nane Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 madziasto4 napisał(a): ...psy się gwałcą, a temu wszystkiemu przygląda się dziewczynka z sąsiedztwa :evil_lol: Niech się dziecko uczy ,że pieski troszke inaczej...:p Pro-rodzinnym ponoć należy być :razz: Quote
Pati i Daisy Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 madziasto4 napisał(a):Toruś to jeszcze dziecko :shake: :lol: ...psy się gwałcą, Toro szczeka na sąsiadkę z motyką, a temu wszystkiemu przygląda się dziewczynka z sąsiedztwa :evil_lol: A ty sie Madziu nie śmiej! Bo to Twoje nogi były! :diabloti: Ojj i to napewno nie wszystko:eviltong: Quote
madziasto4 Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 nane napisał(a):Niech się dziecko uczy ,że pieski troszke inaczej...:p Pro-rodzinnym ponoć należy być :razz: Tiaaaa :p Pati i Daisy napisał(a):A ty sie Madziu nie śmiej! Bo to Twoje nogi były! :diabloti: Ojj i to napewno nie wszystko:eviltong: A skąd pewność, że to moje nogi? :niewiem: Czy my się może znamy? :evil_lol: nane napisał(a):My juz idziemy Śpać lulu Papa Dobranoc :sleep2: Rozumiem, że yorkowa brygada już grzeje łóżko? :loveu: Quote
Pati i Daisy Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 nane napisał(a):My juz idziemy Śpać lulu Papa Dobranoc Nane;) I my też już idziemy lulu, dobranoc, kolorowych snów :sleeping: :sleep2: Quote
Pati i Daisy Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 madziasto4 napisał(a):A skąd pewność, że to moje nogi? :niewiem: Czy my się może znamy? :evil_lol: No bo jak w tej siedzącej pozycji robiłaś zdjęcie to to musiały być Twoje nogi:lol: Czy ja wiem czy sie znamy...:stupid: Byłam nad morzem w wakacje ale nie pamiętam żebyś była jedną z moich wakacyjnych miłości :evil_lol: DOBRANOC :* do jutra ;) Quote
marzenna79 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 :cool3: Super igraszki...:thumbs::Rose: :smilecol::sleep2::smilecol::sleeping::smilecol::sleeping::smilecol: Dobranoc Madziu !!! To link fotki Sukcesa do bannerka. http://img521.imageshack.us/img521/6641/hpim1460kz4.jpg Quote
Basia&Safi Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 madziu a moze jeszcze jeden yoreczek hihihihih Quote
Kasia Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Witaj Magdo w świąteczny poranek ;) Jak samopoczucie? Przed nami dwa dni leniuchowania o obżarstwa a za oknem ani widu słonka....a miała być taka piękna pogoda :roll: Quote
Kasia_zg Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Witaj Madziu... Przedwyjazdem zajżelismy do was na chwilke aby zyczyć miłego dzionka i przyjemnego leniuszkowania...:D Pozdrowionka :) Quote
nane Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Dzień dobry Madzia Dzień dobry Yoraski :loveu: Jak tam poranek my mieliśmy baaardzo pracowity A to nasze efekty http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=58532 :lol: Quote
madziasto4 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='basiulka22tychy']madziu a moze jeszcze jeden yoreczek hihihihih O nie, Mastera by chyba szlag trafił, jakby w domu znalazł się kolejny gówniarz :evil_lol: ;) [quote name='fidelek2']Witaj Magdo w świąteczny poranek ;) Jak samopoczucie? Przed nami dwa dni leniuchowania o obżarstwa a za oknem ani widu słonka....a miała być taka piękna pogoda :roll: Witamy:multi: Pogoda rzeczywiście okropna, nad ranem był śnieg na samochodach, przed południem padał grad i do tego wszystkiego straszny ziąb :roll: [quote name='Kasia_zg']Witaj Madziu... Przedwyjazdem zajżelismy do was na chwilke aby zyczyć miłego dzionka i przyjemnego leniuszkowania...:D Pozdrowionka :) Witamy :) Bardzo mi miło, że do nas zajrzałaś :) Również życzymy miłego dnia! [quote name='nane']Dzień dobry Madzia Dzień dobry Yoraski :loveu: Jak tam poranek my mieliśmy baaardzo pracowity A to nasze efekty http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=58532 :lol: Dzień dobry :lol: Efekt wspaniały, jestem w trakcie czytania :loveu: Quote
nane Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 A jak Śniadanko ?? :cool3: Zajączek przyniósł prezenty?? :evil_lol: :loveu: Quote
madziasto4 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 nane napisał(a):A jak Śniadanko ?? :cool3: Zajączek przyniósł prezenty?? :evil_lol: :loveu: Nie wspominaj o śniadanku...Najadłam się jak bąk :mdleje: No właśnie skurczybyk nic nie przyniósł :mad: Quote
nane Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 madziasto4 napisał(a): No właśnie skurczybyk nic nie przyniósł :mad: Masz rację:mad: dziada:sweetCyb: Quote
Pegaza Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Cze Madzia:p widze fotki przyzwoite a kiedy znow będą te nieprzyzwoite po godzinie 22:00?:eviltong: Quote
nane Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Pegaza napisał(a):Cze Madzia:p widze fotki przyzwoite a kiedy znow będą te nieprzyzwoite po godzinie 22:00?:eviltong: dozwolone od lat 18-stu :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Pegaza napisał(a):Cze Madzia:p widze fotki przyzwoite a kiedy znow będą te nieprzyzwoite po godzinie 22:00?:eviltong: Proszę, proszę jak się towarzystwo rozochociło :cool1: nane napisał(a):dozwolone od lat 18-stu :evil_lol: To to spokojnie można obalić, bo i gospodyni galerii brakuje troszku do 18 :cool1: Quote
nane Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='madziasto4'] A co tu się dzia ?:oops: Bosche jak my zazdrascamy wam U nas pada :shake: :placz: Quote
madziasto4 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 nane napisał(a):Bosche jak my zazdrascamy wam U nas pada :shake: :placz: U nas też rano było mokro, ogólnie pogoda nie jest taka zła w tej chwili, ale potwornie zimno :shake: A te zdjęcia plażowe to nie z dzisiaj :shake: Quote
nane Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 madziasto4 napisał(a):U nas też rano było mokro, ogólnie pogoda nie jest taka zła w tej chwili, ale potwornie zimno :shake: A te zdjęcia plażowe to nie z dzisiaj :shake: tą pogodę to tylko :mad: :mad: :mad: Quote
madziasto4 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 nane napisał(a):tą pogodę to tylko :mad: :mad: :mad: Właśnie, tym bardziej, że zapowiadali około 20 stopni w święta :placz: Quote
Recommended Posts