madziasto4 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 nane napisał(a):Madzia jak możesz to wpadnij do mnie na blog potrzebna interwencja Byłam i u Was i na Yorkach, ale ja biedna nie w temacie, przeczytałam kilka ostatnich postów, jednak nadal nie mam nic sensownego do napisania.... Guffi napisał(a):O, i jaka... gościnna;) :evil_lol: :evil_lol: Quote
nane Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 madziasto4 napisał(a):Byłam i u Was i na Yorkach, ale ja biedna nie w temacie, przeczytałam kilka ostatnich postów, jednak nadal nie mam nic sensownego do napisania.... Mamy żal:-( :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :mad: :angryy: :mad: Quote
madziasto4 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 nane napisał(a):Mamy żal:-( :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :mad: :angryy: :mad: Wybacz ;) Nie chcę się mieszać w coś, w czym nie wiem o co chodzi :shake: Quote
Guffi Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 madziasto4 napisał(a): :evil_lol: :evil_lol: Nie zaprzeczasz? :evil_lol: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Madziu a co u CIebie słychac :D Brat byl dzis moj w Gdyni ze znajomymi, szkoda ze o tym nie wiedzialam bym sie zabrala z nim :D I mowil ze widzial jakiegos Yorczka slicznego :D Quote
madziasto4 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='maartucha']Dobry wieczor dziewczynki :D Dobry wieczór Quote
madziasto4 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 maartucha napisał(a):Madziu a co u CIebie słychac :D Brat byl dzis moj w Gdyni ze znajomymi, szkoda ze o tym nie wiedzialam bym sie zabrala z nim :D I mowil ze widzial jakiegos Yorczka slicznego :D A co brat tak kursuje między Elblągiem a Gdynią? :lol: Ile to km z Elbląga...? :hmmmm: Quote
nane Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='madziasto4']Dobry wieczór Wieczór to może tak ale czy taki dobry :angryy: Quote
madziasto4 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Guffi napisał(a):Nie zaprzeczasz? :evil_lol: Tym razem nie :megagrin: nane napisał(a):Wieczór to może tak ale czy taki dobry :angryy: A co się stało? :lol: Quote
Magda Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Hej Madziolstwo!;) Ale śliczny śpioszek:loveu: Najadł się to teraz leniu****e:eviltong: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 :loveu: Cudowne przywiatnie :loveu: A jakiego kitola mamy ładnego dzis :D Fiu fiu Quote
nane Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 madziasto4 napisał(a): A co się stało? :lol: Jutro na uczelnię :placz: Quote
madziasto4 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Magda_Miki napisał(a):Hej Madziolstwo!;) Ale śliczny śpioszek:loveu: Najadł się to teraz leniu****e:eviltong: Hej :) maartucha napisał(a)::loveu: Cudowne przywiatnie :loveu: A jakiego kitola mamy ładnego dzis :D Fiu fiu To nie z dziś zdjęcia :eviltong: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 madziasto4 napisał(a):A co brat tak kursuje między Elblągiem a Gdynią? :lol: Ile to km z Elbląga...? :hmmmm: a ze 150 bedzie :D no tak moze 140 :D jakos tak :D a On z nudowo ze znajomymi :D <debil> :D Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 madziasto4 napisał(a): To nie z dziś zdjęcia :eviltong: a Idz ty :D Myslalam ze nowosci :D Quote
nane Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 maartucha napisał(a):a ze 150 bedzie :D no tak moze 140 :D jakos tak :D a On z nudowo ze znajomymi :D <debil> :D Ma cos z nas my tez z nudów czasami autkiem pomykamy:evil_lol: Quote
Magda Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 nane napisał(a):Jutro na uczelnię :placz: Hihihihihi....a ja mam jeszcze jutro wolne:evil_lol: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 haha ja tez wolne :evil_lol: na szczescie :D Na miastko wyrusze sobie :D Quote
madziasto4 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 nane napisał(a):Jutro na uczelnię :placz: uuuuuu...a ja mam wolne :sweetCyb: Cały tydzień :sweetCyb: maartucha napisał(a):a ze 150 bedzie :D no tak moze 140 :D jakos tak :D a On z nudowo ze znajomymi :D <debil> :D Oj debil od razu, chłopak lubi podróże :eviltong: maartucha napisał(a):a Idz ty :D Myslalam ze nowosci :D Z nowości mam Toreczka sprzed chwili ;) Quote
madziasto4 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 maartucha napisał(a):a z jakiej paki to cały tydzien? :angryy: :megagrin: :megagrin: Quote
Magda Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 madziasto4 napisał(a):uuuuuu...a ja mam wolne :sweetCyb: Cały tydzień :sweetCyb: Jak to?:placz: Quote
madziasto4 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Magda_Miki napisał(a):Jak to?:placz: Ludziska z mojej klasy jadą na wycieczkę ;) Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Skandaal..... a ja sroda, czwartek i piatek szkola.. jeszcze takie ciezkiee lekcje :placz: Quote
Recommended Posts