madziasto4 Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 basiulka22tychy napisał(a):uwielbiammmmmmm koniki :):):):) slodki pycholek :) dziękujemy :) właśnie wróciliśmy z działki i przed chwilką zgrałam fotki :lol: Co do lanego poniedziałku to aż dziwne, ale u nas jest sucho :-o gdzieniegdzie tylko kilku dziaciaków biega z pistoletami na wodę, ale ogólnie, to jest spokojnie - aż jestem zdziwiona :-o ale na razie CZĘŚĆ 2 sobotniego spacerku ;) Quote
madziasto4 Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 Przed chwilką wróciliśmy z kolejnego, 2 godzinnego spacerku :lol: Jaka piękna pogoda się u nas w Gdyni zrobiła :multi: Słoneczko, cieplutki wiaterek :loveu: Byliśmy w lasie i nad morzem, Masterek też był z nami ma się rozumieć :cool1: :cool3: Właśnie oglądam fotki :lol: Quote
madziasto4 Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 Master leży padnięty po dzisiejszych wiosennych spacerach,a ja.....skorzystam z okazji i obejrzę go całego, czy przypadkiem nie ma kleszcza...:roll: DOBRANOC Quote
Basia&Safi Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 slodziak :):):) i co jak z kleszczami mam nadzieje ze zaden sie nie zaczeplil :) Quote
madziasto4 Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 żadnego kleszcza nie znalazłam :multi: ale zapobiegawczo trzeba pomyśleć o jakimś preparacie p/kleszczowym od weta :razz: kilka wczorajszych fotek znad MORZA Życzymy miłego dnia :multi: Quote
Basia&Safi Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 mmmmmmmmmmmm cudownie uwielbiam morze nie moge sie doczekac wakacji moze uda sie nam wyjechac z Safi gdzies nad morze sliczne fotki :):):) Quote
marlena924 Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 MORZE!!! Ach..... :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrowionka Quote
madziasto4 Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 widzę, że morze cieszy się powodzeniem :cool3: i się wcale nie dziwię :cool3: ja też uwielbiam morze i...jak tak patrzę teraz na te fotki, to z chęcią wskoczyłabym do tej wody :loveu: Quote
madziasto4 Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Zdjęcia z niedzielnego-świątecznego spacerku :) ten psiur pilnował jakiegoś obiektu, podszedł do siatki i wbił wzrok w tą pchłę, która na niego szczekała - chodzi rzecz jasna o Masterka :cool1: następnym etapem naszej świątecznej wyprawy była sopocka Łysa Góra :razz: ; tu widok z Góry na dół: master :cool1: następnie przeszliśmy się laskiem :cool1:...i przy okazji spotkaliśmy kosa :razz: Monte Cassino w Sopocie i krzywy dom :cool3: fajny, nie :evil_lol: widok z sopockiego molo na słynny Grand Hotel Quote
Basia&Safi Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 jaka slodziutka kleczka ;) widok z sopockiego molo na słynny Grand Hotel a tu tu to ja tes mam fotecke z moim Dafidkem ;) Quote
Moniś Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 madziasto4 napisał(a): Monte Cassino w Sopocie i krzywy dom :cool3: fajny, nie :evil_lol: O mamooooooo :cool3::cool3::cool3: Na pierwszy rzut oka myślałam, że sama tak go skrzywiłaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wszystkie fotki extra :lol: Śliczne się Masterek prezentuje na tle morza :loveu::loveu::loveu: Koniki też cudniaste:loveu::loveu: Ja Noddiego też "przeglądałam", ale tak jak i Ty nic nie znalazłam- ciężko w tych włosach się dopatrzeć... :shake: Czekam na reszte fotek, bo mam nadzieję, że masz jeszcze:razz::razz: Quote
marlena924 Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Takie fotaski lubię najbardziej :loveu: :loveu: :loveu: Śliczne :) A ten krzywy house gdzieś już widziałam :roll: Niech pomyślę... Chyba w telewizji, he he :lol: Pozdrawiam i buziaczek dla Mastera :multi: Quote
madziasto4 Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 [SIZE="3"]Dzień dobry! :multi: Dziękujemy dziewczyny za odwiedzinki :multi: Bardzo się cieszę, że fotki się podobają :) Moniś napisał(a):O mamooooooo :cool3: Na pierwszy rzut oka myślałam, że sama tak go skrzywiłaś:evil_lol::evil_lol: Wszystkie fotki extra :lol: Śliczne się Masterek prezentuje na tle morza :loveu::loveu::loveu: Koniki też cudniaste:loveu::loveu: Ja Noddiego też "przeglądałam", ale tak jak i Ty nic nie znalazłam- ciężko w tych włosach się dopatrzeć... :shake: Czekam na reszte fotek, bo mam nadzieję, że masz jeszcze:razz: hihi, nie, to nie moja sprawka z krzywizną domu- on jest taki na serio :cool3: masz rację Monisiu, w tych ciemnych włosach ciężko coś wypatrzeć :shake: ale mam nadzieję, że nie przeoczyłam żadnego skubańca :mad: :shake: a fotek jeszcze mały zapas mam :razz: marlena924 napisał(a):Takie fotaski lubię najbardziej :loveu: Śliczne :) A ten krzywy house gdzieś już widziałam :roll: Niech pomyślę... Chyba w telewizji, he he :lol: Pozdrawiam i buziaczek dla Mastera :multi: w tym domu krzywym jest jakaś restaracyjka/kawiarnia czy coś- w każdym bądź razie jakiś punkt gastronomiczny - i w związku z tą krzywizną domu, wg mnie powinni zatrudnić garbatych kelnerów :cool1: :cool3: [SIZE="1"][SIZE="1"]P.S. :angryy: :angryy: przekroczyłam limiy emotikonek :angryy: więc wybacznie, ale Wam ich trochę pousuwam :diabloti: Quote
Teklunia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 madziasto4 napisał(a): ale romantyczne zdjecie :) zawsze sobie mysle, ze to musi byc niesamowite wyjsc na spacer z psem na plaze... dla mnie morze to taka wrecz egzotyka :lol: mniej wiecej raz na dwa lata je widuje... madziasto4 napisał(a): Monte Cassino w Sopocie i krzywy dom :cool3: fajny, nie :evil_lol: :crazyeye: WOW!!! Super!!! ja tez myslalam najpierw ze w PSie to zrobilas :oops: Quote
madziasto4 Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Teklunia napisał(a):ale romantyczne zdjecie :) zawsze sobie mysle, ze to musi byc niesamowite wyjsc na spacer z psem na plaze... dla mnie morze to taka wrecz egzotyka :lol: mniej wiecej raz na dwa lata je widuje... :crazyeye: WOW!!! Super!!! ja tez myslalam najpierw ze w PSie to zrobilas :oops: oj tak, spacer nad morzem jest czymś niesamowitym :loveu: jak idziemy z masterekim plażą to ten głuptasek biega za naszymi stopami i próbuje je odkopywać (bo stopy przecież się "zanurzają" w piasku ) :evil_lol: :evil_lol: a później ma cały nochal w piachu :roll: to musisz się Kasiu wybierać częściej z Tenusiem nad morze- niech się chłopak wyszaljej i wypluska trochę ;) a co do krzywego domku to ja w tym palców nie maczałam :eviltong: jestem niewinna! :evil_lol: - domek jest PRAWDZIWY :lol: Quote
Magda Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 madziasto4 napisał(a): masz rację Monisiu, w tych ciemnych włosach ciężko coś wypatrzeć :shake: ale mam nadzieję, że nie przeoczyłam żadnego skubańca :mad: :shake: a fotek jeszcze mały zapas mam :razz: My to sie nie musimy przejmowac:eviltong: Kazdego skubanca widac jak na dloni, ale i tak trzeba sie zabezpieczyc... Fotki sliczne!! A szczegolnie ta:loveu: Przyznaj sie, ze bawilas sie kolorami:evil_lol::evil_lol: Ja tez chce nad morze!! Quote
madziasto4 Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Magda_Miki napisał(a):My to sie nie musimy przejmowac:eviltong: Kazdego skubanca widac jak na dloni, ale i tak trzeba sie zabezpieczyc... Fotki sliczne!! A szczegolnie ta:loveu: Przyznaj sie, ze bawilas sie kolorami:evil_lol::evil_lol: Ja tez chce nad morze!! JA??!! ależ skąd :nonono2: :no-no-no: :eviltong: fotka oryginalna :lol: Quote
madziasto4 Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Wczoraj byliśmy na działce, oczywiście mam masę fotek Masterka, ale najpierw wkleję fotki z jego kumplem- yorkiem Riczim. Master z Riczusiem pozanli się w wieku 4-5 miesięcy i tak za sobą przepadają, że....aż miło popatrzeć :loveu: Super się bawią, biegają, przeskakują i przechodzą nad i pod sobą, wściekają się :loveu: i jest wielki płacz, kiedy trzeba się rozstać :evil_lol: pyszczki są mało widoczne, bo pieski tak szalały, że trudno je było uchwycić w obiektywie :shake: Master na Riczim :cool1: Riczi na Masterku :cool1: Pogoń Razem :loveu: Riczi :loveu: Quote
Magda Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 madziasto4 napisał(a): Hahahah!! Miki dokladnie tak samo "bawil" sie z Gizmem. Nie mam pojecia dlaczego tak robia:lol::lol: Riczi jest bardzo podobny do Gizma. Jak beda foty to zobaczysz:cool3: Quote
madziasto4 Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Magda_Miki napisał(a):Hahahah!! Miki dokladnie tak samo "bawil" sie z Gizmem. Nie mam pojecia dlaczego tak robia:lol::lol: Riczi jest bardzo podobny do Gizma. Jak beda foty to zobaczysz:cool3: ale słuchaj Madziu, Riczuś z Masterkiem ustalili nową pozycję "zabawy" :lol: otóż :evil_lol: : Riczi przycisnął Masterka grzbietem do trawy i się "bawił" a master z wywieszonym jęzorkiem tylne łapki jeszcze rozłożył :-o :crazyeye: normalnie, aż mnie zatkało jak to zobaczyłam :-o niestety nie cyknęłam fotki, bo trzebabyło małych zboczeńców porozdzielać :diabloti: Quote
Moniś Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Cześć Madziu :multi: co tam u Masterka? :cool3::cool3::cool3: Quote
madziasto4 Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 cześć Monisiu :multi: u masterka w porządku :cool3: niedługo wyjdziemy na spacerek :razz: a narazie patrzy sobie przez okno na świat :razz: Quote
Pysia Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Ta fotka jest piękna!! Marzenie!! Jestem zachwycona :loveu: :loveu: :loveu: Quote
madziasto4 Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Pysia napisał(a): Ta fotka jest piękna!! Marzenie!! Jestem zachwycona :loveu: :loveu: :loveu: ojej dziękujemy Pysiu :oops: :oops: :oops: ;) Quote
Recommended Posts