Teklunia Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 madziasto4 napisał(a): to musisz się Kasiu wybierać częściej z Tenusiem nad morze- niech się chłopak wyszaljej i wypluska trochę ;) Ten nigdy moza nie widzial... dla nas wyjscie na plaze to niestety taki dluzszy spacerek, jakies 400 km :lol: madziasto4 napisał(a): jakie fajne, wesole chlopaki :loveu::loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Teklunia napisał(a):Ten nigdy moza nie widzial... dla nas wyjscie na plaze to niestety taki dluzszy spacerek, jakies 400 km :lol: a co to dla Ciebie 400 km :cool3: :evil_lol: oj jak nie widział, to dopiero by się cieszył :loveu: Teklunia napisał(a):jakie fajne, wesole chlopaki :loveu::loveu::loveu: oj wesołe, i to jak :loveu: bardzo się lubią :) Quote
AlKil Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Oj dawno nas nie było ale nadrobiliśmy... zdjęcia super. Widzę,że rozsławiłaś nasz sopocki Krzywy Dom! Quote
madziasto4 Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 AlKil napisał(a):Oj dawno nas nie było ale nadrobiliśmy... zdjęcia super. Widzę,że rozsławiłaś nasz sopocki Krzywy Dom! musiałam się pochwalić, że mamy w Trójmieście takie cudo :loveu: :loveu: dziekujemy za odwiedzinki i cieszymy się, że zdjęcia się podobają ;) Quote
marlena924 Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Super foteczki :loveu: Ten przyjaciel Mastera również śliczniasty :razz: Dostrzegłam warkoczyka na główce :cool3: Quote
madziasto4 Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 marlena924 napisał(a):Super foteczki :loveu: Ten przyjaciel Mastera również śliczniasty :razz: Dostrzegłam warkoczyka na główce :cool3: :klacz: brawo dla spostrzegawczej Marlenki :cool3: Quote
justynia Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 madziasto4 napisał(a): Riczi na Masterku :cool1: Pogoń Razem :loveu: Masterek to ma dobrze, nie dość, że nad morzem mieszka, to jeszcze ma działeczkę :cool3: Ale wiosenne szaleństwo! Futro się yorczkom przewietrzy :evil_lol: Pierwszy raz widziałam warkoczyk u faceta :crazyeye: Ale do pyska mu w nim :loveu: Quote
madziasto4 Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 justynia napisał(a):Masterek to ma dobrze, nie dość, że nad morzem mieszka, to jeszcze ma działeczkę :cool3: Ale wiosenne szaleństwo! Futro się yorczkom przewietrzy :evil_lol: Pierwszy raz widziałam warkoczyk u faceta :crazyeye: Ale do pyska mu w nim :loveu: dziękujemy za odwiedzinki :multi: o tak, masterek uwielbia jeździć na działeczkę i szaleć z sąsiadem Riczim :loveu: a Riczusiowi widocznie wygodniej w warkoczyku :loveu: nie majta mu się tak jak kucyk :cool3: Quote
Pysia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Dzień dobry :) Witamy Masterka i jego mamusie ;) Pogoda wiosenna wiec czekamy na dzisiejsze fotki :) Quote
Basia&Safi Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 on ciagle wyglada jak szczeniaczek :):) koniecznie fotki ja bym poprosila hmmm na plazy :] hihihih Quote
madziasto4 Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Dziekujemy za odwiedzinki :multi: basiulka22tychy napisał(a):on ciagle wyglada jak szczeniaczek :):) koniecznie fotki ja bym poprosila hmmm na plazy :] hihihih niestety nie mam z plaży :oops: :oops: :shake: :-( ale obiecuję, że kiedy tylko będę na plaży z masterkiem to nadrobię zaległości i nacykam duużo zdjęć, OK? :cool3: :cool3: A tymczasem zdjęcia z działki ;) Quote
Basia&Safi Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 okej :):):) Boziu jaki on jest rozkoszny :):):) śliczna mordeczka :) Quote
madziasto4 Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 basiulka22tychy napisał(a):okej :):):) Boziu jaki on jest rozkoszny :):):) śliczna mordeczka :) dziękujemy :oops: ;) Quote
Teklunia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 madziasto4 napisał(a): ale slodycz z czarnym noseczkiem :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Jupi Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 dzieńdoberek:lol: o u Masterka też wiosennie w galerii:lol: słodkości:loveu: Quote
madziasto4 Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Jupi napisał(a):dzieńdoberek:lol: o u Masterka też wiosennie w galerii:lol: Dzień dobry :multi: wiosennie, ale nie aż tak jak u Was :shake: :razz: :eviltong: Quote
Moniś Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 madziasto4 napisał(a): wiosennie, ale nie aż tak jak u Was :shake: :razz: :eviltong: a u nas dziś cieplutko :cool3: idealna pogoda na spacerki :lol::lol: Dzieńdoberek! :multi: Quote
AlKil Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Jedziemy za miasto poszukać tego ciepełka i wiosny. Jak znajdziemy to przywlokę je do trójmiasta...:razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Masterek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
madziasto4 Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Monisiu Dzień dobry :multi: u nas teraz też się ładnie i ciepło zrobiło :multi: AlKil dziękujemy za przytarganie wiosenki :multi: i w związku z tym, że przywlokłaś ją do nas :razz: wybrałam się na plażę :multi: iiiii.....zrobiłam obiecane plażowe fotki :cool3: właśnie wrzucam je na kompa i zaraz coś wkleję :p Daguś witaj :multi: z Twojego postu wnioskuję, że fotki Ci się podobają :cool3: Quote
madziasto4 Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 MORSKIE fotki :razz: PORCJA 1 :razz: Master oczywiście upaćkał sobie nochal w piasku :roll: łabądki :razz: nasz orłowski klif nadmorski Molo w Orłowie Quote
Teklunia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 madziasto4 napisał(a): Magda, piekne sa te zdjecia!!! Naprawde bardzo mi sie podobaja :loveu: A Masterek jest urodzonym modelem :loveu: Quote
madziasto4 Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Teklunia napisał(a):Magda, piekne sa te zdjecia!!! Naprawde bardzo mi sie podobaja :loveu: A Masterek jest urodzonym modelem :loveu: cieszę się niezmiernie ;) właściwie to morze dodaje im uroku :eviltong: Quote
Recommended Posts