:buzi::buzi: Nie mam kompa,:placz: syn mi formatuje lapcika.:shake: Coś mu nie wychodzi...:shake: stale wyskakuje ten sam błąd...:shake: Dzień dobry ;) Miło mi, że bannerki się spodobały [quote name='Kasia_zg']Witam Serdecznie!! Jak milutko wpaśc tu do was i zobaczyc zdjęcia cudownych chłopaków Ślicznie wysli na tych foteczkach. Buziolki dla nich!! Milutkiego popołudnia Madziu :) Witamy i dziękujemy za odwiedziny! :) Quote
marzenna79 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='madziasto4']Dzień dobry ;) Miło mi, że bannerki się spodobały Spodobały ??????? :cool3: To mało powiedziane Madziu ...one są przepiękne... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:I jak ślicznie dobrałaś kwiatuszki, jako tło banerkowe !!!!!!! :multi::loveu: Gratuluję gustu i umiejętności artystycznych.:multi::multi::loveu: JESTEŚ WIELKA !!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
madziasto4 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='marzenna79']Spodobały ??????? :cool3: To mało powiedziane Madziu ...one są przepiękne... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:I jak ślicznie dobrałaś kwiatuszki, jako tło banerkowe !!!!!!! :multi::loveu: Gratuluję gustu i umiejętności artystycznych.:multi::multi::loveu: JESTEŚ WIELKA !!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Dziękuję za słowa uznania :lol: Starałam się wyszukać tła w odcieniach fioletu ;) Quote
madziasto4 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Pati dziękujemy nane widziałam...:p Szukamy właśnie noclegu w Pieninach... Quote
Sara_i_Aris Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='madziasto4']Cześć! Z karabinem na małego pieska? :mdleje: Cześć Madziu! No wiesz, pozory mylą :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Yorkie']Cześć Madziu! No wiesz, pozory mylą :evil_lol: Że niby nie karabin czy niemały piesek...? :eviltong: Quote
Sara_i_Aris Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 I karabin, i piesek. Karabin był na wodę, a piesek chociaż mały, ma duszę zabójcy :evil_lol: Quote
Recommended Posts