AlKil Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Cześć Madziu! Fajnie chłopcy pobiegali po plaży! W Gdyni jeszcze można, Sopot już zaczął ścigać (jestem ciekawa tych 14 miejsc, które wyznaczyli na spacery bez smyczy...), w Gdańsku na razie spokojnie. robi nam się z Sopotu miejsce dla tutystów, nie dla mieszkańców...:placz::placz::placz: Quote
madziasto4 Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 [quote name='Yorkie']Czyżby to był cień potwora? :evil_lol: Wściekły Toro :-o Ja się boję :placz: Tak, tak, to cień tego potwora, który robił zdjęcia...:diabloti: Nie bój, nie bój... [quote name='PositiveThought']hej Madzia! nawet nie wiesz, jak ja Ci tej plaży zazdroszczę... :< ja mam jeziorka :evil_lol: mam plan, mam plan! ^^ hej ;) Jeziorka też dobre :lol: A cóż to za plan...? Aż się boję :lol: [quote name='Pati i Daisy']:grins: Trzeba podlać drzewko To rzecz priorytetowa ;) [quote name='Asiaczek']Ale plażowa sesja! Rzeczywiście można pozazdrościć.. Pzdr. To pakuj manatki, bierz psy i przyjeżdżaj nad morze :lol: [quote name='marzenna79'] Zabawa w ganianego !!!!!!! Rewelacja Madziu ! SUPER !!! :loveu: Świetne ujęcie i Toro i Masterka.:loveu::loveu: [SIZE=5]Sesje zdjęciowe plażowe i działkowe extra.:cool3: Mogłabym oglądać bez końca.:cool3: Pozdrawiam bąbelki kochane.:loveu: Dziękuję za miłe słówka :lol: Już nie ma problemu z rozróżnieniem chłopców? :lol: [quote name='AlKil']Cześć Madziu! Fajnie chłopcy pobiegali po plaży! W Gdyni jeszcze można, Sopot już zaczął ścigać (jestem ciekawa tych 14 miejsc, które wyznaczyli na spacery bez smyczy...), w Gdańsku na razie spokojnie. robi nam się z Sopotu miejsce dla tutystów, nie dla mieszkańców...:placz: Witam! Na gdyńskiej plaży miejskiej też pewnie ścigają, najlepsze są takie dzikie..A Babie Doły są tak odosobnione od tych 'kompleksów' plażowych, że raczej nie ma szans, żeby władze przeganiające tu dotarły :lol: To pozostają tylko spacerki rano albo bardzo późnym popołudniem jak już plaża pusta...:) Nic nie wiem o tych 14 miejscach :???: [quote name='Marzenka18']Pędzę, lecę do mojej pańci :loveu: Torusia o wiele, wiele szybciej zaczęłam spuszczać ze smyczy niż Mastera :) Quote
barbara.h Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Witaj Madziu, mam do Ciebie prośbę potrzebuję foteczkę, Torusia jak miał podklejone uszko, gdzieśbyło ale niewiem na której stronie, a dogo nie chodzi ostatnio więc proszę jakby nie sprawiło Ci to kłopotu to prześli mi jedną dwie foteczki na poczte b.hetman1@wp.pl z góry dziękuję, a jak będę miała wtedy twój adres e-mail to wyślę Ci zdjęcia Prezesa :lol: Mizianko dla chłopaczków :loveu::loveu: Quote
marzenna79 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='madziasto4'] Dziękuję za miłe słówka :lol: Już nie ma problemu z rozróżnieniem chłopców Niestety Magdo,:shake: zdarza się,że mylę chłopców...:shake::shake: Tak jak na filmiku, gdy jadł Toro zamiast Masterka, a ja dałam sie nabrać...:oops::evil_lol: Witajcie wtorkowo !!! :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Ale u nas dzisiaj brzydko, pochmurno i przez to smutno...:shake: Pozdrawiam bąbelki kochane.:loveu::loveu: Quote
Alka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 a na południu jeszcze całkiem ładnie :multi: co prawda słoneczka mniej niż ostatnio ale cieplutko jest...:multi: i tu nie ma śladu po wczorajszym pisaniu...:diabloti::diabloti: Quote
madziasto4 Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='barbara.h']Witaj Madziu, mam do Ciebie prośbę potrzebuję foteczkę, Torusia jak miał podklejone uszko, gdzieśbyło ale niewiem na której stronie, a dogo nie chodzi ostatnio więc proszę jakby nie sprawiło Ci to kłopotu to prześli mi jedną dwie foteczki na poczte b.hetman1@wp.pl z góry dziękuję, a jak będę miała wtedy twój adres e-mail to wyślę Ci zdjęcia Prezesa :lol: Mizianko dla chłopaczków :loveu::loveu: Nie ma sprawy, już idę szukać zdjęcia i zaraz wyślę :) [quote name='marzenna79']Niestety Magdo,:shake: zdarza się,że mylę chłopców...:shake::shake: Tak jak na filmiku, gdy jadł Toro zamiast Masterka, a ja dałam sie nabrać...:oops::evil_lol: Witajcie wtorkowo !!! :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Ale u nas dzisiaj brzydko, pochmurno i przez to smutno...:shake: Pozdrawiam bąbelki kochane.:loveu::loveu: No niestety, pogoda się popsuła, ale na Święta ma być znów ładnie i ciepło :) Pozdrawiamy ;) [quote name='Alka']a na południu jeszcze całkiem ładnie :multi: co prawda słoneczka mniej niż ostatnio ale cieplutko jest...:multi: i tu nie ma śladu po wczorajszym pisaniu...:diabloti::diabloti: Witaj Alu, A u nas nie dość, że słoneczka brak, to i chłodno...:roll: Quote
madziasto4 Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 madziasto4 napisał(a):Nie ma sprawy, już idę szukać zdjęcia i zaraz wyślę :) Ok, wysłane ;) Quote
Sara_i_Aris Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Cześć Madziu, Masterku i Torusiu :multi: Akurat trafiłam na nowe foteczki :loveu: Są super :loveu: Najlepsze te w ruchu Masterkowym :lol: Quote
Pati i Daisy Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: ale on jest słodki:loveu: jak modelka:p ładny ogródek;) Quote
madziasto4 Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='Yorkie']Cześć Madziu, Masterku i Torusiu :multi: Akurat trafiłam na nowe foteczki :loveu: Są super :loveu: Najlepsze te w ruchu Masterkowym :lol: Witamy :multi: Zaraz będzie następna porcja :lol: [quote name='Pati i Daisy'] :loveu: :loveu: :loveu: ale on jest słodki:loveu: jak modelka:p ładny ogródek;) :lol: To nasza działeczka :) ------------------- Wczoraj już zarezerwowaliśmy kwaterę w Zakopanem na lipiec :) Mają tam bezpłatny bezprzewodowy internet dla gości ze swoim laptopem :cool3: Bosko :cool3: Quote
Sara_i_Aris Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 To już macie plany na wakacje? :-o Ja zresztą też :evil_lol: A na wakacje wybieracie się z psami, czy nie? Bo ja Arisa będę musiała zostawić :placz: Quote
Pati i Daisy Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 madziasto4 napisał(a): Zaraz będzie następna porcja :lol: :lol: To nasza działeczka :) :multi: :multi: :multi: tak myślałam ze to wasza działeczka:p Quote
madziasto4 Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='Yorkie']To już macie plany na wakacje? :-o Ja zresztą też :evil_lol: A na wakacje wybieracie się z psami, czy nie? Bo ja Arisa będę musiała zostawić :placz: Plany mamy już od chwili, jak wróciliśmy z zeszłorocznych wakacji :evil_lol: Oczywiście, że z psami :) Nie ma takiej opcji, żeby jechać bez psów :) A Ty gdzie się wybierasz? Z kim zostawicie Ariska? [quote name='Pati i Daisy']:multi: :multi: :multi: tak myślałam ze to wasza działeczka:p ;) Quote
marzenna79 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Cudny języczek Torusiowy...:loveu::loveu::loveu: A tu dostojny Masterek...:loveu::loveu: Mam nadzieję,że nic nie pokręciłam.......:roll: Quote
madziasto4 Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='PositiveThought']pięknie, pięknie, cudnie i zielono :loveu: ja też mam działeczkę, ale babunia nam zajęła ^^ z Tosią jeździ, jej to bardziej potrzebne. od razu na wstępie: dlaczego będziesz do nas częściej wpadać? ^^ święta? mnie nie ma... a o planie było u mnie w galerii (; ach! i kurczę nie udało się namówić mamy... miałam przyjechać do Trójmiasta na łikend majowy, ale w koncu zdecydowałyśmy że za tłoczno i jadę do Rewala. Będę częściej wpadać, bo od czwartku wolne ;) Co prawda zabieram się za intensywne porządki wiosenne, ale jednak będzie więcej czasu na wizyty w galeriach :razz: o planie w takim razie lecę czytać do Ciebie :p buuu... A macie jakąć rodzinę w Trójmieście? [quote name='marzenna79'] Cudny języczek Torusiowy...:loveu::loveu::loveu: A tu dostojny Masterek...:loveu::loveu: Mam nadzieję,że nic nie pokręciłam.......:roll: Tym razem bezbłędnie :klacz: Quote
madziasto4 Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 PositiveThought napisał(a):mam, mam! ciocio-kuzynkę, jej męża i małego bobaśka :loveu: ja wyjeżdżam na święta! wyjeżdżam! co tam u chłopców? moich kochanych wariatów? :loveu: No wiem, wiem, że wyjeżdżasz...Ale to nie zmienia faktu, że będę do Was częściej zaglądać, mimo że Was nie będzie :evil_lol: Toro obrabia ucho wędzone (znaczy się to białe). Na zmianę swoje i Mastera....:cool3: Quote
madziasto4 Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 PositiveThought napisał(a):ajj... pięknie :loveu: Madziuu, masz wolny pokój? przyjeżdżam natychmiast... jak ja kocham morze... i te potworki małe ^^ czy to ten budynek byłw Kryminalnych? xD Mam wolną piwnicę jeśli Cię to zadowoli...:hmmmm: :lol: Ale naprawdę ładnie urządzona- tapczanik, zasłonki w okienkach...:cool3: Tak, już Madzia Mikusiowa o to pytała :lol: Właśnie ta budowla była w Kryminalnych :lol: Quote
Pati i Daisy Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='madziasto4'] :angel: Ile Toruś i Masterek mają w kłębie? :) Quote
Alka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Śliczne foteczki. :loveu::loveu: Z pośród nich wybrałam te dwie, na 1 Toruś jak mały diablik kombinuje co by tu spsocić :evil_lol:, a Masterek taki niewinny aniołeczek ...:loveu: Quote
marzenna79 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Zadek Torusia...:loveu::loveu: Ale ładne ma szeleczki...:multi: Zadek Masterka...:loveu::loveu: Hurra !!! :multi::multi: Quote
madziasto4 Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Pati i Daisy napisał(a)::angel: Ile Toruś i Masterek mają w kłębie? :) Toro ma ok 23cm, a Master ok 21cm PositiveThought napisał(a):ale jak nas nie będzie, to nie będzie ani nowych zdjęć, ani nas, więc nikt ci nie odpisze :lol: Master śpi, czy się na niego patrzy? xD mi wystarczy kocyk, pajda suchego chleba i woda, byleby być nad morzem. tylko nie jestem pewna, czy Aidi się tym zadowoli... :evil_lol: pytała? a ja nie zauważyłam?! ślepnę powoli, ślepnę... od masła? Jak to nikogo nie będzie, goście u Was cały czas będą :eviltong: Master olał sprawę i poszedł kimać :p Ale masz wymagania, kocyków Ci się zachciewa :evil_lol: taaaa, od masła :evil_lol: Od ekranu komputera raczej :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='Alka'] Śliczne foteczki. :loveu::loveu: Z pośród nich wybrałam te dwie, na 1 Toruś jak mały diablik kombinuje co by tu spsocić :evil_lol:, a Masterek taki niewinny aniołeczek ...:loveu: Na 1 Toruś miał nieodpartą chęć rycia w ziemi podczas sadzenia iglaczka :lol: [quote name='marzenna79'] Zadek Torusia...:loveu::loveu: Ale ładne ma szeleczki...:multi: Zadek Masterka...:loveu::loveu: Hurra !!! :multi::multi: Obaj mają takie same szeleczki :lol: Dochodzisz do wprawy :lol: Quote
Recommended Posts