madziasto4 Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 PositiveThought napisał(a): masz rację, gość w dom, Aidi z dom [co? o.O] to może ręczniczek malutki chociaż? :-( dołączam się do pytania w kwadratowym nawiasie :cool3: Nooo..Ostatecznie mogę się zgodzić na ręczniczek :eviltong: Quote
madziasto4 Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 PositiveThought napisał(a):Aidi też, Aidi też! tyle że większe :razz: Aidi ma takie same jak moi chłopcy? Nie widziałam :hmmmm: PositiveThought napisał(a): ale taki może troszeczkę większy, co? :cool3::cool3: Dać Ci palec, to Ty chcesz całą rękę..... :diabloti: Quote
madziasto4 Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 PositiveThought napisał(a):na jakimś tak zdjęciu było chyba o.O mój chłopiec ^^ ale tylko do łokcia... :diabloti: Nie widziałam chyba...:hmmmm: Quote
AlKil Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Witaj Madzianka! O 14 miejscach czytałam w prasie, ale nie napisali gdzie one...:shake: Quote
Kasia_zg Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Witam...dawno tu nie zaglądałam ale mam nadzieje ze teraz to nadrobie...Moi ulubiency jak zwykle świetnie i sliczniutko wyszli na foteczkach..tak milusio sie ich oglada...Pozdrowionka i przyjemnej nocki życze !! Quote
Aga76 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Dzień dobry :calus: Świetne foty kawalerów i do tego ślicznie soczyście zielono :happy1: Quote
Sara_i_Aris Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Cześć Madziu :multi: Nadmorskie foteczki chłopaków są super :loveu: Masz ich jeszcze trochę? Quote
Loona Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='madziasto4'] Master się opala :loveu: Quote
Magda Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 PositiveThought napisał(a):hej Madziulindka :cool3: i co z tą Twoją częstszą obecnością? jakoś Cię nie ma :lol: Hihi...to samo chciałam napisać:evil_lol: Dziewczyny musimy sie kiedyś zmówić na wspólne spotkanko w Trójmieście z yorasami:loveu: Najlepiej na działce Madzi i plaży:eviltong: Quote
marzenna79 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Dobry wieczór Masterkowe ludziki !!!:multi: [SIZE=4]Czemu Was tu dzisiaj nie ma ??????? :shake: Chyba nie zostaliście na noc na działce, bo dzisiaj zimnisko u nas.......:shake: :smilecol::sleep2::sleep2:Kolorowych snów !!!!!!! Dobranoc !!!!!!! Quote
Magda Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Może Madzie śnieg zasypał:evil_lol: Ponoć miał padać.... Quote
leemonca Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 dzieńdoberek chłopcy i dziewczynko:multi: ale Torek zmężniał, dawno go nie widziałam:oops: Quote
marzenna79 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Dzień dobry działkowicze Masterkowicze... Heloł Wam !!! :multi::multi::multi: Gdzie Wy się podziewacie ???:roll: Madziu ! Daj znaki życia...czekamy...:loveu::loveu: Quote
maartucha Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Aga76']Dzień dobry :calus: Świetne foty kawalerów i do tego ślicznie soczyście zielono :happy1: O jeeeencciii ale slooodddkie psssinki :loveu::loveu::loveu: Quote
misiaczek Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='madziasto4'] Dzień doberek :). Ale fajnie.Plaża,morze na codzień :razz: :multi:. Quote
marzenna79 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Żarcik z okazji Świąt Wielkanocnych !!!!!!! Quote
AlKil Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Magda_Miki napisał(a):Hihi...to samo chciałam napisać:evil_lol: Dziewczyny musimy sie kiedyś zmówić na wspólne spotkanko w Trójmieście z yorasami:loveu: Najlepiej na działce Madzi i plaży:eviltong: jestem za!!!:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
madziasto4 Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Kasia_zg']Witam...dawno tu nie zaglądałam ale mam nadzieje ze teraz to nadrobie...Moi ulubiency jak zwykle świetnie i sliczniutko wyszli na foteczkach..tak milusio sie ich oglada...Pozdrowionka i przyjemnej nocki życze !! Witam, dziękujemy za odwiedziny ;) [quote name='Aga76']Dzień dobry :calus: Świetne foty kawalerów i do tego ślicznie soczyście zielono :happy1: Witaj Aga, dziękujemy ;) [quote name='Yorkie']Cześć Madziu :multi: Nadmorskie foteczki chłopaków są super :loveu: Masz ich jeszcze trochę? cześć, mam i to nawet więcej niż trochę... [quote name='Loona']Master się opala :loveu: Korzysta ze słońca....;) [quote name='leemonca']dzieńdoberek chłopcy i dziewczynko:multi: ale Torek zmężniał, dawno go nie widziałam:oops: dzieńdoberek, Torek mężnieje z dnia na dzień...;) [quote name='maartucha']O jeeeencciii ale slooodddkie psssinki :loveu: dziękuję ;) [quote name='misiaczek']Dzień doberek :). Ale fajnie.Plaża,morze na codzień :razz: :multi:. Witamy! Skromnie przytaknę ;) [quote name='Magda_Miki']Hihi...to samo chciałam napisać:evil_lol: Dziewczyny musimy sie kiedyś zmówić na wspólne spotkanko w Trójmieście z yorasami:loveu: Najlepiej na działce Madzi i plaży:eviltong: [quote name='AlKil']jestem za!!!:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Pomysł jak widać się przyjął :diabloti: Beatka, Madzia, Marzenko dziękuję za zainteresowanie, żyjemy, śnieg nas nie zasypał... zły humor po prostu, którego nawet Dogo nie poprawia..... Quote
barbara.h Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 AlKil napisał(a):jestem za!!!:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: ale ja rozumię, że Albert zostaje w domu;););) Quote
madziasto4 Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 PositiveThought napisał(a):jejciuniu :( Magduś... nie martw się i nie załamuj, coś się stało poważnego? *mizia Madzię* Nie Beatko, nic poważnego, jakaś chandra....:-( Quote
g_o_n_i_a Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Witaj Madziulko :buzi: Widze, ze nie tylko ja mam chandrę, w zasadzie już mi przechodzi - wczoraj byłam u Pędzlów, a dzisiaj wreszcie się wyspałam, poszalałam z Azulkową na polku i przesiedziałam na Dogo dłuchając ulubionej muzyki i znacznie lepiej sie czuje. :p Madziuś, będzie dobrze zobaczysz :calus: Trzymaj się cieplutko Kochana :calus: A fotki z nad morza cudowne :loveu: I Toruś... :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
madziasto4 Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 PositiveThought napisał(a):coś mi tu nie pasuje, przecież chandry są na zimę lub jesień... wiosna idzie, słoneczko świeci, uśmiechnij się! :loveu: wiosną też się zdarzają :placz: g_o_n_i_a napisał(a):Witaj Madziulko :buzi: Widze, ze nie tylko ja mam chandrę, w zasadzie już mi przechodzi - wczoraj byłam u Pędzlów, a dzisiaj wreszcie się wyspałam, poszalałam z Azulkową na polku i przesiedziałam na Dogo dłuchając ulubionej muzyki i znacznie lepiej sie czuje. :p Madziuś, będzie dobrze zobaczysz :calus: Trzymaj się cieplutko Kochana :calus: A fotki z nad morza cudowne :loveu: I Toruś... :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Cześć Gosiu, dziękuję :calus: Wczoraj było gorzej, poszłam spać o 21... (chyba pierwszy raz tak wcześnie od czasów dzieciństwa :evil_lol:) Dziś trochę lepiej... Quote
Kasia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Śmiesznie tu wyszedł ten oszołomek :loveu::loveu: Witaj Madziu humorzasta :p Quote
g_o_n_i_a Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 madziasto4 napisał(a): Cześć Gosiu, dziękuję :calus: Wczoraj było gorzej, poszłam spać o 21... (chyba pierwszy raz tak wcześnie od czasów dzieciństwa :evil_lol:) Dziś trochę lepiej... Będzie dobrze Kochana, zobaczysz. :calus: U nas tez było ciężko wczoraj, przedwczoraj ech szkoda gadać. A dzisiaj nie ukrywam - totalna olewka na wszystko, aparat w łape i szaleństwa z psem. :loveu: Quote
Recommended Posts