madziasto4 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='PositiveThought']no to miłej działkowej zabawy :) z Aidkiem też tak mam, czemu psy tak bardzo lubią leżeć na brudnych/niewyprasowanych rzeczach? może on mi chce jakoś pomóc? :loveu: już wróciliśmy, przy okazji zakupione zostały 2 obróżki p/pchelne i kleszczowe, chłopcy pobiegali, słonko świeci, ale wiatr jednak chłodny jeszcze.... właśnie, co więcej im większa gromadka ciuchów, tym lepiej im się wypoczywa...najlepiej na samym szczycie... [quote name='marzenna79'] Madziu kochana, te marynarskie kurczaczki są dla morskich wilków: Masterka i Toro.:loveu::loveu: Dziękujemy za morskie kurczęta ;) [quote name='Aga76'] Master zna się na swojej ciężkiej pracy przygniatacza prania :happy1: Świetnie, że obejdzie się bez zabiegu, grzeczne mleczaki, sio mleczaki, sio... Najwidoczniej wychodzi z założenia, że jedno pogniecienie w tą czy w tą nie zrobi różnicy...bo pańcia tak czy siak wyprasowaç musi. To jest kolejna rzecz, jaką Toro różni się od Mastera, któremu kilka mleczaków trzebabyło usunąć pod narkozą... Quote
Aga76 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Romantyczny morski bannerek jest świetny :thumbs: Quote
madziasto4 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Bardzo się cieszę Aguś, że bannerek Ci się podoba ;) Quote
marzenna79 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Madziu !!!!!!! Ratuj mnie, proszę !!!!!!! [SIZE=4]Wykasowałam przez przypadek z serwera mój bannerek, który Ty robiłaś...:placz::placz::placz: Czy masz go gdzieś u siebie w pamięci ???????:placz: :placz: :placz: Błagam Cię ratuj !!!!!!! Pomóż mi...:placz::placz::placz: Quote
madziasto4 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='marzenna79']Madziu !!!!!!! Ratuj mnie, proszę !!!!!!! [SIZE=4]Wykasowałam przez przypadek z serwera mój bannerek, który Ty robiłaś...:placz::placz::placz: Czy masz go gdzieś u siebie w pamięci ???????:placz: :placz: :placz: Błagam Cię ratuj !!!!!!! Pomóż mi...:placz::placz::placz: Mam, mam :) Ale masz w podpisie przecież...? :hmmmm: Quote
marzenna79 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='madziasto4']Mam, mam :) Ale masz w podpisie przecież...? :hmmmm: :placz::placz::placz:Ja niestety nie widzę bannerka.:shake::shake::shake: Całkowicie mi go wykasowało u mnie na serwerze.:placz: Ty go widzisz ??????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
madziasto4 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Jak ja chcę już tam znowu być... być nad tęczą... ..chodzić w chmurach... ...i patrzeć bez końca na śpiącego rycerza... ...na śpiącego rycerza, który według legend ma wstać, kied w Polsce będzie się źle działo...to dlaczego on jeszcze leży?! Ach, rozmarzyłam się :loveu: Quote
madziasto4 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='marzenna79']:placz::placz::placz:Ja niestety nie widzę bannerka.:shake::shake::shake: Całkowicie mi go wykasowało u mnie na serwerze.:placz: Ty go widzisz ??????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Widzę... Może to chwilowe i zaraz znowu zobaczysz? Quote
marzenna79 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='madziasto4']Widzę... Może to chwilowe i zaraz znowu zobaczysz? Ja nacisnęłam polecenie:"Blokuj obrazki z serwera" pomyłkowo, zamiast kopiuj, bo to obok siebie.:placz::placz::placz: A może muszę wyłączyć laptopka ???????:roll: :shake: Quote
Kasia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Korzystając z wolnej chwili wpadliśmy złożyć świąteczne życzenia ;) Zdrowych i Wesołych Świąt Wielkiej Nocy oraz Mokrego Dyngusa dla Ciebie, chłopaczków i całej rodzinki od Kasi i jej chłopaków!!! Quote
Aga76 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='marzenna79']:placz::placz::placz:Ja niestety nie widzę bannerka.:shake::shake::shake: Całkowicie mi go wykasowało u mnie na serwerze.:placz: Ty go widzisz ??????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja też widzę piękny bannerek :loveu: Twój, Madzi i Sukcesika - tak chyba wypada powiedzieć :-? Quote
madziasto4 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='marzenna79']Ja nacisnęłam polecenie:"Blokuj obrazki z serwera" pomyłkowo, zamiast kopiuj, bo to obok siebie.:placz::placz::placz: A może muszę wyłączyć laptopka ???????:roll: :shake: Blokuj obrazki z serwera? Nic nie rozumiem :shake: Marzenko, radzę Ci wybrać się do topiku "obróbka zdjęć- co i jak", tu na Foto Blogach, tam są mądre komputerowe głowy i myślę, że pomogą :thumbs: Quote
madziasto4 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='fidelek2']Korzystając z wolnej chwili wpadliśmy złożyć świąteczne życzenia ;) Zdrowych i Wesołych Świąt Wielkiej Nocy oraz Mokrego Dyngusa dla Ciebie, chłopaczków i całej rodzinki od Kasi i jej chłopaków!!! Dziękuję ślicznie :calus: Bardzo mi miło, że o nas pamiętałaś :) Quote
Kasia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 madziasto4 napisał(a): Dziękuję ślicznie :calus: Bardzo mi miło, że o nas pamiętałaś :) Zawsze o Was pamiętam ;) Świetny baner ;) Quote
marzenna79 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Aga76']Ja też widzę piękny bannerek :loveu: Twój, Madzi i Sukcesika - tak chyba wypada powiedzieć :-? :placz:Też go widzisz Agusiu ???:crazyeye: To tylko ja mam karę??????? :placz::placz::placz: Za co ??? :shake: :-( [quote name='madziasto4']Blokuj obrazki z serwera? Nic nie rozumiem :shake: Marzenko, radzę Ci wybrać się do topiku "obróbka zdjęć- co i jak", tu na Foto Blogach, tam są mądre komputerowe głowy i myślę, że pomogą :thumbs: Dziękuję bardzo za podpowiedź, jesteś kochana.:loveu: Idę zobaczyć.:-( Quote
madziasto4 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='fidelek2']Zawsze o Was pamiętam ;) Świetny baner ;) Dziękuję ;) [SIZE="5"]Zdrowych i Wesołych Świąt Wielkiej Nocy dla Wszystkich odwiedzających naszą galerię życzy Magda, Master i Toro ;) Quote
madziasto4 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='marzenna79']:placz:Też go widzisz Agusiu ???:crazyeye: To tylko ja mam karę??????? :placz::placz::placz: Za co ??? :shake: :-( Dziękuję bardzo za podpowiedź, jesteś kochana.:loveu: Idę zobaczyć.:-( Trzymam kciuki, żeby się wszystko ładnie naprawiło ;) [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Piękne... Musiałam się zatrzymać i zrobić zdjęcie :loveu: To przecież niecodzienny widok i niecodzienna rzecz maszerować nad tęczą... Quote
marzenna79 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='madziasto4']Trzymam kciuki, żeby się wszystko ładnie naprawiło ;) Musiałam się zatrzymać i zrobić zdjęcie :loveu: To przecież niecodzienny widok i niecodzienna rzecz maszerować nad tęczą... Dziękuję bardzo Madziu za kciuki.:loveu::loveu: Ale jednak potrzebuję adres bannerka, żeby go wstawić ponownie.:placz: Madziu odnajdź proszę i wklej mi go w galerii u mnie, ale z odsyłaczem.:loveu: Ja muszę sobie wstawić jeszcze raz do podpisu.:roll: Maszerowałaś Madziu nad tęczą ??????? :crazyeye: To rzeczywiście niecodzienny widok.:shake: Quote
madziasto4 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='PositiveThought']piękne rzeczy widziałam tam, na poprzedniej stronie? też kochasz góry? bo ja i góry, i morze, i jeziora, ogólnie, naturę (; Ja też ogólnie naturę :p A w naszych Tatrach się zakochałam... [quote name='marzenna79']Dziękuję bardzo Madziu za kciuki.:loveu::loveu: Ale jednak potrzebuję adres bannerka, żeby go wstawić ponownie.:placz: Madziu odnajdź proszę i wklej mi go w galerii u mnie, ale z odsyłaczem.:loveu: Ja muszę sobie wstawić jeszcze raz do podpisu.:roll: Maszerowałaś Madziu nad tęczą ??????? :crazyeye: To rzeczywiście niecodzienny widok.:shake: Zaraz znajdę i wstawię ;) Maszerowałam...;) Quote
madziasto4 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 PositiveThought napisał(a):muszę się przyznać, że w Tatrach to ja tylko jednym butem byłam :oops: za to wybrzeże nasze morskie przeszłam wzdłuż i wszerz, tak samo jak Karkonosze... :cool3: na pamięć wszystko znam. [no prawie że P: ] Jednym butem powiadasz...:hmmmm: Wybrzeże morskie wzdłuż i wszerz? To jak to się stało, że do mnie nie dotarłaś :shake: Ach Karkonosze, też trochę oblazłam kilka lat temu :razz: Ale jednak Tatry to Tatry :loveu: Quote
Magda Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 madziasto4 napisał(a):Jednym butem powiadasz...:hmmmm: Wybrzeże morskie wzdłuż i wszerz? To jak to się stało, że do mnie nie dotarłaś :shake: No właśnie u mnie jej też nie było:lol: Chyba zabłądziła Madzia to ja się jutro do Ciebie wybieram z Mikim:p Przejdę sie plażą, a CO! Będę za kilka dni:eviltong: Gratulacje dla Torka, który zgubił zęba:loveu: Quote
madziasto4 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Magda_Miki napisał(a):No właśnie u mnie jej też nie było:lol: Chyba zabłądziła Madzia to ja się jutro do Ciebie wybieram z Mikim:p Przejdę sie plażą, a CO! Będę za kilka dni:eviltong: Gratulacje dla Torka, który zgubił zęba:loveu: To ja też wyruszam, w połowie drogi się spotakmy, rozbijemy namiot :loveu: Znaczy się 2 oddzielne namioty :evil_lol: Pieski pobiegają, a i obowiązki świąteczne nas ominą :evil_lol: Same plusy :evil_lol: Quote
Magda Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Dawaj! Idę się spakować:multi: tymczasem wklejaj foty:eviltong: Quote
madziasto4 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Niewyraźne, słabej jakości zdjęcia nadmorskie z przeważającym widokiem psich ogonów aniżeli pysków :loveu: Quote
Recommended Posts