Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PositiveThought']no to miłej działkowej zabawy :)

z Aidkiem też tak mam, czemu psy tak bardzo lubią leżeć na brudnych/niewyprasowanych rzeczach? może on mi chce jakoś pomóc? :loveu:
już wróciliśmy, przy okazji zakupione zostały 2 obróżki p/pchelne i kleszczowe, chłopcy pobiegali, słonko świeci, ale wiatr jednak chłodny jeszcze....

właśnie, co więcej im większa gromadka ciuchów, tym lepiej im się wypoczywa...najlepiej na samym szczycie...

[quote name='marzenna79']
Madziu kochana, te marynarskie kurczaczki są dla morskich wilków: Masterka i Toro.:loveu::loveu:
Dziękujemy za morskie kurczęta ;)

[quote name='Aga76'] Master zna się na swojej ciężkiej pracy przygniatacza prania :happy1:

Świetnie, że obejdzie się bez zabiegu, grzeczne mleczaki, sio mleczaki, sio...

Najwidoczniej wychodzi z założenia, że jedno pogniecienie w tą czy w tą nie zrobi różnicy...bo pańcia tak czy siak wyprasowaç musi.

To jest kolejna rzecz, jaką Toro różni się od Mastera, któremu kilka mleczaków trzebabyło usunąć pod narkozą...

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Madziu !!!!!!!
Ratuj mnie, proszę !!!!!!!
[SIZE=4]Wykasowałam przez przypadek z serwera mój bannerek, który Ty robiłaś...:placz::placz::placz:
Czy masz go gdzieś u siebie w pamięci ???????:placz: :placz: :placz:
Błagam Cię ratuj !!!!!!! Pomóż mi...:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='marzenna79']Madziu !!!!!!!
Ratuj mnie, proszę !!!!!!!
[SIZE=4]Wykasowałam przez przypadek z serwera mój bannerek, który Ty robiłaś...:placz::placz::placz:
Czy masz go gdzieś u siebie w pamięci ???????:placz: :placz: :placz:
Błagam Cię ratuj !!!!!!! Pomóż mi...:placz::placz::placz:

Mam, mam :)
Ale masz w podpisie przecież...? :hmmmm:

Posted

[quote name='madziasto4']Mam, mam :)
Ale masz w podpisie przecież...? :hmmmm:
:placz::placz::placz:Ja niestety nie widzę bannerka.:shake::shake::shake:
Całkowicie mi go wykasowało u mnie na serwerze.:placz:
Ty go widzisz ??????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Jak ja chcę już tam znowu być...

być nad tęczą...

..chodzić w chmurach...

...i patrzeć bez końca na śpiącego rycerza...

...na śpiącego rycerza, który według legend ma wstać, kied w Polsce będzie się źle działo...to dlaczego on jeszcze leży?!

Ach, rozmarzyłam się :loveu:

Posted

[quote name='marzenna79']:placz::placz::placz:Ja niestety nie widzę bannerka.:shake::shake::shake:
Ty go widzisz ??????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Widzę... Może to chwilowe i zaraz znowu zobaczysz?

Posted

[quote name='madziasto4']Widzę... Może to chwilowe i zaraz znowu zobaczysz?
Ja nacisnęłam polecenie:"Blokuj obrazki z serwera"
pomyłkowo, zamiast kopiuj, bo to obok siebie.:placz::placz::placz:
A może muszę wyłączyć laptopka ???????:roll: :shake:

Posted

Korzystając z wolnej chwili wpadliśmy złożyć świąteczne życzenia ;)

Zdrowych i Wesołych Świąt Wielkiej Nocy oraz Mokrego Dyngusa dla Ciebie, chłopaczków i całej rodzinki od Kasi i jej chłopaków!!!

Posted

[quote name='marzenna79']:placz::placz::placz:Ja niestety nie widzę bannerka.:shake::shake::shake:

Ja też widzę piękny bannerek :loveu: Twój, Madzi i Sukcesika - tak chyba wypada powiedzieć :-?

Posted

[quote name='marzenna79']Ja nacisnęłam polecenie:"Blokuj obrazki z serwera"
pomyłkowo, zamiast kopiuj, bo to obok siebie.:placz::placz::placz:
A może muszę wyłączyć laptopka ???????:roll: :shake:

Blokuj obrazki z serwera? Nic nie rozumiem :shake:

Marzenko, radzę Ci wybrać się do topiku "obróbka zdjęć- co i jak", tu na Foto Blogach, tam są mądre komputerowe głowy i myślę, że pomogą :thumbs:

Posted

[quote name='fidelek2']Korzystając z wolnej chwili wpadliśmy złożyć świąteczne życzenia ;)

Zdrowych i Wesołych Świąt Wielkiej Nocy oraz Mokrego Dyngusa dla Ciebie, chłopaczków i całej rodzinki od Kasi i jej chłopaków!!!

Dziękuję ślicznie :calus: Bardzo mi miło, że o nas pamiętałaś :)

Posted

[quote name='Aga76']Ja też widzę piękny bannerek :loveu: Twój, Madzi i Sukcesika - tak chyba wypada powiedzieć :-?
:placz:Też go widzisz Agusiu ???:crazyeye:
To tylko ja mam karę??????? :placz::placz::placz: Za co ??? :shake: :-(
[quote name='madziasto4']Blokuj obrazki z serwera? Nic nie rozumiem :shake:

Marzenko, radzę Ci wybrać się do topiku "obróbka zdjęć- co i jak", tu na Foto Blogach, tam są mądre komputerowe głowy i myślę, że pomogą :thumbs:
Dziękuję bardzo za podpowiedź, jesteś kochana.:loveu:
Idę zobaczyć.:-(

Posted

[quote name='fidelek2']Zawsze o Was pamiętam ;)

Świetny baner ;)
Dziękuję ;)

[SIZE="5"]Zdrowych i Wesołych Świąt Wielkiej Nocy dla Wszystkich odwiedzających naszą galerię życzy Magda, Master i Toro ;)

Posted

[quote name='marzenna79']:placz:Też go widzisz Agusiu ???:crazyeye:
To tylko ja mam karę??????? :placz::placz::placz: Za co ??? :shake: :-(

Dziękuję bardzo za podpowiedź, jesteś kochana.:loveu:
Idę zobaczyć.:-(

Trzymam kciuki, żeby się wszystko ładnie naprawiło ;)

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Piękne...

Musiałam się zatrzymać i zrobić zdjęcie :loveu: To przecież niecodzienny widok i niecodzienna rzecz maszerować nad tęczą...

Posted

[quote name='madziasto4']Trzymam kciuki, żeby się wszystko ładnie naprawiło ;)

Musiałam się zatrzymać i zrobić zdjęcie :loveu: To przecież niecodzienny widok i niecodzienna rzecz maszerować nad tęczą...
Dziękuję bardzo Madziu za kciuki.:loveu::loveu:
Ale jednak potrzebuję adres bannerka, żeby go wstawić ponownie.:placz: Madziu odnajdź proszę i wklej mi go w galerii u mnie, ale z odsyłaczem.:loveu: Ja muszę sobie wstawić jeszcze raz do podpisu.:roll:

Maszerowałaś Madziu nad tęczą ??????? :crazyeye: To rzeczywiście niecodzienny widok.:shake:

Posted

[quote name='PositiveThought']piękne rzeczy widziałam tam, na poprzedniej stronie?

też kochasz góry? bo ja i góry, i morze, i jeziora, ogólnie, naturę (;
Ja też ogólnie naturę :p

A w naszych Tatrach się zakochałam...

[quote name='marzenna79']Dziękuję bardzo Madziu za kciuki.:loveu::loveu:
Ale jednak potrzebuję adres bannerka, żeby go wstawić ponownie.:placz: Madziu odnajdź proszę i wklej mi go w galerii u mnie, ale z odsyłaczem.:loveu: Ja muszę sobie wstawić jeszcze raz do podpisu.:roll:

Maszerowałaś Madziu nad tęczą ??????? :crazyeye: To rzeczywiście niecodzienny widok.:shake:

Zaraz znajdę i wstawię ;)

Maszerowałam...;)

Posted

PositiveThought napisał(a):
muszę się przyznać, że w Tatrach to ja tylko jednym butem byłam :oops:

za to wybrzeże nasze morskie przeszłam wzdłuż i wszerz, tak samo jak Karkonosze... :cool3: na pamięć wszystko znam. [no prawie że P: ]

Jednym butem powiadasz...:hmmmm:

Wybrzeże morskie wzdłuż i wszerz? To jak to się stało, że do mnie nie dotarłaś :shake:

Ach Karkonosze, też trochę oblazłam kilka lat temu :razz: Ale jednak Tatry to Tatry :loveu:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Jednym butem powiadasz...:hmmmm:

Wybrzeże morskie wzdłuż i wszerz? To jak to się stało, że do mnie nie dotarłaś :shake:

No właśnie u mnie jej też nie było:lol: Chyba zabłądziła

Madzia to ja się jutro do Ciebie wybieram z Mikim:p Przejdę sie plażą, a CO! Będę za kilka dni:eviltong:

Gratulacje dla Torka, który zgubił zęba:loveu:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
No właśnie u mnie jej też nie było:lol: Chyba zabłądziła

Madzia to ja się jutro do Ciebie wybieram z Mikim:p Przejdę sie plażą, a CO! Będę za kilka dni:eviltong:

Gratulacje dla Torka, który zgubił zęba:loveu:

To ja też wyruszam, w połowie drogi się spotakmy, rozbijemy namiot :loveu: Znaczy się 2 oddzielne namioty :evil_lol: Pieski pobiegają, a i obowiązki świąteczne nas ominą :evil_lol: Same plusy :evil_lol: